Statistieken oneerlijk?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

07/02/2009 14:49:00
Quote Anchor link
Mijn postcount kunnen jullie allemaal zien, maar mijn persoonlijke statistieken niet. Mijn postcount daar is namelijk 3644. Niet cool genoeg dus.

Nee grapje, mijn postcount boeit me geen f*ck maar het staat zo raar. Komt dit omdat misschien een aantal van mijn berichten zijn verwijdert en mn postcount bij statistieken otf wordt berekend?

In iedere geval veel plezier met fixen want dit is niet leuk hè ^^
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 21:51:09
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

07/02/2009 14:51:00
Quote Anchor link
3644 / 3740 * 100 = 97,4. Indien je onder de 95 terecht komt word automatisch je account verwijderd.
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

07/02/2009 14:54:00
Quote Anchor link
Arjan Kapteijn schreef op 07.02.2009 14:51:
3644 / 3740 * 100 = 97,4. Indien je onder de 95 terecht komt word automatisch je account verwijderd.


Dus PHP Hulp vindt het niet leuk dat ik post?
 

07/02/2009 14:58:00
Quote Anchor link
Tommy schreef op 07.02.2009 14:54:
Arjan Kapteijn schreef op 07.02.2009 14:51:
3644 / 3740 * 100 = 97,4. Indien je onder de 95 terecht komt word automatisch je account verwijderd.


Dus PHP Hulp vindt het niet leuk dat ik post?

Ik denk eerder dat phphulp het niet leuk vind dat je spamt.

Arjan Kapteijn schreef op 07.02.2009 14:51:
3644 / 3740 * 100 = 97,4. Indien je onder de 95 terecht komt word automatisch je account verwijderd.

Waar staat dat?
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

07/02/2009 15:01:00
Quote Anchor link
Dat nog niet zozeer,,
Alleen ze vinden het niet zo leuk dat 2,6% van al jou posts gedelete word (wegens spam o.i.d.).
Dit betekent dus dat jij ongeveer 97 van zulke posts heb gemaakt,
 
GaMer B

GaMer B

07/02/2009 15:05:00
Quote Anchor link
nico schreef op 07.02.2009 15:01:
Dat nog niet zozeer,,
Alleen ze vinden het niet zo leuk dat 2,6% van al jou posts gedelete word (wegens spam o.i.d.).
Dit betekent dus dat jij ongeveer 97 van zulke posts heb gemaakt,

Dat komt inderdaad aardig in de buurt van het aantal dat ik in mijn hoofd had :P
 
B a s
Beheerder

B a s

07/02/2009 15:51:00
Quote Anchor link
Heeft idd met verwijderde berichten te maken. Wat Arjan zegt klopt, dus gedraag je Tommy!
 

07/02/2009 15:53:00
Quote Anchor link
Bas Kreleger schreef op 07.02.2009 15:51:
Heeft idd met verwijderde berichten te maken. Wat Arjan zegt klopt, dus gedraag je Tommy!

Waarom staat het dan niet in de FAQ ofzo? Want nu is het dus echt zo'n weetje... :-).
 
- SanThe -

- SanThe -

07/02/2009 15:55:00
Quote Anchor link
Karl schreef op 07.02.2009 15:53:
Bas Kreleger schreef op 07.02.2009 15:51:
Heeft idd met verwijderde berichten te maken. Wat Arjan zegt klopt, dus gedraag je Tommy!

Waarom staat het dan niet in de FAQ ofzo? Want nu is het dus echt zo'n weetje... :-).

Ik neem er een korreltje zout bij.
 

07/02/2009 15:56:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 07.02.2009 15:55:
Karl schreef op 07.02.2009 15:53:
Bas Kreleger schreef op 07.02.2009 15:51:
Heeft idd met verwijderde berichten te maken. Wat Arjan zegt klopt, dus gedraag je Tommy!

Waarom staat het dan niet in de FAQ ofzo? Want nu is het dus echt zo'n weetje... :-).

Ik neem er een korreltje zout bij.

Naja, je weet het maar nooit met Bas....

No offence Bas!
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

07/02/2009 15:58:00
Quote Anchor link
Heuh, bij mij heb ik in mijn statistieken meer posts als mijn publieke gebeuren (hier links zeg maar).
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

07/02/2009 16:04:00
Quote Anchor link
Bas Kreleger schreef op 07.02.2009 15:51:
Heeft idd met verwijderde berichten te maken. Wat Arjan zegt klopt, dus gedraag je Tommy!


Cewl :)

Kun je mijn postcount ook op 0 zetten? Of nog beter, altijd op 0 laten staan! Plz Bas wil je dat doen?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Onbekend Onbekend
 
Lode

Lode

07/02/2009 16:21:00
Quote Anchor link
WTF lekker boeiend je post count... zzZZzz...
 
Loran DP

Loran DP

07/02/2009 16:36:00
Quote Anchor link
Mijne is ook zo:

Stats: 696
Echt: 708

Dat betekend dus dat ik 12X al heb gebumpt. (of niet?)
 

07/02/2009 16:42:00
Quote Anchor link
Loran schreef op 07.02.2009 16:36:
Mijne is ook zo:

Stats: 696
Echt: 708

Dat betekend dus dat ik 12X al heb gebumpt. (of niet?)

Hoe zit het met je andere account, waar je alles weg hebt gehaalt?
 
- SanThe -

- SanThe -

07/02/2009 16:47:00
Quote Anchor link
Karl schreef op 07.02.2009 16:42:
Loran schreef op 07.02.2009 16:36:
Mijne is ook zo:

Stats: 696
Echt: 708

Dat betekend dus dat ik 12X al heb gebumpt. (of niet?)

Hoe zit het met je andere account, waar je alles weg hebt gehaalt?

Hij heeft 5 accounts.
 

07/02/2009 16:48:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 07.02.2009 16:47:
Karl schreef op 07.02.2009 16:42:
Loran schreef op 07.02.2009 16:36:
Mijne is ook zo:

Stats: 696
Echt: 708

Dat betekend dus dat ik 12X al heb gebumpt. (of niet?)

Hoe zit het met je andere account, waar je alles weg hebt gehaalt?

Hij heeft 5 accounts.

Oh, dat wist ik niet. Wel dat het er iets van twee of drie waren. Maar vijf :-/.
Gefeliciteerd met je 16000 post om maar even in de trant te blijven :-) :-P.
 
- SanThe -

- SanThe -

07/02/2009 16:52:00
Quote Anchor link
Karl schreef op 07.02.2009 16:48:
Gefeliciteerd met je 16000 post om maar even in de trant te blijven :-) :-P.

Had ik niet eens door. Maar bedankt. Weer een feessie vanavond. ;)
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

07/02/2009 16:54:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 07.02.2009 16:47:
Karl schreef op 07.02.2009 16:42:
Loran schreef op 07.02.2009 16:36:
Mijne is ook zo:

Stats: 696
Echt: 708

Dat betekend dus dat ik 12X al heb gebumpt. (of niet?)

Hoe zit het met je andere account, waar je alles weg hebt gehaalt?

Hij heeft 5 accounts.


Cool, ik heb één account. Dan ben ik dus echt een pussy of niet? :'(
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

07/02/2009 17:01:00
Quote Anchor link
Oh, gaaf. Wist niet dat daar verschil in zat. Ik loop dan ook 1 op 1 :$...
 
Douwe

Douwe

07/02/2009 17:02:00
Quote Anchor link
Als ik het goed begrijp hoort het cijfer bij statistieken dus lager, of gelijk te zijn aan het cijfer links van je posts? Hoe komt het dan dat er bij mij op die pagina 1170 staat, en links van mijn posts 1169?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Douwe
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.