Site laad niet verder...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »
Bart Knippers

Bart Knippers

08/04/2011 10:25:30
Quote Anchor link
Hallo,

Ik en een vriend wouden een script dat met een andere database moet verbinden geïnclude. Maar daardoor laad de site niet meer verder. Nu is mijn vraag, wat is het probleem..
Ik heb een screen gemaakt:
Afbeelding

Dit is onze scripts:
Op mijn site:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<div class="habblet-container ">        
                        <div class="cbb clearfix blue ">

    
                            <h2 class="title">Nu op Typo Radio
                            </h2>
                        <div id="habblet-list-container">
                        <?php include('radio/upNext.php'); ?>

                        </div>
                        </div>


en nu het 'radio/upNext.php':
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
<?php
    // Include the required glob.php file
    require_once( "panel/_inc/glob.php" );

    // Grab today's date using PHP date()
    $today_date = date( 'N' );

    // Grab the current hour
    $now_hour = date( 'H' );

    // Now we have the current hour, we add one to get the next hour
    $next_hour = $now_hour + 1;

    if ( $next_hour == 24 ) {

        // It's midnight on the next day
        $next_date = $today_date + 1;
        $next_hour = "0";
    }

    else {

        // It's the same day
        $next_date = $today_date;
    }


    // Now we find out who's currently on ;)
    $now_query = $db->query( "SELECT * FROM timetable WHERE day = '{$today_date}' AND time = '{$now_hour}'" );
    // And who's next!
    $next_query = $db->query( "SELECT * FROM timetable WHERE day = '{$next_date}' AND time = '{$next_hour}'" );
    
    // Now create an array of the data, both now and next
    $now_query_array = $db->assoc( $now_query );
    $next_query_array = $db->assoc( $next_query );

    // Now to make the hours friendly
    if( $now_hour == 0 ) {
                            
        $now_hour = "00:00";
                            
    }

    elseif( $now_hour == 24 ) {
                            
        $now_hour = "00:00";
                            
    }

    else {

        $now_hour = "{$now_hour}:00";

    }


    if( $next_hour == 0 ) {
                                
        $next_hour = "00:00";
                            
    }

    elseif( $next_hour == 24 ) {
                                
        $next_hour = "00:00";
                            
    }

    else {

        $next_hour = "{$next_hour}:00";

    }

?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
    "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en">

    <body>
                <p><strong>Nu Online:</strong>
                    <?php
                        // Now we find out if someone is currently on
                        if ( $now_query_array['dj'] == "" ) {
                            
                            // Niemand online/ingeroosterd
                            echo "Er is geen DJ ingeroosterd voor " . $now_hour . "";

                        }

                        else {
    
                            // Wie is er momenteel online?                            
                            $who_are_they_now = $db->query( "SELECT username FROM users WHERE id='{$now_query_array['dj']}'" );
                            $who_are_they_now = mysql_result( $who_are_they_now, 0, "username");
                            echo "DJ " . $who_are_they_now;
                            echo " (" . $now_hour . ")";
                        
                        }

                    ?>

                </p>

                <p><strong>Straks op de radio:</strong>
                    <?php
                        if ( $next_query_array['dj'] == "" ) {

                            // Niemand online/ingeroosterd
                            echo "Er is geen DJ ingeroosterd voor " . $next_hour . "";
                        }

                        else {
                            
                            // Wie komt er straks online?
                            $who_are_they_next = $db->query( "SELECT username FROM users WHERE id='{$next_query_array['dj']}'" );
                            $who_are_they_next = mysql_result( $who_are_they_next, 0, "username");
                            echo "DJ " . $who_are_they_next;
                            echo " (" . $next_hour . ")";
                        
                        }


                    ?>

                </p>
    </body>
</html>


Vertel mij, waarom laad hij niet verder met de site?

Alvast bedankt!

Groetjes, Bart
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 20:13:19
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/04/2011 10:27:49
Quote Anchor link
Kijk in je HTML-source waar hij kapt?
 
Gaetan D

Gaetan D

08/04/2011 10:40:33
Quote Anchor link
- Aar - op 08/04/2011 10:27:49:
Kijk in je HTML-source waar hij kapt?


Dat heeft het probleem niet opgelost.
Hoogstwaarschijnlijk zit de fout in radio/upNext.php.
Want wanneer we de include verwijderen, laadt alles wel zoals het moet.
 
Bart Knippers

Bart Knippers

08/04/2011 10:40:33
Quote Anchor link
Aan mijn site ligt het niet, want als ik de include uncomment met // dan laad de site wel verder, we denken dat het aan upNext.php ligt... maar waar zit die fout daarin dan?
 
Gaetan D

Gaetan D

08/04/2011 10:41:57
Quote Anchor link
Wat hij zegt... XD
In ieder geval.. Ik heb echt geen idee waar de fout zit ;o.
Ik dacht eerst aan een exit; maar dat is nergens te vinden.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/04/2011 10:42:20
Quote Anchor link
Kan je niet debuggen, en het probleem isoleren ;-)
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

08/04/2011 10:43:09
Quote Anchor link
Haal die doctype en <html> uit je UpNext.
 
Bart Knippers

Bart Knippers

08/04/2011 10:45:26
Quote Anchor link
Gerben Jacobs op 08/04/2011 10:43:09:
Haal die doctype en <html> uit je UpNext.


Dat maakt geen enkel verschil... en de body tags enzo allemaal weghalen maakt ook geen verschil. Wat kan het probleem nog meer zijn?
 
Gaetan D

Gaetan D

08/04/2011 10:47:20
Quote Anchor link
- Aar - op 08/04/2011 10:42:20:
Kan je niet debuggen, en het probleem isoleren ;-)


Bedoel je Error Reporting?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/04/2011 10:47:53
Quote Anchor link
Zie mijn reactie ;-)?
je kan toch proberen om eens wat dingen zelf in je code uit te sluiten? met om te beginnen je queries. Kan zijn dat de server een boo-boo heeft en dat die geschopt moet worden?

Ik noem maar even wat. maar dat kan je dan zelf makkelijk achterhalen.
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

08/04/2011 10:49:50
Quote Anchor link
Laat anders zien, uit de broncode van je browser, wat hij weergeeft
 
Gaetan D

Gaetan D

08/04/2011 11:00:04
Quote Anchor link
Gerben Jacobs op 08/04/2011 10:49:50:
Laat anders zien, uit de broncode van je browser, wat hij weergeeft


Hij stopt bij de <div> van de Aanbevolen container
 
Bart Knippers

Bart Knippers

08/04/2011 11:18:56
Quote Anchor link
Dit is de bron:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<div class="cbb clearfix blue ">

    
                            <h2 class="title">Nu op ... Radio
                            </h2>
                        <div id="habblet-list-container">
                        
    <body>
                <p><strong>Nu Online:</strong>
                    DJ ... (10:00)                </p>

                <p><strong>Straks op de radio:</strong>

                    DJ ... (11:00)                </p>
    </body>

                        </div>
                        </div>
<script type="text/javascript">if (!$(document.body).hasClassName('process-template')) { Rounder.init(); }</script>

<div class="habblet-container "><br>        
                        <div class="cbb clearfix blue ">
    
                            <h2 class="title">Aanbevolen                            </h2>
                        <div id="promogroups-habblet-list-container" class="habblet-list-container groups-list">
    <ul class="habblet-list two-cols clearfix">
    

en daar stopt hij dus...
Dus wat is er fout?
 
Gaetan D

Gaetan D

08/04/2011 11:22:46
Quote Anchor link
Ik heb ondertussen al gevonden dat de fout in de includes files ligt.
Blijkbaar is dr dus iets niet goed. Telkens als je een file uit het DJ panel include, stopt hij met loaden.
Zet je er
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo 'lol'; ?>

Dan loadt hij gewoon zoals het moet.
Heel raar dus.
 
Johnno janssen

johnno janssen

08/04/2011 12:58:22
Quote Anchor link
als ik jou was zou ik dit stukje uit je script anders doe
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?   require_once( "panel/_inc/glob.php" );

    ?>

ik zou het zo doen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?  include_once('/panel/_inc/glob.php');

    ?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.