SSL-Foutmeldingen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

Back-End Developer in Laravel / PHP

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP Laravel Developer voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Voor een enthousiast team die zich graag bezig houdt met softwareontwikkeling zijn wij op zoek naar versterking. Je werkt in een klein ontwikkelteam en bent zeer betrokken bij alle aspecten van de softwareoplossingen. Van het ontwerpen tot de oplevering. Binnen deze functie ga je aan de slag met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je krijgt veel te maken met koppelingen naar systemen en de verzoeken van de klant. Je komt terecht in een team, waarbij

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Laravel PHP Developer voor een leuk bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken; van A tot Z; Je hebt na de oplevering contact met de klant wanneer zij problemen ervaren; Je denkt mee over het verbeteren van de werkprocessen; Je denkt mee over softwareoplossingen; Je speelt in op de behoefte van de klant; Je houdt je bezig met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van de

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

15/01/2009 20:52:00
Quote Anchor link
Zie laatste berichten voor SSL onderdeel, ioncube werkt nu goed, alleen SSL nog.


Hallo allemaal,

Op het moment heb ik een probleempje met ioncube, ik krijg deze niet werkend op de server (CentOS, PHP 5):
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Warning: file_exists() [function.file-exists]: open_basedir restriction in effect. File(/home/username/domains/website/public_html/Klanten/../../../../../../home/ioncube/ioncube_loader_lin_5.2.so) is not within the allowed path(s): (/home/username/:/tmp:/usr/local/lib/php/)


Ik heb hem ook in de php.ini gezet (en gereboot), alleen is dit de enige zend_extension. Verder heb ik de map met alle .so bestanden in /usr/lcal/lib/php/ioncube gezet. Daar heb ik de extension ook naar gelinkt. Helaas zonder invloed. Wat kan ik hier aan doen?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Arjan Schuurman
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 21:37:00
 
TJVB tvb

TJVB tvb

15/01/2009 21:24:00
Quote Anchor link
Warning: file_exists() [function.file-exists]: open_basedir restriction in effect. File(/home/username/domains/website/public_html/Klanten/../../../../../../home/ioncube/ioncube_loader_lin_5.2.so) is not within the allowed path(s): (/home/username/:/tmp:/usr/local/lib/php/)

Warning: file_exists() [function.file-exists]: open_basedir restriction in effect. File(home/ioncube/ioncube_loader_lin_5.2.so) is not within the allowed path(s): (/home/username/:/tmp:/usr/local/lib/php/)

Volgens de error roep je het bestand home/ioncube/ioncube_loader_lin_5.2.so aan.
Aangezien je allen de bestanden in /home/username/* /tmp/* /usr/local/lib/php/* mag aanroepen is dit niet toegestaan.
Als je de bestanden in /usr/local/lib/php/ioncube hebt gezet moet dat wel werken.

Je hebt dus zeer waarschijnlijk ergens een verkeerde link.
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

15/01/2009 21:35:00
Quote Anchor link
Ik heb hem in de laatste optie gezet, daar heb ik immers de zend_extension op gezet. Kan het zijn dat er problemen met Zend zijn?

Edit: Wat ik ook zo raar vind is het terugbladeren van een map (../):
/home/username/domains/website/public_html/Klanten/../../../../../../home/ioncube/ioncube_loader_lin_5.2.so, dat kan toch nooit goed gaan... sowieso, er bestaat geen /home/ioncube :S
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Arjan Schuurman
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

15/01/2009 22:33:00
Quote Anchor link
Opgelost

Nu het volgende, hoe fix ik dit?:

"You should not use name-based virtual hosts in conjunction with SSL"
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

15/01/2009 22:45:00
Quote Anchor link
/home/username/domains/website/public_html/Klanten/../../../../../../home/ioncube/ioncube_loader_lin_5.2.so

is als ik het goed zeg hetzelfde als:

/home/ioncube/ioncube_loader_lin_5.2.so

Je gaat nl. eerst 6 mappen in, en vervolgens weer 6 mappen uit.

@Je volgende vraag:
Je zou geen naam-gebaseerde hosts moeten gebruiken op advies van SSL?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jesper Diovo
 
Rens nvt

Rens nvt

15/01/2009 23:21:00
Quote Anchor link
SSL mag in principe alleen gebruikt worden in combinatie met een vast IP adres, dus niet met meerdere vhosts op 1 IP (name based vhosts).

Dit is overigens niet een fout waar je hele webserver op stopt naar mijn weten.
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

16/01/2009 00:58:00
Quote Anchor link
Rens schreef op 15.01.2009 23:21:
SSL mag in principe alleen gebruikt worden in combinatie met een vast IP adres, dus niet met meerdere vhosts op 1 IP (name based vhosts).

Dit is overigens niet een fout waar je hele webserver op stopt naar mijn weten.


Meestal is er maar één certificaat. Het gaat natuurlijk niet zozeer om de gegevens maar dat de verbinding maar versleuteld is. Met banken en grote organisaties is het natuurlijk een ander verhaal.
 
Rens nvt

Rens nvt

16/01/2009 08:50:00
Quote Anchor link
Jurgen schreef op 16.01.2009 00:58:
Meestal is er maar één certificaat. Het gaat natuurlijk niet zozeer om de gegevens maar dat de verbinding maar versleuteld is. Met banken en grote organisaties is het natuurlijk een ander verhaal.

Ik zit even te zoeken naar wat je hier nu precies mee wilt zeggen in combinatie met het topic. Feit blijft dat het volgens het SSL protocol de bedoeling is dat er aan een certificaat 1 uniek IP gekoppeld is.

In veel hosting omgevingen zul je zien dat er meerdere SSL certificaten aan dezelfde server gekoppeld zijn, en tenzij je 1 server voor 1 domein in de lucht houdt, zal het dus veel voorkomen dat er meerdere SSL certificaten op een server actief zijn. En tuurlijk gaat het wel om het coderen van de gegevens, waarom zou je anders de verbinding encrypten? :-) ;-)

(Wat betreft Plesk servers: hier is deze melding standaard in je error log aanwezig als je met SSL aan de slag gaat)

Maar on topic: deze error zou je server niet mogen stoppen, is dat wel het geval???
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Rens nvt
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

16/01/2009 16:21:00
Quote Anchor link
Rens schreef op 16.01.2009 08:50:
Jurgen schreef op 16.01.2009 00:58:
Meestal is er maar één certificaat. Het gaat natuurlijk niet zozeer om de gegevens maar dat de verbinding maar versleuteld is. Met banken en grote organisaties is het natuurlijk een ander verhaal.

Ik zit even te zoeken naar wat je hier nu precies mee wilt zeggen in combinatie met het topic. Feit blijft dat het volgens het SSL protocol de bedoeling is dat er aan een certificaat 1 uniek IP gekoppeld is.

In veel hosting omgevingen zul je zien dat er meerdere SSL certificaten aan dezelfde server gekoppeld zijn, en tenzij je 1 server voor 1 domein in de lucht houdt, zal het dus veel voorkomen dat er meerdere SSL certificaten op een server actief zijn. En tuurlijk gaat het wel om het coderen van de gegevens, waarom zou je anders de verbinding encrypten? :-) ;-)

(Wat betreft Plesk servers: hier is deze melding standaard in je error log aanwezig als je met SSL aan de slag gaat)

Maar on topic: deze error zou je server niet mogen stoppen, is dat wel het geval???


Deze stopt de server zeker niet, maar om nou bij het herstarten van httpd een enorme lijst van domeinen met een SSL-foutmelding te krijgen is ook niet leuk. Het gaat in dit geval om DirectAdmin, is daar ergens een config waar ik het ip kan invullen?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.