Simpel, uitbreidbaar loginsysteem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Back-End Developer in Laravel / PHP

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP Laravel Developer voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Voor een enthousiast team die zich graag bezig houdt met softwareontwikkeling zijn wij op zoek naar versterking. Je werkt in een klein ontwikkelteam en bent zeer betrokken bij alle aspecten van de softwareoplossingen. Van het ontwerpen tot de oplevering. Binnen deze functie ga je aan de slag met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je krijgt veel te maken met koppelingen naar systemen en de verzoeken van de klant. Je komt terecht in een team, waarbij

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »
Xaboteur X

Xaboteur X

16/02/2012 23:52:12
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik ben een beginnende php programmeur, maar leer snel.
Ik zou graag een veilige login implementeren voor een 3-tal gebruikers.

Ik kwam op deze, oudere, tutorial uit van iemand, waarvan ik alle stappen snap, alleen een paar dingen niet begrijp.
http://www.helpmij.nl/forum/showthread.php/220344-PHP-Een-veilig-login-systeem-met-sessies

Deze user zou gebanned zijn op dat forum, en ik vind geen gegevens van hem terug.

Het probleem is dat ik geen idee heb, waar hij de $_SESSION['huidig_ip'] vandaan haalt.

En omdat hij het paswoord codeert met een willekeurige challenge, kan ik niet de juiste sha1 string achterhalen om toe te voegen aan de database. Waardoor ik enkel geraak tot aan de tweede login error "Ongeldige gebruikersnaam en/of wachtwoord2".

Ook zei hij in zijn post dat het script niet beveiligd is tegen sql-injectie. Hoe zou ik dit kunnen oplossen in dit voorbeeld?

Graag wat opheldering.

Bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 03:14:51
 
Reshad F

Reshad F

16/02/2012 23:56:18
Quote Anchor link
Ik heb wel een login script met beveiliging voorje kan hem morgen voor je posten plus uitleg ;) zit nu op mo biel
 
Frank WD

Frank WD

17/02/2012 00:19:21
Quote Anchor link
@reshadd farid

Hier hou ik mij ook voor aanbevolen om deze te bekijken.
 
Xaboteur X

Xaboteur X

17/02/2012 18:38:33
Quote Anchor link
Dat zou heel vriendelijk van je zijn reshadd farid!

Maar toch zou ik graag willen weten waar hij de $_SESSION['huidig_ip'] in godsnaam vandaan haalt... :)

Nogmaals bedankt!
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

17/02/2012 18:51:11
Quote Anchor link
Quote:
Maar toch zou ik graag willen weten waar hij de $_SESSION['huidig_ip'] in godsnaam vandaan haalt... :)

dan moet alles lezen waar je naar verwijst, 't staat er in feite uitgelegd.
 
Jan terhuijzen

jan terhuijzen

17/02/2012 19:28:02
Quote Anchor link
Hat kan ook gewoon een fout in de tutorial zijn?
Je kunt net zo goed op phphulp kijken bij de scripts. daar kun je de hele codes kopieren
bedoel je met een 3tal gebruikers dat er maar 3 gebruikers zijn?
 
Reshad F

Reshad F

17/02/2012 19:49:18
Quote Anchor link
Sorry voor de late reactie had het een beetje druk, nog steeds geen tijd gehad om het scriptje te posten, even een aantal vragen want misschien moet er e.e.a. Aangepast worden. Wil je de gegevena in de databadr of verwerkt in de php? Bijv als het lokaal blijft zou dit een mogelijkheid zijn.
 
Xaboteur X

Xaboteur X

17/02/2012 20:58:22
Quote Anchor link
@Noppes Homeland: Ik heb zijn post twee keer volledige doorgeleze, maar vind niet terug waar hij die huidig_ip session vandaan haalt.

@jan terhuijzen: Het dient voor een eigen beheersysteem, en voorlopig heb ik een login nodig voor 3 gebruikers ja.

@reshadd farid: Ik had voor ogen om de gegevens in een database op te slaan, alsook een profielfoto van de user, zodat er een melding zichtbaar komt met de desbetreffende foto. Ook zou ik het graag willen kunnen bijhouden op welke tijdstippen de users ingelogd waren en voor hoe lang.

Bedankt allemaal!
 
- SanThe -

- SanThe -

17/02/2012 21:06:47
Quote Anchor link
Het script op die pagina werkt waarschijnlijk niet zonder aanpassingen en het is lek. Zie sql-injection.
 
Kris Peeters

Kris Peeters

17/02/2012 21:27:10
Quote Anchor link
Ja, inderdaad.

Pas ten minste lijn 39 (bij Verbeterde code) aan tot

$query = "SELECT password FROM users WHERE username = '" . mysql_real_escape_string($_POST['username']) . "' LIMIT 0,1";


Trouwens ...
De vraag is: kan je nog vertrouwen hebben in de rest van een script over veiligheid wanneer zo'n elementaire (veiliheids-) fout wordt gemaakt?
Ik heb het niet deftig bekeken.

Als er in een advertentie voor "lessen Nederlands" een dt-fout staat; veel kans dat ik niet verder lees en zeker niet op de advertentie in ga
Gewijzigd op 17/02/2012 22:29:33 door Kris Peeters
 
Xaboteur X

Xaboteur X

18/02/2012 15:52:42
Quote Anchor link
Kris, daar zeg je iets..
Hij zei wel dat hij sql-injection buiten beschouwing hield, maar voor een veilige login zou dat zeker behandeld moeten worden, inderdaad.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.