Swift forumlier problemen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »
Stef Segers

Stef Segers

19/02/2008 16:10:00
Quote Anchor link
Hey allen,

Ik heb Swift aan de praat en het werkt TOPPIE!
Wat me wel opvalt is dat wanneer iemand zijn e-mail verkeerd invult of een verld vergeet je de melding netjes krijgt dat ie iets fout gedaan hebt of bent vergeten MAAR... de velden zijn allemaal leeg!

Op zich bij een standaard formulier niet zo'n mega probleem maar grote forumlieren minder fijn.

Is daar een optie voor om dit te activeren?

Stef
 
PHP hulp

PHP hulp

01/05/2024 04:54:03
 
Joren de Wit

Joren de Wit

19/02/2008 16:15:00
Quote Anchor link
Er valt niet zoveel te activeren. Je zult er zelf voor moeten zorgen dat je de reeds ingevulde waarden opslaat in bijvoorbeeld een sessievariabele en deze weer in de inputvelden neerzet als er een foutmelding opgetreden is...

Formuliercontrole

Je zou eens naar dit script kunnen kijken. Daar pas ik onder andere dat principe toe.
 
Stef Segers

Stef Segers

19/02/2008 16:17:00
Quote Anchor link
Hoi blanche,

Bedankt voor je reactie.. ik zal eens kijken of ik dat voor elkaar krijg ;)

UPDATE
VEEEL te veel werk voor een simpel forumlier wat ik nu heb. Ik skip het maar... Geen idee hoe ik dit script moet combineren met Swift.. ben al blijf dat ik dat na 2 dagen aan de praat heb.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Stef Segers
 
Joren de Wit

Joren de Wit

19/02/2008 16:19:00
Quote Anchor link
De regels waar het om gaat in dat script zijn 39, 51 en 62 en het formulier op regel 153-268. De variabele $_SESSION['input'] bevat na verzenden van het formulier de ingevulde gegevens en deze wordt weer gebruikt om ze in het formulier weer te geven...

ps. Je hoeft uiteraard niet het hele script over te nemen, enkel de belangrijke onderdelen eruit te pikken. Het is alleen een voorbeeld waarin je kunt zien hoe dat werkt.

pps. Contactformulier met Swift Mailer, in dit script pas ik het ook toe. Zie regel 35.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
Stef Segers

Stef Segers

19/02/2008 16:23:00
Quote Anchor link
Ik snap het wel, maar is dit wel te combineren met het Swift script zonder problemen??

Hier mijn form:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
                    <table border="0" width="100%">
                        <tr>
                            <td>
                             <?php
 
                            //Display an error if something went wrong
                            if (!empty($_GET["error"]))
                            {

                                switch ($_GET["error"])
                                {
                                    case
"not_enough_info": ?>

                                        <strong style="color: red;">U bent vergeten een veld in te vullen<strong><?php
                                        break;
                                    case
"invalid_email": ?>

                                        <strong style="color: red;">U heeft een verkeerd email address opgegeven</strong><?php
                                        break;
                                }
                            }

                            
                            ?>

                            
                            <form action="form_handle.php" method="post">
                                  <table width="100%" border="0" cellspacing="2" cellpadding="2">
                                  <tr>
                                    <td valign="top">Volledige naam:</td>
                                    <td valign="top"><input type="text" name="naam" /></td>
                                  </tr>
                                  <tr>
                                    <td valign="top">E-mailadres:</td>
                                    <td valign="top"><input type="text" name="email" /></td>
                                  </tr>
                                  <tr>
                                    <td valign="top">Telefoon:</td>
                                    <td valign="top"><input type="text" name="telefoon" /></td>
                                  </tr>
                                  <tr>
                                    <td valign="top">Datum trouwerij:</td>
                                    <td valign="top"><input type="text" name="datum_trouwerij" /></td>
                                  </tr>
                                  <tr>
                                    <td colspan="2" valign="top"><input type="submit" value="Verstuur de email" /></td>
                                    <td valign="top">&nbsp;</td>
                                  </tr>
                                 </table>
                                
                            </form>    
                    </table>
                </td>
            </tr>
        </table>


En hier mijn formhandler.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
<?php
 
//Check if the required fields were sent
// Redirect back to the form if not

if (empty($_POST["naam"]) || empty($_POST["email"])
    ||
empty($_POST["telefoon"]) || empty($_POST["datum_trouwerij"]))
{

    //redirect back to form
    header("Location: ./index.php?error=not_enough_info"); //This should really be an absolute URL if you know it
    exit();
}

 
$name = $_POST['naam'];
$email = $_POST['email'];
$title = "Trouwreportage aanvraag";
$body = "Trouwreportage aanvraag via de landingspagina:\n\n";
$body .= "\n\n";
$body .= 'Naam: '.$_POST['naam']."\n\n";
$body .= 'Tel: '.$_POST['telefoon']."\n\n";
$body .= 'Email: '.$_POST['email']."\n\n";
$body .= 'Datum trouwerij: '.$_POST['datum_trouwerij']."\n\n";
 
if (!preg_match("/[a-zA-Z0-9_\\.-]+@[a-zA-Z0-9_\\.-]+/", $email))
{

    header("Location: ./index.php?error=invalid_email");
    exit();
}

 
require_once "Swift.php";
require_once "Swift/Connection/SMTP.php";
 
if (is_writable("/tmp"))
{

    Swift_CacheFactory::setClassName("Swift_Cache_Disk");
    Swift_Cache_Disk::setSavePath("tmp");
}

$swift =& new Swift(new Swift_Connection_SMTP("mail.xxx.nl"));
$sender =& new Swift_Address($email, $name);
 
$message =& new Swift_Message("Trouwreportage aanvraag");
$message->attach(new Swift_Message_Part($body));

$sent = $swift->send($message, "[email protected]", $sender);
$swift->disconnect();
 
if ($sent)
{

    header("Location: ./success.php");
    exit();
}

else
{
    header("Location: ./index.php?error=sending_failed");
    exit();
}
[
/code]
 
Joren de Wit

Joren de Wit

19/02/2008 16:28:00
Quote Anchor link
Uiteraard. Voordat je de gebruiker weer terugstuurt naar het formulier, moet je zorgen dat je de reeds ingevulde waarden in een sessievariabele opslaat.

In je formulier ga je vervolgens voor ieder inputveld bekijken of er al een waarde voor ingevuld is en zo ja, dan zet je deze in het value attribuut...
 
Stef Segers

Stef Segers

19/02/2008 16:34:00
Quote Anchor link
Oke.. ik snap m ... maar de vraag hoe dit uit te voeren.. waar pas ik de code toe en hoe...

Gebeurt dit in het forumlier of in de formhandler....
En wat en waar vul ik in....
 
Joren de Wit

Joren de Wit

19/02/2008 16:39:00
Quote Anchor link
En dat is precies waar je eens naar zou kunnen kijken in die voorbeelden. Zowel in je afhandeling als in je formulier zelf zul je een deel moeten toepassen. Maar goed, dat komt dus allemaal duidelijk naar voren in die voorbeeldjes.

Als je het eerste te uitgebreid vindt, kijk dan eens naar het tweede dat ik gaf. Die is een stuk korter en is bovendien ook een mail script met Swift Mailer.
 
Stef Segers

Stef Segers

19/02/2008 16:42:00
Quote Anchor link
Ik heb alleen 1 link met een heel lang document gezien.

Verder draait mijn server php4 ... is dat een probleem?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

19/02/2008 16:46:00
Quote Anchor link
Dan is sowieso het gebruik van Swift niet mogelijk aangezien php4 geen exceptions kent. En Swift gebruik die dingen voor de foutafhandeling...
 
Stef Segers

Stef Segers

19/02/2008 16:56:00
Quote Anchor link
Swift werkt helemaal TOp bij mij!
Ik heb de versie 4 van Swift welke gewoon goed z'n werk doet....


Probleem is dat ik al meerdere malen getrecht heb over te stappen op PHP5.... maar IIS hangt wanneer ik dat wil doen en mijn productiemachine is al meerdere malen de dupe ervan geweest...

Maar goed.. ik laat het maar even voor wat het is... Swift werkt.. formhadeling met onthouden van gegevens helaas niet op een klein formulier.. jammer dan
 
Joren de Wit

Joren de Wit

19/02/2008 17:43:00
Quote Anchor link
Oh je werkt natuurlijk met de PHP4 versie van Swift. Ik heb eigenlijk geen idee hoe het daar met de foutafhandeling zit...

Maar goed, Swift is helemaal niet van invloed op jouw probleem. Ik had het over dit script dat een stuk korter is.
 
Stef Segers

Stef Segers

19/02/2008 18:54:00
Quote Anchor link
Hey Blanche,

Dan had ik toch hetzelfde script.. dat is GROOOOOOOOOOOOT

Ik dacht aan 2 regels ofzo;)

Stef
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.