Strings filteren (ofzo)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »
Jesse Degger

Jesse Degger

25/03/2007 17:58:00
Quote Anchor link
Hoi ben ik weer, ik heb een vriend op msn en die heeft en msn bot gemaakt in php (altans.. volgens mij zijn pa :P) maarja. hij reageert nu alleen letterlijk op de woorden. bijvoorbeeld:

Hoi -> Heey..! (reageert hij dan)
maar zodra der: Hoi! wordt getypt niet meer.
of tewel. als een reageer term voor komt in de gehele zin zou die al moeten reageren.

dit is het scriptje:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
<?
    class Resp {
        var
$xmlData;
        
        function
send() {
            $this->xmlData .= '</Response>';
            header('Content-Type: text/xml');
            echo $this->xmlData;
        }
        
        function
init() {
            $this->xmlData = '<?xml version="1.0"?>';
            $this->xmlData .= '<Response>';
        }
        
        function
addMsg($msg, $newnick = '') {
            $this->xmlData .= '<Message'.($newnick != '' ? ' nick="'.htmlentities($newnick, ENT_QUOTES).'"' : '').'>';
            $this->xmlData .= htmlentities($msg, ENT_QUOTES);
            $this->xmlData .= '</Message>';
        }
        
        function
buzzer() {
            $this->xmlData .= '<Buzzer />';
        }
        
        function
newNick($nick) {
            $this->xmlData .= '<Nick>'.htmlentities($nick, ENT_QUOTES).'</Nick>';
        }

        function
newPSM($psm) {
            $this->xmlData .= '<PSM>'.htmlentities($psm, ENT_QUOTES).'</PSM>';
        }
        
        function
leave() {
            $this->xmlData .= '<Leave />';
        }
    }

    
    // Deze code is ook bekend van versie 3, maar er zijn een paar kleine aanpassingen gemaakt
    $woorden = array( // Voeg alle woorden hieronder toe
        'hoi' => 'Hoi :D',
        'hallo' => 'Hallo :P',
        'hey' => 'Hey :)',
          'haai' => 'Haai ;)',
        'hoi!' => 'Hoi :D',
      
        'ja' => 'Ja?',
        'ja!' => 'Ja?',
        'nee' => 'Nee?',
          'nee!' => 'Nee?',
        'hoest' => 'Goed, maar ik ben ook maar een MSN-bot, hè? :P',
        'hoest?' => 'Goed, maar ik ben ook maar een MSN-bot, hè? :P',
        'hoe ist' => 'Goed, maar ik ben ook maar een MSN-bot, hè? :P',
        'hoe ist?' => 'Goed, maar ik ben ook maar een MSN-bot, hè? :P',
        'hoe is het' => 'Goed, maar ik ben ook maar een MSN-bot, hè? :P',
        'hoe is het?' => 'Goed, maar ik ben ook maar een MSN-bot, hè? :P',
        'hoe gaat het' => 'Goed, maar ik ben ook maar een MSN-bot, hè? :P',
        'hoe gaat het?' => 'Goed, maar ik ben ook maar een MSN-bot, hè? :P',
        
        
        'hallo!' => 'Hallo :P',
        'hey!' => 'Hey :)',
          'haai!' => 'Haai ;)',
        'cool' => 'Wie? Ik? ;)',
        'leuk' => 'Wat is leuk?',
        'cool!' => 'Wie? Ik? ;)',
        'leuk!' => 'Wat is leuk?',
        'woef' => 'dat zegt een hond. :D',
        'waf' => 'dat zegt een hond. :D',
        'woef!' => 'dat zegt een hond. :D',
        'waf!' => 'dat zegt een hond. :D',
        'miauw' => 'dat zegt een kat. :P',
        'miauw!' => 'dat zegt een poes. :P',
        'wie ben je' => 'Ik? ik ben de chatbot van Oeding FM, gemaakt door DJ Niels! Maar dat wist je al, toch? :P',
        'wie ben je?' => 'Ik? ik ben de chatbot van Oeding FM, gemaakt door DJ Niels! Maar dat wist je al, toch? :P',
        'watkanje' => 'Hoi, hallo, hey, haai, cool, leuk, woef, waf, miauw, wie ben je, programmas en watkanje.',
        'programmas' => 'Type de naam van een programma in, en je krijgt er info over. Je kunt kiezen uit: Pasopjetelefoon, pizza en willekeurigemuziek.',
        'pasopjetelefoon' => 'In Pas Op Je Telefoon bellen we iemand op die zich heeft aangemeldt op onze site. Die gene weet van niks als we hem bellen! :P',
        'pizza' => 'In Pizza! we iemand op, en laten we een een soort gesprek horen. In dat geprek hoor je dingen als "U heeft pizza besteld" enzo. :D',
        'willekeurigemuziek' => 'In willekeurige muziek spelen we verschillende nummers af. Als je een voorkeur voor een nummer hebt, SMS dat nummer dan naar +31623123753.',
        ':P' => ':P',
        ':D' => ':D',
        ':O' => ':O',
          ':)' => ':)',
        ':-P' => ':P',
        ':-D' => ':D',
        ':-O' => ':O',
        ':-)' => ':)',
        ':(' => ':(',
        ':-(' => ':(',
        'newwindow_msg' => 'Hoi :D Ik ben de MSN-bot van Oeding FM!');
    $anders = 'Daar kan ik nog niet op antwoorden, sorry! zeg "watkanje" om te zien waar ik allemaal op kan antwoorden :)';
    
 // Het script, hier neits veranderen
    $resp = new Resp();
    $resp->init();
    $msg = str_replace(array(':', ')', '(', ';', '\'', '"', '?', '!'), '', strip_tags(strtolower(base64_decode($_POST['msg']))));
    if(isset($woorden[$msg])) {
        $resp->addMsg($woorden[$msg]);
    }
else $resp->addMsg($anders);
    $resp->send();
?>


ik hop dat me vraag duidelijk is. het is slordig gevormuleert.

groetjes JesseDegger - ick-in-noot
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jesse Degger
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 23:57:22
 
Erik

Erik

25/03/2007 18:41:00
Quote Anchor link
waat en iedereen kan een msn bot maken? hoe doe je dat dan
 
Jesse Degger

Jesse Degger

25/03/2007 18:45:00
Quote Anchor link
daar gaat het toch niet om? het gaat erom hoe ik ervoor kan zorgen als het woordt in de zin staat dat hij reageert en niet alleen als dit letterlijk wordt getypt met niks anders erom heen
 
Erik

Erik

25/03/2007 18:47:00
Quote Anchor link
Nee, maar een forum bericht is niet alleen voor een probleem, andere vragen kunnen toch wel beantwoord worden
 
Jesse Degger

Jesse Degger

25/03/2007 18:56:00
Quote Anchor link
klopt, maar daar heb ikgeen tijd voor sorry.. ik heb beloofd het opteleveren zo voor hem wand er zo een grote openening. dus ik sta onder druk snappie.. weet iemand mesgien wat ik moet doen? in arrays verdelen? met explode ofzo?
 
Thijs X

Thijs X

25/03/2007 19:14:00
Quote Anchor link
Offtopic:

Woordenboek
 
Koen verschueren

koen verschueren

25/03/2007 19:24:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
ereg();
?>

daar denk ik dat je al iets mee kunt doen
 
Jesse Degger

Jesse Degger

25/03/2007 20:22:00
Quote Anchor link
kken de funtie niet en snap de uitleg ook niet. ik heb hem nu laten explode'n in een array zodat hij ze allemaal afgaat. kwweet niet of werkt. het script moet bij die vriend erin gezet worden en niet op mijn comp en hij is ff eten. (NU NOG :P)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jesse Degger
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.