stopwatch

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Dirk Renes

Dirk Renes

31/10/2013 09:58:27
Quote Anchor link
Kris Peeters op 31/10/2013 09:54:09:
Ik snap eigenlijk niets van wat je in stop() probeert te doen.
Leg zelf eens uit wat je probeert te doen.

Kijk even
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
    public function stop()
    {

        $this->stopTime = microtime('now');
        $timeview = $this->lap();   //  lap() heeft geen return, dus $timeview zal gewoon null zijn.
        $this->isRunning = false;  
        $timeview->startTime - $stopTime;  //$timeview is null en heeft dus geen ->startTime.  // En $stopTime bestaat niet
    }
?
[
/quote]


Ik probeer een class te maken voor een stopwatch. Nu wil ik als er op stop gedrukt is dat de tijd word uitgerekend. Dus je rekent uit de begintijd - de eindtijd en die geef je weer in seconden, uren en minuten
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 22:53:02
 
Kris Peeters

Kris Peeters

31/10/2013 10:17:31
Quote Anchor link
Eerst moet je basisbegrippen leren kennen.
Vooraleer je die kent, is het niet zinnig om te proberen iets echt te realiseren.

De betekenis van dit:
$timeview = $this->lap();


Dit betekent dat de functie lap() een return heeft. Die return wordt de nieuwe waarde van $timeview.
Maar, merk samen met ons op dat lap() geen return heeft.

Dus: waarom schrijf je dat? Dit lijkt ons onzinnig.


Dat soort dingen moet je echt goed snappen vooraleer je steeds grotere stukken code gaat schrijven.
 
Dirk Renes

Dirk Renes

31/10/2013 10:40:38
Quote Anchor link
@kris: ja snap ik, maar dit is nog allemaal nieuw voor mij.. Ik aardig op weg om dit te snappen. Ik vraag jullie om mij op de goede weg te helpen.
 
Kris Peeters

Kris Peeters

31/10/2013 11:07:04
Quote Anchor link
Begin alvast hier
http://phptuts.nl/home/

En begin bij de beginners-tutorials.
"PHP Beginnershandleiding", daarna "OOP Beginnershandleiding (PHP5)".

Zorg dat je de principes goed door hebt.
Dit doe je door kleine oefeningen te maken; niet door direct aan een groot project te beginnen.
De principes moeten zo evident worden dat ze automatische reflexen worden.

Niets persoonlijk. Ik raad precies het zelfde aan, bij iedereen waarbij ik het gevoel heb dat ze te grote projecten willen realiseren vooraleer ze de onderdelen goed begrijpen.
 
Dirk Renes

Dirk Renes

06/11/2013 16:19:20
Quote Anchor link
Het is me nu gelukt wat ik wilde maken.
Alleen nu wil ik controleren wat de timestate is. Zoals je onder in mijn script kan zien heb ik 2x het if statement geplaatst. Ik wil dus dat hij de timer opnieuw start ipv dat hij doorgaat.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
<?php
interface IStopwatch
{
    public function start();
    public function stop();
    public function lap();

}


class Stopwatch implements IStopwatch
{
    
  
   private $startTime;
   private $isRunning;
   private $stopTime;
   private $lapTime;
   private $timeState;
  
       function
__construct()
        {

            $this->time = microtime(true);     
        }

        
        public function start()
        {

            $this->startTime = microtime(true);
            $this->isRunning = true;
            
                return $this->startTime;
                
        }
    

        public function lap()
        {

             if(!$this->isRunning)
                return false;
            
            
            
            $this->lapTime = microtime(true);
            $lapresult = $this->lapTime - $this->startTime;
            
                
                return $lapresult;
            
        }

        public function stop()
        {
    
            
            
            $this->stopTime = microtime(true);
            $endresult = $this->stopTime - $this->startTime;
            
                
                    return $endresult;
                    
                
                    
                    
                     
        }


}


$stopwatch = new Stopwatch();



if($stopwatch->start())
{

    echo 'stopwatch loopt nu';
    usleep(1320000);
}


    echo PHP_EOL;
    
if($laptime = $stopwatch->lap())
{

    echo 'laptime:' . round($laptime,3);
    
    
}

    usleep(1200000);
    echo PHP_EOL;
    
if($stoptime = $stopwatch->stop())
{

    echo 'stoptime: ' . round($stoptime,3);
    echo PHP_EOL;
    echo 'de stopwatch is nu gestopt';
}

else
{
    echo 'stopwatch loopt niet';
}
  

    echo PHP_EOL;
    
if($stopwatch->stop())
{

    echo 'stopwatch loopt nu';
    usleep(1320000);
}


    echo PHP_EOL;
    
if($laptime = $stopwatch->lap())
{

    echo 'laptime:' . round($laptime,3);
    
    
}

    usleep(1200000);
    echo PHP_EOL;
    
if($stoptime = $stopwatch->stop())
{

    echo 'stoptime: ' . round($stoptime,3);
    echo PHP_EOL;
    echo 'de stopwatch is nu gestopt';
}

else
{
    echo 'stopwatch loopt niet';
}
Gewijzigd op 06/11/2013 16:56:30 door Dirk Renes
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.