Spel Sytem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

05/02/2004 18:53:00
Quote Anchor link
Ik wil graag een game page maken maar dat ik de popupjes via de admin panel kan aanmaken en simpel alleen de URL waar de flash game op staat en dat hij dan een popje aanmaakt met die game ik heb het op diverse sites zien staan een daarvan is Gameflop.com ik hoop dat jullie its hebben en ik zouw het zeer op prijs stellen. :+)
Bedankt,
Groeten Carlo
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 14:27:16
 
Arend a

Arend a

05/02/2004 20:51:00
Quote Anchor link
Het is over het algemeen goed gebruik om leestekens in een zin te gebruiken, ook buiten URLS!

Op deze manier kunnen anderen mensen makkelijker begrijpen waar je het over hebt, en is het communiceren een stuk makkelijker!
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

05/02/2004 22:40:00
Quote Anchor link
Ja inderdaad... of je hebt een hele lange adem, of je hebt ADHD, of je kan dit gewoon niet als één zin uitspreken...

Maar goed... geen idee waar je het over hebt... :D

Elwin
 
Mitch X

Mitch X

05/02/2004 22:55:00
Quote Anchor link
Ik denk dat ie bedoelt dat ie wil dat de spelletjes in een POPUP openen (I) :P
 
Arend a

Arend a

06/02/2004 00:26:00
Quote Anchor link
Ik ga niet een halfuur besteden aan het ontcijferen van een zin waar ik geen ruk van snap. Als iemand echt iets wil, kan hij op zn minst duidelijk proberen te maken wat hij wil. Als dat al teveel gevraagd is ;)
 

06/02/2004 16:28:00
Quote Anchor link
Sorry jongens,ik had haast maar dat is nu wel anders.

Ik wil graag een popupje aanmaken via een admin panel en dat die dan uit zich zelf gegenereerd word. En ik hoef alleen de URL in te voeren waar de FLash Game op staat en een gedeelte uit te kiezen ( zoals Schiet Games,Funny Games ecc).Zoals op www.Gameflop.com .

Ik hoop dat ik deze keer wat duidelijker ben.
 
Bart Smulders

Bart Smulders

06/02/2004 17:54:00
Quote Anchor link
Maak eerst een scriptje dat de id's leest uit je link waar je zal op moeten drukken iets zoals $get[id]
dat ie dan zoekt in zen db naar welke link in de popup moet komen.
Vervolgens haal je een popup script af op www.dynamicdrive.com. Vervolgens ga je waar de link komt van de popup een variabele zetten die de link laat invullen volgens het ID . That's it.

Veel succes.
 

06/02/2004 18:18:00
Quote Anchor link
Normaal heb ik wel verstand met php,Scripts van andere manipuleren maar als ik zelf aan de slag moet dan word het wel effe anders,zouw u Bart het alsjeblieft voor me willen doen.ik zouw het errug warderen
 
Bart Smulders

Bart Smulders

06/02/2004 18:54:00
Quote Anchor link
Ok kzal even zien wat ik kan doen dan . Wat heb tot hiertoe al ? heb je al een pagina waar de links op worden gegenereerd? want die zal anders moeten.
 

06/02/2004 18:56:00
Quote Anchor link
Op dit moment heb ik niks,..
 
Bart Smulders

Bart Smulders

06/02/2004 19:34:00
Quote Anchor link
Je moet alleen nog een admin pagina maken waar je de gegevens kan invullen .

----
De tabel :

CREATE TABLE `games` (
`id` INT(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT PRIMARY KEY,
`url` VARCHAR(255) NOT NULL,
`linktitel` VARCHAR(255) NOT NULL,
`spelnaam` VARCHAR(255) NOT NULL,
`datum` VARCHAR(7) NOT NULL
) TYPE = MYISAM;

----------------------------------
// ------ index.php ------

<html>
<title>Gamefun</title>
<head>
<script language="javascript" type="text/javascript">
<!--
var win=null;
function NewWindow(mypage,myname,w,h,scroll,pos){
if(pos=="random"){LeftPosition=(screen.width)?Math.floor(Math.random()*(screen.width-w)):100;TopPosition=(screen.height)?Math.floor(Math.random()*((screen.height-h)-75)):100;}
if(pos=="center"){LeftPosition=(screen.width)?(screen.width-w)/2:100;TopPosition=(screen.height)?(screen.height-h)/2:100;}
else if((pos!="center" && pos!="random") || pos==null){LeftPosition=0;TopPosition=20}
settings='width='+w+',height='+h+',top='+TopPosition+',left='+LeftPosition+',scrollbars='+scroll+',location=no,directories=no,status=no,menubar=no,toolbar=no,resizable=no';
win=window.open(mypage,myname,settings);}
// -->
</script>
</head>
<body>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?

 $host
= "localhost";
    $user = "user";
    $pass = "pass";
    $dbdb = "db";
    
    if (!@mysql_select_db($dbdb, @mysql_connect($host, $user, $pass)))
    {

        echo "Er kan geen database connectie gemaakt worden..<p>";
        
        echo "Probeer het na enkele minuten opnieuw. Wil het dan nog niet, neem dan contact met mij op.";
    }
    

$tabel = "games";

$sql = "SELECT * FROM $tabel order by datum DESC ";
            $res = mysql_query($sql);
if (mysql_num_rows($res) >= 1)
    {

        while ($row = mysql_fetch_object($res))
        {
  
/* hier worden jou links gegenereerd voor je pagina.
waar er staat 450 is de hoogte en breedte deze kan je dus aanpassen
*/

echo "$row->spelnaam<a href=\"http://www.games.com/vieuwgames.php?id=$row->id\" onclick=\"NewWindow(this.href,$row->linktitel ','450','450','yes','center');return false\" onfocus=\"this.blur()\">$row->spelnaam</a> toegevoegd op: $row->datum";

 }
}

else
{
echo" Nog geen games aanwezig";
}

?>

</body>
</html>

// Einde index.php
----------------------

// De vieuwgames.php pagina.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
<?
$host
= "localhost";
    $user = "user";
    $pass = "pass";
    $dbdb = "db";
    
    if (!@mysql_select_db($dbdb, @mysql_connect($host, $user, $pass)))
    {

        echo "Er kan geen database connectie gemaakt worden..<p>";
        
        echo "Probeer het na enkele minuten opnieuw. Wil het dan nog niet, neem dan contact met mij op.";
    }

if(!is_numeric($_GET[verslag]))
{

   echo "<p>Geen geldig spel ID!</p>\n";
}

else
{
$tabel ="games";
   $query = mysql_query("SELECT * FROM $tabel where id=$_GET[id]");  

   $num = mysql_num_rows($query);

   if ($num == "0")
   {

      echo "<p>Het spel is niet aanwezig in de database!</p>\n";
   }

 else
{
$sql = "SELECT * FROM uitslagen WHERE id=$_GET[verslag]";
$res = mysql_query($sql);

if ($res)
{

  if (mysql_num_rows($res) >= 1)
  {
  
 while ($row = mysql_fetch_object($res))
{

// Met andere woorden het url dient enkel voor de pagina waar het spel op staat in de pagina te zetten meer niet.
include("$row->url");
   }
  }
  }  
}
}

?>

// Einde vieuw pagina


Veel succes
 
Bart Smulders

Bart Smulders

06/02/2004 19:35:00
Quote Anchor link
Ik heb het niet gestest dus als er problemen zijn dan smijt je ze maar op tafel.
 

06/02/2004 19:40:00
Quote Anchor link
Heel errug bedankt maar zouw je ook de admin willen maken,....ik ben hem nu aan het installeren
 
Bart Smulders

Bart Smulders

06/02/2004 19:45:00
Quote Anchor link
Carlo je mag heus ook wel wat doen hoor :)
Zo leer je niets bij he :) Kijk eens wat rond ,een admin pagina hoeft niet perse met login en die dingen te zijn he. Veel succes

Ps: heb ook nog een site af te maken :)
 

06/02/2004 19:47:00
Quote Anchor link
even goed bedankt voor alles,maar met een admin pagina bedoel je daarmee gewoon een pass op vieuwgames.php?
 

06/02/2004 19:50:00
Quote Anchor link
ik heb een klein probleempje kijk hier eens


http://members.lycos.nl/damnimgood/vieuwgames.php

hoe kan ik eigenlijk inloggen?
 
Bart Smulders

Bart Smulders

06/02/2004 19:51:00
Quote Anchor link
nej een paginatje om je database handig mee te vullen. Of ga je steeds naar je db en op die manier links toevoegen? Het is maar wat je zelf wil.
 

06/02/2004 19:53:00
Quote Anchor link
ik kies voor het eerste maar hoe maake je zo iets?
 
Bart Smulders

Bart Smulders

06/02/2004 20:06:00
Quote Anchor link
Eum die pagina is de pagina waar uw id's naar toe gaan. en jou index lijkt hetzelfde op vieuwgames

Ik heb het script toch onderverdeeld in 2 delen ?
1 deel index.php en het ander vieuwgames.php
dus als je dat al even wil doen. En een admin pag aanmaken kan je op verschillende manieren.
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

06/02/2004 20:12:00
Quote Anchor link
Offtopic:

Ghehe... volgens mij komt het gewoon door de categorie "Aanvragen"... Mensen denken dat ze dan gewoon een script voor niets in de schoot geworpen krijgen... Mjah.. Humor.. :D
[/Offtopic]

Elwin
 

06/02/2004 20:18:00
Quote Anchor link
Uhm bart , ik bedoel je kan wel mensen gaan vragen om scripts voor je te gaan maken, maar dan moet je zelf wel een beetje basis kennis hebben om scripts bijvoorbeeld te debuggen, zoals het script wat Bart voor je gemaakt heeft.

Als je slim bent volg je effe wat simpele tutorials "php" dan heb je genoeg kennis om zelf effe te kijken waar het mis gaat.

Ten minste, zo ik heb ik gedaan.

greetz,

Anouar
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.