Sidebar Menu

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

.Net Ontwikkelaar

Dit ga je doen Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten; Het bijdragen van kennis en ervaring; Het integreren van van de software en afstemmen met klanten; Het functioneel testen van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines. Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »
Gerrit van weele

gerrit van weele

05/11/2016 14:52:33
Quote Anchor link
hallo Allemaal,

Ik ben al een aantal dagen bezig om een menu om te zetten in een bootstrap menu van AdminLTE https://themequarry.com/theme/adminlte-admin-template-simple-dashboard-ASFEDA82

maar ik krijg het niet voor elkaar, zouden jullie mij hiermee willen helpen.

dit is de php function ik heb het meeste weer terug gezet naar hoe het was,de <ul class="sidebar-menu"> haalt hij ergens ander vandaan maar dat is goed, maar dan pfff hier ben ik dus erg slecht in.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
<?php
function BCMS_MENU_5($parent=0,$position=5,$ignore_sections=1,$i=0)
{

//Expand On Node
global $cms_menu;

if(CCGetFromGet("node"))
    {

        CCSetSession("node".SUFFIX,CCGetFromGet("node"));
    }

$db = new clsDBcms();

if(CCGetSession("section_id".SUFFIX) && $ignore_sections != 1)
    {

        if(CCGetUserID() > 0)
            {

                $SQL = "SELECT menu_id, menu_id_parent, menu_name, file_name, section_id, icon, tooltip, link_parameters, add_parameters FROM cms_admin_menu inner join cms_modules on cms_modules.id = cms_admin_menu.module_id WHERE cms_modules.active=1 AND cms_admin_menu.active=1 AND hide_on_login = 0 AND menu_id_parent = $parent AND position_id=$position AND group_id <= ".CCGetGroupID()." AND section_id=".CCGetSession("section_id".SUFFIX)."  ORDER BY display_order, menu_name";
            }

        else
            {
                $SQL = "SELECT menu_id, menu_id_parent, menu_name, file_name, section_id, icon, tooltip, link_parameters, add_parameters FROM cms_admin_menu inner join cms_modules on cms_modules.id = cms_admin_menu.module_id WHERE cms_modules.active=1 AND cms_admin_menu.active=1 AND menu_id_parent = $parent AND position_id=$position AND group_id <= ".CCGetGroupID()." AND section_id=".CCGetSession("section_id".SUFFIX)."  ORDER BY display_order, menu_name";
            }
    }

else
    {
        if(CCGetUserID() > 0)
            {

                $SQL = "SELECT menu_id, menu_id_parent, menu_name, file_name, section_id, icon, tooltip, link_parameters, add_parameters FROM cms_admin_menu inner join cms_modules on cms_modules.id = cms_admin_menu.module_id WHERE cms_modules.active=1 AND cms_admin_menu.active=1 AND hide_on_login = 0 AND menu_id_parent = $parent AND position_id=$position AND  group_id <= ".CCGetGroupID()." ORDER BY display_order, menu_name";
            }

        else
            {
                $SQL = "SELECT menu_id, menu_id_parent, menu_name, file_name, section_id, icon, tooltip, link_parameters, add_parameters FROM cms_admin_menu inner join cms_modules on cms_modules.id = cms_admin_menu.module_id WHERE cms_modules.active=1 AND cms_admin_menu.active=1 AND menu_id_parent = $parent AND position_id=$position AND  group_id <= ".CCGetGroupID()." ORDER BY display_order, menu_name";
            }
    }

$res = $db->query($SQL);
if($res > 0)

 {
  

        if ($i == 0){

                $cms_menu .="<ul class=\"sidebar-nav\">\n";
                $i++;
            }

        else {
                $cms_menu .="";
            }

            
        while($db->next_record())
         {

            if (is_null($db->f("icon")))
                {

                    $span_style = "<ul class=\"treeview-menu\">";
                                    }

            else
                {
                    $span_style ="<li class=\"treeview\">";
                }


            if ($db->f("link_parameters"))
                {

                    $param_query_string = "";
                    $param_array = explode( ";", $db->f("link_parameters"));
                    foreach ( $param_array  as $idx => &$param_name ) {
                                if( $idx+1 < sizeof( $param_array )) $param_query_string .= $param_name . "=" . CCGetParam("$param_name","") . "&amp;";
                                else $param_query_string .= $param_name . "=" . CCGetParam("$param_name","");
                            }
                }

            else
                {
                    $param_query_string = "";
                }

            
            if ($db->f("add_parameters"))
                {

                    $add_parameters = "&amp;" . $db->f("add_parameters");
                }

            else
                {
                    $add_parameters = "";
                }


            if ($db->f("file_name") != "#")
                {

                    if($db->f("link_parameters"))
                        {

                            if (CCGetParam("node","") == $db->f("menu_id"))
                                {

                                      $cms_menu .="<li>$span_style<strong><a href=\"".$db->f("file_name")."?$param_query_string$add_parameters\" title=\"".$db->f("tooltip")."\">".$db->f("menu_name")."</a></strong></span>";
                                }

                            else
                                {
                                    $cms_menu .="<li>$span_style<a href=\"".$db->f("file_name")."?$param_query_string$add_parameters\" title=\"".$db->f("tooltip")."\">".$db->f("menu_name")."</a></span>";
                                }
                        }

                    else
                        {
                            if (CCGetParam("node","") == $db->f("menu_id"))
                                {

                                      $cms_menu .="<li>$span_style<strong><a href=\"".$db->f("file_name")."?node=".$db->f("menu_id")."&amp;section_id=".$db->f("section_id")."$param_query_string$add_parameters\" title=\"".$db->f("tooltip")."\">".$db->f("menu_name")."</a></strong></span>";
                                }

                            else
                                {
                                    $cms_menu .="<li><a href=\"".$db->f("file_name")."?node=".$db->f("menu_id")."&amp;section_id=".$db->f("section_id")."$param_query_string$add_parameters\" title=\"".$db->f("tooltip")."\">".$db->f("menu_name")."</a>";
                                }
                        }
                }

            else
                {
                      //$cms_menu .="<li><a href=\"#\" title=\"".$db->f("tooltip")."\"><img src='../Images/Icons/Interface/$icon' />&nbsp;".$db->f("menu_name")."</a>";
                    $cms_menu .="$span_style".$db->f("menu_name")."\n<ul class=\"treeview-menu\">\n";
                }

BCMS_MENU_5($db->f("menu_id"),$position,$ignore_sections,$i);
            $cms_menu .="</li>\n";
        }

        $cms_menu .="";
    }

    $db->close();
    return $cms_menu;
}

?>

- Ariën -:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken.
Hier kan je meer lezen over de mogelijke opmaakcodes.
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 05/11/2016 16:48:53 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 21:07:01
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/11/2016 14:57:28
Quote Anchor link
Kan je de code hier op het forum tussen code-tags zetten? Zie ook de Veelgestelde Vragen.
Dat leest wat makkelijker.

Alvast bedankt.


Tipje: Maak eerst een mockup-up zonder PHP. Dan moet je makkelijk zien wat je moet aanpassen aan je code.
Gewijzigd op 05/11/2016 15:07:44 door - Ariën -
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

05/11/2016 17:49:38
Quote Anchor link
>> maar ik krijg het niet voor elkaar

Helaas heeft niemand hier een glazen bol. Het zou handig zijn als je aangeeft WAT je niet voor elkaar krijgt en of je een foutmelding krijgt, en zo ja welke.
 
Gerrit van weele

gerrit van weele

05/11/2016 18:47:58
Quote Anchor link
hallo,

ik zou graag dat deze code wordt aangepast zodat ik de bootsrap sidebar menu kan gebruiken.
dit is de code die dus van het oude menu is ( zonder bootstrap)dus deze werkt niet.


Gerrit
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/11/2016 19:15:09
Quote Anchor link
Beste Gerrit, er zijn al een paar tips gegeven. Dus ik zou zeggen:
probeer het eens, of laat eens zien waar je precies op vastloopt, en wat je al hebt?
 
Gerrit van weele

gerrit van weele

05/11/2016 20:03:30
Quote Anchor link
hallo,
ik ben vrij nieuw met php, ik heb een groot gedeelte van het cms om gezet in een bootstrap lay-out alleen ik blijf hierop steken, maar dat komt omdat ik de function nog niet goed snap.

maar als ik deze function gebruik dan krijg ik dit.

<li class="treeview">
<a href="#">
<span>Layout Options</span>
</a>
<ul class="treeview-menu">
<li><a href="pages/layout/top-nav.html"><i class="fa fa-circle-o"></i> Top Navigation</a></li>
<li><a href="pages/layout/boxed.html"><i class="fa fa-circle-o"></i> Boxed</a></li>
</li> alleen hier moet nog een </ul> maar ik heb alles geprobeerd maar ik krijg niet de </ul>

gerrit
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/11/2016 20:08:56
Quote Anchor link
Op regel 116 toevoegen?
 
Gerrit van weele

gerrit van weele

05/11/2016 21:01:04
Quote Anchor link
sorry als ik dat doe dan krijg ik dit :

<li class="treeview">
<a href="#">
<span>Layout Options</span>
</a>
<ul class="treeview-menu">
<li><a href="pages/layout/top-nav.html"><i class="fa fa-circle-o"></i> Top Navigation</a></li> </ul>
<li><a href="pages/layout/boxed.html"><i class="fa fa-circle-o"></i> Boxed</a></li></ul>
</li></ul>

dus krijg ik achter de li overal </ul>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/11/2016 21:28:30
Quote Anchor link
Na de laatste statement van je functie dan?
 
Gerrit van weele

gerrit van weele

05/11/2016 21:36:48
Quote Anchor link
sorry heb ik ook al geprobeerd maar dan krijg ik het zelfde
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

05/11/2016 21:54:44
Quote Anchor link
>> sorry heb ik ook al geprobeerd

Laat eens zien dan wat je geprobeerd hebt.
 
Gerrit van weele

gerrit van weele

06/11/2016 15:45:35
Quote Anchor link
ik heb op elke regel het geprobeerd met dit $cms_menu .="</ul>";
maar ik krijg het helaas niet goed.

Toevoeging op 06/11/2016 18:28:57:

hallo,

als ik op regel 46 dit zet $cms_menu .="<ul>";
dan krijg ik dit:

<li class="treeview">
<a href="#">
<span>Layout Options</span>
</a>
<ul class="treeview-menu">
<ul> <li><a href="pages/layout/top-nav.html"><i class="fa fa-circle-o"></i> Top Navigation</a></li>
<li><a href="pages/layout/boxed.html"><i class="fa fa-circle-o"></i> Boxed</a></li>
</ul></li>

dan zet hij ook een <ul> na <ul class="treeview-menu">
maak ik van die <ul> iets anders dan krijg ik weer het vorige.
 
Wesley -

Wesley -

07/11/2016 13:58:52
Quote Anchor link
https://www.phphulp.nl/php/forum/topic/php-function-voor-bootstrap-sidebarmenu/98491/

Dit is (bijna) de zelfde vraag.Ook komen er dingen niet helemaal overeen, een jaar geleden kende je php ook al, en hier zeg je dat je er nieuw mee bent? Iets zegt mij dat je gewoon wil dat het voor je gemaakt wordt..
Gewijzigd op 07/11/2016 13:59:47 door Wesley -
 
Gerrit van weele

gerrit van weele

07/11/2016 14:24:08
Quote Anchor link
hallo,

Ja Wesley toen had ik ook ongeveer de zelfde vraag alleen was het een wat simpler cms systeem.
Maar door div omstandigheden kan ik maar heel beperkt computeren dus dan kan je niet echt ervaring opdoen.
Het gaat nu weer eve wat beterder dus ik dacht ik ga een cms dat ik nog heb omzetten in een bootstrap lay-out
maar dit is een code waar ik gewoon helemaal niet uitkom.

en tja als iemand dan een goede code voor mij wilt maken wil ik er best wel iets voor geven, als je dat bedoelt.

maar goed ik blijf zoeken tot ik iets heb, dit is alleen al dag 5 hahahaha

Gerrit
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/11/2016 14:29:54
Quote Anchor link
Ik zou dan zeggen, doe aan het eind van de functie opnieuw dezelfde controle die je ook aan het begin doet:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
if ($i == 0){
                $cms_menu .="</ul>\n";
}
Gewijzigd op 07/11/2016 14:30:10 door - Ariën -
 
Gerrit van weele

gerrit van weele

07/11/2016 14:50:58
Quote Anchor link
hallo,

Bedankt voor het mee denken,maar helaas gebeurd er helemaal niks ik heb het op regel 114 115 116 117 geprobeerd.
 
Gerrit van weele

gerrit van weele

17/11/2016 11:51:37
Quote Anchor link
hallo,
daar ben ik weer moest weer even rust pakken.

maargoed ik ben er helaas nog steeds niet uit, want je krijg ook nog als een url active is.
maar ja als het 1 niet werkt kan je ook niet verder denk ik.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.