Syntax error bij query.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

Lauren Zonneveld

Lauren Zonneveld

03/11/2009 12:03:00
Quote Anchor link
Thomas schreef op 03.11.2009 11:34:
als ik dit doe:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$query
= ("SELECT * FROM nolist WHERE nofriend1 = '" .$userdata["id"]. "'");
$getignore = mysql_query($query) or die($query.'<br />'.mysql_error());
echo $getignore;
?>


krijg ik deze error:

Quote:
Resource id #18 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1


Zoals Chris al zei echo $getignore kan hier niet, dat is een resource, maar het feit dat de code al zover komt wil zeggen dat de query dus correct is uitgevoerd... dus THEORETISCH zou het volgende moeten werken:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$query
= ("SELECT * FROM nolist WHERE nofriend1 = '" .$userdata["id"]. "'");
$getignore = mysql_query($query) or die($query.'<br />'.mysql_error());

while($row = msql_fetch_assoc($getignore)) {
  echo $row['nofriend1'];
}

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 00:46:12
 
Thomas van Broekhoven

Thomas van Broekhoven

03/11/2009 12:09:00
Quote Anchor link
Finally got it!

Vraag me niet hoe, heb alle variabelen ondertussen gewijzigd, maar het is gelukt! Allemaal bedankt voor de hulp!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Thomas van Broekhoven
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.