tabel volgorde aanpassen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »
Ric swave

ric swave

24/11/2010 13:16:50
Quote Anchor link
beste leden,

graag wil ik jullie hulp vragen voor het volgende:
Ik heb een eigen cms'je gemaakt waarbij ik in mijn overzicht pagina's in een tabelvorm de pagina's weergeef (dus titel, en evt, verwijder, edit opties).
Nu wil ik ook de volgorde kunnen aanpassen van de pagina's zoals ze straks in mijn menu komen. Daarvoor heb ik al een extra kolom in mijn (mysql)tabel opgenomen.

Kan iemand mij helpen met een functie die de waarden van mijn tabel doorgeeft aan een ajax script? Bij mij zoektocht heb ik jquery met een table dnd extentie gevonden, waardoor ik de zichtbare tabel wel kan verplaatsen. Nu wil ik alleen dan bij het 'onchange' event de (aangepaste) volgorde meteen wegschrijven.



Mijn html code voor tabel:

<table id="HtmlPages">
<tr class="oneven" id="1">
<td>pagina 1</td>
</tr>

<tr class="oneven" id="2">
<td>pagina 2</td>
</tr>
<tr class="even" id="3">
<td>pagina 3</td>
</tr>
</table>
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 00:02:56
 
Bas Cost Budde

Bas Cost Budde

24/11/2010 13:35:00
Quote Anchor link
Ik heb er zelf altijd een hekel aan als een reactie neerkomt op "ik zou het anders doen", toch zet ik deze hier neer:

Verstuur eerst de verplaatsopdracht naar je database, en vraag daarna de nieuwe tabel op. Zo voorkom je problemen wanneer je op het scherm iets doet dat de database niet kan verwerken.

Je geeft je pagina's dan een knop 'eentje verder' en 'eentje terug'. Klik je daarop, verstuur dan het knopcommando (+1 of -1, bijvoorbeeld) samen met de aanduider van je pagina naar een speciaal script dat de volgorde van de pagina's kan wijzigen. Omdat je het al over jquery hebt: de success-handler van die aanroep moet dan de inhoud opnieuw opvragen (met een nieuw request dus)
 
Ric swave

ric swave

24/11/2010 13:59:47
Quote Anchor link
Hoi Bas,

Dank je wel voor je antwoord.
Het is inderdaad een tip van je! Ik moet er even over nadenken hoe ik dat (+1 of -1) in kan laten passen.

gr,
 
Bas Cost Budde

Bas Cost Budde

24/11/2010 14:01:51
Quote Anchor link
Dat heb ik wel vaker gedaan. Kun je me de layout van je tabellen sturen? mag in een pm. Dan doe ik je even een voorzet.

Wil je ook assistentie bij de javascript-kant?
 
Ric swave

ric swave

24/11/2010 14:44:07
Quote Anchor link
ik genereer de tabellen door php:

bedoel je met layout de gegenereerde html?

zoiets:

En bij javascript kan ik ook wat hulp gebruiken, zo leer ik het ook, dank je wel!

<table id="HtmlPages">
<tr>
<th width="60%">Titel</th>
<th>Edit</th>
<th>Status</th>
<th>Delete</th>
<th></th>
<th></th>
</tr><tr class="oneven" id="4">
<td>Contact</td>
<td><a href="index.php?pages/edit/4"><img src="http://mijndomein/images/icon-edit.png" border="1" /></a></td>
<td><a href="index.php?pages/visible/4"><img src="http://mijndomein/images/icon-visible.png" border="1" /></a></td>
<td><a href="index.php?pages/delete/4"><img src="http://mijndomein/images/icon-delete.png" border="1" /></a></td>
<td></td>
<td></td>
</tr><tr class="even" id="2">
<td>test</td>
<td><a href="index.php?pages/edit/2"><img src="http://mijndomein/images/icon-edit.png" border="1" /></a></td>
<td><a href="index.php?pages/visible/2"><img src="http://mijndomein/images/icon-visible.png" border="1" /></a></td>
<td><a href="index.php?pages/delete/2"><img src="http://mijndomein/images/icon-delete.png" border="1" /></a></td>
<td></td>
<td></td>
</tr><tr class="oneven" id="1">
<td>Test</td>
<td><a href="index.php?pages/edit/1"><img src="http://mijndomein/images/icon-edit.png" border="1" /></a></td>
<td><a href="index.php?pages/visible/1"><img src="http://mijndomein/images/icon-visible.png" border="1" /></a></td>
<td><a href="index.php?pages/delete/1"><img src="http://mijndomein/images/icon-delete.png" border="1" /></a></td>
<td></td>
<td></td>
</tr>
</table>
 
Bas Cost Budde

Bas Cost Budde

24/11/2010 14:51:15
Quote Anchor link
ik bedoelde je mysql-tabellen. Maar hier kan ik al op aansluiten; je hebt immers bewerklinks achter je objecten. Mooie urls, benieuwd naar je systeem; maar dat even terzijde.

Je hebt nog twee links nodig per object:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<a href="index.php?pages/move_up/1">Omhoog</a>
<a href="index.php?pages/move_down/1">Omlaag</a>


Ik zie alleen niet hoe je hier javascript aan vastmaakt; loop je met een document.ready() alle A-elementen af of zoiets? En zo ja, wat doe je dan met die urls?
Maar ook dit weer terzijde. Als het met submit & refresh werkt, gaat het met ajax ook goedkomen.

Nog een opmerking uit de REST-hoek: een opdracht aan de server waarmee je data verandert, kun je beter POSTen dan GETten (zoals je dat met een a doet). Robots indiceren je site en slopen daarbij keurig alle data uit je database :) door het volgen van alle delete-links.

Ik wil wel weten hoe je index.php in elkaar zit, alleen hoef je die niet perse hier te plakken; daar wordt het topic al snel zo groot van. Wanneer we de details goed hebben, kunnen we de relevante delen altijd nog onderposten.
 
Ric swave

ric swave

24/11/2010 15:01:20
Quote Anchor link
ik denk dat je hier naar zoekt, verder ben ik niet gekomen en de rest is echt html of php, de ajax call werkte wel :), dat heb ik even in commentaar gezet omdat ik niet direct wist hoe ik het zou moeten aansluiten:

$(document).ready(
function() {
$('#HtmlPages').tableDnD();

}
);

$("#HtmlPages").change(
function(test) {
alert('Yes');
}
);
/*

$.ajax({
url: '../ajax/change_page_order.php',
success: function(data) {
$('#Logs').html(data);
alert('Load was performed.');
}

});
*/
 
Bas Cost Budde

Bas Cost Budde

29/11/2010 11:56:37
Quote Anchor link
:( dan wil je ingrijpen op een bestaande tableDnD... zit daar geen documentatie bij voor het opslaan in een database?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.