Structuur niet gewijzigd. Toch 'werkt' php file niet meer online.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

Li Bai

Li Bai

09/12/2010 14:43:53
Quote Anchor link
Hmmmmm,

Dit is iets te heftig voor een php-noob.
Ik ga het topic maar verplaatsen naar het 'vacature' forum ;)

Blijkbaar is er heel veel structuur verloren gegaan, maar waar?
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 18:51:32
 
- SanThe -

- SanThe -

09/12/2010 14:44:22
Quote Anchor link
Open kladblok, copy de code uit bovenstaande post, plak die in kladblok en dan opslaan als bestandsnaam.php en let even op dat er niet .txt achter komt te staan. Zo ja, even naam wijzigen. Uploaden en dan moet het werken.
 
John D

John D

09/12/2010 14:46:02
Quote Anchor link
Inderdaad, kopieeer hier je eigen 239 regels en zet het in een gewone notepad en sla het op als bestellen.php en upload het naar de server.
 
Li Bai

Li Bai

09/12/2010 15:04:03
Quote Anchor link
Hmmmm, om gek van te worden! Zelfde resultaat.....
Maar jullie uitermate ervaren, hoog geeerde, senior, superduper php'ers zien niet direct rare dingen in de volledige file staan?
 
- SanThe -

- SanThe -

09/12/2010 15:07:00
Quote Anchor link
Ik heb het script hier getest en het werkt gewoon. Ik krijg uiteraard wel foutmeldingen omdat de diverse $vars onbekend zijn. Als jij gedaan hebt wat ik zei dan krijg ik het idee dat het aan de host ligt.

Quote:
Notice: Undefined index: pakket in /htdocs/test/test.php on line 13

Notice: Undefined index: bestellen in /htdocs/test/test.php on line 44

Notice: Undefined index: registrant in /htdocs/test/test.php on line 95

Notice: Undefined index: domein in /htdocs/test/test.php on line 136

Notice: Undefined index: domeinnaam in /htdocs/test/test.php on line 136

Notice: Undefined index: domein in /htdocs/test/test.php on line 140

Warning: main(bestellen_stap1.html) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /htdocs/test/test.php on line 141

Warning: main() [function.include]: Failed opening 'bestellen_stap1.html' for inclusion (include_path='.:/pear/lib:/var/www/pear/lib') in /htdocs/test/test.php on line 141
Gewijzigd op 09/12/2010 15:12:55 door - SanThe -
 
Li Bai

Li Bai

09/12/2010 15:11:10
Quote Anchor link
Ach ja, schoenmaker blijf bij je leest is de wijze les die ik hier uit heb mogen trekken.

Allen heel erg bedankt voor de spontane hulp in ieder geval!

Ik hoop dat ik er uit ga komen....
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.