SMS activatie

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Nathan K

Nathan K

31/05/2008 01:19:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik zoek een SMS activatie script. Als iemand het misschien heeft.
De script werkt als volgt: er wordt een bepaalde code naar een mobielenummer gstuurd. Deze code voert de gebruiker in op mijn website en dan is zijn account geactiveerd.

Bij voorbaat bedankt!
Nathaniel
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nathan K
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 23:36:23
 
Scrptr

Scrptr

31/05/2008 08:43:00
Quote Anchor link
Ik zou kijken naar de standaard scripts van mollie en ringtonio. Een paar kleine aanpassingen mbt mysql en hij zal werken.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

31/05/2008 10:02:00
Quote Anchor link
Wat heb je al geprobeerd? Waar loop je tegen aan? Het is namelijk kinderlijk eenvoudig om te bouwen..
 
Dennis

dennis

31/05/2008 10:12:00
Quote Anchor link
dit is super eenvoudig, allereerst heb je een (micro)payment provider nodig, zelf zou ik mollie adviseren omdat zij heel erg duidelijjk en super goed werken.

het principer is dat je natuurlijjk een use registratie hebt waarbij een bepaalde code wordt generegeerd een getal dit zet je in de database of session en je roept het script van mollie aan zodat die deze code via sms verstuurd naar de gebruiker.

het systeem werkt heel mooi maar ik zou je zeggen. als je niet weet hoe of wat zou ik het zeker niet gebruiken. want als jouw scripts niet goed zijn beveiligd tegen automatische registraties enz dan kan jouw rekening erg hoog oplopen bij mollie want natuurlijk kost het versturen van een smsje ook geld!!! houd hier dus rekening mee. daarom zou ik het als ikjouw was niet gebruiken. maar gewoon activeren via e-mail.
 
Nathan K

Nathan K

31/05/2008 11:00:00
Quote Anchor link
Kosten is geen problem. Ik heb al een sms gateway. Ik wil dat het SMS activatie voor de gebruiker gratis is.

Waar ik tegen aan loop is het database.
Kijk:

Je zorgt ervoor dat de script een code maakt. Maar waar moet dat code bewaard worden? In het tabel van het gebruiker of in een appart tabel? Dan wordt dat code verstuurd via SMS m.b.v. API (dat is simpel om te maken). Dan moet het database controleren of de code klopt (hoe?).
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

31/05/2008 11:02:00
Quote Anchor link
De code opslaan bij de gebruiker.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

31/05/2008 11:04:00
Quote Anchor link
Er zijn honderden oplossingen te noemen, wat ik zou doen is een aparte tabel met een userid & code. Dan kan je eventueel ook nog de terugkoppeling hieraan hangen zodat je zeker weet dat het smsje is aangekomen.

Vervolgens, als de gebruiker inlogt, staat in de usertabel zijn 'activatie' nog op 0 en word hem gevraagd de code uit het smsje in te voeren. Jij checked vervolgens of die code in de database staat en of het userid wel overeen komt en zet vervolgens die activatie op 1.
 
Nathan K

Nathan K

31/05/2008 11:43:00
Quote Anchor link
Bedankt!

Kan je eventueel laten zien hoe de script eruit zou moeten zien bij het activeren (activeringspagina, waar de gebruiker zijn code intoetst). Want ik heb serieus geen idee hoe ik het moet aanpakken.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

31/05/2008 11:45:00
Quote Anchor link
Dat spreekt voor zich als je gaat kijken naar micropayments als Mollie.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

31/05/2008 11:56:00
Quote Anchor link
Je hoeft alleen een query uit te voeren die kijkt of er een rij bestaat in de database, dat is toch niet zo lastig?
 
Nathan K

Nathan K

31/05/2008 13:23:00
Quote Anchor link
Dat is idd niet lastig.

Maar de gebruiker die een code invoert moet wel dat gene zijn voor wie dat code bestemd is.

Dus hoe moet ik dat doen?
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

31/05/2008 13:50:00
Quote Anchor link
Je hebt die persoon toch de code verstuurd via sms?
 
- -

- -

31/05/2008 14:07:00
Quote Anchor link
Laat een gebruiker zijn username en password invullen tijdens het activeren.
 
Scrptr

Scrptr

31/05/2008 14:15:00
Quote Anchor link
Maar let dan wel goed op het volgende:
controleer eerst of alles klopt kwa wachtwoord en gebruikersnaam. En gebruik de controle van de pin pas als laatste. Als je een pin controleert is hij daarna niet meer geldig.
 
Nathan K

Nathan K

31/05/2008 19:12:00
Quote Anchor link
Het lukt me niet :-(

Kan iemand het voor me maken eventueel tegen betaling?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nathan K
 
Erwin Nieuwenhuis

Erwin Nieuwenhuis

31/05/2008 19:15:00
Quote Anchor link
ik weet niet of er iemand via PM heeft gereageerd, maar anders kun je het best een vacature plaatsen.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

31/05/2008 19:17:00
Quote Anchor link
Als je alles eerst uitschrijft, en dat daarna in code omzet, gaat altijd alles veel makkelijker.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

31/05/2008 19:21:00
Quote Anchor link
Nathaniel schreef op 31.05.2008 19:12:
Het lukt me niet :-(

Kan iemand het voor me maken eventueel tegen betaling?


Hoeveel heb je er voor over?
 
Scrptr

Scrptr

31/05/2008 19:27:00
Quote Anchor link
Heb je al een activatie script? Dus nog niet het sms gedeelte er in verwerkt? Zo ja post die dan even, dan is het voor mij een fluitje van een cent
 
Nathan K

Nathan K

31/05/2008 20:08:00
Quote Anchor link
Heel heel grof gemaakt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
<?
$ip
= $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
include('settings.php');
?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<style type="text/css">

<!--
.stijl1 {
    font-family: Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif;
    font-size: small;
    color: #ffffff;
}
body {
    background-color: #b14849;
    font-family: Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif;
    font-size: small;
    color: #ffffff;
}
a {
    font-family: Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif;
    font-size: small;
    color: #ffffff;
}
.style1 {font-size: x-large}
-->
</style>
</head>
<?
$inlogcode
  = null;
$ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
$cijfers    = range(0,9);

     for($i=0; $i < 8; $i++)
                {

      $inlogcode .= $cijfers[mt_rand(0, 9)];
                }

    $login = "nathaniel"; ///Login
    $pass = "432"; ///Pass
    $text="Welkom, dit is jou activatie code: $inlogcode";
    $to = $_POST['to'];
    $from = "Mij";
    $tcon = file_get_contents("http://www.targetsms.nl/service/sendsms?username=64&handle=e6456b4938b7af6445eef3b7d906a99f874f5&aff=14854&soort=sms&originator=$mobiel&to=316$to&message=$text");
        if(eregi("45000", $tcon))
    {

    echo "<br><br>Je activatie sms is verstuurd!<br>&nbsp;&nbsp;Let op: Vul hieronder je activatie code!";
          $query         = "INSERT INTO inlogcodes (inlogcode,tijd,ip,user,active) VALUES ('".$inlogcode."',NOW(),'".$ip."','".$user."', 1')";
      $resultaat     = mysql_query($query);
    }


?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nathan K
 
Scrptr

Scrptr

01/06/2008 15:35:00
Quote Anchor link
Ik ben daar niet veel wijzer van geworden. Heb een eigen versie/opzet gemaakt. Wel voor mollie.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?php

    $form
= '
    <table border="0" cellspacing="0" cellpadding="8" >
    <tr>
    <td><font style="font: 11px Verdana;"><font style="font-weight:bold;font-size:20px;">SMS <font color="red">PIN</font> naar <font color="red">1008</font></font><br>
    &euro; 1,10 p.o.b. maximaal 1 bericht</font></td>
    </tr>
    </table>
    Na het versturen van het SMS-bericht ontvang je binnen enkele minuten een SMS-bericht retour met een 4-cijferige code. Vul de 4-cijferige code hieronder in en geef je account gegevens op.<br>            <br />
    <form method="post"><table border="0" cellspacing="0" cellpadding="8" width="300">
    <tr>
    <tr><td>Gebruikersnaam:</td><td><input type="text" name="name"></td></tr>
    <tr><td>Wachtwoord:</td><td><input type="text" name="pass"></td></tr>
    <tr><td>Herhaal wachtwoord:</td><td><input type="text" name="pass2"></td></tr>
    <tr><td>Code:</td><td><input type="text" name="code" maxlength="4" size="5"></td></tr></table>
    <input type="submit" value="&nbsp;&nbsp;OK&nbsp;&nbsp;"></td>
    </form>'
;

    if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST'){
        if(isset($_POST['name']) && isset($_POST['pass']) && isset($_POST['pass2']) && $_POST['pass'] == $_POST['pass2'] && isset($_POST['code'])){
            $code = $_POST["code"];
            $id_micorpayment = ''; // eerst micropayment aanmaken in mollie en het id ervan hier opgeven
            $url  = "http://www.mollie.nl/partners/api/micropayment/?".
            "type=sms&id=".$id_micropayment."&code=".urlencode($code);
            $result = @file_get_contents($url);
            
            if ($result == 'OK'){
                // succes, mysql query uitvoeren
            } else {
                echo 'U heeft geen geldige code ingevoerd.<br />'.$form;
            }
        }
else {
            // foutafhandeling van alle invoer BEHALVE code
            echo $form;
        }
    }
else {
        echo $form;
    }

?>
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.