sorteren...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »
M B

M B

14/03/2006 21:57:00
Quote Anchor link
hi php'ers

dat je kan sorteren op iets uit je database dat weet ik maar ik zit met een prbleem,

hoe kan kan kentekens goed sorteren...

dit is namelijk de volgorde hoe de weergegeven worden:

BB-BB-11
BB-11-BB

en dat terwijl BB-11-BB een eerder bouwjaar heeft als BB-BB-11

en zeg nou niet doe van order DESC want dit is nu de bouwjaar volgorde:
1990
1991
1992
1993
1994
1995
1996
1987
1988
1989
1990

dus dat zou dan alleen maar achterstevoren staan :(

Wie heeft de oplassing?

Michel
Gewijzigd op 14/03/2006 21:58:00 door M B
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 07:34:02
 
Frank -

Frank -

14/03/2006 22:13:00
Quote Anchor link
Hmm, wanneer ik de beide kentekens in een array heb staan en deze ga sorteren (met sort() ) dan staan ze in de juiste volgorde. Eerst BB-11-BB en dan pas BB-BB-11, de eerst de oudste en dan de nieuwste.

Ik zie niet dat de database op een andere manier zou gaan sorteren. Ik heb alleen even geen database bij de hand om di te testen.
 
- SanThe -

- SanThe -

14/03/2006 23:09:00
Quote Anchor link
BB-BB-11
BB-11-BB

Ik ben wel heel benieuwd waar BB-22-BB komt te staan. Onderaan? Of in het midden?
 
Frank -

Frank -

14/03/2006 23:14:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php

$string
= array('BB-BB-11', 'BB-11-BB', 'BB-22-BB');

print_r($string);

sort($string); // rsort() voor reverse (omgekeerd) sorteren

foreach ($string as $kenteken){
    echo $kenteken.'<br />';
}


?>


Edit: en hier nog even de output:
Array ( [0] => BB-BB-11 [1] => BB-11-BB [2] => BB-22-BB )
BB-11-BB
BB-22-BB
BB-BB-11
Gewijzigd op 14/03/2006 23:17:00 door Frank -
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

14/03/2006 23:20:00
Quote Anchor link
SanThe:
BB-BB-11
BB-11-BB

Ik ben wel heel benieuwd waar BB-22-BB komt te staan. Onderaan? Of in het midden?


Dan zou ik je toch naar het ALFABET moeten verwijzen:p

0123456789abcdefghijklmnopqrstuvwxyz
 
- SanThe -

- SanThe -

14/03/2006 23:31:00
Quote Anchor link
@Lapidi: Het was niet echt een vraag. Maar meer een opmerking naar de TS want die zal dan merken dat ie in het midden komt te staan omdat deze sortering met DESC is. Maar daar mocht niks over gezegd worden.

Edit: Ik had je naam fout gespeld.
Gewijzigd op 14/03/2006 23:32:00 door - SanThe -
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

14/03/2006 23:36:00
Quote Anchor link
Hehe... dan had ik het verkeerd begrepen ;)
Je bent ook zoooooooo slim (A)

edit: even benadrukken
Gewijzigd op 14/03/2006 23:37:00 door Pieter van Linschoten
 
- SanThe -

- SanThe -

14/03/2006 23:44:00
Quote Anchor link
Dat zal wel meevallen, want ik heb geen flauw idee wat die (A) achter de regel betekent.
 
Kalle P

Kalle P

14/03/2006 23:52:00
Quote Anchor link
[quote=Lapidi schreef op 14.03.2006
Dan zou ik je toch naar het ALFABET moeten verwijzen:p

0123456789abcdefghijklmnopqrstuvwxyz[/quote]

Dan moet ik jou erop wijzen dat het alfabet niet uit cijfers en letters bestaat, maar uit alleen maar letters ;P.
 
Kalle P

Kalle P

14/03/2006 23:54:00
Quote Anchor link
SanThe:
Dat zal wel meevallen, want ik heb geen flauw idee wat die (A) achter de regel betekent.


Ik denk 'Adembenemend'.
 
- -

- -

15/03/2006 08:21:00
Quote Anchor link
(A) = engeltje. Typ maar eens (A) in MSN Messenger, den komt er een smiley met een rondje boven ze hoofd (een aura heet dat dacht ik).
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

15/03/2006 08:23:00
Quote Anchor link
..!..
 
- wes  -

- wes -

15/03/2006 08:44:00
Quote Anchor link
halo
 
Jason de Ridder

Jason de Ridder

15/03/2006 08:47:00
Quote Anchor link
Quote:
aura
, nee dat zit om je hele lichaam en is gewoon energie, in allemaal kleurtjes...

In het engels heet het een Halo (ja net als dat spelletje ;))

EDIT:
O wes heeft em ook al, maar dacht dat het alleen was om het topic te bumpen ;P
Gewijzigd op 15/03/2006 08:47:00 door Jason de Ridder
 
- wes  -

- wes -

15/03/2006 09:01:00
Quote Anchor link
daar doe ik niet aan :) anders was het wel hallo geweest :P
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

15/03/2006 10:18:00
Quote Anchor link
0123456789abcdefghijklmnopqrstuvwxyz

Legenda:
alfabet
soorteer volgorde

(A) is engeltje... zoals jullie onderhand al wisten :p
 
B a s
Beheerder

B a s

15/03/2006 10:38:00
Quote Anchor link
Is TS al tevreden inmiddels?!?!

Anders gaan jullie offtopics in de koffiehoek houden!! ;) ;)
 
Kalle P

Kalle P

15/03/2006 14:18:00
Quote Anchor link
Lapidi:
0123456789abcdefghijklmnopqrstuvwxyz

Legenda:
alfabet
soorteer volgorde

(A) is engeltje... zoals jullie onderhand al wisten :p


Ja dat stond er niet ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.