Spel Sytem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

Bart Smulders

Bart Smulders

06/02/2004 20:18:00
Quote Anchor link
Jah spacefrog, :) daar heb je wel een punt maar als je dan een script post en ze lezen het niet goed .... weet je wel .Ach ja ik doe verder met me eige siteje :) nog veeeel werk. Als die af is laat ik hem bekritiseren door iedereeen :)
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 20:26:55
 
Bart Smulders

Bart Smulders

06/02/2004 20:24:00
Quote Anchor link
carlos verander je index.php met het juiste
en dan werkt het . De moed niet opgeven . Maar je moet zelf wat initiatief nemen om het juist te lezen en te doen :)

Veel succes
 
Bart Smulders

Bart Smulders

06/02/2004 20:31:00
Quote Anchor link
momenteje , nu zie ik het pas, je moet je db nog wel vullen natuurlijk :) Anders zegt ie geen games aanwezig
 
Bart Smulders

Bart Smulders

06/02/2004 20:32:00
Quote Anchor link
Vul de db eens en bekijk dan je index nog eens.
 
Bart Smulders

Bart Smulders

06/02/2004 20:34:00
Quote Anchor link
Even een rechtrekking , je hebt dus je paginas wel juist staan en de db niet gevuld .
 

06/02/2004 20:39:00
Quote Anchor link
effe over dat index.php en vieuw.php op elkaar lijken,ik heb gewoon jouw script gekopieerd en het in twee delen gemaakt

http://members.lycos.nl/damnimgood/index.php

http://members.lycos.nl/damnimgood/vieuwgames.php

Ik heb nog een vraag : waar kan ik dan me spelletjes adden,?
Antwoord : op de admin pagina

maar er is toch geen admin pagina ? die moet je zelf maken,? maar hoe,?.....hoe kan ik die admin pagina maken?.....ik heb zelf echt 0,00 procent idee ik snap wel dat ik er zelf achter moet komen en er van leren maar ik bedoel met wat ik heb weet ik niet hoe ik het in DIT geval kan maken ik hoop dat Bart me helpt,....ik zal hem dan eeuwig dankbaar zijn....:=) je heb tot nu toe zoon mooi script geschreven het zouw zonder zijn om hem weg te pluren....
 

06/02/2004 20:43:00
Quote Anchor link
Ik heb het wel ingevoerd hoor me Db


$host = "localhost";
$user = "damnimgood";
$pass = "pass"; (is in mij geval niet nodig)
$dbdb = "damnimgood_nl_db";
 

06/02/2004 20:51:00
Quote Anchor link
Nu snap ik wat je bedoelt maar waar kan ik games toevoegen...
 
Bart Smulders

Bart Smulders

06/02/2004 20:55:00
Quote Anchor link
ik dacht dat je java games zou hebben in .html vorm en dus de url diende om de games op die manier in een popup weer te geven
 

06/02/2004 20:57:00
Quote Anchor link
maar kan je niet gewoon zo'n menutje maken
en dat i dan word toegevoegd in een popup op de pagina


Naam : fhfhogerhg
Url : www.fjfjfjfj.fjfjfj
Sectie : Schiet Games

Toevoegen
 

06/02/2004 21:09:00
Quote Anchor link
-
ik dacht dat je java games zou hebben in .html vorm en dus de url diende om de games op die manier in een popup weer te geven
-

Betekent dit dat we aan het eind zijn?
 
Bart Smulders

Bart Smulders

06/02/2004 21:10:00
Quote Anchor link
Als het script wil wegpleuren omdat je geen admin pagina kan maken neem je nogmaals weinig initiatief. Ik ben ook op die manier begonnen maar heb me wel wat meer geinformeerd. Zie eens bv naar de login script van bas zeer handig met sessions bv Wat zijn sessions? tutorial sessions ook phphulp te vinden denk ik. En wat heb je nodig voor admin pagina? Een login script en dan een paar velden om je gegevens in te voeren.
Hier je admin pagina ,je hoeft niet in te loggen. Dat maak je der zelf maar bij.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?

$mysql_user
= "user";
$mysql_pass = "pass";  
$mysql_host = "localhost";
$mysql_dbn = "db";

if (!@mysql_select_db($mysql_dbn, @mysql_connect($mysql_host, $mysql_user, $mysql_pass)))  
{
  
     echo "database connectie mislukt!";  
     exit();  
}
  

if (!$HTTP_GET_VARS["gameadd"])
    {

        
        if ($HTTP_POST_VARS["linktitel"] && $HTTP_POST_VARS["spelnaam"] && $HTTP_POST_VARS["url"])
        {

$adddatum= date("d-m-Y");
                        
$sql = "INSERT INTO games (id, linktitel, spelnaam, url, datum) VALUES ('', '$HTTP_POST_VARS[linktitel]', '$HTTP_POST_VARS[spelnaam]', '$HTTP_POST_VARS[url]', '$adddatum')";
                $res = mysql_query($sql);
                if ($res)
                    echo "Het spel met naam $HTTP_POST_VARS[spelnaam] is toegevoegd.";                        
                  
                else
                    echo " Het spel is niet toegevoegd.";
            }
        }

        
?>

<html>

<head>
<title>Games Admin pagina</title>
</head>

<body>

<form method="POST" action="$PHP_SELF">
<p>Linktitel <input type="text" name="linktitel" size="20"><br>
Spelnaam <input type="text" name="spelnaam" size="20"><br>
Url: <input type="text" name="url" size="20"><br>
Datum toevoeging :<input type="text" name="datum" size="20"><br>
<br>
<input type="submit" value="Verzend" name="gameadd"><input type="reset" value="wis"
name="Resk"></p>
</form>
</body>
</html>
 

06/02/2004 21:17:00
 
Bart Smulders

Bart Smulders

06/02/2004 21:22:00
Quote Anchor link
omdat ik $PHP_SELF als post middel heb opgegeven verander dat even in adminpage.php
 

06/02/2004 21:27:00
Quote Anchor link
nadat hij heeft gezecht games toegevoegd zijn op adminpage maar op http://members.lycos.nl/damnimgood/index.php
zijn er helemaal geen games
 
Bart Smulders

Bart Smulders

06/02/2004 21:45:00
Quote Anchor link
Er is duidelijk iets mis in het script zie naar de url van de links: Hij verwacht een ) heb je alles goed overgenomen?
 

06/02/2004 21:46:00
Quote Anchor link
ja,....
 
Mitch X

Mitch X

06/02/2004 21:46:00
Quote Anchor link
Pff mss een domme vraag maar als je eerst even zelf kijkt wat er mis zou kunnen zijn... en als je nix van PHP weet ga het dan leren. Het heet hier tog niet voor niets PHPHULP dwz: dat we je helpen als je er niet uitkomt en niet dat Bart hier zich moet uitsloven (:P) om voor jou een script te maken...
Gewijzigd op 06/02/2004 21:46:00 door Mitch X
 

06/02/2004 21:48:00
Quote Anchor link
Ik moet nu weg,als je de error heb gevonden post hem dan op dit forum ,
nu moet ik gaan see ya laterZ

bedankt voor het script alleen jammer dat het niet werkt,,,,,:+(
 
Bart Smulders

Bart Smulders

07/02/2004 03:05:00
Quote Anchor link
Ten eerste waar verslag staat moet je vervangen door id.bv if(!is_numeric($_GET[verslag])) word dan if(!is_numeric($_GET[id])) Mijn fout , de script komt van mijn verslagen script van men site.

En vervang op de index pagina waar je dit tegen komt.
$row->spelnaam<a href=\"http://www.games.com/vieuwgames.php?id=$row->id\" onclick=\"NewWindow(this.href,'$row->linktitel ','450','450','yes','center');return false\" onfocus=\"this.blur()\">$row->spelnaam</a>

dit is de juiste. Vervangen dus . Voor de rest zie ik geen fouten meer.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.