Sort

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »
Jos Vink

jos Vink

05/11/2010 20:38:04
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb data in een array staan en die echo ik op m'n site alleen stond alles door mekaar dus maakte ik gebruik van de de sort functie

dit is die regel:

sort($file);

Alleen nu word het in een vage manier gesoorteerd op deze

1
10
11
12
13
14
2
20
21
22

enz

Dit is de site: http://server.q-mod.nl/index.php?page=muziek&subdir=/Hitzone

iemand enig idee?


//edit

Het is me eigen linux server! voor als dat nog uitmaakt!

Groetjes,
Gewijzigd op 05/11/2010 20:41:55 door Jos Vink
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 19:46:42
 
- SanThe -

- SanThe -

05/11/2010 20:44:07
Quote Anchor link
Dat is niet vaag. Dat is sorteren van strings. Het zijn dus blijkbaar geen getallen.
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

05/11/2010 20:48:01
Quote Anchor link
uiteraard dien je eerst zelf verder te kijken dan dat je neus lang is:
http://www.php.net/manual/en/array.sorting.php
http://www.php.net/sort
 
Jos Vink

jos Vink

05/11/2010 20:56:11
Quote Anchor link
Heb ik gedaan maar ik krijg het niet voormekaar hoor!
 
Joren de Wit

Joren de Wit

05/11/2010 20:58:55
Quote Anchor link
SanThe geeft het antwoord: de waarden in je array zijn strings, geen getallen. Als je dan gaat sorteren, krijg je inderdaad deze volgorde.

Oplossing: zorg dat de waarden in je array daadwerkelijk getallen, dus van het type integer zijn.
 
Jos Vink

jos Vink

05/11/2010 21:02:26
Quote Anchor link
Oke dat begrijp ik maar die waarden worden uit een directory gelezen en dan in een array gezet!
 
- SanThe -

- SanThe -

05/11/2010 21:26:19
Quote Anchor link
Quote:
sort_flags

The optional second parameter sort_flags may be used to modify the sorting behavior using these values:

Sorting type flags:

* SORT_REGULAR - compare items normally (don't change types)
* SORT_NUMERIC - compare items numerically
* SORT_STRING - compare items as strings
* SORT_LOCALE_STRING - compare items as strings, based on the current locale. Added in PHP 4.4.0 and 5.0.2, it uses the system locale, which can be changed using setlocale().
 
Jos Vink

jos Vink

05/11/2010 21:37:38
Quote Anchor link
ik heb nu dit:

sort ($folders, SORT_NUMERIC);

Maar dat werkt ook niet gaat alleen nog maar meer door mekaar!
 
- SanThe -

- SanThe -

05/11/2010 21:40:50
Quote Anchor link
Jos Vink op 05/11/2010 21:37:38:
Maar dat werkt ook niet gaat alleen nog maar meer door mekaar!


Hoe dan?
 
Jos Vink

jos Vink

05/11/2010 21:43:56
 
- SanThe -

- SanThe -

05/11/2010 21:50:01
Quote Anchor link
En de bijbehorende relevante code?
 
Yea Rupie

Yea Rupie

05/11/2010 21:51:20
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
print_r($array);
?>
 
Jos Vink

jos Vink

05/11/2010 21:54:52
Quote Anchor link
Quote:
Array ( [0] => Array ( [name] => Hitzone 15 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [1] => Array ( [name] => Hitzone 49 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [2] => Array ( [name] => Hitzone 51 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [3] => Array ( [name] => Hitzone 11 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [4] => Array ( [name] => Hitzone 30 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [5] => Array ( [name] => Hitzone 41 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [6] => Array ( [name] => Hitzone 38 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [7] => Array ( [name] => Hitzone 42 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [8] => Array ( [name] => Hitzone 50 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [9] => Array ( [name] => Hitzone 24 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [10] => Array ( [name] => Hitzone 22 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [11] => Array ( [name] => Hitzone 3 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [12] => Array ( [name] => Hitzone 31 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [13] => Array ( [name] => Hitzone 32 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [14] => Array ( [name] => Hitzone 34 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [15] => Array ( [name] => Hitzone 55 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [16] => Array ( [name] => Hitzone 2 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [17] => Array ( [name] => Hitzone 8 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [18] => Array ( [name] => hitzone 40 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [19] => Array ( [name] => Hitzone 53 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [20] => Array ( [name] => Hitzone 4 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [21] => Array ( [name] => Hitzone 9 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [22] => Array ( [name] => Hitzone 5 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [23] => Array ( [name] => hitzone 39 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [24] => Array ( [name] => hitzone 36 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [25] => Array ( [name] => Hitzone 21 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [26] => Array ( [name] => Hitzone 23 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [27] => Array ( [name] => Hitzone 14 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [28] => Array ( [name] => Hitzone 18 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [29] => Array ( [name] => Hitzone 28 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [30] => Array ( [name] => Hitzone 43 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [31] => Array ( [name] => Hitzone 1 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [32] => Array ( [name] => Hitzone 20 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [33] => Array ( [name] => Hitzone 26 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [34] => Array ( [name] => Hitzone 46 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [35] => Array ( [name] => Hitzone 25 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [36] => Array ( [name] => Hitzone 27 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [37] => Array ( [name] => Hitzone 6 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [38] => Array ( [name] => Hitzone 7 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [39] => Array ( [name] => Hitzone 33 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [40] => Array ( [name] => Hitzone 29 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [41] => Array ( [name] => Hitzone 47 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [42] => Array ( [name] => Hitzone 37 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [43] => Array ( [name] => Hitzone 44 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [44] => Array ( [name] => Hitzone 17 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [45] => Array ( [name] => Hitzone 48 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [46] => Array ( [name] => Hitzone 45 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [47] => Array ( [name] => Hitzone 13 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [48] => Array ( [name] => Hitzone 52 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [49] => Array ( [name] => Hitzone 10 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [50] => Array ( [name] => Hitzone 19 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [51] => Array ( [name] => Hitzone 12 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [52] => Array ( [name] => hitzone 35 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [53] => Array ( [name] => Hitzone 16 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [54] => Array ( [name] => Hitzone 54 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) )
 
- SanThe -

- SanThe -

05/11/2010 22:00:29
 
Jos Vink

jos Vink

05/11/2010 22:05:37
Quote Anchor link
ik heb em even aangepast dat tie alleen de naam doet!

Quote:
Array ( [0] => Array ( [name] => Hitzone 15 ) [1] => Array ( [name] => Hitzone 49 ) [2] => Array ( [name] => Hitzone 51 ) [3] => Array ( [name] => Hitzone 11 ) [4] => Array ( [name] => Hitzone 30 ) [5] => Array ( [name] => Hitzone 41 ) [6] => Array ( [name] => Hitzone 38 ) [7] => Array ( [name] => Hitzone 42 ) [8] => Array ( [name] => Hitzone 50 ) [9] => Array ( [name] => Hitzone 24 ) [10] => Array ( [name] => Hitzone 22 ) [11] => Array ( [name] => Hitzone 3 ) [12] => Array ( [name] => Hitzone 31 ) [13] => Array ( [name] => Hitzone 32 ) [14] => Array ( [name] => Hitzone 34 ) [15] => Array ( [name] => Hitzone 55 ) [16] => Array ( [name] => Hitzone 2 ) [17] => Array ( [name] => Hitzone 8 ) [18] => Array ( [name] => hitzone 40 ) [19] => Array ( [name] => Hitzone 53 ) [20] => Array ( [name] => Hitzone 4 ) [21] => Array ( [name] => Hitzone 9 ) [22] => Array ( [name] => Hitzone 5 ) [23] => Array ( [name] => hitzone 39 ) [24] => Array ( [name] => hitzone 36 ) [25] => Array ( [name] => Hitzone 21 ) [26] => Array ( [name] => Hitzone 23 ) [27] => Array ( [name] => Hitzone 14 ) [28] => Array ( [name] => Hitzone 18 ) [29] => Array ( [name] => Hitzone 28 ) [30] => Array ( [name] => Hitzone 43 ) [31] => Array ( [name] => Hitzone 1 ) [32] => Array ( [name] => Hitzone 20 ) [33] => Array ( [name] => Hitzone 26 ) [34] => Array ( [name] => Hitzone 46 ) [35] => Array ( [name] => Hitzone 25 ) [36] => Array ( [name] => Hitzone 27 ) [37] => Array ( [name] => Hitzone 6 ) [38] => Array ( [name] => Hitzone 7 ) [39] => Array ( [name] => Hitzone 33 ) [40] => Array ( [name] => Hitzone 29 ) [41] => Array ( [name] => Hitzone 47 ) [42] => Array ( [name] => Hitzone 37 ) [43] => Array ( [name] => Hitzone 44 ) [44] => Array ( [name] => Hitzone 17 ) [45] => Array ( [name] => Hitzone 48 ) [46] => Array ( [name] => Hitzone 45 ) [47] => Array ( [name] => Hitzone 13 ) [48] => Array ( [name] => Hitzone 52 ) [49] => Array ( [name] => Hitzone 10 ) [50] => Array ( [name] => Hitzone 19 ) [51] => Array ( [name] => Hitzone 12 ) [52] => Array ( [name] => hitzone 35 ) [53] => Array ( [name] => Hitzone 16 ) [54] => Array ( [name] => Hitzone 54 ) )
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.