Slideshow

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »
Martin Roelofs

Martin Roelofs

13/09/2019 19:52:37
Quote Anchor link
Hallo allemaal,
Mijn naam is Martin en heb mij net geregistreerd op dit Forum.
Sinds kort ben ik de website van onze Virtual Airline aan het aanpassen, maar weet nog niets van PHP.
Ik heb al wel veel aangepast wat wel duidelijk was, maar heb veel moeten zoeken.
Hopelijk kan ik er hier meer van leren.

Een van de probleempjes waar ik nu even tegenaan loop is dat de slideshow op de website op random staat en pakt veel dezelfde foto's. Ik zou willen dat de foto's op volgorde worden getoond. Graag zou ik willen weten wat ik in onderstaand script zou moeten veranderen.
Alvast heel hartelijk dank.

Hier het stukje script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
$(document).ready(function() {
    $("#mainContent").css("min-height", ($("#sidebar2").height() + 30) + "px");
    $(".menu li:has(li.active)").addClass("active");
    var top = nrimg * 156 + 3000;
    $("#preload").css("top", "-"+top+"px");
    for (i=0;i<nrimg;i++) {
        var nr = i + 1;
        var url = mainUrl + "dbr/slide" + nr + ".jpg";
        var imghtml = "<img src='"+url+"' /><br />";
        $("#preload").append(imghtml);
    }
    $("#headerbg2").fadeTo(0, 0);
    SlideShow();
});

function SlideShow() {
    var bgimg = $("#headerbg2").css("background-image");
    var nr = prevnr;
    while (nr == prevnr) {
        nr = Math.floor(Math.random() * nrimg) + 1;
    }
    prevnr = nr;
    var url = "url("+mainUrl+"dbr/slide"+nr+".jpg)";
    $("#headerbg2").css("background-image", url);
    $("#headerbg2").fadeTo(fadeinTimeout, 1, function() {
        $("#headerbg1").css("background-image", $("#headerbg2").css("background-image"));
        $("#headerbg2").css("background-image", "");
        $("#headerbg2").fadeTo(0, 0);
    });
    setTimeout("SlideShow();", timeout);
}
</script>


Edit:
Code tags toegevoegd, zie ook de opmaakcodes in de Veelgestelde Vragen
Gewijzigd op 13/09/2019 20:15:50 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 04:31:01
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

13/09/2019 20:05:47
Quote Anchor link
Misschien is het handiger om de (alle) bestaande foto's in een random volgorde te zetten in plaats van elke volgende foto random te maken waarbij "random" niet meer is dan "verschilt van de vorige foto", want dat is volgens mij wat er in de bovenstaande code gebeurt.

Dit wordt natuurlijk mede bepaald door hoeveel verschillende foto's je daadwerkelijk hebt.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

13/09/2019 20:54:34
Quote Anchor link
Thomas van den Heuvel op 13/09/2019 20:05:47:
Misschien is het handiger om de (alle) bestaande foto's in een random volgorde te zetten in plaats van elke volgende foto random te maken waarbij "random" niet meer is dan "verschilt van de vorige foto", want dat is volgens mij wat er in de bovenstaande code gebeurt.

Dit wordt natuurlijk mede bepaald door hoeveel verschillende foto's je daadwerkelijk hebt.


Precies. Direct een leuke oefening..

Maak met PHP een array van foto URL's en gebruik shuffle() om deze door elkaar te gooien. Gebruik het resultaat van deze array in je javascript.
Gewijzigd op 13/09/2019 20:57:02 door Frank Nietbelangrijk
 
Martin Roelofs

Martin Roelofs

14/09/2019 13:14:04
Quote Anchor link
Allereerst natuurlijk hartelijk dank voor jullie reactie!
Maar dit is nl. wat ik bedoel dat ik nog nooit met PHP heb gewerkt en dus ook jullie advies (nog) niet begrijp.
Ik had gehoopt dat het met een kleine aanpassing gedaan kon worden.
Bijvoorbeeld door het woordje RANDOM te vervangen in ORDER. (wat ik ook heb gedaan, maar toen was de slideshow verdwenen) dus er snel weer random van gemaakt.

Frank: Jij schrijft: Dit wordt natuurlijk mede bepaald door hoeveel verschillende foto's je daadwerkelijk hebt.
Nou, dat zijn er 11 (slide1, slide2 enz.
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

14/09/2019 13:50:23
Quote Anchor link
Vervang regels 18-22 door :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
if ( ++nr > nrimg )
{
    nr = 1;
}
 
Martin Roelofs

Martin Roelofs

14/09/2019 16:19:29
Quote Anchor link
bedankt, maar werkt nog steeds niet. (nog steeds in willekeurige volgorde en veel dezelfde foto's achter elkaar.) 1,11,8,2,5,9,11,2,11

Ik vermoed ook dat sommige dingen er dubbel in staan, klopt dat of hoort dat zo?

Hier onder staat alles van de slideshow.
De eerste regel is regelnummer 55
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
<script type="text/javascript">
var nrimg = 10;

var mainUrl = "<?php echo $mainurl ?>";
var prevnr = 0;
var fadeinTimeout = 1000;
var timeout = 5000;


$(document).ready(function() {
    $("#mainContent").css("min-height", ($("#sidebar2").height() + 30) + "px");
    $(".menu li:has(li.active)").addClass("active");
    var top = nrimg * 156 + 3000;
    $("#preload").css("top", "-"+top+"px");
    for (i=0;i<nrimg;i++) {
        var nr = i + 1;
        var url = mainUrl + "dbr/slide" + nr + ".jpg";
        var imghtml = "<img src='"+url+"' /><br />";
        $("#preload").append(imghtml);
    }
    $("#headerbg2").fadeTo(0, 0);
    SlideShow();
});

function SlideShow() {
    var bgimg = $("#headerbg2").css("background-image");
    if (++nr > nring )
    {
        nr = 1;
    }
    prevnr = nr;
    var url = "url("+mainUrl+"dbr/slide"+nr+".jpg)";
    $("#headerbg2").css("background-image", url);
    $("#headerbg2").fadeTo(fadeinTimeout, 1, function() {
        $("#headerbg1").css("background-image", $("#headerbg2").css("background-image"));
        $("#headerbg2").css("background-image", "");
        $("#headerbg2").fadeTo(0, 0);
    });
    setTimeout("SlideShow();", timeout);
}
</script>
<?php
}
else {
?>

<script type="text/javascript">
var nrimg = 11;

var mainUrl = "<?php echo $mainurl ?>";
var prevnr = 0;
var fadeinTimeout = 1000;
var timeout = 8000;


$(document).ready(function() {
    $("#mainContent").css("min-height", ($("#sidebar2").height() + 30) + "px");
    $(".menu li:has(li.active)").addClass("active");
    var top = nrimg * 156 + 3000;
    $("#preload").css("top", "-"+top+"px");
    for (i=0;i<nrimg;i++) {
        var nr = i + 1;
        var url = mainUrl + "slide" + nr + ".jpg";
        var imghtml = "<img src='"+url+"' /><br />";
        $("#preload").append(imghtml);
    }
    $("#headerbg2").fadeTo(0, 0);
    SlideShow();
});

function SlideShow() {
    var bgimg = $("#headerbg2").css("background-image");
    var nr = prevnr;
    while (nr == prevnr) {
        nr = Math.floor(Math.random() * nrimg) + 1;
    }
    prevnr = nr;
    var url = "url("+mainUrl+"slide"+nr+".jpg)";
    $("#headerbg2").css("background-image", url);
    $("#headerbg2").fadeTo(fadeinTimeout, 1, function() {
        $("#headerbg1").css("background-image", $("#headerbg2").css("background-image"));
        $("#headerbg2").css("background-image", "");
        $("#headerbg2").fadeTo(0, 0);
    });
    setTimeout("SlideShow();", timeout);
}
</script>


Toevoeging op 14/09/2019 16:22:49:

Weet niet hoe het komt, maar wordt nu wel beetje raar weergegeven.
Hopelijk kan je er wat mee. ander stuur ik het even opnieuw.


Toevoeging op 14/09/2019 16:47:10:

slideshow staat op www.dutchflyva.nl onderaan de homepage
Gewijzigd op 15/09/2019 13:09:17 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/09/2019 16:57:28
Quote Anchor link
Gelukkig hebben we ook code-tags. Zie ook de edit-text in je vorige bericht.
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

14/09/2019 18:02:05
Quote Anchor link
Ik heb dit ervan gemaakt :


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<script type="text/javascript">
var nrimg = 11;
var nr = 1;
var mainUrl = "https://www.dutchflyva.nl/";
var fadeinTimeout = 1000;
var timeout = 8000;

$(document).ready(function() {

    var top = nrimg * 156 + 3000;
    $("#preload").css("top", "-"+top+"px");
    for ( i = 1; i <= nrimg; i++ ) {
        var url = mainUrl + "slide" + i + ".jpg";
        var imghtml = "<img src='"+url+"' /><br />";
        $("#preload").append(imghtml);
    }
    $("#headerbg2").fadeTo(0, 0);
    SlideShow();
});

function SlideShow() {
    var bgimg = $("#headerbg2").css("background-image");
    if ( ++nr > nrimg )
    {
        nr = 1;
    }
    var url = "url("+mainUrl+"slide"+nr+".jpg)";
    $("#headerbg2").css("background-image", url);
    $("#headerbg2").fadeTo(fadeinTimeout, 1, function() {
        $("#headerbg1").css("background-image", $("#headerbg2").css("background-image"));
        $("#headerbg2").css("background-image", "");
        $("#headerbg2").fadeTo(0, 0);
    });
    setTimeout( SlideShow , timeout);
}
</script>
 
Martin Roelofs

Martin Roelofs

14/09/2019 23:12:22
Quote Anchor link
Bedankt, ik ga het morgen even proberen en laat het nog even weten of het gelukt is.

Toevoeging op 15/09/2019 09:48:03:

- Ariën - op 14/09/2019 16:57:28:
Gelukkig hebben we ook code-tags. Zie ook de edit-text in je vorige bericht.


Die tekst heb gewoon in het bericht geplakt en nu lukt dat niet meer. Hoe kan ik nu tekst in mijn bericht plakken met regelnummers? (code-tags)
 
Sylvester vader

sylvester vader

15/09/2019 11:16:21
Quote Anchor link
ik vroeg mij af he, staan deze fotos alleen in een map of staan ze ook bv in een database?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

15/09/2019 12:34:31
Quote Anchor link
Martin Roelofs op 14/09/2019 23:12:22:
Die tekst heb gewoon in het bericht geplakt en nu lukt dat niet meer. Hoe kan ik nu tekst in mijn bericht plakken met regelnummers? (code-tags)


Je vindt dat bij de veel gestelde vragen --> bbcodes
Gewijzigd op 15/09/2019 12:36:38 door Frank Nietbelangrijk
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/09/2019 13:10:15
Quote Anchor link
Done! Bericht is ook gelockt. Dus vandaar lukte het niet.
 
Martin Roelofs

Martin Roelofs

15/09/2019 15:57:30
Quote Anchor link
Nou, het lukt niet met regelnummers.
Ik kopieer de tekst en plak het hier.
Sommige regels hebben wel regelnummers maar de meeste niet.
Geen idee waarom dat bij de eerste keer wel zo was. Ook dat is gewoon gekopieerd en geplakt.
Gewijzigd op 15/09/2019 16:00:35 door Martin Roelofs
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/09/2019 16:21:02
Quote Anchor link
Wel als je code-tags gebruikt. Dan zie je wél regelnummers.
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

15/09/2019 17:37:19
Quote Anchor link
De reden dat het niet werkte is dat op regel 27 dit staat :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if (++nr > nring )


In plaats van

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if (++nr > nrimg )


Blijkbaar is bij het knippen en plakken een letter verschoven.
 
Martin Roelofs

Martin Roelofs

15/09/2019 22:30:35
Quote Anchor link
Kunnen jullie mij vertellen wat ik moet doen?
Ik plak de tekst hier in maar krijg er geen regelnummers bij.
Zo is het voor jullie ook moeilijk om het goed te krijgen.
Ik wil graag de hele code even aan jullie tonen

En in de code staat het goed, dus wel met nrimg i.p.v. nring.
Dan nog worden de foto's niet in volgorde weergegeven.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/09/2019 23:29:46
Quote Anchor link
Het forum heeft geen idee wat een bericht is, of wat scriptcode is. Bij PHP-scripts kan het automatisch worden gedetecteerd, mits je netjes <?php en ?> gebruikt. Maar in het algemeen raad ik aan om netjes [code] en [/code] tags te gebruiken om je script.
Gewijzigd op 15/09/2019 23:30:02 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.