Tags uit string halen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »
Dennis WhoCares

Dennis WhoCares

07/12/2012 19:45:31
Quote Anchor link
Ok, hier komt het, ik ben bezig met een template parser, maar nou kan het ene template andere tags bevatten dan de andere.
Ik wil de template scannen op tags, en vervolgens de tags in een array opslaan.

Quote:
function GetBetween($content,$start,$end){
$r = explode($start, $content);
if (isset($r[1])){
$r = explode($end, $r[1]);
return $r[0];
}
return '';
}

$text = "Blahblah dit is {test1} maar er is meer {test2} want ook een {test3}...";

echo GetBetween($text,"{","}");


Ik heb zelf al vanalles geprobeerd, maar ik probeer deze functie in een loop te krijgen, zodat ie door blijft zoeken, tot alle tags gevonden zijn, en in het voorbeeld hierboven het resultaat dus tot array("test1","test2","test3") te krijgen..

Iemand enig idee?
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 01:55:10
 
Jaron T

Jaron T

07/12/2012 19:58:28
Quote Anchor link
kijk eens naar preg_match(_all) op php.net. Die zet het automatisch voor je in een array en daarbij is de validatie ook veel beter dan iets kloten met start en end
 
Dennis WhoCares

Dennis WhoCares

07/12/2012 20:13:32
Quote Anchor link
Jaron T op 07/12/2012 19:58:28:
kijk eens naar preg_match(_all) op php.net. Die zet het automatisch voor je in een array en daarbij is de validatie ook veel beter dan iets kloten met start en end


Quote:
preg_match_all("/{(.*)}/", $text, $out, PREG_SET_ORDER);
var_dump($out);


Dit ziet er al beter uit, alleen ben niet zo goed met de replace patterns, en kan het ook niet zo vinden.
Gewijzigd op 07/12/2012 21:08:50 door Dennis WhoCares
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

07/12/2012 20:15:08
Quote Anchor link
Het kan zelfs ook met preg_replace:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$patterns
= array('^\{test1\}^','^\{test2\}^','^\{test3\}^');
$replacements = array('waarde1', 'waarde2', 'waarde3');
$iets = 'Dit is de waarde van test1: {test1}<br>
    Dit is de waarde van test2: {test2}<br>
    Dit is de waarde van test3: {test3}<br>'
;
echo preg_replace($patterns, $replacements, $iets);
?>
Gewijzigd op 07/12/2012 20:16:28 door Ger van Steenderen
 
Dennis WhoCares

Dennis WhoCares

07/12/2012 20:21:09
Quote Anchor link
Beste Ger van Steenderen,
Dit gebruik ik al voor mijn hoofdzakelijke tags, o.a site titel, meta tags, pagina titel, pagina inhoud.
Na deze tags vervangen te hebben, blijven er nog buitenstaande tags over.

Ik wil deze tags die nog overblijven in een array stoppen. Zodat ik deze vanuit een functie met een switch case opnieuw kan defineren, zodat er geen onnodige classes worden aangeroepen, mochten de tags toch niet voorkomen.

Dus ik wil ze nog niet vervangen, maar eerst opslaan in een array
Gewijzigd op 07/12/2012 20:28:29 door Dennis WhoCares
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

07/12/2012 20:33:31
Quote Anchor link
Ik weet de gehele situatie niet, maar denk je dat je daar veel tijd mee wint?
 
Dennis WhoCares

Dennis WhoCares

07/12/2012 20:49:16
Quote Anchor link
Ger van Steenderen op 07/12/2012 20:33:31:
Ik weet de gehele situatie niet, maar denk je dat je daar veel tijd mee wint?


Stel: ik heb een reeks tags. Het zij in mijn geval, {guestbook},{news},{members}
Deze staan in een klein vakje in de content verwerkt.
Maar andere pagina's hoeven deze niet te bevatten. Maar op de manier dat ik nu gebruik, gaat het script wel de classes maken en de output genereren.
Dit wil ik dus niet. Ik wil alleen deze classes maken en output genereren wanneer deze in de pagina staan. Anders blijft het achterwege.

Ik kan het niet goed uitleggen, het gene wat ik precies wil staat in de bovenste post.
Een array of een string met de gevonden resultaten uit de $text. in dit geval {test1},{test2},{test3}

Misschien weet iemand hoe het werkt met de patterns, om na de eerste resultaat deze over te slaan, want momenteel met de preg_match_all, slaat hij de complete text op in de array. Ik heb alleen de gevonden tag nodig

Toevoeging op 07/12/2012 21:29:11:

eind resultaat:
Dank u, Jaron T

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
preg_match_all("'{(.*?)}'", $text, $out, PREG_PATTERN_ORDER);

foreach($out[0] as $tag)
{
    echo $tag . "<br>";
}
Gewijzigd op 07/12/2012 21:19:16 door Dennis WhoCares
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.