Sunday Break

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

.Net Ontwikkelaar

Dit ga je doen Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten; Het bijdragen van kennis en ervaring; Het integreren van van de software en afstemmen met klanten; Het functioneel testen van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines. Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »
Jelle Hi

Jelle Hi

14/08/2012 16:12:58
Quote Anchor link
Beste mede PHP'ers,

Oude Site

Ik zou jullie willen vragen wat jullie van deze site vinden.
Het is een website voor mijn radioprogramma. Het is trouwens een radio programma gericht op jongeren.

De site is opgebouwd met php op bepaalde pagina's, zoals de nieuws-paginas en de weer pagina.

Toevoeging op 14/08/2012 16:15:16:

Even een toevoeging, dit is de oude site, die wil ik jullie eerst laten zien, later zal ik ook de nieuwe posten. Dan graag reactie's daarop, en de verschillen (verbeteringen of verslechteringen ten opzichte van)

Graag hoor ik ook wat jullie missen op deze website voor een radioprogramma.

Nieuwe Site

Dan de nieuwe website die ik aan het ontwikkelen ben (let op: ben dus nog niet klaar);

Tijdelijk staat ie op http://www.sundaybreak.nl/new/.

Ik ben dus nog bezig, hier een aantal punten waar aan gewerkt wordt;

- Social Media Intregration (Integratie van Social Media)
- Luistermogelijkheden
- Alle tabellen vervangen door divs
- Reactie-systeem
Gewijzigd op 14/08/2012 16:37:24 door Jelle Hi
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 20:10:10
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/08/2012 16:17:39
Quote Anchor link
Ik zie dat je tabellen gebruikt, dit tegenworodigt not-done voor het doeleinde die je ervoor gebruikt.
 
N K

N K

14/08/2012 16:26:59
Quote Anchor link
Hier haak ik toch even op in.
Ik probeer alles zoveel mogelijk met divs te doen maar een gerenommeerde site als bijv. www.booking.com zie ik ook heel veel met tabellen doen. Voor het weergeven van data weliswaar maar eigenlijk ook indirect voor de layout.
Ik begrijp dat dit o.a. moeilijker kan zijn om te beheren maar zijn er nog meer redenen om het niet te doen?
 
Jelle Hi

Jelle Hi

14/08/2012 16:32:29
Quote Anchor link
@Aar Dit is mijn oude site, in de nieuwe site (post ik zometeen) ga ik proberen alles wat niet in tabellen hoort weg om te vormen naar divs, behalve als het natuurlijk in een tabel moet.

@NK Ben ook wel benieuwd waarom het 'not-done' is
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

14/08/2012 17:15:18
Quote Anchor link
Vind ouwe site wel mooier ;)
maar waarom opmerkelijke nieuws een nieuwe kopje,
is toch mooier als je een sub menu maak met dat kopje er in net als je ouwe site?
de rest zit er leuk uit
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/08/2012 17:27:00
Quote Anchor link
Om altijd div's als vervanger te gebruiken is ook niet netjes. Kijk eerst naar andere HTML-elementen. Zo kan je met CSS, en de form-elementen prima een formulier opmaken...

Geen div's voor nodig ;-)
 
Mathias B

Mathias B

14/08/2012 18:27:03
Quote Anchor link
En tabellen hebben ook veel meer code nodig in vergelijken met gestijlde elementen wat de laadsnelheid negatief kan beïnvloeden, ook denk ik ergens gelezen te hebben dat ook zoekrobots er niet goed mee overweg kunnen.
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

14/08/2012 18:38:52
Quote Anchor link
Er is helemaal niets mis met het gebruik van een tabel als je een grid (een zootje gegevens bestaande uit rijen en kolommen) moet vertonen, daar istie juist voor bedoeld.
 
Write Down

Write Down

14/08/2012 18:42:18
Quote Anchor link
Ger van Steenderen op 14/08/2012 18:38:52:
Er is helemaal niets mis met het gebruik van een tabel als je een grid (een zootje gegevens bestaande uit rijen en kolommen) moet vertonen, daar istie juist voor bedoeld.


Daar zeg je het: voor gegevens. Niet voor een lay-out, formulier, ... Anders kan je even goed label, fieldset, legend, ... afschaffen.
 
Jelle Hi

Jelle Hi

14/08/2012 19:05:38
Quote Anchor link
Hoe zit het dan eigenlijk als ik mijn nieuwsberichten in een tabel zet? Is dit dan slecht vindbaar voor de zoekmachine's?

Toevoeging op 14/08/2012 19:06:23:

btw, let wel even waarvoor dit topic was bedoeld, niet discussie's over tabellen, maar over sundaybreak.nl
 
Koen Hollander

Koen Hollander

14/08/2012 19:27:12
Quote Anchor link
Ik vind dit een hele mooie website, maar ik zie toch een foutje. Als ik in het nieuws kijk zag ik in dit bericht: Vervoer Polbrug over IJssel naar Twentekanaal geslaagd. Een iframe. Waar moet die uitkomen? Dit staat er in:

Not Found

The requested URL /nieuws/polburg_intervieuw.mp3 was not found on this server.
sundaybreak.nl.

Koen Hollander
Gewijzigd op 14/08/2012 19:28:26 door Koen Hollander
 
Reshad F

Reshad F

14/08/2012 19:53:13
Quote Anchor link
Iframes zijn sowieso NOT DONE ze kunnen nauwelijks geindexeerd worden door zoekmachines.

verder vind ik je layout wel netjes uitzien maar niet echt iets voor een radio zender. kijk is naar andere radio zenders bijvoorbeeld slamfm.nl , wildfm.nl of radio538.nl

verder dit

<li class="first current_page_item"><a href="index.php">Home</a></li>
<li class="last"><a href="contact.php">Contact</a></li>

zou ik met css oplossen en dan heb ik het over class="last" of class="first" je kan met css gewoon een bepaalde element aanspreken tegenwoordig :)
 
Jelle Hi

Jelle Hi

14/08/2012 20:09:53
Quote Anchor link
@koen foutje :) zal ik oplossen

@reshad het is ook geen website van de zender, maar van mijn programma op een lokale zender ( www.b-fm.nl )
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

14/08/2012 20:19:26
Quote Anchor link
Weer zo'n not done gedoe, tsjonge tsjonge.
Het gaat mij om de uitdrukking not done, eigenlijk betekent dat verboden, en in de programmeer wereld is niks verboden zolang het werkt :-P
Neemt niet weg dat er betere oplossingen zijn.

BTT:
Ik vind je 'oude' site er beter uit zien dan de 'nieuwe'.
Omdat je een 'jong' publiek als doelgroep hebt denk ik dat je uit de 'links' van Reshad wel inspiratie kunt opdoen.
Gewijzigd op 14/08/2012 20:19:45 door Ger van Steenderen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.