Sitecheck gangstergod

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Back end developer Digital Agency

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/01/2019 23:56:10
Anchor link
Je vraagt zelf of we dit mogen testen, en nu wordt je boos omdat iemand een veiligheidslek meldt?!?
Dreigen met de politie staat een beetje... apart. Die gaan in dit geval niks doen hoor. Sterker zelf, jij bent diegene die je site wou laten uittesten.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 13:47:42
 
Boy krijgjeniet

boy krijgjeniet

27/01/2019 23:57:03
Anchor link
Hacken is het illegaal inbreken in computers of computernetwerken door het omzeilen van ------> beveiligingsmaatregelen <----- maar goed kun je mij een PRIVE bericht schrijven hoe je het pressies hebt gedaan zodat ik het kan patchen

Toevoeging op 27/01/2019 23:59:02:

en ozzie er staat duidelijk in dikke letters alleen de functionaliteit! en ik heb gezecht de volgende keer
 
Remco nvt

Remco nvt

28/01/2019 00:02:10
Anchor link
Daar ik snap dat je gefrustreerd bent zal ik je hier wel kort een PB sturen.
Maar wil even duidelijk maken dat ik niks anders heb gedaan dan enkel mijn browser gebruiken! :)

Mocht je echt veel willen leren dan kan je altijd je sourcecode op github o.i.d gooien (of hier met gerichtte vragen komen) zodat mensen er naar kunnen kijken en je goed kunnen helpen.

We zijn hier om elkaar te helpen.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

28/01/2019 00:02:39
Anchor link
Uhhh ... wat wil je dan? Dat we alleen kijken naar wat er goed gaat? Dan heeft een check geen enkel nut nietwaar.

Sorry hoor, maar nu niet gaan huilen omdat iemand je meldt dat je site niet op orde is. Dat is namelijk precies waar je om gevraagd hebt, dus wees blij dat iemand het meldt in plaats van dat er straks echt iemand inbreekt op je site.
 
Boy krijgjeniet

boy krijgjeniet

28/01/2019 00:03:22
Anchor link
kijk dankje remco daar kan ik wat mee ben heel benieuwt
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/01/2019 00:04:10
Anchor link
Wees blij dat het gemeld wordt, en het is ook zeker netjes om dit via Privé-bericht af te handelen. :-)
Maar met politie dreigen, is best overdreven. Je komt nu wel erg fel uit de hoek, als ik eerlijk mag zeggen.

Stel anders eens een 'Responsible disclosure' op, en vermeld dit op je site. Maar goed, het ging om het testen for so far....
Dan is het ook gebruikelijk als je kijkt hoe een query op bepaalde tekens reageert.
Gewijzigd op 28/01/2019 00:05:29 door - Ariën -
 
Boy krijgjeniet

boy krijgjeniet

28/01/2019 00:07:39
Anchor link
ozzie ik ben ook wel blij dat hij het meld maar niet ongevraagd als iemand bij mij was geweest en had gevraagd kan ik de site op veiligheid testen door alleen mijn browser te gebruiken heb ik er helemaal geen problemen mee
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

28/01/2019 00:13:24
Anchor link
Boy krijgjeniet op 28/01/2019 00:07:39:
ozzie ik ben ook wel blij dat hij het meld maar niet ongevraagd als iemand bij mij was geweest en had gevraagd kan ik de site op veiligheid testen door alleen mijn browser te gebruiken heb ik er helemaal geen problemen mee

Als je het alleen over koetjes en kalfjes wil hebben en over de dingen die goed gaan, dan kun je wellicht beter op een ander forum kijken. Je krijgt hier gewoon een eerlijk antwoord op een vraag die je zelf nota bene hebt gesteld.

En nu bevalt het antwoord je blijkbaar niet en ga je lopen klagen. Ik weet niet hoe oud je bent, maar een beetje zelfreflectie kan geen kwaad.
 
Boy krijgjeniet

boy krijgjeniet

28/01/2019 00:15:01
Anchor link
arien het is ook netjes dat hij het via prive bericht wil afhandelen waar wat jij niet weet is dat mijn karakter dood was ik ben de admin dus geen probleem ik leef weer maar dan is er meer gebeurt en de politie is voor de volgende die ongevraagd hackt en remco kan een toffe gozer zijn en zulke mensen vind ik altijd erg belangrijk en het kan mijn beste vriend worden maar niet ongevraagd
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

28/01/2019 00:17:48
Anchor link
Hahaha ... ik pak even wat popcorn erbij :D
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/01/2019 00:20:31
Anchor link
Je geeft zelf aan dat het een test is, dus ik neem aan dat je ook test-data in je site gebruikt?

Dat je karakter dood is, daar heeft de politie echt niks aan. En bovendien zullen die er geen zaak van maken omdat je zelf geen schade lijdt, en omdat je zelf aangeeft dat je jouw site wou uittesten. Maar het is netjes als iemand dergelijke exploits via PM meldt.
Gewijzigd op 28/01/2019 00:22:50 door - Ariën -
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

28/01/2019 00:25:47
Anchor link
>> Dat je karakter dood is, daar heeft de politie echt niks aan.

Misschien stellen ze wel een onderzoek in naar de doodsoorzaak :D



(Sorry, maar moet er een beetje om lachen ... neem me niet kwalijk.)
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

28/01/2019 00:29:06
Anchor link
 
Boy krijgjeniet

boy krijgjeniet

28/01/2019 00:31:08
Anchor link
ik heb het met remco afgehandeld en ja ook nog bedankt ik hoop gewoon dat dit soord dingen niet weer ongevraagd gebeuren heb ik eindelijk een forum die niet alleen maar zeurt over typefouten en style gebeurt dit dit wil ik niet! en de beveiliging is mij ook een verrassing en als dit een een treiter post word zeg het dan ff dan laat ik het verwijderen
Gewijzigd op 28/01/2019 00:33:41 door boy krijgjeniet
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/01/2019 00:36:51
Anchor link
Ik zie dat hier niet getreiterd wordt.

Maar als je niet wilt dat mensen je beveiliging uittesten (ik neem aan dat je test-data hebt) dan had je dat in het begin moeten vermelden. Maar eigenlijk zou je ze toch eigenlijk dankbaar mogen zijn, mits ze geen dingen slopen ("hej, ik hoop dat je test-data hebt").

Waarom mogen ze niet je beveiliging testen, als ik vragen mag? Stel je voor dat je straks een knoepert van een beveiligingsfout hebt, die na het livegaan misbruikt wordt? Als het nu gemeld wordt, kan je het direct oplossen. We zijn hier immers om je te helpen, niet om je site te saboteren en jouw te jennen.
 
Boy krijgjeniet

boy krijgjeniet

28/01/2019 00:41:37
Anchor link
ik heb duidelijk gezegd niet ongevraagd je mag rustig mist je vraagt de beveiliging uit testen en treiteren? zie de 2 quotes
Ozzie PHP op 28/01/2019 00:25:47:
>> Dat je karakter dood is, daar heeft de politie echt niks aan.

Misschien stellen ze wel een onderzoek in naar de doodsoorzaak :D <------



(Sorry, maar moet er een beetje om lachen ... neem me niet kwalijk.)

Thomas van den Heuvel op 28/01/2019 00:29:06:
Gewijzigd op 28/01/2019 00:43:56 door boy krijgjeniet
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/01/2019 00:45:54
Anchor link
Wat jij wilt.
Maar, nogmaals de vraag: Ik neem aan dat je test-data in je site hebt staan?
Gewijzigd op 28/01/2019 00:46:13 door - Ariën -
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

28/01/2019 00:46:49
Anchor link
Sorry Boy, we moeten gewoon een beetje lachen om je reactie. Misschien ben je nog heel jong, dat weet ik niet, maar je overdrijft een beetje met je politie erbij halen omdat je fictieve poppetje is overleden. Je moet dan niet heel raar opkijken als wij daar op reageren.

Maar goed ... is je vraag beantwoord nu?
 
Boy krijgjeniet

boy krijgjeniet

28/01/2019 00:47:48
Anchor link
ja en nee er zitten geen vaste gebruikers op alleen mensen die een blauwe maandag hebben getest voor de rest niks

Toevoeging op 28/01/2019 00:48:44:

ozzie welke vraag?

Toevoeging op 28/01/2019 00:50:07:

en ozzie het gaat er niet om dat het fictieve poppetje is overleden maar er is meer gebeurt maar ben er achter dat het een vergissing was
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/01/2019 00:51:23
Anchor link
Maar mijn vraag blijft nog steeds open staan ;)
 

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.