Slideshow

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gorinchem zijn wij op zoek naar versterking. Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back end werken! Bedrijfsprofiel Onze

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »
Martin Roelofs

Martin Roelofs

13/09/2019 19:52:37
Quote Anchor link
Hallo allemaal,
Mijn naam is Martin en heb mij net geregistreerd op dit Forum.
Sinds kort ben ik de website van onze Virtual Airline aan het aanpassen, maar weet nog niets van PHP.
Ik heb al wel veel aangepast wat wel duidelijk was, maar heb veel moeten zoeken.
Hopelijk kan ik er hier meer van leren.

Een van de probleempjes waar ik nu even tegenaan loop is dat de slideshow op de website op random staat en pakt veel dezelfde foto's. Ik zou willen dat de foto's op volgorde worden getoond. Graag zou ik willen weten wat ik in onderstaand script zou moeten veranderen.
Alvast heel hartelijk dank.

Hier het stukje script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
$(document).ready(function() {
    $("#mainContent").css("min-height", ($("#sidebar2").height() + 30) + "px");
    $(".menu li:has(li.active)").addClass("active");
    var top = nrimg * 156 + 3000;
    $("#preload").css("top", "-"+top+"px");
    for (i=0;i<nrimg;i++) {
        var nr = i + 1;
        var url = mainUrl + "dbr/slide" + nr + ".jpg";
        var imghtml = "<img src='"+url+"' /><br />";
        $("#preload").append(imghtml);
    }
    $("#headerbg2").fadeTo(0, 0);
    SlideShow();
});

function SlideShow() {
    var bgimg = $("#headerbg2").css("background-image");
    var nr = prevnr;
    while (nr == prevnr) {
        nr = Math.floor(Math.random() * nrimg) + 1;
    }
    prevnr = nr;
    var url = "url("+mainUrl+"dbr/slide"+nr+".jpg)";
    $("#headerbg2").css("background-image", url);
    $("#headerbg2").fadeTo(fadeinTimeout, 1, function() {
        $("#headerbg1").css("background-image", $("#headerbg2").css("background-image"));
        $("#headerbg2").css("background-image", "");
        $("#headerbg2").fadeTo(0, 0);
    });
    setTimeout("SlideShow();", timeout);
}
</script>


Edit:
Code tags toegevoegd, zie ook de opmaakcodes in de Veelgestelde Vragen
Gewijzigd op 13/09/2019 20:15:50 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

19/03/2024 11:40:02
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

13/09/2019 20:05:47
Quote Anchor link
Misschien is het handiger om de (alle) bestaande foto's in een random volgorde te zetten in plaats van elke volgende foto random te maken waarbij "random" niet meer is dan "verschilt van de vorige foto", want dat is volgens mij wat er in de bovenstaande code gebeurt.

Dit wordt natuurlijk mede bepaald door hoeveel verschillende foto's je daadwerkelijk hebt.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

13/09/2019 20:54:34
Quote Anchor link
Thomas van den Heuvel op 13/09/2019 20:05:47:
Misschien is het handiger om de (alle) bestaande foto's in een random volgorde te zetten in plaats van elke volgende foto random te maken waarbij "random" niet meer is dan "verschilt van de vorige foto", want dat is volgens mij wat er in de bovenstaande code gebeurt.

Dit wordt natuurlijk mede bepaald door hoeveel verschillende foto's je daadwerkelijk hebt.


Precies. Direct een leuke oefening..

Maak met PHP een array van foto URL's en gebruik shuffle() om deze door elkaar te gooien. Gebruik het resultaat van deze array in je javascript.
Gewijzigd op 13/09/2019 20:57:02 door Frank Nietbelangrijk
 
Martin Roelofs

Martin Roelofs

14/09/2019 13:14:04
Quote Anchor link
Allereerst natuurlijk hartelijk dank voor jullie reactie!
Maar dit is nl. wat ik bedoel dat ik nog nooit met PHP heb gewerkt en dus ook jullie advies (nog) niet begrijp.
Ik had gehoopt dat het met een kleine aanpassing gedaan kon worden.
Bijvoorbeeld door het woordje RANDOM te vervangen in ORDER. (wat ik ook heb gedaan, maar toen was de slideshow verdwenen) dus er snel weer random van gemaakt.

Frank: Jij schrijft: Dit wordt natuurlijk mede bepaald door hoeveel verschillende foto's je daadwerkelijk hebt.
Nou, dat zijn er 11 (slide1, slide2 enz.
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

14/09/2019 13:50:23
Quote Anchor link
Vervang regels 18-22 door :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
if ( ++nr > nrimg )
{
    nr = 1;
}
 
Martin Roelofs

Martin Roelofs

14/09/2019 16:19:29
Quote Anchor link
bedankt, maar werkt nog steeds niet. (nog steeds in willekeurige volgorde en veel dezelfde foto's achter elkaar.) 1,11,8,2,5,9,11,2,11

Ik vermoed ook dat sommige dingen er dubbel in staan, klopt dat of hoort dat zo?

Hier onder staat alles van de slideshow.
De eerste regel is regelnummer 55
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
<script type="text/javascript">
var nrimg = 10;

var mainUrl = "<?php echo $mainurl ?>";
var prevnr = 0;
var fadeinTimeout = 1000;
var timeout = 5000;


$(document).ready(function() {
    $("#mainContent").css("min-height", ($("#sidebar2").height() + 30) + "px");
    $(".menu li:has(li.active)").addClass("active");
    var top = nrimg * 156 + 3000;
    $("#preload").css("top", "-"+top+"px");
    for (i=0;i<nrimg;i++) {
        var nr = i + 1;
        var url = mainUrl + "dbr/slide" + nr + ".jpg";
        var imghtml = "<img src='"+url+"' /><br />";
        $("#preload").append(imghtml);
    }
    $("#headerbg2").fadeTo(0, 0);
    SlideShow();
});

function SlideShow() {
    var bgimg = $("#headerbg2").css("background-image");
    if (++nr > nring )
    {
        nr = 1;
    }
    prevnr = nr;
    var url = "url("+mainUrl+"dbr/slide"+nr+".jpg)";
    $("#headerbg2").css("background-image", url);
    $("#headerbg2").fadeTo(fadeinTimeout, 1, function() {
        $("#headerbg1").css("background-image", $("#headerbg2").css("background-image"));
        $("#headerbg2").css("background-image", "");
        $("#headerbg2").fadeTo(0, 0);
    });
    setTimeout("SlideShow();", timeout);
}
</script>
<?php
}
else {
?>

<script type="text/javascript">
var nrimg = 11;

var mainUrl = "<?php echo $mainurl ?>";
var prevnr = 0;
var fadeinTimeout = 1000;
var timeout = 8000;


$(document).ready(function() {
    $("#mainContent").css("min-height", ($("#sidebar2").height() + 30) + "px");
    $(".menu li:has(li.active)").addClass("active");
    var top = nrimg * 156 + 3000;
    $("#preload").css("top", "-"+top+"px");
    for (i=0;i<nrimg;i++) {
        var nr = i + 1;
        var url = mainUrl + "slide" + nr + ".jpg";
        var imghtml = "<img src='"+url+"' /><br />";
        $("#preload").append(imghtml);
    }
    $("#headerbg2").fadeTo(0, 0);
    SlideShow();
});

function SlideShow() {
    var bgimg = $("#headerbg2").css("background-image");
    var nr = prevnr;
    while (nr == prevnr) {
        nr = Math.floor(Math.random() * nrimg) + 1;
    }
    prevnr = nr;
    var url = "url("+mainUrl+"slide"+nr+".jpg)";
    $("#headerbg2").css("background-image", url);
    $("#headerbg2").fadeTo(fadeinTimeout, 1, function() {
        $("#headerbg1").css("background-image", $("#headerbg2").css("background-image"));
        $("#headerbg2").css("background-image", "");
        $("#headerbg2").fadeTo(0, 0);
    });
    setTimeout("SlideShow();", timeout);
}
</script>


Toevoeging op 14/09/2019 16:22:49:

Weet niet hoe het komt, maar wordt nu wel beetje raar weergegeven.
Hopelijk kan je er wat mee. ander stuur ik het even opnieuw.


Toevoeging op 14/09/2019 16:47:10:

slideshow staat op www.dutchflyva.nl onderaan de homepage
Gewijzigd op 15/09/2019 13:09:17 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/09/2019 16:57:28
Quote Anchor link
Gelukkig hebben we ook code-tags. Zie ook de edit-text in je vorige bericht.
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

14/09/2019 18:02:05
Quote Anchor link
Ik heb dit ervan gemaakt :


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<script type="text/javascript">
var nrimg = 11;
var nr = 1;
var mainUrl = "https://www.dutchflyva.nl/";
var fadeinTimeout = 1000;
var timeout = 8000;

$(document).ready(function() {

    var top = nrimg * 156 + 3000;
    $("#preload").css("top", "-"+top+"px");
    for ( i = 1; i <= nrimg; i++ ) {
        var url = mainUrl + "slide" + i + ".jpg";
        var imghtml = "<img src='"+url+"' /><br />";
        $("#preload").append(imghtml);
    }
    $("#headerbg2").fadeTo(0, 0);
    SlideShow();
});

function SlideShow() {
    var bgimg = $("#headerbg2").css("background-image");
    if ( ++nr > nrimg )
    {
        nr = 1;
    }
    var url = "url("+mainUrl+"slide"+nr+".jpg)";
    $("#headerbg2").css("background-image", url);
    $("#headerbg2").fadeTo(fadeinTimeout, 1, function() {
        $("#headerbg1").css("background-image", $("#headerbg2").css("background-image"));
        $("#headerbg2").css("background-image", "");
        $("#headerbg2").fadeTo(0, 0);
    });
    setTimeout( SlideShow , timeout);
}
</script>
 
Martin Roelofs

Martin Roelofs

14/09/2019 23:12:22
Quote Anchor link
Bedankt, ik ga het morgen even proberen en laat het nog even weten of het gelukt is.

Toevoeging op 15/09/2019 09:48:03:

- Ariën - op 14/09/2019 16:57:28:
Gelukkig hebben we ook code-tags. Zie ook de edit-text in je vorige bericht.


Die tekst heb gewoon in het bericht geplakt en nu lukt dat niet meer. Hoe kan ik nu tekst in mijn bericht plakken met regelnummers? (code-tags)
 
Sylvester vader

sylvester vader

15/09/2019 11:16:21
Quote Anchor link
ik vroeg mij af he, staan deze fotos alleen in een map of staan ze ook bv in een database?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

15/09/2019 12:34:31
Quote Anchor link
Martin Roelofs op 14/09/2019 23:12:22:
Die tekst heb gewoon in het bericht geplakt en nu lukt dat niet meer. Hoe kan ik nu tekst in mijn bericht plakken met regelnummers? (code-tags)


Je vindt dat bij de veel gestelde vragen --> bbcodes
Gewijzigd op 15/09/2019 12:36:38 door Frank Nietbelangrijk
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/09/2019 13:10:15
Quote Anchor link
Done! Bericht is ook gelockt. Dus vandaar lukte het niet.
 
Martin Roelofs

Martin Roelofs

15/09/2019 15:57:30
Quote Anchor link
Nou, het lukt niet met regelnummers.
Ik kopieer de tekst en plak het hier.
Sommige regels hebben wel regelnummers maar de meeste niet.
Geen idee waarom dat bij de eerste keer wel zo was. Ook dat is gewoon gekopieerd en geplakt.
Gewijzigd op 15/09/2019 16:00:35 door Martin Roelofs
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/09/2019 16:21:02
Quote Anchor link
Wel als je code-tags gebruikt. Dan zie je wél regelnummers.
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

15/09/2019 17:37:19
Quote Anchor link
De reden dat het niet werkte is dat op regel 27 dit staat :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if (++nr > nring )


In plaats van

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if (++nr > nrimg )


Blijkbaar is bij het knippen en plakken een letter verschoven.
 
Martin Roelofs

Martin Roelofs

15/09/2019 22:30:35
Quote Anchor link
Kunnen jullie mij vertellen wat ik moet doen?
Ik plak de tekst hier in maar krijg er geen regelnummers bij.
Zo is het voor jullie ook moeilijk om het goed te krijgen.
Ik wil graag de hele code even aan jullie tonen

En in de code staat het goed, dus wel met nrimg i.p.v. nring.
Dan nog worden de foto's niet in volgorde weergegeven.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/09/2019 23:29:46
Quote Anchor link
Het forum heeft geen idee wat een bericht is, of wat scriptcode is. Bij PHP-scripts kan het automatisch worden gedetecteerd, mits je netjes <?php en ?> gebruikt. Maar in het algemeen raad ik aan om netjes [code] en [/code] tags te gebruiken om je script.
Gewijzigd op 15/09/2019 23:30:02 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.