stripslashes?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »
Joakim Broden

Joakim Broden

30/11/2010 10:13:18
Quote Anchor link
Ik heb een eigen CMS geschreven en het werkte allemaal goed op WAMP geval, alleen nu ik hem op een live server test krijg ik wat problemen, als ik namelijk tekst invoer en wil inserten in de database komt er bij alle HTML \" bij, dus bv

<p><img src="lalalalalalalal.jpg" alt="lalalala" border="0" /></p> word <p><img src="\&quot;lalalalalalalal.jpg\&quot;" alt="\&quot;lalalala\&quot;" border="\&quot;0\&quot;" /></p>

Dit is eventueel op te lossen met stripslashes. Maar is dit juist of is de server verkeerd ingesteld ofzo?

mysql_real_escape_tring($_POST['veldnaam'])); <- zo wordt alles in database gepropt
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 01:11:36
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/11/2010 10:14:51
Quote Anchor link
mysql_real_escape_tring() bestaat niet
het is: mysql_real_escape_string()

Ook raad ik aan om magic_quotes uit te zetten. Ikzelf had dit probleem ook ooit toen ik FK-editor gebruikt.
 
Joakim Broden

Joakim Broden

30/11/2010 10:20:21
Quote Anchor link
Ja sorry aar was een typefoutje, en ik gebruik tinyMCE zou het daar aan kunnen liggen?

EDIT
Heb nog even mee research gedaan en op de site van tinyMCE zeggen ze dat het komt door dat magic_quotes aan staan, heb dit dus getest en dat staat inderdaad aan. Heb geprobeerd dit uit te zetten door ini_set('magic_quotes_gpc', off); en php_flag magic_quotes_gpc off in .htacces en dit hielp niet, dus blijft stripslashes dan alleen maar over of zijn er mensen die meer ideeën hebben?
Gewijzigd op 30/11/2010 10:42:36 door Joakim Broden
 
Scrippy do

scrippy do

01/05/2011 00:10:44
Quote Anchor link
heb dit probleem ook met tinymce

heb je dit inmiddels opgelost?

of kent iemand dit probleem?
 

01/05/2011 08:39:19
Quote Anchor link
Je kan de content opslaan d.m.v. stripslashes. Dus dan word de content i.p.v. dit: $_POST['bericht'] dit: stripslashes($_POST['bericht']);
 
Martijn B

Martijn B

01/05/2011 11:58:02
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if( get_magic_quotes_gpc() )
{

  $_mVar = stripslashes($_mVar);
}

?>
Gewijzigd op 01/05/2011 12:17:39 door Martijn B
 
Maarten PHP

Maarten PHP

01/05/2011 12:50:21
Quote Anchor link
Dillen Meijboom op 01/05/2011 08:39:19:
Je kan de content opslaan d.m.v. stripslashes. Dus dan word de content i.p.v. dit: $_POST['bericht'] dit: stripslashes($_POST['bericht']);


!?! Met stripslashes opslaan en later weer me stripslashes gebruiken?
 

01/05/2011 17:55:14
Quote Anchor link
Maarten Buijs op 01/05/2011 12:50:21:
Dillen Meijboom op 01/05/2011 08:39:19:
Je kan de content opslaan d.m.v. stripslashes. Dus dan word de content i.p.v. dit: $_POST['bericht'] dit: stripslashes($_POST['bericht']);


!?! Met stripslashes opslaan en later weer me stripslashes gebruiken?


Geen idee hoe dat ookal weer werkte.. Maar er was iets met magic quotes dat je stripslashes moest gebruiken omdat hij er een backslash voorzette ofzo.
 
Joakim Broden

Joakim Broden

01/05/2011 19:31:37
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
        if(get_magic_quotes_gpc()) {
            $string = stripslashes($string);
        }


Dit heb ik er voor gebruikt, dit in een functie zetten en steeds aanroepen als je iets in de database zet. Makke icm mysql_real_escape_string
 
Pim -

Pim -

01/05/2011 19:55:54
Quote Anchor link
Wat verschrikkelijk dat er nog servers zijn met magic quotes...
Is het shared hosting? Mail dan eens een hele boze brief. Dit kan echt niet
 
Martijn B

Martijn B

01/05/2011 21:22:37
Quote Anchor link
Oetzie cookie op 01/05/2011 19:31:37:
Dit heb ik er voor gebruikt, dit in een functie zetten en steeds aanroepen als je iets in de database zet. Makke icm mysql_real_escape_string


Dan maak je een HTML filter.
Kijk maar eens naar de broncode van phpBB 3 (voor inspiratie).
Ergens in het bestand functions.inc.php , dacht ik.
Gewijzigd op 01/05/2011 21:25:48 door Martijn B
 

01/05/2011 22:24:48
Quote Anchor link
Pim - op 01/05/2011 19:55:54:
Wat verschrikkelijk dat er nog servers zijn met magic quotes...
Is het shared hosting? Mail dan eens een hele boze brief. Dit kan echt niet


Er zijn genoeg servers met "magic quotes". Het is ook slecht maar als je het mij vraagt is iets wat nooit bedacht had moeten worden.
 
Maarten PHP

Maarten PHP

02/05/2011 08:38:26
Quote Anchor link
Dillen Meijboom op 01/05/2011 17:55:14:
Maarten Buijs op 01/05/2011 12:50:21:
Dillen Meijboom op 01/05/2011 08:39:19:
Je kan de content opslaan d.m.v. stripslashes. Dus dan word de content i.p.v. dit: $_POST['bericht'] dit: stripslashes($_POST['bericht']);


!?! Met stripslashes opslaan en later weer me stripslashes gebruiken?


Geen idee hoe dat ookal weer werkte.. Maar er was iets met magic quotes dat je stripslashes moest gebruiken omdat hij er een backslash voorzette ofzo.


Kun je het verschil wel tussen strip en add
 

02/05/2011 08:41:50
Quote Anchor link
Maarten Buijs op 02/05/2011 08:38:26:
Dillen Meijboom op 01/05/2011 17:55:14:
Maarten Buijs op 01/05/2011 12:50:21:
Dillen Meijboom op 01/05/2011 08:39:19:
Je kan de content opslaan d.m.v. stripslashes. Dus dan word de content i.p.v. dit: $_POST['bericht'] dit: stripslashes($_POST['bericht']);


!?! Met stripslashes opslaan en later weer me stripslashes gebruiken?


Geen idee hoe dat ookal weer werkte.. Maar er was iets met magic quotes dat je stripslashes moest gebruiken omdat hij er een backslash voorzette ofzo.


Kun je het verschil wel tussen strip en add


Stripslashes haalt een backslash weg.
Addslashes voegt een backslash toe.

String: Hallo " -> addslashes = Hallo \"
String: Hallo \" -> stripslashes = Hallo "
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.