Sidebar Menu

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »
Gerrit van weele

gerrit van weele

05/11/2016 14:52:33
Quote Anchor link
hallo Allemaal,

Ik ben al een aantal dagen bezig om een menu om te zetten in een bootstrap menu van AdminLTE https://themequarry.com/theme/adminlte-admin-template-simple-dashboard-ASFEDA82

maar ik krijg het niet voor elkaar, zouden jullie mij hiermee willen helpen.

dit is de php function ik heb het meeste weer terug gezet naar hoe het was,de <ul class="sidebar-menu"> haalt hij ergens ander vandaan maar dat is goed, maar dan pfff hier ben ik dus erg slecht in.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
<?php
function BCMS_MENU_5($parent=0,$position=5,$ignore_sections=1,$i=0)
{

//Expand On Node
global $cms_menu;

if(CCGetFromGet("node"))
    {

        CCSetSession("node".SUFFIX,CCGetFromGet("node"));
    }

$db = new clsDBcms();

if(CCGetSession("section_id".SUFFIX) && $ignore_sections != 1)
    {

        if(CCGetUserID() > 0)
            {

                $SQL = "SELECT menu_id, menu_id_parent, menu_name, file_name, section_id, icon, tooltip, link_parameters, add_parameters FROM cms_admin_menu inner join cms_modules on cms_modules.id = cms_admin_menu.module_id WHERE cms_modules.active=1 AND cms_admin_menu.active=1 AND hide_on_login = 0 AND menu_id_parent = $parent AND position_id=$position AND group_id <= ".CCGetGroupID()." AND section_id=".CCGetSession("section_id".SUFFIX)."  ORDER BY display_order, menu_name";
            }

        else
            {
                $SQL = "SELECT menu_id, menu_id_parent, menu_name, file_name, section_id, icon, tooltip, link_parameters, add_parameters FROM cms_admin_menu inner join cms_modules on cms_modules.id = cms_admin_menu.module_id WHERE cms_modules.active=1 AND cms_admin_menu.active=1 AND menu_id_parent = $parent AND position_id=$position AND group_id <= ".CCGetGroupID()." AND section_id=".CCGetSession("section_id".SUFFIX)."  ORDER BY display_order, menu_name";
            }
    }

else
    {
        if(CCGetUserID() > 0)
            {

                $SQL = "SELECT menu_id, menu_id_parent, menu_name, file_name, section_id, icon, tooltip, link_parameters, add_parameters FROM cms_admin_menu inner join cms_modules on cms_modules.id = cms_admin_menu.module_id WHERE cms_modules.active=1 AND cms_admin_menu.active=1 AND hide_on_login = 0 AND menu_id_parent = $parent AND position_id=$position AND  group_id <= ".CCGetGroupID()." ORDER BY display_order, menu_name";
            }

        else
            {
                $SQL = "SELECT menu_id, menu_id_parent, menu_name, file_name, section_id, icon, tooltip, link_parameters, add_parameters FROM cms_admin_menu inner join cms_modules on cms_modules.id = cms_admin_menu.module_id WHERE cms_modules.active=1 AND cms_admin_menu.active=1 AND menu_id_parent = $parent AND position_id=$position AND  group_id <= ".CCGetGroupID()." ORDER BY display_order, menu_name";
            }
    }

$res = $db->query($SQL);
if($res > 0)

 {
  

        if ($i == 0){

                $cms_menu .="<ul class=\"sidebar-nav\">\n";
                $i++;
            }

        else {
                $cms_menu .="";
            }

            
        while($db->next_record())
         {

            if (is_null($db->f("icon")))
                {

                    $span_style = "<ul class=\"treeview-menu\">";
                                    }

            else
                {
                    $span_style ="<li class=\"treeview\">";
                }


            if ($db->f("link_parameters"))
                {

                    $param_query_string = "";
                    $param_array = explode( ";", $db->f("link_parameters"));
                    foreach ( $param_array  as $idx => &$param_name ) {
                                if( $idx+1 < sizeof( $param_array )) $param_query_string .= $param_name . "=" . CCGetParam("$param_name","") . "&amp;";
                                else $param_query_string .= $param_name . "=" . CCGetParam("$param_name","");
                            }
                }

            else
                {
                    $param_query_string = "";
                }

            
            if ($db->f("add_parameters"))
                {

                    $add_parameters = "&amp;" . $db->f("add_parameters");
                }

            else
                {
                    $add_parameters = "";
                }


            if ($db->f("file_name") != "#")
                {

                    if($db->f("link_parameters"))
                        {

                            if (CCGetParam("node","") == $db->f("menu_id"))
                                {

                                      $cms_menu .="<li>$span_style<strong><a href=\"".$db->f("file_name")."?$param_query_string$add_parameters\" title=\"".$db->f("tooltip")."\">".$db->f("menu_name")."</a></strong></span>";
                                }

                            else
                                {
                                    $cms_menu .="<li>$span_style<a href=\"".$db->f("file_name")."?$param_query_string$add_parameters\" title=\"".$db->f("tooltip")."\">".$db->f("menu_name")."</a></span>";
                                }
                        }

                    else
                        {
                            if (CCGetParam("node","") == $db->f("menu_id"))
                                {

                                      $cms_menu .="<li>$span_style<strong><a href=\"".$db->f("file_name")."?node=".$db->f("menu_id")."&amp;section_id=".$db->f("section_id")."$param_query_string$add_parameters\" title=\"".$db->f("tooltip")."\">".$db->f("menu_name")."</a></strong></span>";
                                }

                            else
                                {
                                    $cms_menu .="<li><a href=\"".$db->f("file_name")."?node=".$db->f("menu_id")."&amp;section_id=".$db->f("section_id")."$param_query_string$add_parameters\" title=\"".$db->f("tooltip")."\">".$db->f("menu_name")."</a>";
                                }
                        }
                }

            else
                {
                      //$cms_menu .="<li><a href=\"#\" title=\"".$db->f("tooltip")."\"><img src='../Images/Icons/Interface/$icon' />&nbsp;".$db->f("menu_name")."</a>";
                    $cms_menu .="$span_style".$db->f("menu_name")."\n<ul class=\"treeview-menu\">\n";
                }

BCMS_MENU_5($db->f("menu_id"),$position,$ignore_sections,$i);
            $cms_menu .="</li>\n";
        }

        $cms_menu .="";
    }

    $db->close();
    return $cms_menu;
}

?>

- Ariën -:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken.
Hier kan je meer lezen over de mogelijke opmaakcodes.
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 05/11/2016 16:48:53 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 15:39:25
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/11/2016 14:57:28
Quote Anchor link
Kan je de code hier op het forum tussen code-tags zetten? Zie ook de Veelgestelde Vragen.
Dat leest wat makkelijker.

Alvast bedankt.


Tipje: Maak eerst een mockup-up zonder PHP. Dan moet je makkelijk zien wat je moet aanpassen aan je code.
Gewijzigd op 05/11/2016 15:07:44 door - Ariën -
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

05/11/2016 17:49:38
Quote Anchor link
>> maar ik krijg het niet voor elkaar

Helaas heeft niemand hier een glazen bol. Het zou handig zijn als je aangeeft WAT je niet voor elkaar krijgt en of je een foutmelding krijgt, en zo ja welke.
 
Gerrit van weele

gerrit van weele

05/11/2016 18:47:58
Quote Anchor link
hallo,

ik zou graag dat deze code wordt aangepast zodat ik de bootsrap sidebar menu kan gebruiken.
dit is de code die dus van het oude menu is ( zonder bootstrap)dus deze werkt niet.


Gerrit
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/11/2016 19:15:09
Quote Anchor link
Beste Gerrit, er zijn al een paar tips gegeven. Dus ik zou zeggen:
probeer het eens, of laat eens zien waar je precies op vastloopt, en wat je al hebt?
 
Gerrit van weele

gerrit van weele

05/11/2016 20:03:30
Quote Anchor link
hallo,
ik ben vrij nieuw met php, ik heb een groot gedeelte van het cms om gezet in een bootstrap lay-out alleen ik blijf hierop steken, maar dat komt omdat ik de function nog niet goed snap.

maar als ik deze function gebruik dan krijg ik dit.

<li class="treeview">
<a href="#">
<span>Layout Options</span>
</a>
<ul class="treeview-menu">
<li><a href="pages/layout/top-nav.html"><i class="fa fa-circle-o"></i> Top Navigation</a></li>
<li><a href="pages/layout/boxed.html"><i class="fa fa-circle-o"></i> Boxed</a></li>
</li> alleen hier moet nog een </ul> maar ik heb alles geprobeerd maar ik krijg niet de </ul>

gerrit
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/11/2016 20:08:56
Quote Anchor link
Op regel 116 toevoegen?
 
Gerrit van weele

gerrit van weele

05/11/2016 21:01:04
Quote Anchor link
sorry als ik dat doe dan krijg ik dit :

<li class="treeview">
<a href="#">
<span>Layout Options</span>
</a>
<ul class="treeview-menu">
<li><a href="pages/layout/top-nav.html"><i class="fa fa-circle-o"></i> Top Navigation</a></li> </ul>
<li><a href="pages/layout/boxed.html"><i class="fa fa-circle-o"></i> Boxed</a></li></ul>
</li></ul>

dus krijg ik achter de li overal </ul>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/11/2016 21:28:30
Quote Anchor link
Na de laatste statement van je functie dan?
 
Gerrit van weele

gerrit van weele

05/11/2016 21:36:48
Quote Anchor link
sorry heb ik ook al geprobeerd maar dan krijg ik het zelfde
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

05/11/2016 21:54:44
Quote Anchor link
>> sorry heb ik ook al geprobeerd

Laat eens zien dan wat je geprobeerd hebt.
 
Gerrit van weele

gerrit van weele

06/11/2016 15:45:35
Quote Anchor link
ik heb op elke regel het geprobeerd met dit $cms_menu .="</ul>";
maar ik krijg het helaas niet goed.

Toevoeging op 06/11/2016 18:28:57:

hallo,

als ik op regel 46 dit zet $cms_menu .="<ul>";
dan krijg ik dit:

<li class="treeview">
<a href="#">
<span>Layout Options</span>
</a>
<ul class="treeview-menu">
<ul> <li><a href="pages/layout/top-nav.html"><i class="fa fa-circle-o"></i> Top Navigation</a></li>
<li><a href="pages/layout/boxed.html"><i class="fa fa-circle-o"></i> Boxed</a></li>
</ul></li>

dan zet hij ook een <ul> na <ul class="treeview-menu">
maak ik van die <ul> iets anders dan krijg ik weer het vorige.
 
Wesley -

Wesley -

07/11/2016 13:58:52
Quote Anchor link
https://www.phphulp.nl/php/forum/topic/php-function-voor-bootstrap-sidebarmenu/98491/

Dit is (bijna) de zelfde vraag.Ook komen er dingen niet helemaal overeen, een jaar geleden kende je php ook al, en hier zeg je dat je er nieuw mee bent? Iets zegt mij dat je gewoon wil dat het voor je gemaakt wordt..
Gewijzigd op 07/11/2016 13:59:47 door Wesley -
 
Gerrit van weele

gerrit van weele

07/11/2016 14:24:08
Quote Anchor link
hallo,

Ja Wesley toen had ik ook ongeveer de zelfde vraag alleen was het een wat simpler cms systeem.
Maar door div omstandigheden kan ik maar heel beperkt computeren dus dan kan je niet echt ervaring opdoen.
Het gaat nu weer eve wat beterder dus ik dacht ik ga een cms dat ik nog heb omzetten in een bootstrap lay-out
maar dit is een code waar ik gewoon helemaal niet uitkom.

en tja als iemand dan een goede code voor mij wilt maken wil ik er best wel iets voor geven, als je dat bedoelt.

maar goed ik blijf zoeken tot ik iets heb, dit is alleen al dag 5 hahahaha

Gerrit
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/11/2016 14:29:54
Quote Anchor link
Ik zou dan zeggen, doe aan het eind van de functie opnieuw dezelfde controle die je ook aan het begin doet:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
if ($i == 0){
                $cms_menu .="</ul>\n";
}
Gewijzigd op 07/11/2016 14:30:10 door - Ariën -
 
Gerrit van weele

gerrit van weele

07/11/2016 14:50:58
Quote Anchor link
hallo,

Bedankt voor het mee denken,maar helaas gebeurd er helemaal niks ik heb het op regel 114 115 116 117 geprobeerd.
 
Gerrit van weele

gerrit van weele

17/11/2016 11:51:37
Quote Anchor link
hallo,
daar ben ik weer moest weer even rust pakken.

maargoed ik ben er helaas nog steeds niet uit, want je krijg ook nog als een url active is.
maar ja als het 1 niet werkt kan je ook niet verder denk ik.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.