Stugister

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »
Joran den Houting

Joran den Houting

10/01/2011 21:50:13
Quote Anchor link
Hallo,

Ik werk voor school aan een studenteregister en de registratiepagina wil maar niet werken... En ik kan de fout echt neit vinden!
Iemand die kan kijken?

VOorbeeld: http://stugister.jorandesign.nl/registreren.php

Als je gegevens in heb gevuld stuurd hij ze niet naar de database...

Registreren.php :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
<?php
      ini_set('display_errors', 'On');  // error reporting aan
      error_reporting(E_ALL);
      
      if(isset($_SESSION['gebruiker'])) {
    header("Location: ingelogged.php");
}

      ?>


<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
        <title>Stugister - Registreren.</title>
        <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8"/>
        <meta name="description" content="Fancy Sliding Form with jQuery" />
        <meta name="keywords" content="jquery, form, sliding, usability, css3, validation, javascript"/>
        <link rel="stylesheet" href="css/style.css" type="text/css" media="screen"/>
        <script type="text/javascript" src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.4.2/jquery.min.js"></script>
        <script type="text/javascript" src="sliding.form.js"></script>
    </head>
    <body>
    <div id="bg">
        <div id="content">
            <h1>Stugister Registratieformulier</h1>
            <div id="wrapper">
<?php

include('config.php');
if($cfg['cronjobs'] != 1) {
    include('cronjobs.php');
}


if($_SERVER["REQUEST_METHOD"] == "POST"){
        $error = array();
    if(!check_email($_POST['email'])) {
        $error[] = 'Er is geen geldig e-mailadres ingevuld.';
    }

    if($_POST['gebruikersnaam'] == "") {
        $error[] = 'Er is geen gebruikersnaam ingevuld.';
    }

    if(!preg_match("/^[-_0-9a-z]{2,}$/i", $_POST['gebruikersnaam'])) { // Thx to FangorN for this check :]
        $error[] = 'Een gebruikersnaam mag slechts alfanummerieke tekens bevatten (a-z, 0-9), underscore (_) of liggend streepje (-).';
    }

    if($_POST['wachtwoord'] == "") {
        $error[] = 'Er is geen wachtwoord ingevuld.';
    }

    if(geregistreerd($_POST['gebruikersnaam'],gebruikersnaam)) {
        $error[] = '<strong>'.$_POST['gebruikersnaam'].'</strong> is reeds geregistreerd.';
    }

    if(geregistreerd($_POST['email'],email)) {
        $error[] = '<strong>'.$_POST['email'].'</strong> is reeds geregistreerd. Slechts één account per e-mailadres is toegestaan.';
    }

    $fouten = sizeof($error);
    if($fouten != 0) {
        echo 'Er kon geen account worden aangemaakt omwille van de volgende reden(en):';
        echo '<ul>';
            for($i = 0; $i < $fouten; $i++) {
                echo '<li>'.$error[$i].'</li>';
            }

        echo '</ul>';
    }
else {
        $activatiecode = activatiecode($cfg['act_lengte']);
        $tpl = new TemplatePower('mail.tpl');
        $tpl->prepare();
        $tpl->assign(array(
        "site" => $cfg['site'],
        "url" => $cfg['url'],
        "gebruikersnaam" => $_POST['gebruikersnaam'],
        "wachtwoord" => $_POST['wachtwoord'],
        "code" => $activatiecode
        ));
        $template = $tpl->getOutputContent();
        
        $headers  = "MIME-Version: 1.0\n";
        $headers .= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\n";
        $headers  .= "From: ".$cfg['site']." <".$cfg['email'].">\n";
        mail($_POST['email'],"Account op ".$cfg['site']." activeren",$template,$headers);
        
        $gebruikersnaam = $_POST['gebruikersnaam'];
        $wachtwoord = $_POST['wachtwoord'];
        $email = $_POST['email'];
        $naam = $_POST['naam'];
        $plaatsnaam = $_POST['plaatsnaam'];
        $telefoon = $_POST['telefoon'];
        
mysql_query("INSERT INTO leden_temp (gebruikersnaam,wachtwoord,datum,email,code,naam,plaatsnaam,telefoon) VALUES ('".$gebruikersnaam."','".md5($wachtwoord)."','".time()."','".$email."','".$activatiecode."','".$naam."','".$plaatsnaam."','".$telefoon."')");
        ?>

                            <form id="formElem" name="formElem" action="" method="post">
                                <fieldset class="step">
                            <legend>Voltooien</legend>
                            <p>
                            Je account is tijdelijk geregistreerd. Controleer nu je mailbox, binnen enkele ogenblikken zal er een activatiemail arriveren.<br /><strong>Attentie Hotmail-gebruikers:</strong> Kijk ook bij "Ongewenste post"!!
                            </p>
                            <p class="submit">
                            </p>
                        </fieldset>
                    </form>
        <?php
    }
}
else { ?>

?>

<div id="steps">
<form action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>
" method="post">
<fieldset class="step">
<legend>Account</legend>
<p>
<label for="gebruikersnaam">Gebruikersnaam</label>
<input id="gebruikersnaam" name="gebruikersnaam" />
</p>
<p>
<label for="email">E-mail</label>
<input id="email" name="email" type="email" AUTOCOMPLETE=OFF />
</p>
<p>
<label for="wachtwoord">Wachtwoord</label>
<input id="wachtwoord" name="wachtwoord" type="password" AUTOCOMPLETE=OFF />
</p>
</fieldset>
<fieldset class="step">
<legend>Persoonlijk</legend>
<p>
<label for="naam">Volledige naam</label>
<input id="naam" name="naam" type="text" AUTOCOMPLETE=OFF />
</p>
<p>
<label for="plaatsnaam">Plaatsnaam</label>
<input id="plaatsnaam" name="plaatsnaam" type="text" AUTOCOMPLETE=OFF />
</p>
<p>
<label for="telefoon">Telefoon</label>
<input id="telefoon" name="telefoon" type="tel" AUTOCOMPLETE=OFF />
</p>
</fieldset>
<fieldset class="step">
<legend>Voltooien</legend>
<p>
Als alle stappen volledig zijn ingevuld
kunt u nu uw registratie afronden door
hieronder op 'Voltooien' te klikken.
Werkt dit niet? Dan kunt u terug naar de
stap waar een rood kruisje bij is verschenen.
</p>
<p class="submit">
<button id="registerButton" type="submit">Voltooien</button>
</p>
</fieldset>
</form>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?php
} ?>


</div>
<div id="navigation" style="display:none;">
<ul>
<li class="selected">
<a href="#">Account</a>
</li>
<li>
<a href="#">Persoonlijk</a>
</li>
<li>
<a href="#">Voltooien</a>
</li>
</ul>
</div>
</div>
</div>
</div>
</body>
</html>

Alvast bedankt, hoop dat ik weer wat leer van het antwoord :)
Gewijzigd op 10/01/2011 23:55:10 door Joran den Houting
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 17:28:55
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

10/01/2011 22:21:52
Quote Anchor link
Standaard antwoord: bouw foutafhandeling in je script.
Begin je pagina met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
      ini_set('display_errors', 'On');  // error reporting aan
      error_reporting(E_ALL);
      ?>

En controleer ook of je query wel (goed) wordt uitgevoerd.
Zie ook http://www.phphulp.nl/php/tutorial/php-algemeen/hoe-zet-je-iets-correct-op-phphulp/731/voordat-je-iets-op-phphulp-post-/1919/ voor tips.

Controleer daarnaast je query eens door deze te echo-en naar het scherm.
Controleren of een formulier verzonden is doe je door $_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST" en niet door $_POST['Submit']
$_SERVER['PHP_SELF'] is onveilig.
Gewijzigd op 10/01/2011 22:25:53 door Obelix Idefix
 
Joran den Houting

Joran den Houting

10/01/2011 23:14:43
Quote Anchor link
Gedaan, krijg nu errors :)
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

10/01/2011 23:23:43
Quote Anchor link
Staan er spaties voor je script ?
 
Joran den Houting

Joran den Houting

10/01/2011 23:54:36
Quote Anchor link
Ik heb hem direct uit dreamweaver gekopieerd... Lijkt me sterk, alleen tabs voor overzichtelijkheid :p
 
- SanThe -

- SanThe -

11/01/2011 00:05:56
Quote Anchor link
Joran den Houting op 10/01/2011 23:14:43:
Gedaan, krijg nu errors :)


Daar kunnen we wat mee.....
 
Joran den Houting

Joran den Houting

11/01/2011 00:21:45
Quote Anchor link
Daar kunnen we zeker wat mee, errors zijn beter dan dat je niks ziet ;) Dit is makkelijker oplossen. Heb meeste er nu uit.. Maar krijg deze heletijd:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/registreren.php:26) in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/sessie.php on line 2
Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/registreren.php:26) in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/sessie.php on line 2




en na versturen krijg ik dit:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/registreren.php:26) in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/sessie.php on line 2
Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/registreren.php:26) in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/sessie.php on line 2
Notice: Use of undefined constant gebruikersnaam - assumed 'gebruikersnaam' in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/registreren.php on line 47
Notice: Use of undefined constant email - assumed 'email' in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/registreren.php on line 50
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38



Line 33 t/m 41 in config.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
function activatiecode ($lengte) {
  $activatie = "";
  mt_srand ((double) microtime() * 1000000);
  while (strlen($activatie) < $lengte) {
    $kiezen = chr(mt_rand (0,255));
>>>>>>    if (eregi("^[a-zA-Z0-9]$", $kiezen)) $activatie = $activatie.$kiezen;
  }
return ($activatie);
}


regel met >>>>>> ervoor is line 38 van de error.
Gewijzigd op 11/01/2011 00:34:07 door Joran den Houting
 
- SanThe -

- SanThe -

11/01/2011 00:32:08
Quote Anchor link
Er mag geen output naar de browser zijn voor session_start(). Verder is eregi() antiek en moet je ddi door preg_match() vervangen.
 
Joran den Houting

Joran den Houting

11/01/2011 00:35:14
Quote Anchor link
Ik heb hem voor preg match vervangen, maar dat werkt helemaal niet... heb ik zo gedaan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
function activatiecode ($lengte) {
  $activatie = "";
  mt_srand ((double) microtime() * 1000000);
  while (strlen($activatie) < $lengte) {
    $kiezen = chr(mt_rand (0,255));
    if(!preg_match("/^[_\.0-9a-zA-Z-]+@([0-9a-zA-Z][0-9a-zA-Z-]+\.)+[a-zA-Z]{2,6}$/i", $kiezen))
     $activatie = $activatie.$kiezen;
  }
return ($activatie);
}


Krijg ik deze error:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Fatal error: Maximum execution time of 50 seconds exceeded in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Gewijzigd op 11/01/2011 00:36:10 door Joran den Houting
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.