[SQL]Update query werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »
Luke Banning

Luke Banning

10/02/2007 20:21:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik heb een klein probleempje. Ik heb een formulier. Alles gegevens worden keurig opgehaalt en zet het als value in elk vakje. Maar nu moet ik hem ook aanpassen en dan weer veranderen.
Ik heb deze code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
//Formuliertje

while($row=mysql_fetch_assoc($result)){
     echo '<form method="post" action="'.$_SERVER['PHP_SELF'].'">';
     echo '<p>';
     echo 'Link naar afbeelding: <input name="Afbeelding" type="text" id="Afbeelding" value="'.$row['Afbeelding'].'" /><br />';
     echo 'Titel: <input name="Titel" type="text" id="Titel" value="'.$row['Titel'].'" /><br />';
     echo 'Link: <input name="Link" type="text" id="Link" value="'.$row['Link'].'" /><br />';
     echo 'Beschrijving: <textarea rows="10" cols="50" name="Beschrijving" id="Beschrijving">'.$row['Beschrijving'].'</textarea><br />';
     echo '<input type="submit" value="Wijzigen">';
    echo '</p><hr />';
    echo '</form>';
    }

    
//Oke, veranderen die zooi...

    $ID = mysql_real_escape_string($_POST['ID']);
    $Link = mysql_real_escape_string($_POST['Link']);
    $Titel = mysql_real_escape_string($_POST['Titel']);
    $Afbeelding = mysql_real_escape_string($_POST['Afbeelding']);
    $Beschrijving = mysql_real_escape_string(nl2br($_POST['Beschrijving']));
    $query2 = "UPDATE portfolio SET Link='$Link', Titel='$Titel', Afbeelding='$Afbeelding', Beschrijving='$Beschrijving' WHERE ID='".$ID."'";
    $result2 = mysql_query($query2) or die(mysql_error());
?>


Hij verandert vreemd genoeg niks in de database, en als ik hem dus opnieuw uitlees krijg ik hetzelfde als al in de database stond...
Kan iemand me helpen?
Gr. Luke
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Luke Banning
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 16:31:04
 
- SanThe -

- SanThe -

10/02/2007 20:27:00
Quote Anchor link
Zet eerst dit maar eens bovenin je script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
ini_set('display_errors', 1); // 0 = uit, 1 = aan
error_reporting(E_ALL);
?>
 
Luke Banning

Luke Banning

10/02/2007 20:32:00
Quote Anchor link
Gedaan ;)
N.a.v. dat stukje kwam ik er achter dat $ID leeg was, omdat ik die niet in een post had staan. (duh!! ;))
Dat moest dus dit zijn:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
//Formuliertje

while($row=mysql_fetch_assoc($result)){
     echo '<form method="post" action="'.$_SERVER['PHP_SELF'].'">';
     echo '<p>';
     echo 'Link naar afbeelding: <input name="Afbeelding" type="text" id="Afbeelding" value="'.$row['Afbeelding'].'" /><br />';
     echo 'Titel: <input name="Titel" type="text" id="Titel" value="'.$row['Titel'].'" /><br />';
     echo 'Link: <input name="Link" type="text" id="Link" value="'.$row['Link'].'" /><br />';
     echo 'Beschrijving: <textarea rows="10" cols="50" name="Beschrijving" id="Beschrijving">'.$row['Beschrijving'].'</textarea><br />';
     echo '<input type="submit" value="Wijzigen">';
    echo '</p><hr />';
    echo '</form>';
    }

    
//Oke, query gedaan, laat maar zien dan!

    $ID = $row['ID'];
    $Link = mysql_real_escape_string($_POST['Link']);
    $Titel = mysql_real_escape_string($_POST['Titel']);
    $Afbeelding = mysql_real_escape_string($_POST['Afbeelding']);
    $Beschrijving = mysql_real_escape_string(nl2br($_POST['Beschrijving']));
    $query2 = "UPDATE portfolio SET Link='$Link', Titel='$Titel', Afbeelding='$Afbeelding', Beschrijving='$Beschrijving' WHERE ID='".$ID."'";
    $result2 = mysql_query($query2) or die(mysql_error());
?>


Maar dan werkt ie nog niet...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Luke Banning
 
- SanThe -

- SanThe -

10/02/2007 20:35:00
Quote Anchor link
Je gebruikt een while. Zijn er dan meerdere resultaten? Zo ja, Dan pak je altijd het laatste 'ID".

Na een update kun je checken of er ook echts iets is veranderd met mysql_affected_rows().

Edit: Typo.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Luke Banning

Luke Banning

10/02/2007 20:42:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 10.02.2007 20:35:
Je gebruikt een while. Zijn er dan meerdere resultaten? Zo ja, Dan pak je altijd het laatste 'ID".

En wat bedoel je daar mee? Ik vat 'm even niet ;)
En inderdaad zijn er meerdere resultaten
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Luke Banning
 
- SanThe -

- SanThe -

10/02/2007 20:50:00
Quote Anchor link
@Luke Banning: Dank je voor het netjes aanpassen van mijn typo in jouw quote. ;-))

Als je slechts één record uit de database krijgt, (en je weet dat zeker) dan gebruik je geen while-loop om de data op te halen. Krijg je echter meerdere records dan gebruik je een while.

Aangezien $ID = $row['ID']; NA de while staat, pakt dit altijd alléén het 'ID' uit het laatste record.
 
Luke Banning

Luke Banning

10/02/2007 20:53:00
Quote Anchor link
Oke, dus ik moet die regel verder naar boven in de code zetten, (boven het form. dus?) als ik het goed begrijp?
P.S. Ik zag nog een typo hoor :P
Quote:
mysql_affercted_rows()

Zullen we daar maar even de r weghalen? ;)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3

dus :)
Edit:

SanThe, bedankt, dat werkt als een tierelier!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Luke Banning
 
- SanThe -

- SanThe -

10/02/2007 20:57:00
Quote Anchor link
Luke Banning schreef op 10.02.2007 20:53:
P.S. Ik zag nog een typo hoor :P

Oeps: Ik heb het snel aangepast. Thanks.
 
- SanThe -

- SanThe -

10/02/2007 20:59:00
Quote Anchor link
Luke Banning schreef op 10.02.2007 20:53:
SanThe, bedankt, dat werkt als een tierelier!

Maak ik hier uit op dat het probleem is verholpen?
 
Luke Banning

Luke Banning

10/02/2007 21:03:00
Quote Anchor link
Haha, ja Lukeje is soms best scherp ;)
Maar het werkt, helemaal zoals het mijn bedoeling was! Bedankt!
Edit:

Voor het wijzen op een aantal typo's, haha, no problem :p
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Luke Banning
 
- SanThe -

- SanThe -

10/02/2007 21:07:00
Quote Anchor link
Graag gedaan, Jij ook bedankt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.