Syntax error unexpected '<'

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »
Bert Van den Brande

Bert Van den Brande

10/11/2010 10:20:05
Quote Anchor link
Ik heb een probleem met volgende code.
In de code staat ergens
<table width="100%" border="1" style="border:1px solid #000000">

maar als ik dus onderstaande code laat checken dan geeft hij volgende foutmelding:
Parse error: syntax error, unexpected '<' in CODE on line 180 Errors parsing CODE

Wat doe ik fout?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
<?php







// no direct access



defined( '_JEXEC' ) or die( 'Restricted access' );



require_once(JPATH_BASE.DS.'modules'.DS.'mod_uitslagen'.DS.'assets'.DS.'connGewest.php');







if (!function_exists("GetSQLValueString")) {



function
GetSQLValueString($theValue, $theType, $theDefinedValue = "", $theNotDefinedValue = "")



{




  $theValue = get_magic_quotes_gpc() ? stripslashes($theValue) : $theValue;







  $theValue = function_exists("mysql_real_escape_string") ? mysql_real_escape_string($theValue) : mysql_escape_string($theValue);







  switch ($theType) {



    case
"text":



      $theValue = ($theValue != "") ? "'" . $theValue . "'" : "NULL";



      break;    



    case
"long":



    case
"int":



      $theValue = ($theValue != "") ? intval($theValue) : "NULL";



      break;



    case
"double":



      $theValue = ($theValue != "") ? "'" . doubleval($theValue) . "'" : "NULL";



      break;



    case
"date":



      $theValue = ($theValue != "") ? "'" . $theValue . "'" : "NULL";



      break;



    case
"defined":



      $theValue = ($theValue != "") ? $theDefinedValue : $theNotDefinedValue;



      break;



  }




  return $theValue;



}



}




mysql_select_db($database_connGewest, $connGewest);



$query_rsAanduidingen = "SELECT * FROM `aanduidingen` WHERE Scheidsrechter LIKE '%Aernouts%' ORDER BY Datum, Uur";

$rsAanduidingen = mysql_query($query_rsAanduidingen, $connGewest) or die(mysql_error());



$row_rsAanduidingen = mysql_fetch_assoc($rsAanduidingen);



$totalRows_rsAanduidingen = mysql_num_rows($rsAanduidingen);



?>
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"



    "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">







<html>
 <head>
 <meta name="auteur" content="Bert Van den Brande">
 <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=ISO-8859-1">
 <title>Aanduidingen</title>
<link href="http://volley-bal.be/joomla/templates/rt_versatility4_j15/css/style9.css" rel="stylesheet" type="text/css">
</head>
<body>
<p><h5>Aanduidingen Aernouts Dieter</h5><br>
    <?php if ($totalRows_rsAanduidingen == 0 ) { ?>
Geen aanduidingen voor deze scheidsrechter.
<?php } else {
echo
<table width="100%" border="1" style="border:1px solid #000000">



    <
tr>

      <
td><h5>Type</h5></td>

      <
td><h5>Datum - Uur</h5></td>

      <
td><h5>Reeks - Wednr</h5></td>
      
      <
td><h5>Wedstrijd</h5></td>

      <
td><h5>Scheidsrechter</h5></td>

      <
td><h5>Zaal</h5></td>

    <
/tr>

while ($row_rsAanduidingen = mysql_fetch_assoc($rsAanduidingen)) { ?>


    <tr>

     <td width="100"><div align="justify"><?php echo $row_rsAanduidingen['Type']; ?></div></td>

     <td width="100"><div align="justify"><?php echo date('d/m/Y',strtotime ($row_rsAanduidingen['Datum'])); ?>
<br>
 <?php echo $row_rsAanduidingen['Uur']; ?></div></td>

     <td width="200"><div align="justify"><?php echo $row_rsAanduidingen['Reeks']; ?><br>
     <?php echo $row_rsAanduidingen['Wednr']; ?>
     </div></td>

     <td width="250"><div align="justify"><?php echo $row_rsAanduidingen['Thuis']; ?>- <?php echo $row_rsAanduidingen['Bezoek']; ?></div></td>

     <td width="150"><div align="justify"><?php echo $row_rsAanduidingen['Scheidsrechter']; ?></div></td>
    
 <td width="50"><div align="justify"><?php echo $row_rsAanduidingen['Zaal']; ?></div></td>

    </tr>

<?php}?>
echo </table>;


Graag in het vervolg bij code, [code] [/code] tags gebruiken.
Topic verplaatst. [/modedit]
Gewijzigd op 19/11/2010 11:23:30 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 16:19:58
 
Gerhard l

gerhard l

19/11/2010 10:02:05
Quote Anchor link
kan je regel 170 tot 190 er ook opzetten ofzo, van het goede bestand? met [.code] tags zonder punt? word een beetje onoverzichtelijk ;p

Toevoeging op 19/11/2010 10:07:33:

zet html die je echod tussen "" might fix the problem

Toevoeging op 19/11/2010 10:09:01:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php } else {
echo '
<table width="100%" border="1" style="border:1px solid #000000">



    <tr>

      <td><h5>Type</h5></td>

      <td><h5>Datum - Uur</h5></td>

      <td><h5>Reeks - Wednr</h5></td>
      
      <td><h5>Wedstrijd</h5></td>

      <td><h5>Scheidsrechter</h5></td>

      <td><h5>Zaal</h5></td>

    </tr>
'
;
while ($row_rsAanduidingen = mysql_fetch_assoc($rsAanduidingen)) { ?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.