Speurneuzen gezocht!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Bart van Asselt

Bart van Asselt

19/10/2009 16:19:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben op zoek naar enkele mensen die mee willen helpen testen. Ik heb een webshop gebouwd en kan ik alle hulp goed gebruiken!

Het gaat niet om een review!

De link is http://pc.bartvanasselt.nl/

Tips zijn natuurlijk ook welkom!

Groet,

Bart
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bart van Asselt
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 17:57:50
 
Jaron T

Jaron T

19/10/2009 16:22:00
Quote Anchor link
Misschien anders een tip om hem gewoon hier te plaatsen, zodat scriptkiddie® en CO het kunnen testen op evt fouten/lekken :)
 

19/10/2009 16:35:00
Quote Anchor link
En wat moet er dan gebeuren als het niet om een review gaat? Waar moet er dan naar gespeurd worden?
 
M Ypma

M Ypma

19/10/2009 16:37:00
Quote Anchor link
bij afbeeldingen zie ik al een error:
http://pc.bartvanasselt.nl/producten/4

tevens is het veld rechtsboven waar je winkelwagen staat enzo in chrome f*cked up.
 
Bart van Asselt

Bart van Asselt

19/10/2009 17:07:00
Quote Anchor link
Karl schreef op 19.10.2009 16:35:
En wat moet er dan gebeuren als het niet om een review gaat? Waar moet er dan naar gespeurd worden?


Met testen bedoel ik bughunting
 
Rafael

Rafael

19/10/2009 17:28:00
Quote Anchor link
Waarschijnlijk ook of berekeningen goed gaan (was een issue bij mijn eerste webshops)...
 
M Ypma

M Ypma

19/10/2009 19:17:00
Quote Anchor link
er gaat hier endaar ook wat mismet je character set:
"We hebben in totaal x producten in x categori�n."

en misschien ook wel handig, ik mis overal een bestelknop?
 
Bart van Asselt

Bart van Asselt

19/10/2009 19:18:00
Quote Anchor link
Zal je beter moeten kijken, bestel link is aanwezig. character set ben ik van op de hoogte;)
 
Michael -

Michael -

19/10/2009 19:23:00
Quote Anchor link
Ypma, er staat wel bestel bij hoor, niet echt opvallend, maar staat er wel.

"Dit product is 72 keer gezien sinds 01-01-1970."
En telkens als ik op bestel klik, telt er 1 bij, niet betrouwbaar dus.
En waarom kan ik niet gewoon invullen hoeveel ik er wil bestellen? Nu moet ik 20x klikken als ik er 20 wil.
 
M Ypma

M Ypma

19/10/2009 19:38:00
Quote Anchor link
ok, kan iemand hem hier dan even aanwijzen bijvoorbeeld?
http://pc.bartvanasselt.nl/producten/11
Ik zie hem echt niet....?

http://img19.imageshack.us/img19/3866/78597352.png
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door M Ypma
 
Bart van Asselt

Bart van Asselt

19/10/2009 19:47:00
Quote Anchor link
welke browser gebruik je Ypma?
 
Matthias R

Matthias R

19/10/2009 19:50:00
Quote Anchor link
Met Mybee krijg ik ook een error
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

19/10/2009 19:59:00
Quote Anchor link
Als ik 01-01-1970 zie, begint het meteen naar timestamps te stinken. Zit mijn neus goed?
 
M Ypma

M Ypma

19/10/2009 20:28:00
Quote Anchor link
Zoals eerder vermeld gebruik ik Chrome.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

19/10/2009 20:52:00
Quote Anchor link
bartjuh schreef op 19.10.2009 19:18:
character set ben ik van op de hoogte;)

Mooi, maar weet je de oplossing ook? Gebruik deze encoding:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />

in plaats van
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />

En als je teksten uit de DB komen, zorg dan ook dat daar alles op UTF-8 staat.
 
Bart van Asselt

Bart van Asselt

19/10/2009 20:55:00
Quote Anchor link
Bedankt Jan voor de oplossing.

Wat betreft timestamps, de 1e paar producten zijn zonder "added" tijd toegevoegd daarom ook een tijd die niet klopt, bij de laatst toegevoegde producten zul je zien dat het wel goed werkt.
 
Bart van Asselt

Bart van Asselt

19/10/2009 22:20:00
Quote Anchor link
Ypma schreef op 19.10.2009 20:28:
Zoals eerder vermeld gebruik ik Chrome.


Als het goed is, is het probleem opgelost.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

19/10/2009 22:22:00
Quote Anchor link
@Bartjuh: het gaat me er niet om of de tijd klopt, het gaat me er om hoe die is opgeslagen in de database.
 
Bart van Asselt

Bart van Asselt

19/10/2009 22:23:00
Quote Anchor link
Het is opgeslagen als time()
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

19/10/2009 22:31:00
Quote Anchor link
Dat bedoel ik dus... Timestamps. Foute boel. Gebruik NOW() in SQL en stel het datatype op DATETIME. Ben je niet van plan tijden te gebruiken, dan volstaat DATE ook al.
 
Bart van Asselt

Bart van Asselt

19/10/2009 22:35:00
Quote Anchor link
Zou je mij dan ook even uit willen leggen waarom dat foute boel is? Waarom zou ik het op die andere manier doen?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.