Site review portfolio

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »
Thomas van Broekhoven

Thomas van Broekhoven

18/05/2010 23:23:08
Quote Anchor link
Ha PHP'ers.

Ik heb enige tijd mijn website offline gehad en heb nu gekozen voor een geheel nieuwe look en dit is het resultaat:

Silverr.nl

Ben erg benieuwd naar jullie reacties, alvast bedankt!

Thomas
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 02:34:05
 
Thomas van Broekhoven

Thomas van Broekhoven

21/05/2010 14:36:11
Quote Anchor link
Weinig feedback tot dusver.. ;-)
 
- Ricardo -

- Ricardo -

21/05/2010 14:51:05
Quote Anchor link
Ik vind hem netjes, alleen waar slaat dat laad ding op in het begin? Is dat om cool te doen ofzo :) Zeer ongebruikersvriendelijk, ik zou wegklikken. Voor de rest een mooie site! Lekker clean, en de pagina wissel is netjes bedacht en uitgevoerd =)
Gewijzigd op 21/05/2010 14:51:32 door - Ricardo -
 
Thomas van Broekhoven

Thomas van Broekhoven

21/05/2010 15:36:39
Quote Anchor link
Bedankt. Het laden is niet voor niks natuurlijk. Het menu werkt pas goed als de site volledig geladen is, vandaar deze javascript built-in die pas weggaat als de site volledig geladen is..
 
Yea Rupie

Yea Rupie

21/05/2010 15:39:19
Quote Anchor link
Het is wel een mooie website, alleen ben ik van mening dat het wisselen van pagina's niet echt lekker loopt. Heb je hem wel eens bekeken in Opera?
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

21/05/2010 15:42:03
Quote Anchor link
Over je menu gesproken. Waarom gebruik maken van   tussen de menu-items? Dat kan goed met CSS. Ook zou ik de ankers anders noemen. Gewoon 'home', 'portfolio', etc. Dan zie je in de URL ook duidelijk waar je heen gaat.

Verder heb je nog meer inline CSS die net zo goed in je style.css zouden kunnen staan.

Wat doe je overigens met die resolutie die in de GET-vars worden meegegeven?
 
Jelmer -

Jelmer -

21/05/2010 15:47:39
Quote Anchor link
Waarom werkt de navigatie pas wanneer de pagina helemaal geladen is? Komt dat doordat de hoogte van elementen verspringt tijdens het laden? Zo ja, dan zou ik aan de gang gaan met height, en handmatig deze hoogte overal alvast vastzetten. Je content staat dat wel toe.

Ik zou er echt alles aan doen om dat loading ding weg te krijgen. Het maakt je website ontzettend traag. Waarom zou ik moeten wachten op de plaatjes onderaan voordat ik bovenaan mag beginnen met kijken?

edit: je hebt trouwens 2 html pagina's in elkaar staan. Nadat je dat loading ding weg hebt gehaald (want dat moet je er echt serieus uit halen, dat is echt heel onprofessioneel) zou je naar validator.w3.org moeten gaan, en kijken wat er nog allemaal mis is met je HTML. Goeie HTML help onder andere je positie in zoekmachines, laadt je pagina sneller, en lost automatisch vreemde bugs voor je op in verschillende browsers! En dat allemaal dankzij minder code. [/reclame]
Gewijzigd op 21/05/2010 15:52:05 door Jelmer -
 
Thomas van Broekhoven

Thomas van Broekhoven

21/05/2010 15:48:20
Quote Anchor link
@Yea Rupie

Hmm, dit heb ik inderdaad nooit overwogen, ga ik zeker even doen, bedankt.


@Elwin Fratsloos
1)   vond ik de gemakkelijkste oplossing, maar is inderdaad overbodig..
2) Die ankers zouden inderdaad ook aangepast moeten worden, ga ik mee aan de slag.
3) De resolutie gebruik ik om ervoor te zorgen dat je niet 2 pagina's op je scherm ziet staan ;-)

@Jel-mar

Je haalt me de woorden uit de mond. Ook deze neem ik mee, bedankt!
Gewijzigd op 21/05/2010 15:50:59 door Thomas van Broekhoven
 
John de Kroon

John de Kroon

25/05/2010 17:21:40
Quote Anchor link
Ik zou bij je pagina 'portfolio' meerdere 'subpagina's' maken, in plaats van een stuk leegte.
Verder is er denk ik wel genoeg gezegd over dat loading ding. Dat moet echt weg.

Voor de rest ziet het er goed uit!
 
Tom Beuckelaere

Tom Beuckelaere

27/05/2010 21:55:19
Quote Anchor link
De eerste indruk van de website is belangrijk. Zeker als het een portfolio website betreft.
Bij uw website kan ik beamen dat er een zekere indruk is. Je hebt ook moeite gedaan om iets "uniek" te verwerken in uw portfolio. Dat is goed.

Verder misschien toch een tip in verband met uw e-mailadres waar sommige leden het misschien ook mee eens zullen zijn. Ik zou het e-mailadres gaan vervangen door een contactformulier met een eenvoudige Captcha - Validatiecode.

Zo zul je toch een stukje minder kans maken op geautomatiseerde kwaadwillige spamrobots.
Gewijzigd op 27/05/2010 21:55:52 door Tom Beuckelaere
 
Chris -

Chris -

27/05/2010 21:59:14
Quote Anchor link
Misschien dat het al eerder is gevraagd, maar waar zijn die drie redirects in hemelsnaam voor nodig?

Er zit een XSS-injectie in (leuke parameters, maar niet beveiligd!), maar verder ziet het er erg leuk uit!
 
Jelmer -

Jelmer -

27/05/2010 22:11:00
Quote Anchor link
Ik zie dat je de content nu al de goeie hoogte heeft voordat alle plaatjes zijn geladen. Nu kan het loading scherm toch wel weg?
 
Jo colling

jo colling

31/05/2010 20:44:16
Quote Anchor link
Je kan hem niet zien in IE dan moet je als je niks anders hebt gewoon de site niet bekijken ofzo?
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

31/05/2010 21:16:28
Quote Anchor link
Stap 1 is normaliter een foutloze html opzet te maken, layout op orde te brengen
Stap 2 is de formaliteiten van de javascript aardigheden

Het is dus vrij knap om met z'n chatische html het zo te kunnen presenteren.

chaotisch:
niet overal open tags / end tags
verkeerd genest
geen unieke id's
een DOCTYPE welke op willekeurige plekken te voorschijn komt
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

12/06/2010 09:23:10
Quote Anchor link
De site is te langzaam (:
In Chrome en Firefox hier, duurt het laden heel lang.
Het ligt niet aan mijn verbinding, ik heb 101,0 Mbps.

Gebruikers klikken dan al snel weg.
Ik had gelezen dat internet gebruikers, na gemiddeld 6 seconde weg klikken, als ze het gene wat ze zoeken niet binnen die tijd vinden.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.