svenvideo

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Front-end developer E-Commere

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als front-end developer heb je een adviserende rol en sta je aan het eindpunt van alles wat met designs te maken heeft. Je overlegt met klanten en collega’s, en zet je in om ideeen om te zetten tot unieke concepten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en bewaakt tevens de planning. Eisen

Bekijk vacature »

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »
Sven video

sven video

11/06/2011 13:17:58
Quote Anchor link
hallo wat vinden jullie van mijn site?
svenvideo
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 14:06:43
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/06/2011 13:34:40
Quote Anchor link
Hij is al beter dan de vorige versie:
- De bovenste balk valt niet echt in het oog. Is het niet makkelijker om je menu dichterbij je site te brengen? Hij heeft wel wat weg van Fok! zie ik ;-)
- Inlog-ding is niet mooi uitgelijnd
- Times New Roman is een standaard font, neem liever wat anders.
- Denk aan je grammatica en spelling, ik zie o.a Atracties staan, waar een 't' mist.
- Jammer van de registratie popup. Deze popups zijn een beetje uit de tijd... ;-)
- Je avatarupload is ZEER onveilig. Gelieve DIRECT offline te halen of aan te passen.
- Als ik naar Uploaden ga, waarom moet ik opnieuw aanmelden/inloggen? Heb je meerdere inlogsystemen? In dat geval is dat heel onlogisch....
Gewijzigd op 11/06/2011 13:44:57 door - Ariën -
 
Sven video

sven video

11/06/2011 14:07:57
Quote Anchor link
hoe kan ik het veilig maken?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/06/2011 14:13:03
Quote Anchor link
Controleren op extentie en mime-type.
 
Sven video

sven video

11/06/2011 14:16:17
Quote Anchor link
hoe kan ik dat invoegen aan dit script?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
<?
include "config.php";
// Your file name you are uploading
$file_name = $HTTP_POST_FILES['userfile']['name'];

// random 4 digit to add to our file name
// some people use date and time in stead of random digit

$random_digit=rand(0000,9999);

//combine random digit to you file name to create new file name
//use dot (.) to combile these two variables


$new_file_name=$random_digit.$file_name;

//set where you want to store files
//in this example we keep file in folder upload
//$new_file_name = new upload file name
//for example upload file name cartoon.gif . $path will be upload/cartoon.gif

$path= "files/".$new_file_name;
if($ufile !=none)
{

if(copy($HTTP_POST_FILES['userfile']['tmp_name'], $path))
{

echo "Successful<BR/>";

//$new_file_name = new file name
//$HTTP_POST_FILES['ufile']['size'] = file size
//$HTTP_POST_FILES['ufile']['type'] = type of file

echo "File Name :".$new_file_name."<BR/>";
echo "File Size :".$HTTP_POST_FILES['userfile']['size']."<BR/>";
echo "File Type :".$HTTP_POST_FILES['userfile']['type']."<BR/>";
}

else
{
echo "Error";
}
}


    move_uploaded_file($_FILES['userfile']['tmp_name'], $path . $_FILES['userfile']['name']);

$bestand = $new_file_name;
$ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
mysql_query("INSERT INTO users (naam, email, username, password, leeftijd, bestand, datum, geslacht) VALUES ('$_POST[naam]','$_POST[email]','$_POST[username]','$_POST[password]','$_POST[leeftijd]','$bestand','$datum','$_POST[geslacht]')") or die(mysql_error());
?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/06/2011 14:18:05
Quote Anchor link
Explode() op je $HTTP_POST_FILES['userfile']['name'] voor de extentie, en doe een check op $HTTP_POST_FILES['userfile']['type']

En pas $HTTP_POST_FILES aan naar: $_FILES
 
- SanThe -

- SanThe -

11/06/2011 14:22:18
Quote Anchor link
Script is zo te zien behoorlijk oud.
Script is lek => sql-injection.
Foutafhandeling ontbreekt.
Ik zie copy() en move_uploaded_file(), is dat niet dubbel.
$Vars buiten quotes houden.
Array-keys horen tussen quotes te staan.
Etc.
 
Sven video

sven video

11/06/2011 19:02:34
Quote Anchor link
ik heb nu dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?
global $_FILES;

$filename = $_FILES['userfile']['name'];  

$allow[0] = "jpg";
$allow[1] = "gif";
$allow[2] = "bmp";
$allow[2] = "png";
// $allow[3] = "exe"; enz.

if ($_POST["newname"])
    $uploadname = $_POST['newname'];
else
    $uploadname = $_FILES['userfile']['name'];
    
$extentie = substr($uploadname, -3);

for ($i = 0; $i < count($allow); $i++)
{

    if ($extentie == $allow[$i])
    {

        $extentie_check = "ok";
        $i = count($allow) + 5; // om loop te beindigen
    }
}


if ($extentie_check)
{

    if (is_uploaded_file($_FILES['userfile']['tmp_name'])) {  
        move_uploaded_file($_FILES['userfile']['tmp_name'], "files/" . $uploadname);

        echo "Het bestand is geupload onder de naam: $uploadname";
    }
}

else
{
    echo "Jij bent stout! Mag niet hoor!";
}

?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
include("conn.php");

$bestand = $uploadname;
$ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
mysql_query("INSERT INTO users (naam, email, username, password, leeftijd, bestand, datum, geslacht) VALUES ('$_POST[naam]','$_POST[email]','$_POST[username]','$_POST[password]','$_POST[leeftijd]','$bestand','$datum','$_POST[geslacht]')") or die(mysql_error());
?>

</center>

en hoe krijg ik dit er in?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
<?php

// Your file name you are uploading
$file_name = $HTTP_POST_FILES['ufile']['name'];

// random 4 digit to add to our file name
// some people use date and time in stead of random digit

$random_digit=rand(0000,9999);

//combine random digit to you file name to create new file name
//use dot (.) to combile these two variables


$new_file_name=$random_digit.$file_name;

//set where you want to store files
//in this example we keep file in folder upload
//$new_file_name = new upload file name
//for example upload file name cartoon.gif . $path will be upload/cartoon.gif

$path= "upload/".$new_file_name;
if($ufile !=none)
{

if(copy($HTTP_POST_FILES['ufile']['tmp_name'], $path))
{

echo "Successful<BR/>";

//$new_file_name = new file name
//$HTTP_POST_FILES['ufile']['size'] = file size
//$HTTP_POST_FILES['ufile']['type'] = type of file

echo "File Name :".$new_file_name."<BR/>";
echo "File Size :".$HTTP_POST_FILES['ufile']['size']."<BR/>";
echo "File Type :".$HTTP_POST_FILES['ufile']['type']."<BR/>";
}

else
{
echo "Error";
}
}

?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/06/2011 19:11:08
Quote Anchor link
Gewoon een in_array check gebruiken om te kijken of de $_FILES['ufile']['type'] voorkomt in de array. Zoja... error...
 
Sven video

sven video

11/06/2011 19:38:36
Quote Anchor link
bedankt het is gelukt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
<?
global $_FILES;

$filename = $_FILES['userfile']['name'];  

$allow[0] = "jpg";
$allow[1] = "gif";
$allow[2] = "bmp";
$allow[2] = "png";
// $allow[3] = "exe"; enz.

if ($_POST["newname"])
    $uploadname = $_POST['newname'];
else
    $uploadname = $_FILES['userfile']['name'];
    
$extentie = substr($uploadname, -3);

for ($i = 0; $i < count($allow); $i++)
{

    if ($extentie == $allow[$i])
    {

        $extentie_check = "ok";
        $i = count($allow) + 5; // om loop te beindigen
    }
}


if ($extentie_check)
{

// Your file name you are uploading
$file_name = $HTTP_POST_FILES['userfile']['name'];

// random 4 digit to add to our file name
// some people use date and time in stead of random digit

$random_digit=$_POST[username];

//combine random digit to you file name to create new file name
//use dot (.) to combile these two variables


$new_file_name=$random_digit.$file_name;

//set where you want to store files
//in this example we keep file in folder upload
//$new_file_name = new upload file name
//for example upload file name cartoon.gif . $path will be upload/cartoon.gif

$path= "files/".$new_file_name;
if($ufile !=none)
{

if(copy($HTTP_POST_FILES['userfile']['tmp_name'], $path))
{

echo "Successful<BR/>";

//$new_file_name = new file name
//$HTTP_POST_FILES['ufile']['size'] = file size
//$HTTP_POST_FILES['ufile']['type'] = type of file

echo "File Name :".$new_file_name."<BR/>";
echo "File Size :".$HTTP_POST_FILES['userfile']['size']."<BR/>";
echo "File Type :".$HTTP_POST_FILES['userfile']['type']."<BR/>";
}

else
{
echo "Error";
}
}
}

?>
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

11/06/2011 20:04:51
Quote Anchor link
- SanThe - op 11/06/2011 14:22:18:
Script is zo te zien behoorlijk oud.
Script is lek => sql-injection.
Foutafhandeling ontbreekt.
Ik zie copy() en move_uploaded_file(), is dat niet dubbel.
$Vars buiten quotes houden.
Array-keys horen tussen quotes te staan.
Etc.
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

11/06/2011 22:01:50
Quote Anchor link
Als ik op je homepagina refresh telt de teller gewoon door. Je kan hier iets maken dat hij het per ip telt, klik
Gewijzigd op 11/06/2011 22:03:25 door Nick Dijkstra
 
Sven video

sven video

11/06/2011 22:03:16
Quote Anchor link
hoe?
kan je het script geven?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/06/2011 22:41:49
Quote Anchor link
Wat houdt je tegen om zelf wat te proberen?

Het gaat erom dat je met MySQL kijkt of het IP-adres van de gebruiker al in de database vermeld staat, of juist niet. In het laatste geval waarbij het IP-adres nog niet bekend is gebruik je INSERT om deze in de database te plaatsen met de huidige datum en tijd (met NOW() van MySQL). Bestaat het IP al in de database, dan UPDATE je daar steeds de tijd.

Met de DELETE en INTERVAL() functie van MySQL kan je in een tweede querie kijken bij welke IP's de datum ouder is dan 5 minuten (realtime zal niet makkelijk gaan lukken, dus daarom houden we een buffer-periode in), en in dat geval verwijder je die IP's weer.

Ik zou zeggen, probeer het eens... :-)
Gewijzigd op 11/06/2011 22:44:25 door - Ariën -
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

11/06/2011 22:55:07
Quote Anchor link
Sven video op 11/06/2011 22:03:16:
hoe?
kan je het script geven?


klik op die link? daar staat een scriptje
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/06/2011 23:02:42
Quote Anchor link
Is mij nog niet eens opgevallen :P
 

12/06/2011 13:07:32
Quote Anchor link
Gebruik eens css 3, daar kan je de hoeken mooi mee afronden..

Daar is deze code voor nodig:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
#main { clear:both; background: rgba(255,255,255,0.7); width:80%; margin:auto;
border-top-right-radius:40px; border-bottom-left-radius:40px; border-bottom-right-radius:40px; }
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

12/06/2011 14:21:07
Quote Anchor link
@Youri, Dat zou ik nog niet doen. Lekker wachten tot het er helemaal in zit. Teveel browsers kunnen het nu nog niet. (Te weinig mensen hebben een ondersteunende browser).

Nu nog gewoon lekker in css2 met wat plaatjes doen!
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

12/06/2011 14:25:51
Quote Anchor link
Rounded borders zou je al wel kunnen doen

Toevoeging op 12/06/2011 14:26:06:

Rounded borders zou je al wel kunnen doen
 
Erik van de Locht

Erik van de Locht

12/06/2011 15:14:00
Quote Anchor link
Het kan aan mij liggen, maar het duurde even voordat ik er achter kwam dat de zwarte balk bovenin de navigatie was. Je ziet een groot, centraal, wit scherm in het midden. Als gebruiker zou ik daar als eerst zoeken naar een navigatie. De navigatie staat nu zeg maar overal los van.

Ik werk hier op een resolutie van 1920*1080 op een 24" scherm en zit er circa 60cm vandaan. De tekst in de zwarte navigatiebalk is bij mij echt maar nét te lezen. Mijn ogen zijn prima hoor, maar houd rekening met gebruikers die niet optimaal zien.

De pagina 'Uploaden' kan wel een beschrijving gebruiken. Ik zie nu een knop 'Uploaden' staan met de beschrijving 'Klik op de knop' en dat is alles. Een gebruiker die niet zo veel kennis heeft van computers zal denken: Oke, ik klik er wel op. Terwijl ze eigenlijk niet eens weten wat de bedoeling is.

Op de pagina 'blog', maak door middel van opmaak duidelijk wat-wat is. Alles is dikgedrukt en dat maakt de overzichtelijkheid er niet beter op. Ik zie dat je van de titel van de blogpost een <h2> hebt gemaakt. Daar kan ik mee in komen maar de meta-data (datum enzo) samen met de inhoud van het bericht ook een heading? Dat volg ik niet helemaal. een <h*> tag is een heading. Een titel dus. Houd er rekening mee dat zoekmachines pagina's indexeren en dat bepaalde tags zwaarder wegen dan andere. Ik zou van de meta-data en de inhoud van je blog post gewoon paragrafen maken (<p>).
Ook kun je dan eventueel de meta-data schuingedrukt maken, om aan te geven dat het een stukje standaard informatie is wat bij een bericht hoort. Niet verplicht ofzo hoor, maar ik probeer je enkel wat te helpen :)

Probeer op je taalgebruik te letten (is geloof ik al eens eerder gezegd). Vooral hoofdletters. Het is nu net of je de shift-toets nog niet uitgevonden hebt ;-)

Plak niet zomaar overal grote foto's in. Schaal ze op het formaat die je nodig hebt. Ik zie toevallig een foto van ruim 750Kb voorbij komen die je met CSS terug geschaald hebt naar 150 pixels. Erg jammer van de performance en je dataverkeer ;)

Popups ben ik ook niet zo'n fan van. Veel mensen hebben tegenwoordig adblockers die dat soort dingen regelmatig tegenhouden. Mijn browser opende hem toevallig wel maar als iemand een ad-blocker heeft bestaat de kans dat hij denkt: Hey, waarom doet hij niks.

Wat is exact de doelgroep en het onderwerp van je website? Als ontwikkelaar moet je proberen je website op te laten vallen. Gebruikers moeten denken: Dat is een leuke site, daar ga ik nog een keer kijken. Nu kan ik wel begrijpen dat je een website maakt 'omdat je het leuk vind om een site te maken', maar dat is wel iets om in de toekomst over na te denken mocht je serieuzer iets willen maken.

Succes,
Erik
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.