Site check whex

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

12/01/2012 21:02:56
Anchor link
Daar komt ie:

- Zo een kruis als favicon? Denk dat er een fout is met je website? mijn computer? is eng en schrikt af!

- motto: 'Wij kijken verder... ons motto is... wij kijken verder dan mogelijk is...'
--- 'Wij kijken verder' is een beetje dubbel op.
--- 'dan mogelijk is', dan is het dus niet mogelijk? dan spreek je jezelf tegen. Als je verder kijkt dan mogelijk is terwijl het eigenlijk niet mogelijk is??? I'm confused :S

- 'Whex is een gezellige community. Want we hebben een Forum en Chat. Maar dat is niet alles... Dus kom kijken'.
--- '. Want we hebben' punt moet een komma zijn en de W zonder hoofdletter.
--- 'een Forum en Chat' kan ook zonder hoofdletter. Maar? is dat nu een specifieke reden waarom jullie gezellig zijn? Er zijn zat community's van de dag die dat ook hebben, maar zijn verre van gezellig!
--- 'Dus kom kijken' Nou dat kan niet, dan moet ik mij eerst registreren.

- 'maak hier je eigen profiel!' Op de homepage? Maar waar moet ik dan mijn gegevens invullen?

- Als je naar beneden scrolt, max 4 seconden wacht schuift mijn scherm automatisch weer een stukje naar boven.

- waarom staat er een kopje 'moderators' bij team, terwijl deze er niet zijn?

- 'nog geen account' deze knop werkt niet.

- Ja sorry hoor, maar ik kijk nu 4 minuten naar je site en ik ben die ... (3 puntjes) overal spuug zat. Zo dat is eruit.

- Ik mis een home knop. Als ik naar team, algemene voorwaarden, steun ons etc ga. Kan ik niet terug naar home.

- De website laadt traag.

- als ik met registreer krijg ik: 'Column count doesn't match value count at row 1'.

- Heb je nog wel overzicht in je code?? Met al die tables en divjes door elkaar. Nog niet eens gesproken over de eerste 10 regels van je code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
</head>
<body>
</div>
</body>
</html><!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
<head>


- De kleur groen van de balk bij het succesvol versturen van een e-mailbericht is met de witte letters onleesbaar.

- Waarom heb je als volgorde van onderwerp: vragen, adverteren, klachten, opmerkingen? Waarom kan ik zelf geen onderwerp invullen? Waarom staat klachten voor opmerkingen? Waarom adverteren terwijl er nergens een pagina voor adverteerders staat, wat hun baat er bij is om op jou website te adverteren?

- Ik hou altijd wel van een reset knop. En een selectie knop dat ik een kopie wil ontvangen van de e-mail welke ik gestuurd heb.

- Algemene voorwaarden:
--- De pagina heet 'terms of service' aparte naam. Kies voor of engels of nederlands, maar niet beide. Als iets algemene voorwaarden is, maak het dan ook die naam. Terms of service is heel wat anders.

--- 1: Whex, Wie is Whex? Wie is de rechtspersoon achter Whex ik kan namelijk niet echt een bedrijf vinden of iets, Wie is de eindverantwoordelijke (een naam).

--- 2: 'inkijken als wij toestemming hebben van de gebruiker'. Oke ik registreer me wel, geef je geen toestemming, maar overtreed wel de regels, interresant.

--- 2: 'Je gegevens zullen nooit doorgegeven worden aan andere mensen.
Leden mogen geen persoonlijke informatie van iemand aan anderen doorgeven.' Dus jullie geven het wel onderling door aan leden. Als ik het goed lees.
--- 3: regels en/of algemene voorwaarden, ik kan alleen maar algemene voorwaarden vinden, ik vind geen pagina met regels op de website.

--- 3: 'gebruiker in te kijken en de gebruiker de toegang tot de site te ontzeggen.
Daarbij kun je een tijdelijke ontzegging krijgen.' Dit is tegenstrijdig ten opzichte van regels 2.

--- 3.1: 'en komen wij er toch achter, loop je ook het risico op ontzegging van de site.' Ik vraag het me af of je er überhaupt dat nog wel achter komt en er staat niet eens bij dat dit via het contact formulier moet o.i.d.

--- '3.2': 'onmiddelijk verbannen. En is er ook de kans op dat je ontzegging van de site krijgt.' Dit lijkt een beetje op hetzelfde. Waarom zou ik op je site terug komen als ik verbannen ben?

--- 4: 'Schelden op het forum mag' dat is echt slecht.

--- 9: 'Bij schelden, discrimineren of plaatjes' Maar bij regel 4 stond dat ik wel mocht gaan schelden?

--- 9: 'Je moet ook weten van stoppen en dat diegene niet boos op jou hoeft te zijn.' een persoonlijke uiting hoort niet in een algemene voorwaarde.

--- 11: 'Medewerkers.' Zijn het nu moderators, beheerders, het team, ik ben het spoor bijster.

--- Overal: je voorwaarden kloppen niet. Je spreekt jezelf continu tegen, daarnaast staat er bijna bij alles dat er een ban of ontzegging is of wat dan ook, maar niet specifiek 3 maanden, een jaar of permanent het is allemaal een beetje wollig en niet duidelijk! Ik zou persoonlijk nooit een echt account aanmaken als ik deze voorwaarden zou lezen.

Succes!

Edit:

Stukje is toch langer geworden dan ik dacht xD
Gewijzigd op 12/01/2012 21:05:58 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 06:51:23
 
Roel -

Roel -

12/01/2012 21:08:51
Anchor link
Dit is een kopie van http://www.blytes.nl.
Je bent strafbaar bezig, haal je content maar gauw offline...
 
Chris -

Chris -

12/01/2012 21:17:29
Anchor link
Bij deze een slotje, + de eigenaar van Blytes ingelicht.
 

Pagina: « vorige 1 2

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.