Sitecheck Sample This! 2007

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Jelle -

Jelle -

01/07/2006 18:15:00
Quote Anchor link
Hoi, Ik ben net begonnen met php een maand terug en heb met de hulp van paar vrienden een site in elkaar gebokst.

Ik heb er wat info op geplaatst van vorig jaar dus de dingen die erop staan zijn zeker niet correct.

ok, mijn excuses:
http://www.sample-this.be/main.php
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jelle -
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 17:50:42
 
Erik Rijk

Erik Rijk

01/07/2006 18:16:00
Quote Anchor link
mag ik een linkje?
 
Jelmer -

Jelmer -

01/07/2006 18:21:00
Quote Anchor link
Mijn antwoord op jouw gedachten: Ja, dat is best dom ja.
 
Erik Rijk

Erik Rijk

01/07/2006 19:38:00
Quote Anchor link
Hopelijk verwacht ie morgen niet ontzettend veel reacties, van oooh, wat mooi.
 
Zim Zim

Zim Zim

01/07/2006 19:48:00
Quote Anchor link
Ik vind het een goede site voor zijn doelgroep, zeer overzichtelijk, alleen weinig informatie en mogelijkheden.

Is dat ongeveer hetzelfde als geen link?
 
Leo

Leo

01/07/2006 19:53:00
Quote Anchor link
Omg dit topic is scheef :/ vooral zo'n titel en dan amper een link :S
 
Kalle P

Kalle P

01/07/2006 20:00:00
Quote Anchor link
Erg mooie shit, alles is perfect crossbrowser, mooie opmaak, prachtige layout, mooie foefjes. Goede teksten, helder, erg goed ingedeeld. Kortom een prachtige website. Alleen ff tussendoor was de link?
 
- SanThe -

- SanThe -

01/07/2006 20:19:00
Quote Anchor link
Misschien is het deze site wel? Mooie site, wel een beetje zwart.
 
Ponzi

Ponzi

01/07/2006 20:28:00
Quote Anchor link
Hilarisch =D ! Sorry, kan er niet aan doen :P...
 
Wessel Huising

Wessel Huising

01/07/2006 20:30:00
Quote Anchor link
Neem aan die site wel ja:P alleen wat zwartjes idd
 
Leo

Leo

01/07/2006 21:13:00
Quote Anchor link
OMG alleen zwart en een image die niet bestaat xO

Btw jelle, het is slim om je begin post altijd een keer te checken voordat je iets post..
 
ArendJan

ArendJan

01/07/2006 22:01:00
Quote Anchor link
Quote:
Ik heb er wat info op geplaatst van vorig jaar dus de dingen die erop staan zijn zeker niet correct.


??

Er staat helemaal niets op.... :P
 
Jelmer -

Jelmer -

01/07/2006 22:10:00
Quote Anchor link
Hij is wel heel minimalistisch, zo alleen met info in de title-tag :)

Maar misschien moet hij even de map /img/ chmodden naar 755 ofzo, zodat we tenminste de preview mogen zien ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jelmer -
 
Andries Louw Wolthuizen

Andries Louw Wolthuizen

01/07/2006 22:53:00
Quote Anchor link
Wat zwart is moet zwart blijven..

Damm, wel rustgevende pagina, duidelijk.. overzichtelijk, niet rommelig..
Kortom: Niks te zien..
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

01/07/2006 23:17:00
Quote Anchor link
Ik vind het idee wel vernieuwend!!
BEn jij mischien Jan de Bouvrie? in het kader van minder is meer.
 

01/07/2006 23:19:00
Quote Anchor link
Geweldig, geen enkele HTML fout. Ga zo door.
Voor de CSS heb je nog 1 waarschuwing, namelijk dat er geen voorgrond kleur (color) is opgegeven voor de body.

Quote:
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Misschien ook even je error documents uploaden? Nu krijg je een 404 in een 404

Edit:
@Klaasjan, nee die wil alles in het wit
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Marien xD

Marien xD

01/07/2006 23:33:00
Quote Anchor link
Geweldig complimenten! Hoe verzin je het. Echt een genie! Zo moeten er meer mensen zijn. Het kabinet kan er een voorbeeld aan nemen. Alles gelijk ;)
 
ArendJan

ArendJan

01/07/2006 23:40:00
Quote Anchor link
Waarschijnlijk steld zijn site een nieuw geniaal staaltje van digitale kunst voor..... het ziet er niet uit maar toch vindt iedereen het mooi.... :P
 
- SanThe -

- SanThe -

02/07/2006 00:16:00
Quote Anchor link
En je hebt wel de aandacht van iedereen hier op het forum. Ik typ hier al weer de 18e post.

Edit: Maar een link blijft natuurlijk handig. De link die ik hierboven heb gegeven komt toch echt van Google.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Andries Louw Wolthuizen

Andries Louw Wolthuizen

02/07/2006 23:23:00
Quote Anchor link
Ik vind die site zo mooi, en rustgevend.. Dat ik hem als startpagina in IE heb ingesteld (Om mij eraan te herinderen dat ik FireFox moet gebruiken :p)
 
Leo

Leo

03/07/2006 09:02:00
Quote Anchor link
Ik snap niet waarom iemand een topic aanmaakt en dan niet even na een paar uur checked of er reply's zijn... -_-
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.