Speurneuzen gezocht!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Bart van Asselt

Bart van Asselt

20/10/2009 16:16:00
Quote Anchor link
bump

Jezpur schreef op 19.10.2009 22:31:
Dat bedoel ik dus... Timestamps. Foute boel. Gebruik NOW() in SQL en stel het datatype op DATETIME. Ben je niet van plan tijden te gebruiken, dan volstaat DATE ook al.



bartjuh schreef op 19.10.2009 22:35:
Zou je mij dan ook even uit willen leggen waarom dat foute boel is? Waarom zou ik het op die andere manier doen?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bart van Asselt
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 04:54:00
 
Michael -

Michael -

20/10/2009 16:23:00
Quote Anchor link
timestamp vs datetime
Je had even kunnen zoeken he ;-)
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

20/10/2009 16:26:00
Quote Anchor link
Timestamps zijn zoals de naam al zegt tijdstampen. Ik begrijp het als je stamppot lekker vindt, maar in deze omgeving moet je daar echt mee oppassen. Data en tijden zijn niet in elkaar gestampt, en dus dienen ze behandelt te worden als wat ze zijn.

Zoals je zelf al gemerkt hebt, is het maximale bereik van een timestamp 01-01-1970. Verder terug in de tijd werken ze niet.

Bovendien zie je bij een DATE direct wat hij inhoudt. Een timestamp is niets, een hoop getallen waar je verder geen wijs uit kunt zonder deze eerst te moeten behandelen met een aantal functies. Met een datum zie je direct waar je aan toe bent. Je hoeft geen overbodige functies te gebruiken om even te zien welke datum het is. Scheelt ook weer tijd.

Binnen SQL zijn er veel simpele functies om data te behandelen, met een smoes als "hier valt makkelijker mee te werken qua functionaliteit e.d." hoef je niet aan te komen. Bekijk dit maar eens.
 
Bart van Asselt

Bart van Asselt

20/10/2009 16:29:00
Quote Anchor link
oke, zijn er nog mensen die willen kijken naar bugs en/of velden goed beveiligt zijn enz. Tips zijn natuurlijk nog steeds welkom.
 
Bart van Asselt

Bart van Asselt

22/10/2009 16:35:00
Quote Anchor link
Update!

http://pc.bartvanasselt.nl/
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bart van Asselt
 

22/10/2009 16:39:00
Quote Anchor link
Jammer dat je niet 1 product kan verwijderen uit je winkelwagen, maar gelijk je winkelwagen moet legen..

Verder; Leuk dat je 5' kan invullen, jammer van de addslashes ;-) Oftewel, validatie klopt niet..
 
Bart niethenk

bart niethenk

22/10/2009 16:44:00
Quote Anchor link
Chris Kortaan schreef op 22.10.2009 16:39:
Jammer dat je niet 1 product kan verwijderen uit je winkelwagen, maar gelijk je winkelwagen moet legen..

Verder; Leuk dat je 5' kan invullen, jammer van de addslashes ;-) Oftewel, validatie klopt niet..


validatie in de winkelwagen klopt niet helemaal :P
ik verwacht mijn geld wel binnekort eh? ;)
zie: http://img88.imageshack.us/i/betalen.jpg/
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door bart niethenk
 

22/10/2009 16:49:00
 
Bart van Asselt

Bart van Asselt

22/10/2009 16:57:00
Quote Anchor link
Chris Kortaan schreef op 22.10.2009 16:39:
Jammer dat je niet 1 product kan verwijderen uit je winkelwagen, maar gelijk je winkelwagen moet legen..

Verder; Leuk dat je 5' kan invullen, jammer van de addslashes ;-) Oftewel, validatie klopt niet..


Als je 0 invult word het product verwijdert.
 
Bart niethenk

bart niethenk

22/10/2009 17:12:00
Quote Anchor link
bartjuh schreef op 22.10.2009 16:57:
Chris Kortaan schreef op 22.10.2009 16:39:
Jammer dat je niet 1 product kan verwijderen uit je winkelwagen, maar gelijk je winkelwagen moet legen..

Verder; Leuk dat je 5' kan invullen, jammer van de addslashes ;-) Oftewel, validatie klopt niet..


Als je 0 invult word het product verwijdert.


en als je een negatief getal invult mag jij ons uitbetalen :D
 
Bart van Asselt

Bart van Asselt

23/10/2009 09:32:00
Quote Anchor link
bart schreef op 22.10.2009 17:12:
bartjuh schreef op 22.10.2009 16:57:
Chris Kortaan schreef op 22.10.2009 16:39:
Jammer dat je niet 1 product kan verwijderen uit je winkelwagen, maar gelijk je winkelwagen moet legen..

Verder; Leuk dat je 5' kan invullen, jammer van de addslashes ;-) Oftewel, validatie klopt niet..


Als je 0 invult word het product verwijdert.


en als je een negatief getal invult mag jij ons uitbetalen :D


Nope, gaat je niet lukken...:')
 

23/10/2009 09:36:00
Quote Anchor link
@Bart: Mag dan wel meer gebruiksvriendelijk zijn en niet echt een bug, zou er toch een vuilnisbakje of een kuisje plaatsen. Is een stuk handiger.

Verder moet je je validaties nog eens goed nalopen. Ik kan een miljoen van PC's bestellen en er maar €4,65 voor betalen.. ;-)
 
- wes  -

- wes -

23/10/2009 09:39:00
Quote Anchor link
3 x Aap op stok... € 2,50
3 x Logitech Co... € 87,06
1 x € 0,00
1 x € 0,00
1 x Logitech di... € 148,95
4 x Labtec Wire... € 27,99
1 x € 0,00
1 x € 0,00

Totaal: € 529,59

close but no sigar
 

23/10/2009 09:43:00
Quote Anchor link
Afbeelding
Afbeelding

Om het wat duidelijker te maken ;-)
 
Robert Deiman

Robert Deiman

23/10/2009 10:22:00
Quote Anchor link
Oew... Dat is wel een slechte beveiliging zeg.

Trouwens, misschien is het nog wat dat je afbeeldingen indien ze niet groot genoeg zijn ook even op hun eigen grootte weergeeft? Er staat een kleine afbeelding in, maar die wordt wel op "groot formaat" weergegeven wanneer je de afbeelding bekijkt. Die worden er niet duidelijker op.
 
Mark L

Mark L

23/10/2009 12:41:00
Quote Anchor link
Ik wil gaan afrekenen. Als iemand geen JS aan heeft staan kan deze persoon de informatie niet lezen die je met JS toont. (Ook niet hoeveel extra kosten, en dit is wel belangrijk!)
Ook als ik klik op afrekenen, moet ik inloggen. Logisch. Maar nu denk ik opeens.
*Pling* Ik wil dit nog in mijn wagen stoppen. Dus ik zoek het product op en doe het nog in mijn winkelwagen. Nu wil ik er niet 1, maar 50. Maar als ik naar het winkelwagentje ga, moet ik weer inloggen.. Dus de betaal-procedure is nog steeds geldig. Terwijl er een nieuw product instaat. Ook zie ik geen weg terug van stap 2 naar stap 1. Misschien een ideetje?
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.