Sunday Break

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »
Jelle Hi

Jelle Hi

14/08/2012 16:12:58
Quote Anchor link
Beste mede PHP'ers,

Oude Site

Ik zou jullie willen vragen wat jullie van deze site vinden.
Het is een website voor mijn radioprogramma. Het is trouwens een radio programma gericht op jongeren.

De site is opgebouwd met php op bepaalde pagina's, zoals de nieuws-paginas en de weer pagina.

Toevoeging op 14/08/2012 16:15:16:

Even een toevoeging, dit is de oude site, die wil ik jullie eerst laten zien, later zal ik ook de nieuwe posten. Dan graag reactie's daarop, en de verschillen (verbeteringen of verslechteringen ten opzichte van)

Graag hoor ik ook wat jullie missen op deze website voor een radioprogramma.

Nieuwe Site

Dan de nieuwe website die ik aan het ontwikkelen ben (let op: ben dus nog niet klaar);

Tijdelijk staat ie op http://www.sundaybreak.nl/new/.

Ik ben dus nog bezig, hier een aantal punten waar aan gewerkt wordt;

- Social Media Intregration (Integratie van Social Media)
- Luistermogelijkheden
- Alle tabellen vervangen door divs
- Reactie-systeem
Gewijzigd op 14/08/2012 16:37:24 door Jelle Hi
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 15:03:45
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/08/2012 16:17:39
Quote Anchor link
Ik zie dat je tabellen gebruikt, dit tegenworodigt not-done voor het doeleinde die je ervoor gebruikt.
 
N K

N K

14/08/2012 16:26:59
Quote Anchor link
Hier haak ik toch even op in.
Ik probeer alles zoveel mogelijk met divs te doen maar een gerenommeerde site als bijv. www.booking.com zie ik ook heel veel met tabellen doen. Voor het weergeven van data weliswaar maar eigenlijk ook indirect voor de layout.
Ik begrijp dat dit o.a. moeilijker kan zijn om te beheren maar zijn er nog meer redenen om het niet te doen?
 
Jelle Hi

Jelle Hi

14/08/2012 16:32:29
Quote Anchor link
@Aar Dit is mijn oude site, in de nieuwe site (post ik zometeen) ga ik proberen alles wat niet in tabellen hoort weg om te vormen naar divs, behalve als het natuurlijk in een tabel moet.

@NK Ben ook wel benieuwd waarom het 'not-done' is
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

14/08/2012 17:15:18
Quote Anchor link
Vind ouwe site wel mooier ;)
maar waarom opmerkelijke nieuws een nieuwe kopje,
is toch mooier als je een sub menu maak met dat kopje er in net als je ouwe site?
de rest zit er leuk uit
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/08/2012 17:27:00
Quote Anchor link
Om altijd div's als vervanger te gebruiken is ook niet netjes. Kijk eerst naar andere HTML-elementen. Zo kan je met CSS, en de form-elementen prima een formulier opmaken...

Geen div's voor nodig ;-)
 
Mathias B

Mathias B

14/08/2012 18:27:03
Quote Anchor link
En tabellen hebben ook veel meer code nodig in vergelijken met gestijlde elementen wat de laadsnelheid negatief kan beïnvloeden, ook denk ik ergens gelezen te hebben dat ook zoekrobots er niet goed mee overweg kunnen.
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

14/08/2012 18:38:52
Quote Anchor link
Er is helemaal niets mis met het gebruik van een tabel als je een grid (een zootje gegevens bestaande uit rijen en kolommen) moet vertonen, daar istie juist voor bedoeld.
 
Write Down

Write Down

14/08/2012 18:42:18
Quote Anchor link
Ger van Steenderen op 14/08/2012 18:38:52:
Er is helemaal niets mis met het gebruik van een tabel als je een grid (een zootje gegevens bestaande uit rijen en kolommen) moet vertonen, daar istie juist voor bedoeld.


Daar zeg je het: voor gegevens. Niet voor een lay-out, formulier, ... Anders kan je even goed label, fieldset, legend, ... afschaffen.
 
Jelle Hi

Jelle Hi

14/08/2012 19:05:38
Quote Anchor link
Hoe zit het dan eigenlijk als ik mijn nieuwsberichten in een tabel zet? Is dit dan slecht vindbaar voor de zoekmachine's?

Toevoeging op 14/08/2012 19:06:23:

btw, let wel even waarvoor dit topic was bedoeld, niet discussie's over tabellen, maar over sundaybreak.nl
 
Koen Hollander

Koen Hollander

14/08/2012 19:27:12
Quote Anchor link
Ik vind dit een hele mooie website, maar ik zie toch een foutje. Als ik in het nieuws kijk zag ik in dit bericht: Vervoer Polbrug over IJssel naar Twentekanaal geslaagd. Een iframe. Waar moet die uitkomen? Dit staat er in:

Not Found

The requested URL /nieuws/polburg_intervieuw.mp3 was not found on this server.
sundaybreak.nl.

Koen Hollander
Gewijzigd op 14/08/2012 19:28:26 door Koen Hollander
 
Reshad F

Reshad F

14/08/2012 19:53:13
Quote Anchor link
Iframes zijn sowieso NOT DONE ze kunnen nauwelijks geindexeerd worden door zoekmachines.

verder vind ik je layout wel netjes uitzien maar niet echt iets voor een radio zender. kijk is naar andere radio zenders bijvoorbeeld slamfm.nl , wildfm.nl of radio538.nl

verder dit

<li class="first current_page_item"><a href="index.php">Home</a></li>
<li class="last"><a href="contact.php">Contact</a></li>

zou ik met css oplossen en dan heb ik het over class="last" of class="first" je kan met css gewoon een bepaalde element aanspreken tegenwoordig :)
 
Jelle Hi

Jelle Hi

14/08/2012 20:09:53
Quote Anchor link
@koen foutje :) zal ik oplossen

@reshad het is ook geen website van de zender, maar van mijn programma op een lokale zender ( www.b-fm.nl )
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

14/08/2012 20:19:26
Quote Anchor link
Weer zo'n not done gedoe, tsjonge tsjonge.
Het gaat mij om de uitdrukking not done, eigenlijk betekent dat verboden, en in de programmeer wereld is niks verboden zolang het werkt :-P
Neemt niet weg dat er betere oplossingen zijn.

BTT:
Ik vind je 'oude' site er beter uit zien dan de 'nieuwe'.
Omdat je een 'jong' publiek als doelgroep hebt denk ik dat je uit de 'links' van Reshad wel inspiratie kunt opdoen.
Gewijzigd op 14/08/2012 20:19:45 door Ger van Steenderen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.