Syntax error unexpected '<'

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »
Bert Van den Brande

Bert Van den Brande

10/11/2010 10:20:05
Quote Anchor link
Ik heb een probleem met volgende code.
In de code staat ergens
<table width="100%" border="1" style="border:1px solid #000000">

maar als ik dus onderstaande code laat checken dan geeft hij volgende foutmelding:
Parse error: syntax error, unexpected '<' in CODE on line 180 Errors parsing CODE

Wat doe ik fout?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
<?php







// no direct access



defined( '_JEXEC' ) or die( 'Restricted access' );



require_once(JPATH_BASE.DS.'modules'.DS.'mod_uitslagen'.DS.'assets'.DS.'connGewest.php');







if (!function_exists("GetSQLValueString")) {



function
GetSQLValueString($theValue, $theType, $theDefinedValue = "", $theNotDefinedValue = "")



{




  $theValue = get_magic_quotes_gpc() ? stripslashes($theValue) : $theValue;







  $theValue = function_exists("mysql_real_escape_string") ? mysql_real_escape_string($theValue) : mysql_escape_string($theValue);







  switch ($theType) {



    case
"text":



      $theValue = ($theValue != "") ? "'" . $theValue . "'" : "NULL";



      break;    



    case
"long":



    case
"int":



      $theValue = ($theValue != "") ? intval($theValue) : "NULL";



      break;



    case
"double":



      $theValue = ($theValue != "") ? "'" . doubleval($theValue) . "'" : "NULL";



      break;



    case
"date":



      $theValue = ($theValue != "") ? "'" . $theValue . "'" : "NULL";



      break;



    case
"defined":



      $theValue = ($theValue != "") ? $theDefinedValue : $theNotDefinedValue;



      break;



  }




  return $theValue;



}



}




mysql_select_db($database_connGewest, $connGewest);



$query_rsAanduidingen = "SELECT * FROM `aanduidingen` WHERE Scheidsrechter LIKE '%Aernouts%' ORDER BY Datum, Uur";

$rsAanduidingen = mysql_query($query_rsAanduidingen, $connGewest) or die(mysql_error());



$row_rsAanduidingen = mysql_fetch_assoc($rsAanduidingen);



$totalRows_rsAanduidingen = mysql_num_rows($rsAanduidingen);



?>
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"



    "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">







<html>
 <head>
 <meta name="auteur" content="Bert Van den Brande">
 <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=ISO-8859-1">
 <title>Aanduidingen</title>
<link href="http://volley-bal.be/joomla/templates/rt_versatility4_j15/css/style9.css" rel="stylesheet" type="text/css">
</head>
<body>
<p><h5>Aanduidingen Aernouts Dieter</h5><br>
    <?php if ($totalRows_rsAanduidingen == 0 ) { ?>
Geen aanduidingen voor deze scheidsrechter.
<?php } else {
echo
<table width="100%" border="1" style="border:1px solid #000000">



    <
tr>

      <
td><h5>Type</h5></td>

      <
td><h5>Datum - Uur</h5></td>

      <
td><h5>Reeks - Wednr</h5></td>
      
      <
td><h5>Wedstrijd</h5></td>

      <
td><h5>Scheidsrechter</h5></td>

      <
td><h5>Zaal</h5></td>

    <
/tr>

while ($row_rsAanduidingen = mysql_fetch_assoc($rsAanduidingen)) { ?>


    <tr>

     <td width="100"><div align="justify"><?php echo $row_rsAanduidingen['Type']; ?></div></td>

     <td width="100"><div align="justify"><?php echo date('d/m/Y',strtotime ($row_rsAanduidingen['Datum'])); ?>
<br>
 <?php echo $row_rsAanduidingen['Uur']; ?></div></td>

     <td width="200"><div align="justify"><?php echo $row_rsAanduidingen['Reeks']; ?><br>
     <?php echo $row_rsAanduidingen['Wednr']; ?>
     </div></td>

     <td width="250"><div align="justify"><?php echo $row_rsAanduidingen['Thuis']; ?>- <?php echo $row_rsAanduidingen['Bezoek']; ?></div></td>

     <td width="150"><div align="justify"><?php echo $row_rsAanduidingen['Scheidsrechter']; ?></div></td>
    
 <td width="50"><div align="justify"><?php echo $row_rsAanduidingen['Zaal']; ?></div></td>

    </tr>

<?php}?>
echo </table>;


Graag in het vervolg bij code, [code] [/code] tags gebruiken.
Topic verplaatst. [/modedit]
Gewijzigd op 19/11/2010 11:23:30 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 02:53:11
 
Gerhard l

gerhard l

19/11/2010 10:02:05
Quote Anchor link
kan je regel 170 tot 190 er ook opzetten ofzo, van het goede bestand? met [.code] tags zonder punt? word een beetje onoverzichtelijk ;p

Toevoeging op 19/11/2010 10:07:33:

zet html die je echod tussen "" might fix the problem

Toevoeging op 19/11/2010 10:09:01:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php } else {
echo '
<table width="100%" border="1" style="border:1px solid #000000">



    <tr>

      <td><h5>Type</h5></td>

      <td><h5>Datum - Uur</h5></td>

      <td><h5>Reeks - Wednr</h5></td>
      
      <td><h5>Wedstrijd</h5></td>

      <td><h5>Scheidsrechter</h5></td>

      <td><h5>Zaal</h5></td>

    </tr>
'
;
while ($row_rsAanduidingen = mysql_fetch_assoc($rsAanduidingen)) { ?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.