Site vervormt

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jij begint als .NET ontwikkelaar in een team met 10 andere Software Engineers. De werkzaamheden zijn afwisselend, zo kan het dat jij bezig bent met volledig nieuwe features of het door ontwikkelen van bestaande sites of shops. Wij ontwikkelen web applicaties, maar ook mobiele applicaties. Daarnaast bijt jij je soms ook van in externe koppelingen met systemen zoals een ERP. Als team is er een duidelijke focus m.b.t. het waarborgen van de performance en snelheid van webshops. Ook zijn wij expert op het gebied van configuratoren. Kortom enorm veel afwisselende werkzaamheden! Ook jouw werkplek kan afwisselend zijn. Soms heb

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

28/06/2004 18:02:00
Quote Anchor link
hoi ik heb een zoekmachine die goed werkt, maar als hij de resultaten laat zien dat vervomt mn site soms. Ik heb al: <div style="word-wrap: break-word; width: 350px;">
</div>

gebruikt. Alles blijft ook binnen de afgesproken pixels, maar toch verandert hij nog steeds.
zie: http://wzzshop.downfire.com/poll/test/index.php

Als je op henk zoekt verandert hij en als je op contact zoekt niet. hoe kan dat?

Dit is het script van mijn pagina:


<html>
<head>
<title>henk</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<link rel="stylesheet" href="style.css" type="text/css" />
<meta name="generator" content="Namo WebEditor v6.0(Trial)">
</head> <div style="width:450px; word-wrap: break-word;">
<body bgcolor="#FFFFFF" text="black" link="#000000" vlink="#000000" alink="#000000">
<div align="center">
<p align="center">&nbsp;</p>
</div>
<table width="794" border="0" cellspacing="0" cellpadding="3" align="center">
<tr>
<td width="177" valign="top">
<table width="69" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" height="289">
<tr>
<td background="top.jpg" height="29" colspan="3" class="headline">&nbsp;&nbsp;&nbsp;Navigation</td>
</tr>
<tr>
<td width="11" height="246" background="left.jpg">&nbsp;</td>
<td width="148" height="246" valign="top">
<table width="130" border="0" cellspacing="0" cellpadding="3">
<tr>
<td class="standard" valign="middle" width="21">
<p align="center"><img src="square.jpg" width="14" height="15" /></p>
</td>
<td valign="middle" width="97" height="25"><a href="../page6.htm" class="navi">Page 6</a>

</td>
</tr>
<tr>
<td class="standard" valign="middle" width="21">
<div align="center"><img src="square.jpg" width="14" height="15" /></div>
</td>
<td valign="middle" width="97" height="25" class="navi_active"><a href="../page6.htm" class="navi">Page 6</a>

</td>
</tr>
<tr>
<td class="standard" valign="middle" width="21">
<div align="center"><img src="square.jpg" width="14" height="15" /></div>
</td>
<td valign="middle" width="97" height="25"><a href="../page6.htm" class="navi">Page 6</a>

</td>
</tr>
<tr>
<td class="standard" valign="middle" width="21">
<div align="center"><img src="square.jpg" width="14" height="15" /></div>
</td>
<td valign="middle" width="97" height="25"><a href="../page6.htm" class="navi">Page 6</a>

</td>
</tr>
<tr>
<td class="standard" valign="middle" width="21">
<div align="center"><img src="square.jpg" width="14" height="15" /></div>
</td>
<td valign="middle" width="97" height="25"><a href="../page6.htm" class="navi">Page 6</a>

</td>
</tr>
<tr>
<td class="standard" valign="middle" width="21">
<div align="center"><img src="square.jpg" width="14" height="15" /></div>
</td>
<td valign="middle" width="97" height="25"><a href="../page6.htm" class="navi">Page 6</a>

</td>
</tr>
<tr>
<td class="standard" valign="middle" width="21">
<div align="center"><img src="square.jpg" width="14" height="15" /></div>
</td>
<td valign="middle" width="97" height="25"><a href="../page6.htm" class="navi">Page 6</a>
</td>
</tr>
<tr>
<td class="standard" valign="middle" width="21" height="17">
<div align="center"><img src="square.jpg" width="14" height="15" /></div>
</td>
<td valign="middle" width="97" height="25"><a href="../page7.htm" class="navi">Page 7</a>
</td>
</tr>
</table>
</td>
<td width="10" height="246" background="right.jpg">&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<td colspan="3"><img src="bottom.jpg" width="169" height="24" /></td>
</tr>
</table>
<br />
<table width="69" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" height="219">
<tr>
<td background="top.jpg" height="29" colspan="3" class="headline">&nbsp;&nbsp;&nbsp;Friends</td>
</tr>
<tr>
<td width="11" height="172" background="left.jpg">&nbsp;</td>
<td width="148" height="172" valign="top">
<table width="139" border="0" cellspacing="0" cellpadding="3" align="center">
<tr>
<td class="standard" height="217" valign="top">
<p align="center">test <p align="center"><br><br><br><br><br><br><br><br>your site here?</p>
</td> </tr>
</table>
</td>
<td width="10" height="172" background="right.jpg">&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<td colspan="3"><img src="bottom.jpg" width="169" height="24" /></td>
</tr>
</table>
</td> <div style="width:450px; word-wrap: break-word;">
<td width="418" height="2" nowrap="nowrap"/>
<div style="width:450px; word-wrap: break-word;">
<p align="center"><br></p>
<p align="center">&nbsp;</p>
<p align="center">

<form method="post" action="index.php">
<p align="center"><b>Searcher: </b><input type="text" name="query" style="color:rgb(90,111,204); background-color:white;"><input type="submit" value="Search!"><br> &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<b>&nbsp;&nbsp;</b><font size="1" color="#5A6FCC"><b>last
updated:03 June </b></font>


</form>
<p align="center"><img src="streep.jpg" width="400" height="3" border="0"></p>
<p align="center"><u>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
<?    
if(isset($_POST['query'])){    
$file = "upload/fake.txt"; // <== nog steeds opgeven in welk bestand je wilt zoeken!!
$file2 = "nieuw.txt"; // nieuwe bestand
$query = $_POST['query'];    
$data = file($file);    
$data2 = file($file2);

foreach($data2 as $dat) {
    $newi = count($data);
    $data[$newi] = $dat;
}


$lijnen = Array();    

if(strlen($query) < 4){    
echo 'Plz search for a larger word' ;    
}
else {    

$aIgnore=array('.','*','_','-','=');
$aEmpty=array_fill(0,count($aIgnore),' ');      

foreach($data as $id => $line){      
if(((stristr($line, $query)) OR (stristr(str_replace($aIgnore,$aEmpty,$line),$query))) AND (($id-4)%7==0))    


     {
      
         $lijnen[] = $id;      
     }      
}
      
echo count ($lijnen)."result(s)</u><b><br>If you want more results, register above!</b>"; echo '<p align="center"><img src="streep.jpg" width="400" height="3" border="0"></p>';    
foreach($lijnen as $lijn){    
if($lijn > 0){    
echo '<p align="center"><A HREF="'.$data[$lijn - 2] .'">'.$data[$lijn - 2].'</A><br><br>';
}
    
$query=str_replace(' ','['.implode('|',$aIgnore).']',$query);    
$result=preg_replace("/(".$query.")/i","<B>\$1</B>",$data[$lijn]).'<br>';    
echo '<p align="left">'. str_replace($aIgnore,$aEmpty,$result);    

if($lijn != count($data)){          
echo $data[$lijn+1];    
}
    
echo '<p align="center"><img src="streep.jpg" width="400" height="3" border="0"></p>';    
}    
}    
}
else {    
echo '';  ?>
</u>
</p>
<p align="center"><u>&nbsp;</u></p>
<p align="center"><u>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?

?>
</u></p>
<p align="center"><u>&nbsp;</u></p>
<p align="center"><u>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?}    
?>
</u>
</p>
<p align="center">&nbsp;</p>
<p align="center">&nbsp;</p>
</div>
<td width="181" valign="top" align="right">
<table width="171" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" height="282">
<tr>
<td background="top.jpg" height="29" colspan="3" class="headline" width="171">&nbsp;&nbsp;&nbsp;Poll</td>
</tr>
<tr>
<td width="7" height="242" background="left.jpg">&nbsp;</td>
<td width="152" height="242" valign="top">


<table width="145" border="0" cellspacing="0" cellpadding="4" height="196" align="center">
<tr>
<td colspan="2" class="headline" width="137" height="238">
<p align="left">&nbsp;
</p>
</td>
</tr>

</div>
</table>


</td>
<td width="12" height="242" background="right.jpg">&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<td colspan="3" width="171"><img src="bottom.jpg" width="169" height="24" /></td>
</tr>
</table>

<br>


<table width="69" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" height="219">
<tr>
<td background="top.jpg" height="29" colspan="3" class="headline">&nbsp;&nbsp;&nbsp;News</td>
</tr>
<tr>
<td width="11" height="172" background="left.jpg">&nbsp;</td>
<td width="148" height="172" valign="top">

<table width="139" border="0" cellspacing="0" cellpadding="3" align="center">
<tr>
<td class="standard" height="217" valign="top">

<p><b>27-06-04<br></b>Site launched</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
</td>
</tr>
</table>


</td>
<td width="10" height="172" background="right.jpg">&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<td colspan="3"><img src="bottom.jpg" width="169" height="24" /></td>
</tr>
</table>
<p><br />
</p>


</td>
</tr>
</table>
</body>
</html>
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 09:05:25
 
Mitch X

Mitch X

28/06/2004 18:17:00
Quote Anchor link
Denk je nou echt dat ik je 100 regels lang script (gokje) ga debuggen voor je?
http://www.phphulp.nl/php/tutorials/10/143
en kijk anders gelijk even in de debugtut!
 

28/06/2004 18:32:00
Quote Anchor link
je hoeft niet te debuggen, ik zoek alleen een verklaring. Ik kan snap het namelijk niet!
 
Mitch X

Mitch X

28/06/2004 18:50:00
Quote Anchor link
Neej ik zie niet eens wat je bedoelt ...
 

28/06/2004 18:51:00
Quote Anchor link
zie wat ik erneer zet....de hele regterkant beweegt naar regts als je op henk zoekt en als je op contact zoekt niet
 
Bram Z

Bram Z

28/06/2004 19:01:00
Quote Anchor link
ziet er maar een onverzichtig script je uit hoor soms open en sluit je php tags zonder iets tussen :S
 
Mitch X

Mitch X

28/06/2004 19:03:00
Quote Anchor link
Neej ho0r alleen die text loop achter je plaatjes langs, die is dus te lang Afbeelding
 

28/06/2004 19:18:00
Quote Anchor link
iemand met concrete oplossingen? het is tog gek dat hij het wel compact maakt maar toch mijn layout verspringt?
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

28/06/2004 19:22:00
Quote Anchor link
Bij mij in Firefox blijft de layout gewoon goed... Alleen het adres waarnaar verwezen wordt gaat zeg maar onder de rechterkant door (div's?).

Ik zou de zoekresultaten opvangen, de lengte tellen en vervolgens de eerste n tekens weergeven, terwijl de link gewoon als href het volledige zoekresultaat heeft...

Edit:
http://spacefrog.ath.cx/extra/phphulp/henk.gif

Elwin
Gewijzigd op 28/06/2004 19:26:00 door Elwin - Fratsloos
 
Mitch X

Mitch X

28/06/2004 19:27:00
Quote Anchor link
Je link werkt niet...
Maar dat zei ik dus ook Afbeelding
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

28/06/2004 19:28:00
Quote Anchor link
Link moet weer werken.. Me vader en of me broer heeft een tering programmatje wat het internetverkeer op me router af en toe laat vast lopen...

Anyways... jij zei het ook al.. ;)

Elwin
 

28/06/2004 20:06:00
Quote Anchor link
wat gek. Bij mij blijft alles compact maar de layout verandert wel.

http://members.lycos.nl/wzshop/henk.JPG


maar goed wat je zegt 'Elwin [a.k.a. SpaceFrog]' kan je me daarmee helpen? heb je daar een script voor ofzo? ik ben namelijk nie zo gevordert
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.