Sitecheck

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 5 volgende »

Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

11/11/2009 12:27:00
Quote Anchor link
Beste mensen,

Vorige week dinsdag ben ik begonnen met mijn bedrijfspagina,

Deze is nog niet helemaal af maar de bedoeling is dat deze vanavond online zal komen voor de testers die staan te wachten.

Graag zou ik van jullie een reactie willen wat jullie van het systeem vinden etc etc.

De site is nog niet helemaal af maar alle systemen voor de gebruikers wel.

www.php-scripting.com

Je zal een scherm voor je krijgen om eerst in te moeten loggen.
Hieronder zijn 2 logins,, want op sommige browsers werkt de eerste niet en sommige de 2e niet,, beetje raar maarja,

Login: user
ww: loltje

Login: Admin <<-- let op hoofdletter
ww: loltje

Verder heb ik geen testacounts voor jullie aangezien er maar 1 persoon tegelijk op 1 account kan zijn, Als iemand anders inlogt zal de andere uitgelogt worden.

Maar jullie kunnen je gewoon registreren en er zal u geen mail verstuurt worden want overmorgen zullen deze uit de database verwijderd worden.

Jullie mogen bestellingen plaatsen en een ticket insturen als jullie geld op jullie account willen laten zetten.

Echter bij een bestelling plaatsen zal u wel een mail ontvangen met een factuur,

Je zal hiervoor eerst een online handtekening moeten zettten maar hier mag je ook gewoon bullshit invoeren.

Dit is enkel nog om alles te testen, dus je zit nergens aan vast.

Edit: Concept idee komt van www.deziweb.nl

BVD

Tim

Quote:
Topic verplaatst naar site reviews.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tim Kampherbeek
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 11:05:57
 
- wes  -

- wes -

11/11/2009 12:32:00
Quote Anchor link
Beide logins werken niet
 
Mr.Ark

Mr.Ark

11/11/2009 12:36:00
Quote Anchor link
Bij mij ook niet...

Is het niet eerst slim om alle pagina's af te maken voordat je hem online gaat gooien?
 
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

11/11/2009 12:40:00
Quote Anchor link
Die worden ook eerst afgemaakt voordat mensen er op mogen bestellen, staat ook bovenaan.

Probeer BTW firefox,,, en anders 2x inloggen dan op annuleren en dan effe refreshen
 
Mr.Ark

Mr.Ark

11/11/2009 12:41:00
Quote Anchor link
Quote:
Probeer BTW firefox,,, en anders 2x inloggen dan op annuleren en dan effe refreshen


Ik gebruik firefox, Krijg telkens die melding dat gegevens fout zijn.

Edit:


Grappig, Als ik het domein phphulp.nl wil bestellen, dan staat er dat die beschikbaar is.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mr.Ark
 
Jaron T

Jaron T

11/11/2009 12:46:00
Quote Anchor link
Laat me niet lachen , dit is een rip van : http://www.deziweb.com/

Stop hier maar eens heel snel mee.

Bedankt
 
Mr.Ark

Mr.Ark

11/11/2009 12:53:00
Quote Anchor link
haha, Lekker scherp Jaron, goed bezig..., dit kan inderdaad niet door de beugel..
 
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

11/11/2009 12:55:00
Quote Anchor link
@ark.

Klopt,, Ik ben nog steeds bezig om de .nl en .eu server te fixe

Die dingen doen een beetje raar,

En dat het concept idee van deziweb is gehaalt ja,

Rip,, Nee,,

Heb zelfs al een mail van hun gehad dat hun er niet erg blij mee zijn maar aangezien niks van hun site komt en alles zelf is gemaakt kunnen ze me niks maken...

Maarja,,

Weer terug naar het onderwerp aub
 
Jaron T

Jaron T

11/11/2009 12:59:00
Quote Anchor link
Tuurlijk ga lekker fietsen

zoek de verschillen:
http://www.php-scripting.com/register
https://www.deziweb.com/cp/registreren
 
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

11/11/2009 13:01:00
Quote Anchor link
Kerel,

Het systeem is helemaal zelf gemaakt en zoals ik NET OOK AL ZIJ,

JAH HET CONCEPT IDEE KOMT VAN HUN!!!!

Daar ga ik ook niet moeilijk doen,

Maar alle systemen zijn zelf gemaakt,

Deziweb heeft btw ook hun scripts nooit vrijgegeven,

Dus aub terug naar het onderwerp,, als ik een duscussie topic wou hebben had ik die wel gestart

Tim
 
Jaron T

Jaron T

11/11/2009 13:02:00
Quote Anchor link
Zelf gemaakt? Je hebt gewoon dingen GEKOPIEERD.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Kopi%C3%ABren
 
Steen

steen

11/11/2009 13:03:00
Quote Anchor link
Die deziweb is een stuk mooier:P
 
Mr.Ark

Mr.Ark

11/11/2009 13:03:00
Quote Anchor link
Vind je het vreemd dat we zo reageren? Deziweb heeft vast en zeker een copyright op hun layout staan. Dan mag jij dat niet zomaar namaken. Het is tenslotte hun idee.

Wat jij als scripts gebruikt staat er buiten van, het gaat om de layout.
 
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

11/11/2009 13:04:00
Quote Anchor link
Is niet gekopiert,,, zoals al zei,, geen zin in een discussie,

KIJK broncodes dan zie je het wel
 
Justin S

Justin S

11/11/2009 13:14:00
Quote Anchor link
Als je iets zelf maakt kan je nog steeds iets kopiëren. De Lay-out is bijna identiek, de jouwe alleen wat minder mooi uitgevoerd. Serieus, maak een eigen design. Zo moeilijk kan het niet zijn. Inspiratie: http://creattica.com/css/latest-designs
 
Giel

Giel

11/11/2009 13:20:00
Quote Anchor link
Waarom is je pagina zo ontzettend lang als er maar weinig content is?
 
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

11/11/2009 13:21:00
Quote Anchor link
Giel,,

Klopt dit moet nog gefixt worden in mijn CSS,

Dit heb ik nog niet gedaan aangezien ik nog een heel andere footer wil maken
 
Jaron T

Jaron T

11/11/2009 13:25:00
Quote Anchor link
Tim Kampherbeek schreef op 11.11.2009 13:21:
Giel,,

Klopt dit moet nog gefixt worden in mijn CSS,

Dit heb ik nog niet gedaan aangezien ik nog een heel andere footer wil maken

Zo ééntje als deziweb is mooi , misschien een 'IDEE' ?
 
TJVB tvb

TJVB tvb

11/11/2009 13:27:00
Quote Anchor link
Tim, Je gaat in een schemergebied zitten in hoeverre de website mag lijken op een website van een concurrent (is een tijd geleden op http://blog.iusmentis.com/ nog een artikel over geweest)
En dan wil je er geen discussie over? Het gaat er niet om of je ctrl-c en ctrl-v gebruikt hebt of het zelf hebt geschreven. (Harry potter overnieuw schrijven mag ook niet terwijl ik het dan niet eens letterlijk kopieer)

Nog wat punten
*Waarom loopt je pagina zo ver door?
*Menu knoppen zonder pagina, plaatst de knoppen dan (nog) niet
*Portfolie: waarom geen links en uitleg van wat ik moet zien?
* msn support, wanneer? 24/7 of alleen 's nachts van 2 tot 3?
 
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

11/11/2009 13:37:00
Quote Anchor link
TJVB,

De pagina waarom die zover doorloopt zij ik net
Ook vermelde ik net dat de site nog niet klaar was,
Portfolio,, Ook nog mee bezig,, ook nog niet af dus
Msn support,, dat is het goeie zal het vermelden

Jaron,

Haha,, Humor,, Nee dat zal het niet worden.
 
Sebastiaan Blaas

Sebastiaan Blaas

11/11/2009 15:49:00
Quote Anchor link
Jammer logins doen het bij mij niet .. ik wil ook die rip zien...

Overigens ondanks dat je het zelf heb gemaakt kan wel degelijk verzocht worden door wijzigingen van de layout via de rechter... Ik weet even niet meer zo snel wie het was.. maar marktplaats heeft het zelfs een keer verder doorgevoegd.. Toen was er een toko die anzich zelfde layout had als MP maar net iets anders.. Echter hadden ze exact dezelfde categorien in exact dezelfde volgorde.. Marktplaats won.. en categorien moesten anders..
 

Pagina: 1 2 3 4 5 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.