spoiler ?? php mysqli

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/11/2014 21:40:29
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 00:04:27
 
Randy vsf

Randy vsf

10/11/2014 10:13:00
Quote Anchor link
Misschien hier eens naar kijken? kant en klare oplossing ^^

http://plugins.learningjquery.com/expander/
Gewijzigd op 10/11/2014 10:14:42 door Randy vsf
 
Kenny iets

kenny iets

10/11/2014 18:47:24
Quote Anchor link
dit is alles wat ik nu heb :)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
    <title></title>
    <script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.11.1/jquery.min.js"></script>

</head>
<body>



<?php
$test
= "Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec eu velit non nisl posuere posuere nec ac dolor. Suspendisse euismod vitae ex nec feugiat. Cras non iaculis nisi. Sed id tempor nulla, quis mattis neque. Mauris arcu metus, efficitur ac metus et, tristique bibendum diam. Proin egestas, magna ut iaculis condimentum, magna orci auctor massa, sed aliquam erat magna vitae massa. Aenean in quam in est aliquet fermentum vel ac velit. Donec tortor eros, hendrerit ut eleifend eget, finibus vitae tortor. Etiam lobortis vel arcu sit amet sodales. In elit urna, ornare et dignissim at, sollicitudin ut urna. Maecenas sed maximus leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Quisque a diam sollicitudin, pellentesque velit quis, aliquet orci. Sed varius mi eget feugiat suscipit. Pellentesque commodo euismod arcu, et ullamcorper nunc vulputate sed. Ut tincidunt sollicitudin odio et imperdiet. Vivamus at bibendum metus, vitae consectetur purus. Maecenas tristique est eu nibh commodo porta ac eget mi. Nunc imperdiet malesuada justo non efficitur. Phasellus est quam, aliquam vitae faucibus quis, ultrices ut lorem. Praesent libero est, fringilla eu pretium a, auctor eu leo.

Vestibulum vel sapien eu elit cursus semper. Proin pharetra tortor turpis, in sodales mauris porttitor tempor. Suspendisse gravida rhoncus porta. Vestibulum commodo placerat est, in sodales lectus condimentum ac. Morbi magna velit, eleifend vitae orci eget, semper scelerisque lorem. Cras ultrices sit amet tortor sed mollis. Ut scelerisque ac ex quis pretium. Sed convallis urna in odio suscipit convallis. Fusce diam orci, dignissim in ante eu, tempus convallis ligula. Morbi ullamcorper consectetur nisi, vitae dignissim ante.

Nunc maximus venenatis mattis. Suspendisse sed arcu eros. Aliquam suscipit erat interdum, volutpat odio porta, porta lectus. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Pellentesque in molestie massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Pellentesque id eros odio. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Nunc nec pellentesque odio. Phasellus eleifend eu eros et tristique. Praesent elit orci, interdum vulputate leo pellentesque, ultricies iaculis urna. Curabitur egestas eu mi nec accumsan. Quisque fringilla tincidunt pellentesque.

Morbi a efficitur odio. Nullam facilisis massa id tincidunt tempus. Nullam tortor dui, rhoncus in commodo quis, congue vestibulum ipsum. Donec neque nisi, luctus vitae viverra a, porta vitae nisi. Mauris ac nulla sapien. Quisque eleifend ultrices arcu, a volutpat dolor egestas vitae. Cras vel dignissim ligula. Etiam ut sagittis est. Fusce vestibulum felis eu purus sollicitudin iaculis. Donec vitae orci et purus commodo venenatis eu sed dolor. In a tempor ligula. Donec ut venenatis metus. Etiam rutrum accumsan metus, eget faucibus dui."
;
 function
addSpoiler($words){
    $wordsArr = explode(' ', $words);
    $wordsArr[0] = '<div>' . $wordsArr[0];
    $wordsArr[count($wordsArr) - 1] = $wordsArr[count($wordsArr) - 1] . '</div>';
    
    if(count($wordsArr) > 75){
        $wordsArr[75] = '</div><div class="spoiler" >' . $wordsArr[75];
    }

    
    return implode(' ', $wordsArr);
}
  

 addSpoiler($test);
?>

    <script>
    function spoiler(){
        $('.spoiler').css('display', 'block');
    }
</script>
<button type="button" onclick="spoiler()">
 </div>

</body>
</html>


- Aar -:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken.
Hier kan je meer lezen over de mogelijke opmaakcodes.
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 10/11/2014 18:53:30 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/11/2014 18:54:16
Quote Anchor link
Heb je al naar Randy's post gekeken? ;-)
 
Kenny iets

kenny iets

10/11/2014 20:23:28
Quote Anchor link
jeppp
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/11/2014 21:04:16
Quote Anchor link
Het werkt in ieder geval een stuk makkelijker.
 
Kenny iets

kenny iets

12/11/2014 20:16:38
Quote Anchor link
hij werkt
waarschijnlijk zo live demo
maar door fout code in me script wacht ik er maar ff mee

Toevoeging op 12/11/2014 20:26:39:

live demo
social.kennysinkeler.nl

Toevoeging op 12/11/2014 20:40:57:

nog andere bug gevonden als je bericht verwijdert dan verwijderd die een bericht met een andere id


Toevoeging op 13/11/2014 20:06:42:

heb dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
$sql = $mysqli->query("SELECT * FROM `user` WHERE id = '".$_SESSION['id']."'");
 $row = $sql->fetch_assoc();
  while($result = mysqli_fetch_assoc($sqli)) {
  ?>

<a href="/
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $result['username'];?>
"><img src="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row['avatar'];?>
" width="50" height="50" ></a>
<a href="/
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo htmlentities($result['username']) ?>
">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo htmlentities($result['username']); ?>
</a>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
 if($result['username'] == $row['username']){
   echo $result['id'];?>

<input type="button" value="verwijderen" onclick="OpenverwijderPopup()" id="verwijder" /><br>
<div id="verwijderDiv" style="display: none">
<h3>weet je zeker dat je wilt verwijderen?</h3>
<button onclick="location.href='verwijderen.php?id=
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $result['id']; ?>
'"> ja</button>
<button onclick="ClosePopupDiv('verwijderDiv')">
nee</button></div>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php

}?>

en me verwijderen.php is
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
 ini_set('display_errors', '1');
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
include('verboden/config.php');

if(isset($_GET['id']) AND trim($_GET['id']) != ''){
   echo $_GET['id'];
$sql = "DELETE FROM feed WHERE id = '".mysqli_real_escape_string($mysqli,$_GET['id'])."'";  
}

?>

maar hij verwijderd niet :(
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.