Sort

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »
Jos Vink

jos Vink

05/11/2010 20:38:04
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb data in een array staan en die echo ik op m'n site alleen stond alles door mekaar dus maakte ik gebruik van de de sort functie

dit is die regel:

sort($file);

Alleen nu word het in een vage manier gesoorteerd op deze

1
10
11
12
13
14
2
20
21
22

enz

Dit is de site: http://server.q-mod.nl/index.php?page=muziek&subdir=/Hitzone

iemand enig idee?


//edit

Het is me eigen linux server! voor als dat nog uitmaakt!

Groetjes,
Gewijzigd op 05/11/2010 20:41:55 door Jos Vink
 
PHP hulp

PHP hulp

28/05/2024 22:38:32
 
- SanThe -

- SanThe -

05/11/2010 20:44:07
Quote Anchor link
Dat is niet vaag. Dat is sorteren van strings. Het zijn dus blijkbaar geen getallen.
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

05/11/2010 20:48:01
Quote Anchor link
uiteraard dien je eerst zelf verder te kijken dan dat je neus lang is:
http://www.php.net/manual/en/array.sorting.php
http://www.php.net/sort
 
Jos Vink

jos Vink

05/11/2010 20:56:11
Quote Anchor link
Heb ik gedaan maar ik krijg het niet voormekaar hoor!
 
Joren de Wit

Joren de Wit

05/11/2010 20:58:55
Quote Anchor link
SanThe geeft het antwoord: de waarden in je array zijn strings, geen getallen. Als je dan gaat sorteren, krijg je inderdaad deze volgorde.

Oplossing: zorg dat de waarden in je array daadwerkelijk getallen, dus van het type integer zijn.
 
Jos Vink

jos Vink

05/11/2010 21:02:26
Quote Anchor link
Oke dat begrijp ik maar die waarden worden uit een directory gelezen en dan in een array gezet!
 
- SanThe -

- SanThe -

05/11/2010 21:26:19
Quote Anchor link
Quote:
sort_flags

The optional second parameter sort_flags may be used to modify the sorting behavior using these values:

Sorting type flags:

* SORT_REGULAR - compare items normally (don't change types)
* SORT_NUMERIC - compare items numerically
* SORT_STRING - compare items as strings
* SORT_LOCALE_STRING - compare items as strings, based on the current locale. Added in PHP 4.4.0 and 5.0.2, it uses the system locale, which can be changed using setlocale().
 
Jos Vink

jos Vink

05/11/2010 21:37:38
Quote Anchor link
ik heb nu dit:

sort ($folders, SORT_NUMERIC);

Maar dat werkt ook niet gaat alleen nog maar meer door mekaar!
 
- SanThe -

- SanThe -

05/11/2010 21:40:50
Quote Anchor link
Jos Vink op 05/11/2010 21:37:38:
Maar dat werkt ook niet gaat alleen nog maar meer door mekaar!


Hoe dan?
 
Jos Vink

jos Vink

05/11/2010 21:43:56
 
- SanThe -

- SanThe -

05/11/2010 21:50:01
Quote Anchor link
En de bijbehorende relevante code?
 
Yea Rupie

Yea Rupie

05/11/2010 21:51:20
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
print_r($array);
?>
 
Jos Vink

jos Vink

05/11/2010 21:54:52
Quote Anchor link
Quote:
Array ( [0] => Array ( [name] => Hitzone 15 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [1] => Array ( [name] => Hitzone 49 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [2] => Array ( [name] => Hitzone 51 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [3] => Array ( [name] => Hitzone 11 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [4] => Array ( [name] => Hitzone 30 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [5] => Array ( [name] => Hitzone 41 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [6] => Array ( [name] => Hitzone 38 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [7] => Array ( [name] => Hitzone 42 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [8] => Array ( [name] => Hitzone 50 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [9] => Array ( [name] => Hitzone 24 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [10] => Array ( [name] => Hitzone 22 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [11] => Array ( [name] => Hitzone 3 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [12] => Array ( [name] => Hitzone 31 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [13] => Array ( [name] => Hitzone 32 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [14] => Array ( [name] => Hitzone 34 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [15] => Array ( [name] => Hitzone 55 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [16] => Array ( [name] => Hitzone 2 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [17] => Array ( [name] => Hitzone 8 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [18] => Array ( [name] => hitzone 40 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [19] => Array ( [name] => Hitzone 53 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [20] => Array ( [name] => Hitzone 4 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [21] => Array ( [name] => Hitzone 9 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [22] => Array ( [name] => Hitzone 5 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [23] => Array ( [name] => hitzone 39 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [24] => Array ( [name] => hitzone 36 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [25] => Array ( [name] => Hitzone 21 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [26] => Array ( [name] => Hitzone 23 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [27] => Array ( [name] => Hitzone 14 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [28] => Array ( [name] => Hitzone 18 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [29] => Array ( [name] => Hitzone 28 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [30] => Array ( [name] => Hitzone 43 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [31] => Array ( [name] => Hitzone 1 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [32] => Array ( [name] => Hitzone 20 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [33] => Array ( [name] => Hitzone 26 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [34] => Array ( [name] => Hitzone 46 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [35] => Array ( [name] => Hitzone 25 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [36] => Array ( [name] => Hitzone 27 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [37] => Array ( [name] => Hitzone 6 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [38] => Array ( [name] => Hitzone 7 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [39] => Array ( [name] => Hitzone 33 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [40] => Array ( [name] => Hitzone 29 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [41] => Array ( [name] => Hitzone 47 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [42] => Array ( [name] => Hitzone 37 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [43] => Array ( [name] => Hitzone 44 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [44] => Array ( [name] => Hitzone 17 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [45] => Array ( [name] => Hitzone 48 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [46] => Array ( [name] => Hitzone 45 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [47] => Array ( [name] => Hitzone 13 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [48] => Array ( [name] => Hitzone 52 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [49] => Array ( [name] => Hitzone 10 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [50] => Array ( [name] => Hitzone 19 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [51] => Array ( [name] => Hitzone 12 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [52] => Array ( [name] => hitzone 35 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [53] => Array ( [name] => Hitzone 16 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) [54] => Array ( [name] => Hitzone 54 [path] => /var/muziek//Hitzone/ ) )
 
- SanThe -

- SanThe -

05/11/2010 22:00:29
 
Jos Vink

jos Vink

05/11/2010 22:05:37
Quote Anchor link
ik heb em even aangepast dat tie alleen de naam doet!

Quote:
Array ( [0] => Array ( [name] => Hitzone 15 ) [1] => Array ( [name] => Hitzone 49 ) [2] => Array ( [name] => Hitzone 51 ) [3] => Array ( [name] => Hitzone 11 ) [4] => Array ( [name] => Hitzone 30 ) [5] => Array ( [name] => Hitzone 41 ) [6] => Array ( [name] => Hitzone 38 ) [7] => Array ( [name] => Hitzone 42 ) [8] => Array ( [name] => Hitzone 50 ) [9] => Array ( [name] => Hitzone 24 ) [10] => Array ( [name] => Hitzone 22 ) [11] => Array ( [name] => Hitzone 3 ) [12] => Array ( [name] => Hitzone 31 ) [13] => Array ( [name] => Hitzone 32 ) [14] => Array ( [name] => Hitzone 34 ) [15] => Array ( [name] => Hitzone 55 ) [16] => Array ( [name] => Hitzone 2 ) [17] => Array ( [name] => Hitzone 8 ) [18] => Array ( [name] => hitzone 40 ) [19] => Array ( [name] => Hitzone 53 ) [20] => Array ( [name] => Hitzone 4 ) [21] => Array ( [name] => Hitzone 9 ) [22] => Array ( [name] => Hitzone 5 ) [23] => Array ( [name] => hitzone 39 ) [24] => Array ( [name] => hitzone 36 ) [25] => Array ( [name] => Hitzone 21 ) [26] => Array ( [name] => Hitzone 23 ) [27] => Array ( [name] => Hitzone 14 ) [28] => Array ( [name] => Hitzone 18 ) [29] => Array ( [name] => Hitzone 28 ) [30] => Array ( [name] => Hitzone 43 ) [31] => Array ( [name] => Hitzone 1 ) [32] => Array ( [name] => Hitzone 20 ) [33] => Array ( [name] => Hitzone 26 ) [34] => Array ( [name] => Hitzone 46 ) [35] => Array ( [name] => Hitzone 25 ) [36] => Array ( [name] => Hitzone 27 ) [37] => Array ( [name] => Hitzone 6 ) [38] => Array ( [name] => Hitzone 7 ) [39] => Array ( [name] => Hitzone 33 ) [40] => Array ( [name] => Hitzone 29 ) [41] => Array ( [name] => Hitzone 47 ) [42] => Array ( [name] => Hitzone 37 ) [43] => Array ( [name] => Hitzone 44 ) [44] => Array ( [name] => Hitzone 17 ) [45] => Array ( [name] => Hitzone 48 ) [46] => Array ( [name] => Hitzone 45 ) [47] => Array ( [name] => Hitzone 13 ) [48] => Array ( [name] => Hitzone 52 ) [49] => Array ( [name] => Hitzone 10 ) [50] => Array ( [name] => Hitzone 19 ) [51] => Array ( [name] => Hitzone 12 ) [52] => Array ( [name] => hitzone 35 ) [53] => Array ( [name] => Hitzone 16 ) [54] => Array ( [name] => Hitzone 54 ) )
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.