Targetpay

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Alblasserdam zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

05/01/2008 08:35:00
Quote Anchor link
Hoi allemaal

Ik heb een klein script die ik al een jaar gebruik die via Mollie werkt.

Maar aangezien Mollie de laatste tijd voor problemen veroorzaakt wil ik graag overstappen naar Targetpay.

Alleen ben ik niet zo goed in betaalscripts maken.

Zou iemand van jullie misschien mijn betaalscript willen veranderen zodat die via Targetpay werkt?

Ik wil hier eventueel wel voor betalen.

Mvg,

Tim Kampherbeek
 
PHP hulp

PHP hulp

05/06/2024 20:42:18
 
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

05/01/2008 09:15:00
Quote Anchor link
Zou iemand mij hiermee kunnen helpen?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tim Kampherbeek
 
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

05/01/2008 09:32:00
Quote Anchor link
Dit is het script. Ik hoop dat iemand het voor mij aan kan passen.

Alvast bedankt

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
<?php
  include('config.php');
  $dbres = mysql_query("SELECT *,UNIX_TIMESTAMP(`pc`) AS `pc`,UNIX_TIMESTAMP(`transport`) AS `transport`,UNIX_TIMESTAMP(`bc`) AS `bc`,UNIX_TIMESTAMP(`slaap`) AS `slaap`,UNIX_TIMESTAMP(`kc`) AS `kc`,UNIX_TIMESTAMP(`start`) AS `start`,UNIX_TIMESTAMP(`crime`) AS `crime`,UNIX_TIMESTAMP(`ac`) AS `ac` FROM `users` WHERE `login`='{$_SESSION['login']}'");
  $data    = mysql_fetch_object($dbres);
$i = $data->id;
?>

<html>
<head>
<title>Drugsworld</title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.php">
<script language="javascript" src="http://www.mollie.nl/partners/js/99841.js"> </script>
</head>
<table width=100% cellspacing=0 cellpadding=1 align=center>
  <tr>
    <td class="subTitle"><b>Doneer</b></td>
  </tr>
  <tr>
    <td class="mainTxt">
De kosten voor het draaiende houden van Drugsworld worden gedragen door vrijwillige bijdragen van Drugsworld spelers.
<br><br>
Deze bijdragen worden Donatie Codes genoemd.
<br><br>
Je hoeft niet te betalen om Drugsworld te spelen.
<br><br>
Als je een donatie code activeert krijg je een DC status en deze handige feautures.
<br><div><img src=images/donate.png border=0></div><br>
    * Meer ruimte op jouw profiel (maximum grootte uitgebreid naar 4096 tekens)<br>
    * Grotere vriendenlijst (plaats voor 20 vrienden)<br>
    * Weet wie je vrienden zijn (laat je zien wie jou hebben toegevoegd)<br>
    * 50 keer krassen per dag.<br>
<br><br>
<br>
Als je een tweede donatie code activeert krijg je een DC zilver status en deze handige feautures.
<br><div><img src=images/silverdonate.png border=0></div><br>
    * Meer ruimte op jouw profiel (maximum grootte uitgebreid naar 4096 tekens)<br>
    * Grotere vriendenlijst (plaats voor 30 vrienden)<br>
    * Weet wie je vrienden zijn (laat je zien wie jou hebben toegevoegd)<br>
    * 75 keer krassen per dag.<br>
<br><br>
<br>
Als je een derde donatie code activeert krijg je DC gold status en deze handige feautures.
<br><div><img src=images/golddc.png border=0></div><br>
    * Meer ruimte op jouw profiel (maximum grootte uitgebreid naar 4096 tekens)<br>
    * Grotere vriendenlijst (plaats voor 50 vrienden)<br>
    * Weet wie je vrienden zijn (laat je zien wie jou hebben toegevoegd)<br>
    * 100 keer krassen per dag.<br>
<br><br>
<br>
Elke code is 30 dagen geldig.
<br><br>
      </table>
<table width=100% cellspacing=0 cellpadding=1 align=center>
<td class=mainTxt align=center>Ook krijg je per donatie &euro;400.000 in je zak en 1000 kogels.<br><a href=\"#\" onClick="mbetaal('id=300531&parameter[1]=<? echo $i; ?>');return false;"><br><center><b><font color=gold>Klik hier en word Donatingmember voor 1,80! (Venster opent in Pop-Up)</color><font color=white></b></center></a><br><br>
      <form method='POST'>Code&nbsp;&nbsp;<input type=text name=code><br><br><input type=submit name=submit value=Submit></form></center>
  <?
if (isset($_GET['betaalcode'],$_GET['betaalnummer'])) {
$code = $_GET['betaalcode'];
$nummer = $_GET['betaalnummer'];
$id = $_GET['parameter'][1];
$ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
$time = (time()+(14*24*60*60));
if($ip != "82.94.255.118" && $ip != "82.94.255.119"){echo"Er is een hack poging onderschept.";}
else{
$dbres = mysql_query("SELECT * FROM `users` WHERE `id`='{$id}'");
$data = mysql_fetch_object($dbres);
$keychars = "abcdefghijklmnopqrstuvwxyzABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ0123456789";
  $length = 10;

  // genereren
  $code = "";
  $max=strlen($keychars)-1;
  for ($i=0;$i<=$length;$i++) {
    $code .= substr($keychars, rand(0, $max), 1);
  }

while(mysql_num_rows(mysql_query("SELECT * FROM `donate` WHERE `code`='{$code}'")) == 1){
//parameters
  $keychars = "abcdefghijklmnopqrstuvwxyzABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ0123456789";
  $length = 10;

  // genereren
  $code = "";
  $max=strlen($keychars)-1;
  for ($i=0;$i<=$length;$i++) {
    $code .= substr($keychars, rand(0, $max), 1);
  }
}

mysql_query("INSERT INTO `donate`(`door`,`code`) values('{$data->login}','{$code}')");

mysql_query("INSERT INTO `messages`(`time`,`from`,`to`,`subject`,`message`) values(NOW(),'Notificatie','{$data->login}','Donatie','Je donatiecode is: $code')");

echo"Het Drugsworld team dankt je voor je donatie. Je donatiecode is: &nbsp;$code";
}
}

elseif(isset($_POST['code'],$_POST['submit'])){
  $dbres = mysql_query("SELECT * FROM `donate` WHERE `code`='{$_POST['code']}'");
  $don    = mysql_fetch_object($dbres);
  $nr = mysql_num_rows($dbres);
  $time = (time()+(14*24*60*60));
  if($nr != 1){echo"Deze donatie code is ongeldig.";}
  elseif($don->status != 0){echo"Deze donatie code is te koop gesteld op Obay.";}
  else{
    mysql_query("UPDATE `users` SET `zak`=`zak`+400000 WHERE `login`='{$data->login}'");
    mysql_query("UPDATE `users` SET `kogels`=`kogels`+1000 WHERE `login`='{$data->login}'");
    mysql_query("UPDATE `users` SET `paid`=`paid`+1 WHERE `login`='{$data->login}'");
    if($data->paid > 3){
      mysql_query("UPDATE `users` SET `paid`='3' WHERE `login`='{$data->login}'");
    }

    if($data->paidtime1 <= $data->paidtime2 && $data->paidtime1 <= $data->paidtime3){
      mysql_query("UPDATE `users` SET `paidtime1`='{$time}' WHERE `login`='{$data->login}'");
    }

    elseif($data->paidtime2 <= $data->paidtime1 && $data->paidtime2 <= $data->paidtime3){
      mysql_query("UPDATE `users` SET `paidtime2`='{$time}' WHERE `login`='{$data->login}'");
    }

    elseif($data->paidtime3 <= $data->paidtime1 && $data->paidtime3 <= $data->paidtime2){
      mysql_query("UPDATE `users` SET `paidtime3`='{$time}' WHERE `login`='{$data->login}'");
    }

    echo "De donatie code is correct. Bedankt voor het doneren.";
    mysql_query("DELETE FROM `donate` WHERE `code`='{$_POST['code']}'");
  }
}

?>
 
TJVB tvb

TJVB tvb

05/01/2008 10:30:00
Quote Anchor link
Tim, Bumpen mag pas naar 24 uur (zie de FAQ)
Daarnaast dit lijkt meer een aanvraag/vacature.

En wat heb je er zelf al aangedaan. Zover ik weet geeft TargetSms redelijk duidelijke informatie over hoe je het moet implementeren.

Edit:
http://www.targetsms.nl/info/examples
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door TJVB tvb
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

05/01/2008 10:31:00
Quote Anchor link
Php.net, daar staat alles.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.