Syntax Error TPLparser

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »
Remco S

Remco S

17/07/2007 15:46:00
Quote Anchor link
Ik krijg een fout error in de php script.
Ik heb al meer dan een uur ziiten zoeken maar kan niks vinden.
Willen jullie voor mij het probleem oplossen?
Al vast bedankt
De error:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/snol/domains/snol.gratishosted.nl/public_html/include/tplparser.php on line 191


En hier onder het script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
<?php
$fout1
= '';
$fout2 = '';
$fout3 = '';
$fout4 = '';
$_POST['in1'] = '';
$_POST['in2'] = '';
$_POST['in3'] = '';
$_POST['in4'] = '';

define('T_BYFILE',0);
define('T_BYVAR',1);
define('TP_ROOTBLOCK','_ROOT');

class TemplatePowerParser {
    var
$tpl_base;
    var
$tpl_include;
    var
$tpl_count;
    var
$rootBlockName;
    var
$ignore_stack;
    var
$parent   = Array();
    var
$defBlock = Array();

    function
TemplatePowerParser( $tpl_file, $type ) {
        $this->tpl_base = Array( $tpl_file, $type );
        $this->tpl_count = 0;
        $this->ignore_stack = Array( false );
    }

    function
__prepare() {
        $this->defBlock[ TP_ROOTBLOCK ] = Array();
        $tplvar = $this->__prepareTemplate( $this->tpl_base[0], $this->tpl_base[1]  );
        $initdev['varrow']  = 0;
        $initdev['coderow'] = 0;
        $initdev['index']   = 0;
        $initdev['ignore']  = false;
        $this->__parseTemplate( $tplvar, TP_ROOTBLOCK, $initdev );

        for( $i=0; $i <= $this->tpl_count; $i++ )
            unset( $this->{'tpl_rawContent'. $i} );
    }

    function
__prepareTemplate( $tpl_file, $type ) {
        $tplvar = 'tpl_rawContent'. $this->tpl_count;
        $this->{$tplvar}["content"] = ($type == T_BYVAR) ? preg_split('/n/', $tpl_file, -1, PREG_SPLIT_DELIM_CAPTURE) : @file( $tpl_file );
        $this->{$tplvar}["size"] = sizeof( $this->{$tplvar}["content"] );
        $this->tpl_count++;

        return $tplvar;
    }
  
        function
__parseTemplate( $tplvar, $blockname, $initdev ) {
                $coderow = $initdev['coderow'];
                $varrow  = $initdev['varrow'];
                $index   = $initdev['index'];
                $ignore  = $initdev['ignore'];

            while( $index < $this->{$tplvar}["size"] ) {
                    if ( preg_match('/<!--[ ]?(START|END) IGNORE -->/', $this->{$tplvar}["content"][$index], $ignreg) )
                        (
$ignreg[1] == 'START') ? array_push( $this->ignore_stack, true ) : array_pop( $this->ignore_stack ) ;
                    else {
                        if( !end( $this->ignore_stack ) ) {
                                if( preg_match('/<!--[ ]?(START|END|INCLUDE) BLOCK : (.+)-->/', $this->{$tplvar}["content"][$index], $regs)) {
                                    $regs[2] = trim( $regs[2] );

                                    if( $regs[1] == 'INCLUDE') {
                                            if( isset( $this->tpl_include[ $regs[2] ]) ) {
                                                $tpl_file = $this->tpl_include[ $regs[2] ][0];
                                                $type   = $this->tpl_include[ $regs[2] ][1];
                                            }
else
                                                $initdev['varrow']  = $varrow;
                                                $initdev['coderow'] = $coderow;
                                                $initdev['index']   = 0;
                                                $initdev['ignore']  = false;
                                                $tplvar2 = $this->__prepareTemplate( $tpl_file, $type );
                                                $initdev = $this->__parseTemplate( $tplvar2, $blockname, $initdev );
                                                $coderow = $initdev['coderow'];
                                                $varrow  = $initdev['varrow'];
                                    }
else
                            if( $regs[2] == $blockname )
                                                break;
                                            else {
                                                $this->defBlock[ $regs[2] ] = Array();
                                                $this->defBlock[ $blockname ]["_B:". $regs[2]] = '';
                                                $this->index[ $regs[2] ]  = 0;
                                                $this->parent[ $regs[2] ] = $blockname;
                                                $index++;
                                                $initdev['varrow']  = 0;
                                                $initdev['coderow'] = 0;
                                                $initdev['index']   = $index;
                                                $initdev['ignore']  = false;
                                                $initdev = $this->__parseTemplate( $tplvar, $regs[2], $initdev );
                                                $index = $initdev['index'];
                                            }
                                }
else {
                                    $sstr = explode( '{', $this->{$tplvar}["content"][$index] );
                                    reset( $sstr );

                                        $this->defBlock[$blockname]["_C:$coderow"] = current( $sstr );
                                        $coderow++;

                                    while (next($sstr)) {
                                            $pos = strpos( current($sstr), '}' );
                                            $strlength = strlen( current($sstr) );
                                               $varname   = substr( current($sstr), 0, $pos );

                                                $this->defBlock[$blockname]["_V:$varrow" ] = $varname;
                                                $varrow++;

                                                   $this->defBlock[$blockname]["_C:$coderow"] = substr( current( $sstr ), ($pos + 1), ($strlength - ($pos + 1)) );
                                                $coderow++;
                                    }
                                }
                        }
                    }


                $index++;

            }


            $initdev['varrow']  = $varrow;
            $initdev['coderow'] = $coderow;
            $initdev['index']   = $index;
            return $initdev;
    }

    function
assignInclude( $iblockname, $value, $type=T_BYFILE ) {
                $this->tpl_include["$iblockname"] = Array( $value, $type );
        }
}


class TemplatePower extends TemplatePowerParser {
    var
$index = Array();
    var
$content = Array();        
    var
$currentBlock;
    var
$showUnAssigned;
    var
$serialized;
    var
$globalvars = Array();
    var
$prepared;
        var
$query;
        var
$status;

    function
TemplatePower( $tpl_file='', $type= T_BYFILE ) {
        TemplatePowerParser::TemplatePowerParser( $tpl_file, $type );
        $this->prepared = false;
        $this->showUnAssigned = false;
        $this->serialized = false;  
    }
  
    function
__outputContent( $blockname )  {
        for( $i=0; $i < sizeof( $this->content[ $blockname ] ); $i++) {
                        $defblockname = $this->content[ $blockname ][$i][0];

                        for( reset( $this->defBlock[ $defblockname ]);  $k = key( $this->defBlock[ $defblockname ]);  next( $this->defBlock[ $defblockname ] ) ) {
                            if ($k[1] == 'C')
                                    echo $this->defBlock[ $defblockname ][$k];
                            else
                                if ($k[1] == 'V') {
                                        $defValue = $this->defBlock[ $defblockname ][$k];

                                        if( !isset( $this->content[ $blockname ][$i][ "_V:". $defValue ] ) ) {
                                               if( isset( $this->globalvars[ $defValue ] ) )
                                                   $value = $this->globalvars[ $defValue ];
                                                else
                                                    $value = ($this->showUnAssigned) ? '{'. $defValue .'}' : '';
                                        }
else
                                                $value = $this->content[ $blockname ][$i][ "_V:". $defValue ];
                                            echo $value;
                                }
else
                                    if ($k[1] == 'B' AND isset( $this->content[ $blockname ][$i][$k]))
                            $this->__outputContent( $this->content[ $blockname ][$i][$k] );
                        }
                }
    }

        function
prepare()
        {
            @
mysql_connect('localhost', 'snol_1', 'power1');
               @
mysql_select_db('snol_1);

                if (!$this->serialized)
                        TemplatePowerParser::__prepare();

                $this->prepared = true;
                $this->index[ TP_ROOTBLOCK ] = 0;
        $this->content[ TP_ROOTBLOCK ."_0"  ][0] = Array( TP_ROOTBLOCK );
        $this->currentBlock = &$this->content[ TP_ROOTBLOCK ."_0" ][0];
        }

        function newBlock( $blockname ) {
                $parent = $this->content[ $this->parent[$blockname] .'
_'. $this->index[$this->parent[$blockname]] ];
        $lastitem = sizeof( $parent );
               $lastitem > 1 ? $lastitem-- : $lastitem = 0;
        $ind_blockname = $blockname .'
_'. $this->index[ $blockname ];
        
                if ( !IsSet( $parent[ $lastitem ]["_B:$blockname"] )) {
                        $this->index[ $blockname ] += 1;
                        $ind_blockname = $blockname .'
_'. $this->index[ $blockname ];            
            
                        if (!IsSet( $this->content[ $ind_blockname ] ) )
                             $this->content[ $ind_blockname ] = Array();

                        $parent[ $lastitem ]["_B:$blockname"] = $ind_blockname;
        }

                $blocksize = sizeof( $this->content[ $ind_blockname ] );
                $this->content[ $ind_blockname ][ $blocksize ] = Array( $blockname );
                $this->currentBlock = &$this->content[ $ind_blockname ][ $blocksize ];
    }

        function assignGlobal( $varname, $value ) {
                if (is_array( $varname )) {
                        foreach($varname as $var => $value)
                         $this->globalvars[ $var ] = $value;
                } else
                        $this->globalvars[ $varname ] = $value;
        }

    function __assign( $varname, $value) {
        if( sizeof( $regs = explode('
.', $varname ) ) == 2 ) {
            $lastitem = @sizeof( $this->content[ $regs[0] .'
_'. $this->index[ $regs[0] ] ] );
                        $lastitem > 1 ? $lastitem-- : $lastitem = 0;
                        $block = &$this->content[ $regs[0] .'
_'. $this->index[ $regs[0] ] ][ $lastitem ];
                        $varname = $regs[1];
                } else
                        $block = &$this->currentBlock;
                    $block["_V:$varname"] = $value;
        }

        function assign( $varname, $value='' ) {
                if (is_array( $varname )) {
                       foreach($varname as $var => $value)
                            $this->__assign( $var, $value );
                } else
                        $this->__assign( $varname, $value );
        }

        function printToScreen() {
            $this->__outputContent( TP_ROOTBLOCK .'
_0' );
        mysql_close();
        }

    function query($query) {  
            $this->query = mysql_unbuffered_query($query) or die('
<font size="2" face="Verdana">DrugsCartel: <b>Query Error.</b><br>De query kan niet worden uitgevoerd.<br><br><b>Query:</b> mysql_query("'.htmlspecialchars(stripslashes($query)).'");<br><br><b>Error:</b> '.mysql_error().'</font>');  
        }  

    function in($query) {
            return addslashes($query);
        }  

    function uit($query) {
            return htmlspecialchars(stripslashes($query));  
        }  

    function check($query) {
            return addslashes(trim(htmlspecialchars($query)));
        }  

    function ingelogd($query) {
        if ($query == 0) header('
Location: http://snol.gratishosted.nl/login.php');
    }  


    function
uitgelogd($query) {
        if ($query == 1) header('Location: http://snol.gratishosted.nl/start.php');
    }  

    function
status($query, $status, $geld, $power, $id, $avatar, $h1, $h2) {
        $godfather = ($status == 2) ? '<b><a href=http://snol.gratishosted.nl/profiel.php?id='.$query.' onmouseover="popup(''.$query.'', ''.$avatar.'', ''.$geld.'', ''.$power.'', ''.$query.'', ''.$status.'', ''.$id.'', ''.$h1.'', ''.$h2.'');"><img src=http://snol.gratishosted.nl/img/gf.gif width=13 height=9 alt=Godfather border=0>'.$query.'</a></b>' : '<b><a href=http://snol.gratishosted.nl/profiel.php?id='.$query.' onmouseover="popup(''.$query.'', ''.$avatar.'', ''.$geld.'', ''.$power.'', ''.$query.'', ''.$status.'', ''.$id.'', ''.$h1.'', ''.$h2.'');">'.$query.'</a></b>';
        return $godfather;

    }
}


?>



Wie kan dit voor mijn fixen plaats dan A.U.B de nieuwe en goede code in de reacties
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Remco S
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 10:55:06
 
Koko

koko

17/07/2007 15:54:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
               @mysql_select_db('snol_1);


Zoals je in jouw post ziet zit de fout waar alles plots rood is. Je moet na snol_1 nog een ' zetten.
 
- wes  -

- wes -

17/07/2007 15:59:00
Quote Anchor link
en die @ weghalen, fouten onderdrukken is bah en foei
 
Remco S

Remco S

17/07/2007 15:59:00
Quote Anchor link
Wil ej de hele code doorgeven aan me de gefixe php script dus
 
Koko

koko

17/07/2007 16:02:00
Quote Anchor link
Seg, t is gewoon een ' bijzetten. Da's minder werk dan alles kopiëren en plakken. Het gaat hier over regel 179.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.