Slideshow

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »
Martin Roelofs

Martin Roelofs

13/09/2019 19:52:37
Quote Anchor link
Hallo allemaal,
Mijn naam is Martin en heb mij net geregistreerd op dit Forum.
Sinds kort ben ik de website van onze Virtual Airline aan het aanpassen, maar weet nog niets van PHP.
Ik heb al wel veel aangepast wat wel duidelijk was, maar heb veel moeten zoeken.
Hopelijk kan ik er hier meer van leren.

Een van de probleempjes waar ik nu even tegenaan loop is dat de slideshow op de website op random staat en pakt veel dezelfde foto's. Ik zou willen dat de foto's op volgorde worden getoond. Graag zou ik willen weten wat ik in onderstaand script zou moeten veranderen.
Alvast heel hartelijk dank.

Hier het stukje script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
$(document).ready(function() {
    $("#mainContent").css("min-height", ($("#sidebar2").height() + 30) + "px");
    $(".menu li:has(li.active)").addClass("active");
    var top = nrimg * 156 + 3000;
    $("#preload").css("top", "-"+top+"px");
    for (i=0;i<nrimg;i++) {
        var nr = i + 1;
        var url = mainUrl + "dbr/slide" + nr + ".jpg";
        var imghtml = "<img src='"+url+"' /><br />";
        $("#preload").append(imghtml);
    }
    $("#headerbg2").fadeTo(0, 0);
    SlideShow();
});

function SlideShow() {
    var bgimg = $("#headerbg2").css("background-image");
    var nr = prevnr;
    while (nr == prevnr) {
        nr = Math.floor(Math.random() * nrimg) + 1;
    }
    prevnr = nr;
    var url = "url("+mainUrl+"dbr/slide"+nr+".jpg)";
    $("#headerbg2").css("background-image", url);
    $("#headerbg2").fadeTo(fadeinTimeout, 1, function() {
        $("#headerbg1").css("background-image", $("#headerbg2").css("background-image"));
        $("#headerbg2").css("background-image", "");
        $("#headerbg2").fadeTo(0, 0);
    });
    setTimeout("SlideShow();", timeout);
}
</script>


Edit:
Code tags toegevoegd, zie ook de opmaakcodes in de Veelgestelde Vragen
Gewijzigd op 13/09/2019 20:15:50 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 14:36:01
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

13/09/2019 20:05:47
Quote Anchor link
Misschien is het handiger om de (alle) bestaande foto's in een random volgorde te zetten in plaats van elke volgende foto random te maken waarbij "random" niet meer is dan "verschilt van de vorige foto", want dat is volgens mij wat er in de bovenstaande code gebeurt.

Dit wordt natuurlijk mede bepaald door hoeveel verschillende foto's je daadwerkelijk hebt.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

13/09/2019 20:54:34
Quote Anchor link
Thomas van den Heuvel op 13/09/2019 20:05:47:
Misschien is het handiger om de (alle) bestaande foto's in een random volgorde te zetten in plaats van elke volgende foto random te maken waarbij "random" niet meer is dan "verschilt van de vorige foto", want dat is volgens mij wat er in de bovenstaande code gebeurt.

Dit wordt natuurlijk mede bepaald door hoeveel verschillende foto's je daadwerkelijk hebt.


Precies. Direct een leuke oefening..

Maak met PHP een array van foto URL's en gebruik shuffle() om deze door elkaar te gooien. Gebruik het resultaat van deze array in je javascript.
Gewijzigd op 13/09/2019 20:57:02 door Frank Nietbelangrijk
 
Martin Roelofs

Martin Roelofs

14/09/2019 13:14:04
Quote Anchor link
Allereerst natuurlijk hartelijk dank voor jullie reactie!
Maar dit is nl. wat ik bedoel dat ik nog nooit met PHP heb gewerkt en dus ook jullie advies (nog) niet begrijp.
Ik had gehoopt dat het met een kleine aanpassing gedaan kon worden.
Bijvoorbeeld door het woordje RANDOM te vervangen in ORDER. (wat ik ook heb gedaan, maar toen was de slideshow verdwenen) dus er snel weer random van gemaakt.

Frank: Jij schrijft: Dit wordt natuurlijk mede bepaald door hoeveel verschillende foto's je daadwerkelijk hebt.
Nou, dat zijn er 11 (slide1, slide2 enz.
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

14/09/2019 13:50:23
Quote Anchor link
Vervang regels 18-22 door :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
if ( ++nr > nrimg )
{
    nr = 1;
}
 
Martin Roelofs

Martin Roelofs

14/09/2019 16:19:29
Quote Anchor link
bedankt, maar werkt nog steeds niet. (nog steeds in willekeurige volgorde en veel dezelfde foto's achter elkaar.) 1,11,8,2,5,9,11,2,11

Ik vermoed ook dat sommige dingen er dubbel in staan, klopt dat of hoort dat zo?

Hier onder staat alles van de slideshow.
De eerste regel is regelnummer 55
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
<script type="text/javascript">
var nrimg = 10;

var mainUrl = "<?php echo $mainurl ?>";
var prevnr = 0;
var fadeinTimeout = 1000;
var timeout = 5000;


$(document).ready(function() {
    $("#mainContent").css("min-height", ($("#sidebar2").height() + 30) + "px");
    $(".menu li:has(li.active)").addClass("active");
    var top = nrimg * 156 + 3000;
    $("#preload").css("top", "-"+top+"px");
    for (i=0;i<nrimg;i++) {
        var nr = i + 1;
        var url = mainUrl + "dbr/slide" + nr + ".jpg";
        var imghtml = "<img src='"+url+"' /><br />";
        $("#preload").append(imghtml);
    }
    $("#headerbg2").fadeTo(0, 0);
    SlideShow();
});

function SlideShow() {
    var bgimg = $("#headerbg2").css("background-image");
    if (++nr > nring )
    {
        nr = 1;
    }
    prevnr = nr;
    var url = "url("+mainUrl+"dbr/slide"+nr+".jpg)";
    $("#headerbg2").css("background-image", url);
    $("#headerbg2").fadeTo(fadeinTimeout, 1, function() {
        $("#headerbg1").css("background-image", $("#headerbg2").css("background-image"));
        $("#headerbg2").css("background-image", "");
        $("#headerbg2").fadeTo(0, 0);
    });
    setTimeout("SlideShow();", timeout);
}
</script>
<?php
}
else {
?>

<script type="text/javascript">
var nrimg = 11;

var mainUrl = "<?php echo $mainurl ?>";
var prevnr = 0;
var fadeinTimeout = 1000;
var timeout = 8000;


$(document).ready(function() {
    $("#mainContent").css("min-height", ($("#sidebar2").height() + 30) + "px");
    $(".menu li:has(li.active)").addClass("active");
    var top = nrimg * 156 + 3000;
    $("#preload").css("top", "-"+top+"px");
    for (i=0;i<nrimg;i++) {
        var nr = i + 1;
        var url = mainUrl + "slide" + nr + ".jpg";
        var imghtml = "<img src='"+url+"' /><br />";
        $("#preload").append(imghtml);
    }
    $("#headerbg2").fadeTo(0, 0);
    SlideShow();
});

function SlideShow() {
    var bgimg = $("#headerbg2").css("background-image");
    var nr = prevnr;
    while (nr == prevnr) {
        nr = Math.floor(Math.random() * nrimg) + 1;
    }
    prevnr = nr;
    var url = "url("+mainUrl+"slide"+nr+".jpg)";
    $("#headerbg2").css("background-image", url);
    $("#headerbg2").fadeTo(fadeinTimeout, 1, function() {
        $("#headerbg1").css("background-image", $("#headerbg2").css("background-image"));
        $("#headerbg2").css("background-image", "");
        $("#headerbg2").fadeTo(0, 0);
    });
    setTimeout("SlideShow();", timeout);
}
</script>


Toevoeging op 14/09/2019 16:22:49:

Weet niet hoe het komt, maar wordt nu wel beetje raar weergegeven.
Hopelijk kan je er wat mee. ander stuur ik het even opnieuw.


Toevoeging op 14/09/2019 16:47:10:

slideshow staat op www.dutchflyva.nl onderaan de homepage
Gewijzigd op 15/09/2019 13:09:17 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/09/2019 16:57:28
Quote Anchor link
Gelukkig hebben we ook code-tags. Zie ook de edit-text in je vorige bericht.
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

14/09/2019 18:02:05
Quote Anchor link
Ik heb dit ervan gemaakt :


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<script type="text/javascript">
var nrimg = 11;
var nr = 1;
var mainUrl = "https://www.dutchflyva.nl/";
var fadeinTimeout = 1000;
var timeout = 8000;

$(document).ready(function() {

    var top = nrimg * 156 + 3000;
    $("#preload").css("top", "-"+top+"px");
    for ( i = 1; i <= nrimg; i++ ) {
        var url = mainUrl + "slide" + i + ".jpg";
        var imghtml = "<img src='"+url+"' /><br />";
        $("#preload").append(imghtml);
    }
    $("#headerbg2").fadeTo(0, 0);
    SlideShow();
});

function SlideShow() {
    var bgimg = $("#headerbg2").css("background-image");
    if ( ++nr > nrimg )
    {
        nr = 1;
    }
    var url = "url("+mainUrl+"slide"+nr+".jpg)";
    $("#headerbg2").css("background-image", url);
    $("#headerbg2").fadeTo(fadeinTimeout, 1, function() {
        $("#headerbg1").css("background-image", $("#headerbg2").css("background-image"));
        $("#headerbg2").css("background-image", "");
        $("#headerbg2").fadeTo(0, 0);
    });
    setTimeout( SlideShow , timeout);
}
</script>
 
Martin Roelofs

Martin Roelofs

14/09/2019 23:12:22
Quote Anchor link
Bedankt, ik ga het morgen even proberen en laat het nog even weten of het gelukt is.

Toevoeging op 15/09/2019 09:48:03:

- Ariën - op 14/09/2019 16:57:28:
Gelukkig hebben we ook code-tags. Zie ook de edit-text in je vorige bericht.


Die tekst heb gewoon in het bericht geplakt en nu lukt dat niet meer. Hoe kan ik nu tekst in mijn bericht plakken met regelnummers? (code-tags)
 
Sylvester vader

sylvester vader

15/09/2019 11:16:21
Quote Anchor link
ik vroeg mij af he, staan deze fotos alleen in een map of staan ze ook bv in een database?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

15/09/2019 12:34:31
Quote Anchor link
Martin Roelofs op 14/09/2019 23:12:22:
Die tekst heb gewoon in het bericht geplakt en nu lukt dat niet meer. Hoe kan ik nu tekst in mijn bericht plakken met regelnummers? (code-tags)


Je vindt dat bij de veel gestelde vragen --> bbcodes
Gewijzigd op 15/09/2019 12:36:38 door Frank Nietbelangrijk
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/09/2019 13:10:15
Quote Anchor link
Done! Bericht is ook gelockt. Dus vandaar lukte het niet.
 
Martin Roelofs

Martin Roelofs

15/09/2019 15:57:30
Quote Anchor link
Nou, het lukt niet met regelnummers.
Ik kopieer de tekst en plak het hier.
Sommige regels hebben wel regelnummers maar de meeste niet.
Geen idee waarom dat bij de eerste keer wel zo was. Ook dat is gewoon gekopieerd en geplakt.
Gewijzigd op 15/09/2019 16:00:35 door Martin Roelofs
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/09/2019 16:21:02
Quote Anchor link
Wel als je code-tags gebruikt. Dan zie je wél regelnummers.
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

15/09/2019 17:37:19
Quote Anchor link
De reden dat het niet werkte is dat op regel 27 dit staat :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if (++nr > nring )


In plaats van

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if (++nr > nrimg )


Blijkbaar is bij het knippen en plakken een letter verschoven.
 
Martin Roelofs

Martin Roelofs

15/09/2019 22:30:35
Quote Anchor link
Kunnen jullie mij vertellen wat ik moet doen?
Ik plak de tekst hier in maar krijg er geen regelnummers bij.
Zo is het voor jullie ook moeilijk om het goed te krijgen.
Ik wil graag de hele code even aan jullie tonen

En in de code staat het goed, dus wel met nrimg i.p.v. nring.
Dan nog worden de foto's niet in volgorde weergegeven.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/09/2019 23:29:46
Quote Anchor link
Het forum heeft geen idee wat een bericht is, of wat scriptcode is. Bij PHP-scripts kan het automatisch worden gedetecteerd, mits je netjes <?php en ?> gebruikt. Maar in het algemeen raad ik aan om netjes [code] en [/code] tags te gebruiken om je script.
Gewijzigd op 15/09/2019 23:30:02 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.