style change

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »
Tim Luigjes

Tim Luigjes

22/03/2008 20:48:00
Quote Anchor link
Ik wil een style veranderen en ik gebruik deze tut daarvoor.

http://www.sitereboot.com/read_tutorial.php?id=6

maar wat doe ik verkeerd.
Ik heb alles goed ingevuld..

Hier zijn mijn codes.

style.css

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
    * {
padding: 0;
margin: 0;
}
    body {
    font-family: "Trebuchet MS", Verdana, Arial, sans-serif;
    background-color: #0079ab;
    font-size: 14px;
    }
    
    #container {
    width: 800px;
    background-color: #0079ab;
    overflow: hidden;
    margin: 0 auto;
}

#header p {
    margin-top: 50px;
    }
    
    #header {
    text-align: center;
    float: left;
width: 800px;
height: 92px;
background-image: url('images/header-green.gif');
}
#content p {
    margin-top: 30px;
    }

    #content {
    text-align: center;
    overflow: auto;
padding: 10px;
float: left;
height: 398px;
width: 100%;
background-image: url('images/content-green.gif');

}

    #footer {
    float: left;
width: 100%;
height: 60px;
padding: 10px;
clear: both;
background-image: url('images/footer-green.gif');
color: #FFFFFF;
}


styl2.css

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
    * {
padding: 0;
margin: 0;
}
    body {
    font-family: "Trebuchet MS", Verdana, Arial, sans-serif;
    background-color: #0079ab;
    font-size: 14px;
    }
    
    #container {
    width: 800px;
    background-color: #0079ab;
    overflow: hidden;
    margin: 0 auto;
}

#header p {
    margin-top: 50px;
    }
    
    #header {
    text-align: center;
    float: left;
width: 800px;
height: 92px;
background-image: url('images/header-red.gif');
}
#content p {
    margin-top: 30px;
    }

    #content {
    text-align: center;
    overflow: auto;
padding: 10px;
float: left;
height: 398px;
width: 100%;
background-image: url('images/content-red.gif');

}

    #footer {
    float: left;
width: 100%;
height: 60px;
padding: 10px;
clear: both;
background-image: url('images/footer-red.gif');
color: #FFFFFF;
}


styleswitcher.js

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?php echo 'Voordat onze amerikaanse vrienden ons land binnen vallen is deze code verwijderd.'
?>



Index.html

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
<html>
<head>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css" title="default" />
<link rel="alternate stylesheet" type="text/css" href="style2.css" title="alternate" />
<script type="text/javascript" src="styleswitcher.js"></script>
</head>
<body>
<div id="container">
<div id="header">
<p><a href="#intro">Home</a> |  <a href="#fruit">Fruit Chia</a>  | <a href="#hoe">Hoe krijg je er een?</a> | Style:<a href="#" onclick="setActiveStyleSheet('default'); return false;">Groen</a>~<a href="#" onclick="setActiveStyleSheet('alter'); return false;">Rood</a></p>
</div>
<div id="content">
<a name="intro"><h1>Welkom op de Fruit Chia's regeren de wereld</h1></a> <br />
<p> Wil je ook de wereld regeren? <br />
Neem dan een fruit chia<br />
Wil je weten hoe je een fruit chia wil krijgen?<br />
<i>Scroll dan met je scrollbutton op je muis naar beneden.</i></p>
<br />
<br />
<a name="fruit"><h1>Wat zijn fruit chia's?</h1></a>
<p>Fruit Chia's zijn de meest leuke neopets die er zijn.<br />
Ze zien er misschien heel smakelijk uit, maar ze kunnen heel gevaarlijk zijn.<br />
Maar wees maar niet bang.<br />
Ze zijn zachtaardig en heel erg vriendelijk<br />
Ze zijn ook een heel smakelijk hapje voor Lupes<br />
Maar als die niet oppassen zijn ze straks helemaal is elkaar
gehakt.<br />
Want fruit chia's behoren tot n van de beste strijdarena pets in heel neopia.<br />
Dus bedenk eerst wat je doet als je een fruit chia tegenkomt
die erg chaggi is</p>
<br />
<br />
<a name="hoe"><h1>Hoe krijg je een fruit chia?</h1></a> <br />
<p>Je kan een fruit chia krijgen door je een chia een 'fruit chia pop' te geven.<br />
Deze chia pop's zijn er in aparte varianten.<br />
Sommige veranderen wel een chia en een andere niet.<br />
Voor een complete lijst van chia pops <a href="http://neopets.com/~Soaheto">Klik je hier</a><br />
Ik hoop dat je nu wat meer weet over Fruit Chia's en dat je erook een neemt.</p>
</div>
<div id="footer">
</div>
</div>
</body>
</html>


Ik bedank jullie alvast :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tim Luigjes
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 03:04:39
 
Tim Luigjes

Tim Luigjes

23/03/2008 12:38:00
Quote Anchor link
iemand?
 
Jan Eduard

Jan Eduard

23/03/2008 12:41:00
Quote Anchor link
Ja maar wat is het probleem?? =\
 
Tim Luigjes

Tim Luigjes

23/03/2008 13:03:00
Quote Anchor link
Hij wil niet switchen.
 
Jan Eduard

Jan Eduard

23/03/2008 13:04:00
Quote Anchor link
Dan moet je ook een link maken!
 
Martijn B

Martijn B

23/03/2008 13:08:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
setActiveStyleSheet('alter');


moet worden (denk ik):

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
setActiveStyleSheet('alternate');
 
Tim Luigjes

Tim Luigjes

23/03/2008 13:11:00
Quote Anchor link
Werkt niet.
Heb ik gisteren al naar gekeken....
 
> Dice

> Dice

23/03/2008 13:11:00
Quote Anchor link
ik heb er een via PHP gemaakt,

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?PHP
if($SiteStyle==''){ // default grijs
   ?>
<LINK href="styles/blauw.css" rel="stylesheet" type="text/css">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?PHP
}else{
   if($SiteStyle=='grijs'){
   ?>
<LINK href="styles/grijs.css" rel="stylesheet" type="text/css">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?PHP
   }
   if($SiteStyle=='geel'){
   ?>
<LINK href="styles/grijs.css" rel="stylesheet" type="text/css">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?PHP
   }
}

?>


En zo kan je er nog een hoop toevoegen, zorg er wel voor dat dit tussen je <head> staat
 
Martijn B

Martijn B

23/03/2008 13:19:00
Quote Anchor link
De functie setActiveStyleSheet klopt van geen kant.

Probeer deze is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
function setActiveStyleSheet(title) {
var i, a, main;
for(i=0; (a = document.getElementsByTagName("link")[i]); i++) {
if(a.getAttribute("rel").indexOf("style") != -1 && a.getAttribute("title")) {
a.disabled = true;
if(a.getAttribute("title") == title) a.disabled = false;
}
}
}


En dan ook aanroepen met 'alternate'.

Na die regel met for zou je dit nog even neer kunnen zetten:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
alert(a);


Je moet dan 2 keer een link object zien, geloof ik.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martijn B
 
Tim Luigjes

Tim Luigjes

23/03/2008 13:27:00
Quote Anchor link
hoe bedoel je met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
alert(a) ;
?
 
Martijn B

Martijn B

23/03/2008 13:29:00
Quote Anchor link
Laat maar zitten, de functie werkt ;D

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<html>
<head>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css" title="default" />
<link rel="alternate stylesheet" type="text/css" href="style2.css" title="alternate" />
<script>
function setActiveStyleSheet(title) {
var i, a, main;
for(i=0; (a = document.getElementsByTagName("link")[i]); i++) {
if(a.getAttribute("rel").indexOf("style") != -1 && a.getAttribute("title")) {
a.disabled = true;
if(a.getAttribute("title") == title) a.disabled = false;
}
}
}
</script>
</head>
<body>
<a href="#" onclick="setActiveStyleSheet('default'); return false">1</a><br />
<a href="#" onclick="setActiveStyleSheet('alternate'); return false">2</a><br /><br />
</body>
</html>
 
Tim Luigjes

Tim Luigjes

23/03/2008 13:31:00
Quote Anchor link
Hij werkt :)
harstikke bedankt :)
 
Arjen Halma
Moderator

Arjen Halma

31/03/2008 09:12:00
Quote Anchor link
Dit kreeg ik per mail binnen:

I am the owner of www.sitereboot.com
I have found copyright material posted on your site:
http://phphulp.nl/forum/showtopic.php?cat=5&id=46164&lasttopic=1
I am notifying you to remove the copyright material within 24 hrs.
If you do not remove the copyright material, i will contact your webhost and domain registerar and inform them of the copyrighted material infringement.

The following is the copyright material that has been infringed on:
http://sitereboot.com/read_tutorial.php?id=6

www.phphulp.nl is registered to:
Registrant:
HAL002028-UNILO
Halma Automatisering
Trans 21
6811HS ARNHEM
Netherlands

Registrar:
Unilogic Networks B.V.
Bergerweg 120
6135KD SITTARD
Netherlands


If the material is not removed within 24 hrs legal action will proceed.

Sincerely,
Scott Taylor
 
Winston Smith

Winston Smith

31/03/2008 22:53:00
Quote Anchor link
Lijkt mij ofwel een automatisch script, of iemand die liever geen links naar zijn website wil hebben. In ieder geval zie ik hier geen schending van auteursrechten, alleen een link.

En dan kan je twee dingen doen: ofwel ertegen in gaan en lekker principieel en juridisch gaan wauwelen, ofwel je verwijdert dat linkje (wat verder toch geen meerwaarde heeft voor het topic) en de boel is weer gesust. Lijkt mij een makkelijke keuze :)

Edit:
Oke, ik zie wel wat meer dan een link misschien toch. Maar dan nog valt er genoeg te miepen over auteursrechten :p
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Winston Smith
 
Arjen Halma
Moderator

Arjen Halma

31/03/2008 23:06:00
Quote Anchor link
Hij kan netjes zijn, en meer credits krijgen, dan gelijk proberen ons aan te klagen.


Netjes aangeven is ook een vak.

Beste beheerders van Phphulp.nl Ik zie een code van mijn site op uw site staan. Dit vind ik niet zo fijn, want blablabla.

Zouden jullie zo vriendelijk willen zijn dit te verwijderen?

Met vriendelijke groet,

XXX

Is toch veel netter dan U BENT SCHULDIG
 
Winston Smith

Winston Smith

31/03/2008 23:28:00
Quote Anchor link
vooral dat XXX...ik zou het meteen verwijderen :')

Edit:
Ow wacht, die XXX waren geen kusjes :P Maar je hebt wel gelijk, je kan het ook laten staan inderdaad. Laat hem lekker legal actions ondernemen, geld uitgeven aan advocaten etc., en het dan alsnog verwijderen :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Winston Smith
 
Jelmer -

Jelmer -

31/03/2008 23:41:00
Quote Anchor link
Het ironische vind ik dan weer dat het stukje Javascript uit die tutorial (geplaatst in 2008) dat blijkbaar de boosdoener was (of mag je tegenwoordig ook al niet meer naar iemand linken?) een exacte kopie is van het stukje Javascript dat A List Apart in een artikel gebruikt (geplaats in 2001) De cookie-functies zijn zelfs van Peter Paul Koch.

Voordeel is dan weer dat die artikelen van A List Apart over het algemeen van behoorlijke kwaliteit zijn, dus misschien kan je daar de oplossing van je probleem vinden.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jelmer -
 
Arjen Halma
Moderator

Arjen Halma

01/04/2008 00:09:00
Quote Anchor link
LOL
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.