SMS activatie

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Nathan K

Nathan K

31/05/2008 01:19:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik zoek een SMS activatie script. Als iemand het misschien heeft.
De script werkt als volgt: er wordt een bepaalde code naar een mobielenummer gstuurd. Deze code voert de gebruiker in op mijn website en dan is zijn account geactiveerd.

Bij voorbaat bedankt!
Nathaniel
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nathan K
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 14:16:23
 
Scrptr

Scrptr

31/05/2008 08:43:00
Quote Anchor link
Ik zou kijken naar de standaard scripts van mollie en ringtonio. Een paar kleine aanpassingen mbt mysql en hij zal werken.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

31/05/2008 10:02:00
Quote Anchor link
Wat heb je al geprobeerd? Waar loop je tegen aan? Het is namelijk kinderlijk eenvoudig om te bouwen..
 
Dennis

dennis

31/05/2008 10:12:00
Quote Anchor link
dit is super eenvoudig, allereerst heb je een (micro)payment provider nodig, zelf zou ik mollie adviseren omdat zij heel erg duidelijjk en super goed werken.

het principer is dat je natuurlijjk een use registratie hebt waarbij een bepaalde code wordt generegeerd een getal dit zet je in de database of session en je roept het script van mollie aan zodat die deze code via sms verstuurd naar de gebruiker.

het systeem werkt heel mooi maar ik zou je zeggen. als je niet weet hoe of wat zou ik het zeker niet gebruiken. want als jouw scripts niet goed zijn beveiligd tegen automatische registraties enz dan kan jouw rekening erg hoog oplopen bij mollie want natuurlijk kost het versturen van een smsje ook geld!!! houd hier dus rekening mee. daarom zou ik het als ikjouw was niet gebruiken. maar gewoon activeren via e-mail.
 
Nathan K

Nathan K

31/05/2008 11:00:00
Quote Anchor link
Kosten is geen problem. Ik heb al een sms gateway. Ik wil dat het SMS activatie voor de gebruiker gratis is.

Waar ik tegen aan loop is het database.
Kijk:

Je zorgt ervoor dat de script een code maakt. Maar waar moet dat code bewaard worden? In het tabel van het gebruiker of in een appart tabel? Dan wordt dat code verstuurd via SMS m.b.v. API (dat is simpel om te maken). Dan moet het database controleren of de code klopt (hoe?).
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

31/05/2008 11:02:00
Quote Anchor link
De code opslaan bij de gebruiker.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

31/05/2008 11:04:00
Quote Anchor link
Er zijn honderden oplossingen te noemen, wat ik zou doen is een aparte tabel met een userid & code. Dan kan je eventueel ook nog de terugkoppeling hieraan hangen zodat je zeker weet dat het smsje is aangekomen.

Vervolgens, als de gebruiker inlogt, staat in de usertabel zijn 'activatie' nog op 0 en word hem gevraagd de code uit het smsje in te voeren. Jij checked vervolgens of die code in de database staat en of het userid wel overeen komt en zet vervolgens die activatie op 1.
 
Nathan K

Nathan K

31/05/2008 11:43:00
Quote Anchor link
Bedankt!

Kan je eventueel laten zien hoe de script eruit zou moeten zien bij het activeren (activeringspagina, waar de gebruiker zijn code intoetst). Want ik heb serieus geen idee hoe ik het moet aanpakken.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

31/05/2008 11:45:00
Quote Anchor link
Dat spreekt voor zich als je gaat kijken naar micropayments als Mollie.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

31/05/2008 11:56:00
Quote Anchor link
Je hoeft alleen een query uit te voeren die kijkt of er een rij bestaat in de database, dat is toch niet zo lastig?
 
Nathan K

Nathan K

31/05/2008 13:23:00
Quote Anchor link
Dat is idd niet lastig.

Maar de gebruiker die een code invoert moet wel dat gene zijn voor wie dat code bestemd is.

Dus hoe moet ik dat doen?
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

31/05/2008 13:50:00
Quote Anchor link
Je hebt die persoon toch de code verstuurd via sms?
 
- -

- -

31/05/2008 14:07:00
Quote Anchor link
Laat een gebruiker zijn username en password invullen tijdens het activeren.
 
Scrptr

Scrptr

31/05/2008 14:15:00
Quote Anchor link
Maar let dan wel goed op het volgende:
controleer eerst of alles klopt kwa wachtwoord en gebruikersnaam. En gebruik de controle van de pin pas als laatste. Als je een pin controleert is hij daarna niet meer geldig.
 
Nathan K

Nathan K

31/05/2008 19:12:00
Quote Anchor link
Het lukt me niet :-(

Kan iemand het voor me maken eventueel tegen betaling?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nathan K
 
Erwin Nieuwenhuis

Erwin Nieuwenhuis

31/05/2008 19:15:00
Quote Anchor link
ik weet niet of er iemand via PM heeft gereageerd, maar anders kun je het best een vacature plaatsen.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

31/05/2008 19:17:00
Quote Anchor link
Als je alles eerst uitschrijft, en dat daarna in code omzet, gaat altijd alles veel makkelijker.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

31/05/2008 19:21:00
Quote Anchor link
Nathaniel schreef op 31.05.2008 19:12:
Het lukt me niet :-(

Kan iemand het voor me maken eventueel tegen betaling?


Hoeveel heb je er voor over?
 
Scrptr

Scrptr

31/05/2008 19:27:00
Quote Anchor link
Heb je al een activatie script? Dus nog niet het sms gedeelte er in verwerkt? Zo ja post die dan even, dan is het voor mij een fluitje van een cent
 
Nathan K

Nathan K

31/05/2008 20:08:00
Quote Anchor link
Heel heel grof gemaakt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
<?
$ip
= $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
include('settings.php');
?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<style type="text/css">

<!--
.stijl1 {
    font-family: Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif;
    font-size: small;
    color: #ffffff;
}
body {
    background-color: #b14849;
    font-family: Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif;
    font-size: small;
    color: #ffffff;
}
a {
    font-family: Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif;
    font-size: small;
    color: #ffffff;
}
.style1 {font-size: x-large}
-->
</style>
</head>
<?
$inlogcode
  = null;
$ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
$cijfers    = range(0,9);

     for($i=0; $i < 8; $i++)
                {

      $inlogcode .= $cijfers[mt_rand(0, 9)];
                }

    $login = "nathaniel"; ///Login
    $pass = "432"; ///Pass
    $text="Welkom, dit is jou activatie code: $inlogcode";
    $to = $_POST['to'];
    $from = "Mij";
    $tcon = file_get_contents("http://www.targetsms.nl/service/sendsms?username=64&handle=e6456b4938b7af6445eef3b7d906a99f874f5&aff=14854&soort=sms&originator=$mobiel&to=316$to&message=$text");
        if(eregi("45000", $tcon))
    {

    echo "<br><br>Je activatie sms is verstuurd!<br>&nbsp;&nbsp;Let op: Vul hieronder je activatie code!";
          $query         = "INSERT INTO inlogcodes (inlogcode,tijd,ip,user,active) VALUES ('".$inlogcode."',NOW(),'".$ip."','".$user."', 1')";
      $resultaat     = mysql_query($query);
    }


?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nathan K
 
Scrptr

Scrptr

01/06/2008 15:35:00
Quote Anchor link
Ik ben daar niet veel wijzer van geworden. Heb een eigen versie/opzet gemaakt. Wel voor mollie.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?php

    $form
= '
    <table border="0" cellspacing="0" cellpadding="8" >
    <tr>
    <td><font style="font: 11px Verdana;"><font style="font-weight:bold;font-size:20px;">SMS <font color="red">PIN</font> naar <font color="red">1008</font></font><br>
    &euro; 1,10 p.o.b. maximaal 1 bericht</font></td>
    </tr>
    </table>
    Na het versturen van het SMS-bericht ontvang je binnen enkele minuten een SMS-bericht retour met een 4-cijferige code. Vul de 4-cijferige code hieronder in en geef je account gegevens op.<br>            <br />
    <form method="post"><table border="0" cellspacing="0" cellpadding="8" width="300">
    <tr>
    <tr><td>Gebruikersnaam:</td><td><input type="text" name="name"></td></tr>
    <tr><td>Wachtwoord:</td><td><input type="text" name="pass"></td></tr>
    <tr><td>Herhaal wachtwoord:</td><td><input type="text" name="pass2"></td></tr>
    <tr><td>Code:</td><td><input type="text" name="code" maxlength="4" size="5"></td></tr></table>
    <input type="submit" value="&nbsp;&nbsp;OK&nbsp;&nbsp;"></td>
    </form>'
;

    if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST'){
        if(isset($_POST['name']) && isset($_POST['pass']) && isset($_POST['pass2']) && $_POST['pass'] == $_POST['pass2'] && isset($_POST['code'])){
            $code = $_POST["code"];
            $id_micorpayment = ''; // eerst micropayment aanmaken in mollie en het id ervan hier opgeven
            $url  = "http://www.mollie.nl/partners/api/micropayment/?".
            "type=sms&id=".$id_micropayment."&code=".urlencode($code);
            $result = @file_get_contents($url);
            
            if ($result == 'OK'){
                // succes, mysql query uitvoeren
            } else {
                echo 'U heeft geen geldige code ingevoerd.<br />'.$form;
            }
        }
else {
            // foutafhandeling van alle invoer BEHALVE code
            echo $form;
        }
    }
else {
        echo $form;
    }

?>
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.