Site vervormt

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

28/06/2004 18:02:00
Quote Anchor link
hoi ik heb een zoekmachine die goed werkt, maar als hij de resultaten laat zien dat vervomt mn site soms. Ik heb al: <div style="word-wrap: break-word; width: 350px;">
</div>

gebruikt. Alles blijft ook binnen de afgesproken pixels, maar toch verandert hij nog steeds.
zie: http://wzzshop.downfire.com/poll/test/index.php

Als je op henk zoekt verandert hij en als je op contact zoekt niet. hoe kan dat?

Dit is het script van mijn pagina:


<html>
<head>
<title>henk</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<link rel="stylesheet" href="style.css" type="text/css" />
<meta name="generator" content="Namo WebEditor v6.0(Trial)">
</head> <div style="width:450px; word-wrap: break-word;">
<body bgcolor="#FFFFFF" text="black" link="#000000" vlink="#000000" alink="#000000">
<div align="center">
<p align="center">&nbsp;</p>
</div>
<table width="794" border="0" cellspacing="0" cellpadding="3" align="center">
<tr>
<td width="177" valign="top">
<table width="69" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" height="289">
<tr>
<td background="top.jpg" height="29" colspan="3" class="headline">&nbsp;&nbsp;&nbsp;Navigation</td>
</tr>
<tr>
<td width="11" height="246" background="left.jpg">&nbsp;</td>
<td width="148" height="246" valign="top">
<table width="130" border="0" cellspacing="0" cellpadding="3">
<tr>
<td class="standard" valign="middle" width="21">
<p align="center"><img src="square.jpg" width="14" height="15" /></p>
</td>
<td valign="middle" width="97" height="25"><a href="../page6.htm" class="navi">Page 6</a>

</td>
</tr>
<tr>
<td class="standard" valign="middle" width="21">
<div align="center"><img src="square.jpg" width="14" height="15" /></div>
</td>
<td valign="middle" width="97" height="25" class="navi_active"><a href="../page6.htm" class="navi">Page 6</a>

</td>
</tr>
<tr>
<td class="standard" valign="middle" width="21">
<div align="center"><img src="square.jpg" width="14" height="15" /></div>
</td>
<td valign="middle" width="97" height="25"><a href="../page6.htm" class="navi">Page 6</a>

</td>
</tr>
<tr>
<td class="standard" valign="middle" width="21">
<div align="center"><img src="square.jpg" width="14" height="15" /></div>
</td>
<td valign="middle" width="97" height="25"><a href="../page6.htm" class="navi">Page 6</a>

</td>
</tr>
<tr>
<td class="standard" valign="middle" width="21">
<div align="center"><img src="square.jpg" width="14" height="15" /></div>
</td>
<td valign="middle" width="97" height="25"><a href="../page6.htm" class="navi">Page 6</a>

</td>
</tr>
<tr>
<td class="standard" valign="middle" width="21">
<div align="center"><img src="square.jpg" width="14" height="15" /></div>
</td>
<td valign="middle" width="97" height="25"><a href="../page6.htm" class="navi">Page 6</a>

</td>
</tr>
<tr>
<td class="standard" valign="middle" width="21">
<div align="center"><img src="square.jpg" width="14" height="15" /></div>
</td>
<td valign="middle" width="97" height="25"><a href="../page6.htm" class="navi">Page 6</a>
</td>
</tr>
<tr>
<td class="standard" valign="middle" width="21" height="17">
<div align="center"><img src="square.jpg" width="14" height="15" /></div>
</td>
<td valign="middle" width="97" height="25"><a href="../page7.htm" class="navi">Page 7</a>
</td>
</tr>
</table>
</td>
<td width="10" height="246" background="right.jpg">&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<td colspan="3"><img src="bottom.jpg" width="169" height="24" /></td>
</tr>
</table>
<br />
<table width="69" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" height="219">
<tr>
<td background="top.jpg" height="29" colspan="3" class="headline">&nbsp;&nbsp;&nbsp;Friends</td>
</tr>
<tr>
<td width="11" height="172" background="left.jpg">&nbsp;</td>
<td width="148" height="172" valign="top">
<table width="139" border="0" cellspacing="0" cellpadding="3" align="center">
<tr>
<td class="standard" height="217" valign="top">
<p align="center">test <p align="center"><br><br><br><br><br><br><br><br>your site here?</p>
</td> </tr>
</table>
</td>
<td width="10" height="172" background="right.jpg">&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<td colspan="3"><img src="bottom.jpg" width="169" height="24" /></td>
</tr>
</table>
</td> <div style="width:450px; word-wrap: break-word;">
<td width="418" height="2" nowrap="nowrap"/>
<div style="width:450px; word-wrap: break-word;">
<p align="center"><br></p>
<p align="center">&nbsp;</p>
<p align="center">

<form method="post" action="index.php">
<p align="center"><b>Searcher: </b><input type="text" name="query" style="color:rgb(90,111,204); background-color:white;"><input type="submit" value="Search!"><br> &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<b>&nbsp;&nbsp;</b><font size="1" color="#5A6FCC"><b>last
updated:03 June </b></font>


</form>
<p align="center"><img src="streep.jpg" width="400" height="3" border="0"></p>
<p align="center"><u>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
<?    
if(isset($_POST['query'])){    
$file = "upload/fake.txt"; // <== nog steeds opgeven in welk bestand je wilt zoeken!!
$file2 = "nieuw.txt"; // nieuwe bestand
$query = $_POST['query'];    
$data = file($file);    
$data2 = file($file2);

foreach($data2 as $dat) {
    $newi = count($data);
    $data[$newi] = $dat;
}


$lijnen = Array();    

if(strlen($query) < 4){    
echo 'Plz search for a larger word' ;    
}
else {    

$aIgnore=array('.','*','_','-','=');
$aEmpty=array_fill(0,count($aIgnore),' ');      

foreach($data as $id => $line){      
if(((stristr($line, $query)) OR (stristr(str_replace($aIgnore,$aEmpty,$line),$query))) AND (($id-4)%7==0))    


     {
      
         $lijnen[] = $id;      
     }      
}
      
echo count ($lijnen)."result(s)</u><b><br>If you want more results, register above!</b>"; echo '<p align="center"><img src="streep.jpg" width="400" height="3" border="0"></p>';    
foreach($lijnen as $lijn){    
if($lijn > 0){    
echo '<p align="center"><A HREF="'.$data[$lijn - 2] .'">'.$data[$lijn - 2].'</A><br><br>';
}
    
$query=str_replace(' ','['.implode('|',$aIgnore).']',$query);    
$result=preg_replace("/(".$query.")/i","<B>\$1</B>",$data[$lijn]).'<br>';    
echo '<p align="left">'. str_replace($aIgnore,$aEmpty,$result);    

if($lijn != count($data)){          
echo $data[$lijn+1];    
}
    
echo '<p align="center"><img src="streep.jpg" width="400" height="3" border="0"></p>';    
}    
}    
}
else {    
echo '';  ?>
</u>
</p>
<p align="center"><u>&nbsp;</u></p>
<p align="center"><u>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?

?>
</u></p>
<p align="center"><u>&nbsp;</u></p>
<p align="center"><u>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?}    
?>
</u>
</p>
<p align="center">&nbsp;</p>
<p align="center">&nbsp;</p>
</div>
<td width="181" valign="top" align="right">
<table width="171" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" height="282">
<tr>
<td background="top.jpg" height="29" colspan="3" class="headline" width="171">&nbsp;&nbsp;&nbsp;Poll</td>
</tr>
<tr>
<td width="7" height="242" background="left.jpg">&nbsp;</td>
<td width="152" height="242" valign="top">


<table width="145" border="0" cellspacing="0" cellpadding="4" height="196" align="center">
<tr>
<td colspan="2" class="headline" width="137" height="238">
<p align="left">&nbsp;
</p>
</td>
</tr>

</div>
</table>


</td>
<td width="12" height="242" background="right.jpg">&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<td colspan="3" width="171"><img src="bottom.jpg" width="169" height="24" /></td>
</tr>
</table>

<br>


<table width="69" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" height="219">
<tr>
<td background="top.jpg" height="29" colspan="3" class="headline">&nbsp;&nbsp;&nbsp;News</td>
</tr>
<tr>
<td width="11" height="172" background="left.jpg">&nbsp;</td>
<td width="148" height="172" valign="top">

<table width="139" border="0" cellspacing="0" cellpadding="3" align="center">
<tr>
<td class="standard" height="217" valign="top">

<p><b>27-06-04<br></b>Site launched</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
</td>
</tr>
</table>


</td>
<td width="10" height="172" background="right.jpg">&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<td colspan="3"><img src="bottom.jpg" width="169" height="24" /></td>
</tr>
</table>
<p><br />
</p>


</td>
</tr>
</table>
</body>
</html>
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 04:29:27
 
Mitch X

Mitch X

28/06/2004 18:17:00
Quote Anchor link
Denk je nou echt dat ik je 100 regels lang script (gokje) ga debuggen voor je?
http://www.phphulp.nl/php/tutorials/10/143
en kijk anders gelijk even in de debugtut!
 

28/06/2004 18:32:00
Quote Anchor link
je hoeft niet te debuggen, ik zoek alleen een verklaring. Ik kan snap het namelijk niet!
 
Mitch X

Mitch X

28/06/2004 18:50:00
Quote Anchor link
Neej ik zie niet eens wat je bedoelt ...
 

28/06/2004 18:51:00
Quote Anchor link
zie wat ik erneer zet....de hele regterkant beweegt naar regts als je op henk zoekt en als je op contact zoekt niet
 
Bram Z

Bram Z

28/06/2004 19:01:00
Quote Anchor link
ziet er maar een onverzichtig script je uit hoor soms open en sluit je php tags zonder iets tussen :S
 
Mitch X

Mitch X

28/06/2004 19:03:00
Quote Anchor link
Neej ho0r alleen die text loop achter je plaatjes langs, die is dus te lang Afbeelding
 

28/06/2004 19:18:00
Quote Anchor link
iemand met concrete oplossingen? het is tog gek dat hij het wel compact maakt maar toch mijn layout verspringt?
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

28/06/2004 19:22:00
Quote Anchor link
Bij mij in Firefox blijft de layout gewoon goed... Alleen het adres waarnaar verwezen wordt gaat zeg maar onder de rechterkant door (div's?).

Ik zou de zoekresultaten opvangen, de lengte tellen en vervolgens de eerste n tekens weergeven, terwijl de link gewoon als href het volledige zoekresultaat heeft...

Edit:
http://spacefrog.ath.cx/extra/phphulp/henk.gif

Elwin
Gewijzigd op 28/06/2004 19:26:00 door Elwin - Fratsloos
 
Mitch X

Mitch X

28/06/2004 19:27:00
Quote Anchor link
Je link werkt niet...
Maar dat zei ik dus ook Afbeelding
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

28/06/2004 19:28:00
Quote Anchor link
Link moet weer werken.. Me vader en of me broer heeft een tering programmatje wat het internetverkeer op me router af en toe laat vast lopen...

Anyways... jij zei het ook al.. ;)

Elwin
 

28/06/2004 20:06:00
Quote Anchor link
wat gek. Bij mij blijft alles compact maar de layout verandert wel.

http://members.lycos.nl/wzshop/henk.JPG


maar goed wat je zegt 'Elwin [a.k.a. SpaceFrog]' kan je me daarmee helpen? heb je daar een script voor ofzo? ik ben namelijk nie zo gevordert
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.