SMTP-authenticatie toevoegen formulieren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »

Anton Willem

Anton Willem

30/03/2017 10:27:57
Quote Anchor link
Ik snap het niet, ik krijg bij verzenden alleen een wit scherm, en krijg geen mail binnen

Dit is de code die ik nu heb, mail moet naar de [email protected]

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
<?php

date_default_timezone_set('Etc/UTC');
require '../PHPMailerAutoload.php';

$mail->SMTPDebug = 2;
$mail->Debugoutput = 'html';
$mail->Host = "mail.zegiklekkerniet.nl";
$mail->Port = 25;
$mail->SMTPAuth = true;
$mail->Username = "[email protected]";
$mail->Password = "geheim";
$mail->addAddress('[email protected]');

 if(isset($_POST['submit']))
 {

    $name = $_POST['name'];
    $email = $_POST['email'];
    $query = $_POST['message'];
    $email_from = $name.'<'.$email.'>';

 $to="[email protected]";
 $subject="Bericht contactformulier";
 $headers  = 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n";
 $headers .= 'Content-type: text/html; charset=iso-8859-1' . "\r\n";
 $headers .= "From: ".$email_from."\r\n";
 $message="      
       
          Naam:
         $name       
         <br>
          Email:
         $email       
         <br>
          Bericht:
         $query       
      
   "
;
    if(mail($to,$subject,$message,$headers))
        header("Location:../contact.php?msg=Bedankt voor uw bericht.");
    else
        header("Location:../contact.php?msg=Error Email niet verzonden!");
        //contact:[email protected]
 }
?>



@ joakim, nee
@ ivo, ik zal er naar kijken
 
PHP hulp

PHP hulp

29/05/2024 14:15:12
 
Ivo P

Ivo P

30/03/2017 10:55:37
Quote Anchor link
volg even de voorbeelden in een los script.

Wa je nu doet, komt neer op:
- phpmailer aanroepen
- phpmailer een stukje vullen
- daarna doe je niets meer met phpmailer en val je terug op je oude script met mail() erin

Kijk in een voorbeeld hoe je phpmailer moet gebruiken.

nou vooruit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
$mail
->SMTPDebug = 2;
$mail->Debugoutput = 'html';
$mail->Host = "mail.zegiklekkerniet.nl";
$mail->Port = 25;
$mail->SMTPAuth = true;
$mail->Username = "[email protected]";
$mail->Password = "geheim";
$mail->addAddress('[email protected]');

$mail->Body = 'dit is de inhoud. bijv. $message';
if($mail->Send()) {
  echo 'yeh';
}

else {
  echo 'oei';
}

?>

?>


Toevoeging op 30/03/2017 10:56:43:

nb: niet met header- location van de pagina springen bij het ontwikkelen: je ziet dan met een beetje pech de foutmeldingen niet meer.
 
Joakim Broden

Joakim Broden

30/03/2017 11:18:18
Quote Anchor link
Anton, https://github.com/PHPMailer/PHPMailer/blob/master/examples/smtp.phps. Daar staat een voorbeeld met commentaar... En als je dat vergelijkt met je laatst gestuurde script, dan zie je van zelf wat je fout doet.

1: Je roept de PHPMailer class niet aan, je begint gelijk met "$mail->SMTPDebug = 2;"... Maar waar komt $mail vandaan? Die moet je toch echt eerst aanmaken met "$mail = new PHPMailer;"... Daarom krijg je ook een wit scherm, PHP geeft een error. Zet PHP error reporting even aan ;-)
2: Je stelt mooi SMTP en alles in, allemaal leuk en aardig maar vervolgens doe je er niks mee want je wil de mail nog steeds versturen met de standaard mail() functie. De mail moet je dus wel versturen met PHPMailer, dus door $mail->send().

Kijk gewoon goed na het voorbeeld, en lees goed wat er gebeurd.
 
Anton Willem

Anton Willem

30/03/2017 11:33:43
Quote Anchor link
@ joakim die had ik gezien, maar heb dat ds fout gedaan
@ ivo dit heb ik dan nu, maar ik krijg een wit scherm

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<?php

date_default_timezone_set('Etc/UTC');
require '../PHPMailerAutoload.php';

$mail->SMTPDebug = 2;
$mail->Debugoutput = 'html';
$mail->Host = "mail.zegiklekkerniet.nl";
$mail->Port = 25;
$mail->SMTPAuth = true;
$mail->Username = "[email protected]";
$mail->Password = "geheim";
$mail->addAddress('[email protected]');

$mail->Body =  '$message="      
       
          Naam:
         $name       
         <br>
          Email:
         $email       
         <br>
          Bericht:
         $query       
      
   ";
if($mail->Send()) {
  echo '
Bedankt voor uw bericht.';
}
else {
  echo '
Error Email niet verzonden!';
}

?>
 
Ivo P

Ivo P

30/03/2017 11:35:54
Quote Anchor link
wat joakim al opmerkte:

op regel 5 mis je

$mail = new phpmailer();



Toevoeging op 30/03/2017 11:36:39:

en:

http://www.pfz.nl/wiki/troubleshooter/#stap-1-regel-een-foutmelding



Toevoeging op 30/03/2017 11:37:48:

ah
en je scherm is wit wegens een parse error.

Zie hoe op jouw regel 27 de tekst rood blijft. op regel 26 mis je voor de punt-komma nog een '
 
Anton Willem

Anton Willem

30/03/2017 11:54:16
Quote Anchor link
er zit wat leven in.
ik krijg nu een foutmelding
Could not instantiate mail function.
Error Email niet verzonden!

Ik heb op de troubleshooter link gezocht maar daar zag ik hem niet tussen staan
 
Ivo P

Ivo P

30/03/2017 12:10:16
Quote Anchor link
de link die ik gaf was "Troubleshooter: regel een foutmelding"

Dat is nu gelukt.

Kijk eens naar een voorbeeld

http://phpmailer.worxware.com/index.php?pg=exampleasmtp

jij mist bijvoorbeeld de aanroep: $mail->IsSMTP();

daarmee zou je aangeven dat er mail via smpt verstuurd moet worden...
 
Anton Willem

Anton Willem

30/03/2017 12:45:35
Quote Anchor link
dit krijg ik nu, ik denk dat er iets mis is met het mail en wachtwoord die ik opgegeven heb?
ik heb de user name en password van ftp geprobeerd en een gebruikersnaam en wachtwoord van een mail, maar niets...

SERVER -> CLIENT: 220 ProFTPD 1.3.5a Server ready.
CLIENT -> SERVER: EHLO www.omg.nl
SERVER -> CLIENT:
SMTP ERROR: EHLO command failed:
SMTP NOTICE: EOF caught while checking if connected
SMTP Error: Could not authenticate.
SMTP connect() failed. https://github.com/PHPMailer/PHPMailer/wiki/Troubleshooting
Error Email niet verzonden!


huidige code;
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?php

date_default_timezone_set('Etc/UTC');
require '../PHPMailerAutoload.php';
$mail = new phpmailer();
$mail->IsSMTP();
$mail->SMTPDebug = 2;
$mail->Debugoutput = 'html';
$mail->Host = "mail.dewebsite.nl";
$mail->Port = 21;
$mail->SMTPAuth = true;
$mail->Username = "inlogftp";
$mail->Password = "geheim";
$mail->addAddress('[email protected]');

$mail->Body =  '$message="      
       
          Naam:
         $name       
         <br>
          Email:
         $email       
         <br>
          Bericht:
         $query       
      
   "'
;
if($mail->Send()) {
  echo 'Bedankt voor uw bericht.';
}

else {
  echo 'Error Email niet verzonden!';
}

?>
Gewijzigd op 30/03/2017 12:46:46 door Anton Willem
 
- SanThe -

- SanThe -

30/03/2017 12:50:23
Quote Anchor link
$mail->Port = 21;

Is geen mailserver maar ftpserver
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/03/2017 12:51:28
Quote Anchor link
Quote:
Ik heb de user name en password van ftp geprobeerd en een gebruikersnaam en wachtwoord van een mail, maar niets..

Waarom van de FTP? Je wilt iets mailen, en daar heb je geen FTP bij nodig.
Of de wachtwoorden moeten toevallig gelijk zijn, maar dan moet je niet over FTP beginnen ;-)

Ik zou poort 25 proberen of 587.
Gewijzigd op 30/03/2017 12:52:47 door - Ariën -
 
Anton Willem

Anton Willem

30/03/2017 12:55:56
Quote Anchor link
dit is dan nu de foutmelding

SERVER -> CLIENT: 220 d175.webcreators.nl ESMTP Exim 4.86 Thu, 30 Mar 2017 12:55:12 +0200
CLIENT -> SERVER: EHLO www.poepoe.nl
SERVER -> CLIENT: 250-d175.webcreators.nl Hello d175.webcreators.nl [92.48.206.111]250-SIZE 20971520250-8BITMIME250-PIPELINING250-AUTH PLAIN LOGIN250-STARTTLS250 HELP
CLIENT -> SERVER: STARTTLS
SERVER -> CLIENT: 220 TLS go ahead
SMTP Error: Could not connect to SMTP host.
CLIENT -> SERVER: QUIT


SMTP connect() failed. https://github.com/PHPMailer/PHPMailer/wiki/Troubleshooting
Error Email niet verzonden!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/03/2017 13:00:24
Quote Anchor link
Wat heb je nu dan ingesteld? Wel netjes de username van password van je mail? En beide poorten al geprobeerd? Het kan ook zijn dat ze je @live.nl adres niet accepteren, en enkel het mailadres die bij je SMTP-server hoort.
Gewijzigd op 30/03/2017 13:01:38 door - Ariën -
 
Anton Willem

Anton Willem

30/03/2017 13:02:09
Quote Anchor link
jazeker, ik heb een aangemaakte mail adres gebruikt met diens wachtwoord en beiden poorten
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/03/2017 13:03:48
Quote Anchor link
Gebruik je nou de inlog van je @live-adres om in te loggen op de SMTP van je webhosting?
Gewijzigd op 30/03/2017 13:04:10 door - Ariën -
 
Anton Willem

Anton Willem

30/03/2017 13:04:27
Quote Anchor link
dat van het live adres heb ik nu getest maar dat maakt geen verschil

Toevoeging op 30/03/2017 13:05:08:

nee, dat live adres is enkel waar ik de mail heen wil hebben, ik log in op een mailadres van de website
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/03/2017 13:08:48
Quote Anchor link
Ah, ik zie het al....
Waar is je setFrom parameter? De mailserver graag wil weten vanaf welke mailadres er namelijk gemaild wordt. Ik denk dat dat wel eens de bottleneck kan zijn.
 
Anton Willem

Anton Willem

30/03/2017 13:19:07
Quote Anchor link
Ook dat had ik al geprobeerd, maar dan krijg ik dit;
SERVER -> CLIENT: 220 d175.webcreators.nl ESMTP Exim 4.86 Thu, 30 Mar 2017 13:16:46 +0200
CLIENT -> SERVER: EHLO www.drama.nl
SERVER -> CLIENT: 250-d175.webcreators.nl Hello d175.webcreators.nl [92.48.206.111]250-SIZE 20971520250-8BITMIME250-PIPELINING250-AUTH PLAIN LOGIN250-STARTTLS250 HELP
CLIENT -> SERVER: STARTTLS
SERVER -> CLIENT: 220 TLS go ahead
SMTP Error: Could not connect to SMTP host.
CLIENT -> SERVER: QUIT


SMTP connect() failed. https://github.com/PHPMailer/PHPMailer/wiki/Troubleshooting
Error Email niet verzonden!



hier is de laatste code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?php

date_default_timezone_set('Etc/UTC');
require '../PHPMailerAutoload.php';
$mail = new phpmailer();
$mail->IsSMTP();
$mail->SMTPDebug = 2;
$mail->Debugoutput = 'html';
$mail->Host = "mail.drama.nl";
$mail->Port = 25;
$mail->SMTPAuth = true;
$mail->Username = "[email protected]";
$mail->Password = "geheimdrama";

$mail->AddReplyTo('[email protected]');
$mail->addAddress('[email protected]');
$mail->SetFrom('[email protected]');
$mail->AddReplyTo('[email protected]');
$mail->Subject = 'Contact formulier';


$mail->Body =  '$message="      
       
          Naam:
         $name       
         <br>
          Email:
         $email       
         <br>
          Bericht:
         $query       
      
   "'
;
if($mail->Send()) {
  echo 'Bedankt voor uw bericht.';
}

else {
  echo 'Error Email niet verzonden!';
}

?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/03/2017 13:22:20
Quote Anchor link
En de andere poort al geprobeerd? En wat zegt je webhosting over zijn configuratie van zijn mailserver?
 
Anton Willem

Anton Willem

30/03/2017 13:26:22
Quote Anchor link
jep, ook de andere poort geprobeerd

MAIL

Inkomende mail
POP/IMAP Server : mail.drama.nl
Poort : 110 (POP) of 143 (IMAP)

Uitgaande mail
SMTP Server : SMTP server van uw ADSL of kabelprovider*

Indien u gebruik wenst te maken van de SMTP server behorende bij uw hosting account dan dient u bij SMTP de volgende instellingen te gebruiken:
SMTP Server : mail.drama.nl
Poort : 25 of 587 (afhankelijke welke openstaat bij uw adsl/kabel/mobiel provider). Wij adviseren poort 587 te gebruiken.
Authentication : Aanvinken
Gebruikersnaam : Uw e-mailadres, gelijk aan inkomende mail
Wachtwoord : Uw wachtwoord, gelijk aan inkomende mail
SSL : NIET aanvinken
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/03/2017 13:31:01
Quote Anchor link
En als je die van je ISP zelf gebruikt i.p.v. die van je hosting?
Want het is een keuze die je gesteld wordt. En ik neem aan dat drama.nl fictief is, want ik krijg hier een SEO-linkpage te zien. Just for the record.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.