Site review portfolio

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »
Thomas van Broekhoven

Thomas van Broekhoven

18/05/2010 23:23:08
Quote Anchor link
Ha PHP'ers.

Ik heb enige tijd mijn website offline gehad en heb nu gekozen voor een geheel nieuwe look en dit is het resultaat:

Silverr.nl

Ben erg benieuwd naar jullie reacties, alvast bedankt!

Thomas
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 14:06:34
 
Thomas van Broekhoven

Thomas van Broekhoven

21/05/2010 14:36:11
Quote Anchor link
Weinig feedback tot dusver.. ;-)
 
- Ricardo -

- Ricardo -

21/05/2010 14:51:05
Quote Anchor link
Ik vind hem netjes, alleen waar slaat dat laad ding op in het begin? Is dat om cool te doen ofzo :) Zeer ongebruikersvriendelijk, ik zou wegklikken. Voor de rest een mooie site! Lekker clean, en de pagina wissel is netjes bedacht en uitgevoerd =)
Gewijzigd op 21/05/2010 14:51:32 door - Ricardo -
 
Thomas van Broekhoven

Thomas van Broekhoven

21/05/2010 15:36:39
Quote Anchor link
Bedankt. Het laden is niet voor niks natuurlijk. Het menu werkt pas goed als de site volledig geladen is, vandaar deze javascript built-in die pas weggaat als de site volledig geladen is..
 
Yea Rupie

Yea Rupie

21/05/2010 15:39:19
Quote Anchor link
Het is wel een mooie website, alleen ben ik van mening dat het wisselen van pagina's niet echt lekker loopt. Heb je hem wel eens bekeken in Opera?
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

21/05/2010 15:42:03
Quote Anchor link
Over je menu gesproken. Waarom gebruik maken van   tussen de menu-items? Dat kan goed met CSS. Ook zou ik de ankers anders noemen. Gewoon 'home', 'portfolio', etc. Dan zie je in de URL ook duidelijk waar je heen gaat.

Verder heb je nog meer inline CSS die net zo goed in je style.css zouden kunnen staan.

Wat doe je overigens met die resolutie die in de GET-vars worden meegegeven?
 
Jelmer -

Jelmer -

21/05/2010 15:47:39
Quote Anchor link
Waarom werkt de navigatie pas wanneer de pagina helemaal geladen is? Komt dat doordat de hoogte van elementen verspringt tijdens het laden? Zo ja, dan zou ik aan de gang gaan met height, en handmatig deze hoogte overal alvast vastzetten. Je content staat dat wel toe.

Ik zou er echt alles aan doen om dat loading ding weg te krijgen. Het maakt je website ontzettend traag. Waarom zou ik moeten wachten op de plaatjes onderaan voordat ik bovenaan mag beginnen met kijken?

edit: je hebt trouwens 2 html pagina's in elkaar staan. Nadat je dat loading ding weg hebt gehaald (want dat moet je er echt serieus uit halen, dat is echt heel onprofessioneel) zou je naar validator.w3.org moeten gaan, en kijken wat er nog allemaal mis is met je HTML. Goeie HTML help onder andere je positie in zoekmachines, laadt je pagina sneller, en lost automatisch vreemde bugs voor je op in verschillende browsers! En dat allemaal dankzij minder code. [/reclame]
Gewijzigd op 21/05/2010 15:52:05 door Jelmer -
 
Thomas van Broekhoven

Thomas van Broekhoven

21/05/2010 15:48:20
Quote Anchor link
@Yea Rupie

Hmm, dit heb ik inderdaad nooit overwogen, ga ik zeker even doen, bedankt.


@Elwin Fratsloos
1)   vond ik de gemakkelijkste oplossing, maar is inderdaad overbodig..
2) Die ankers zouden inderdaad ook aangepast moeten worden, ga ik mee aan de slag.
3) De resolutie gebruik ik om ervoor te zorgen dat je niet 2 pagina's op je scherm ziet staan ;-)

@Jel-mar

Je haalt me de woorden uit de mond. Ook deze neem ik mee, bedankt!
Gewijzigd op 21/05/2010 15:50:59 door Thomas van Broekhoven
 
John de Kroon

John de Kroon

25/05/2010 17:21:40
Quote Anchor link
Ik zou bij je pagina 'portfolio' meerdere 'subpagina's' maken, in plaats van een stuk leegte.
Verder is er denk ik wel genoeg gezegd over dat loading ding. Dat moet echt weg.

Voor de rest ziet het er goed uit!
 
Tom Beuckelaere

Tom Beuckelaere

27/05/2010 21:55:19
Quote Anchor link
De eerste indruk van de website is belangrijk. Zeker als het een portfolio website betreft.
Bij uw website kan ik beamen dat er een zekere indruk is. Je hebt ook moeite gedaan om iets "uniek" te verwerken in uw portfolio. Dat is goed.

Verder misschien toch een tip in verband met uw e-mailadres waar sommige leden het misschien ook mee eens zullen zijn. Ik zou het e-mailadres gaan vervangen door een contactformulier met een eenvoudige Captcha - Validatiecode.

Zo zul je toch een stukje minder kans maken op geautomatiseerde kwaadwillige spamrobots.
Gewijzigd op 27/05/2010 21:55:52 door Tom Beuckelaere
 
Chris -

Chris -

27/05/2010 21:59:14
Quote Anchor link
Misschien dat het al eerder is gevraagd, maar waar zijn die drie redirects in hemelsnaam voor nodig?

Er zit een XSS-injectie in (leuke parameters, maar niet beveiligd!), maar verder ziet het er erg leuk uit!
 
Jelmer -

Jelmer -

27/05/2010 22:11:00
Quote Anchor link
Ik zie dat je de content nu al de goeie hoogte heeft voordat alle plaatjes zijn geladen. Nu kan het loading scherm toch wel weg?
 
Jo colling

jo colling

31/05/2010 20:44:16
Quote Anchor link
Je kan hem niet zien in IE dan moet je als je niks anders hebt gewoon de site niet bekijken ofzo?
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

31/05/2010 21:16:28
Quote Anchor link
Stap 1 is normaliter een foutloze html opzet te maken, layout op orde te brengen
Stap 2 is de formaliteiten van de javascript aardigheden

Het is dus vrij knap om met z'n chatische html het zo te kunnen presenteren.

chaotisch:
niet overal open tags / end tags
verkeerd genest
geen unieke id's
een DOCTYPE welke op willekeurige plekken te voorschijn komt
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

12/06/2010 09:23:10
Quote Anchor link
De site is te langzaam (:
In Chrome en Firefox hier, duurt het laden heel lang.
Het ligt niet aan mijn verbinding, ik heb 101,0 Mbps.

Gebruikers klikken dan al snel weg.
Ik had gelezen dat internet gebruikers, na gemiddeld 6 seconde weg klikken, als ze het gene wat ze zoeken niet binnen die tijd vinden.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.