Snp login 1.3

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »
Emile Verbunt

Emile Verbunt

23/04/2006 20:33:00
Quote Anchor link
Ik heb snp login geinstalleerd en alles doet het perfect behalve 1 ding.
Hoe maak ik een admin aan ?
Want ik heb geen admin user en pass (werkt niet)
en ik weet ook niet hoe ik bijv (als het kan) het in de db kan zetten.
Als iemand me kan helpen. graag

P.S.
Script is zelfde gebleven
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 06:04:57
 
Emile Verbunt

Emile Verbunt

23/04/2006 20:35:00
Quote Anchor link
ik zie ook dat 1.4 nu uit is als iemand me daar mee kan helpen zou ik dat zeer op prijs stellen.
 
PHP Newbie

PHP Newbie

23/04/2006 21:04:00
Quote Anchor link
ik ken het helemaal niet, maar is het met mysql?

pomp dan ff handmatig een user de DB in met admin rechten ;-)
 
Emile Verbunt

Emile Verbunt

23/04/2006 21:06:00
Quote Anchor link
al geprobeert alleen weet niet hoe :S
dit is sql code miss dat jij er iets mee kan.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
CREATE TABLE tbl_config (
  cfg_antiflood int(10) unsigned default '0',
  cfg_maxmsg int(5) unsigned default '0',
  cfg_register int(1) unsigned default '0',
  cfg_smiles int(1) unsigned default '0',
  cfg_ubbcode int(1) unsigned default '0',
  cfg_perpage int(5) unsigned default '0',
  cfg_perpageinbox int(5) unsigned default '0',
  cfg_wlcmtitle varchar(50) default '0',
  cfg_wlcmmsg blob,
  cfg_admindate varchar(20) default '0',
  cfg_adminuser varchar(15) default '0',
  cfg_adminpass varchar(32) default '0'
) TYPE=MyISAM;

INSERT INTO tbl_config VALUES("60", "50", "1", "1", "1", "25", "25", "Thanks for registering your account on our website", "Thanks for registering your account on our website...\r\n\r\nHave fun !\r\n\r\nGreetz,\r\nAdministrator", "D d F g:i A", "admino", "1234o");

CREATE TABLE tbl_msg (
  msg_id int(10) unsigned NOT NULL auto_increment,
  msg_title varchar(50) default '0',
  msg_time datetime default NULL,
  msg_message blob,
  msg_from int(10) unsigned default '0',
  msg_to int(10) unsigned default '0',
  msg_read int(1) default '0',
  msg_ip varchar(20) default '0',
  PRIMARY KEY  (msg_id)
) TYPE=MyISAM;

CREATE TABLE tbl_smiles (
  smile_id int(10) unsigned NOT NULL auto_increment,
  smile_name char(25) default '0',
  smile_tag char(10) default '0',
  smile_file char(50) default '0',
  PRIMARY KEY  (smile_id)
) TYPE=MyISAM;

INSERT INTO tbl_smiles VALUES("1", "Amazed", ":o", "amazed.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("2", "Amuse", "^_^", "amuse.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("3", "Big Smile", ":D", "bigsmile.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("4", "Blink", "o_O", "blink.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("5", "Cheesy", ":P", "cheesy.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("6", "Confused", ":S", "confused.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("7", "Cool", "8)", "cool.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("8", "Cry", ":\'(", "cry.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("9", "Evil", ">8(", "evil.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("10", "Laugh", "=D", "laugh.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("11", "Mad", ":@", "mad.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("12", "No Trust", "=/", "notrust.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("13", "No Worry", "v_v", "noworry.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("14", "Nuts", "8D", "nuts.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("15", "Oh", "\'_\'", "oh.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("16", "Push", ">_<", "push.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("17", "Rolleyes", ":roll:", "sick.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("18", "Sad", ":(", "sad.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("19", "Shy", ":$", "shy.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("20", "Sick", ":x", "sick.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("21", "Smile", ":)", "smile.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("22", "Suspicious", "_", "suspicious.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("23", "Unsure", "_", "unsure.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("24", "Wink", ";)", "wink.gif");

CREATE TABLE tbl_users (
  user_id int(10) unsigned NOT NULL auto_increment,
  user_name varchar(50) default '0',
  user_email varchar(125) default '0',
  user_url varchar(150) default '0',
  user_pass varchar(32) default '0',
  user_regdate datetime default NULL,
  user_lastactive datetime default NULL,
  user_dateformat varchar(20) default '0',
  user_showmail int(1) unsigned default '0',
  user_public int(1) unsigned default '1',
  user_activated varchar(10) default '0',
  user_admcom blob,
  user_pm int(1) unsigned default '0',
  user_block blob,
  user_ip varchar(20) default '0.0.0.0',
  PRIMARY KEY  (user_id)
) TYPE=MyISAM;

INSERT INTO tbl_users VALUES("127", "test", "[email protected]", NULL, "0efffc51d5e228e69bec75545457b977", "2004-02-16 18:52:08", "2004-02-16 18:52:29", "d-m-Y H:i:s", "1", "1", "1", NULL, "1", NULL, "127.0.0.1");
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.