Tekst bestand inladen lukt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten binnen de complexe omgeving; Proactief de processen kwalitatief en efficient inrichten; Opzetten van Unit Tests; Code Reviews; Regie nemen voor innovatieve projecten; Landschap beheren en de bijbehorende ketens hierbij in het oog houden. Hier ga je werken De organisatie is actief binnen de financiele branche en heeft een IT afdeling van circa 450 man. De organisatie voorziet de maatschappij binnen de financiele dienstverlening en is gedurende de jaren een onmisbare schakel geworden. Het is een high profile organisatie waar ze veel te maken hebben met veranderingen voortkomend uit maatschappelijke ontwikkelingen,

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
SXForce

SXForce

14/04/2008 15:31:00
Quote Anchor link
Ik zit een beetje vast op dit probleem, ik wil heel simpel een tekstbestandje inladen en die zoals je kan zien dan geECHOed wordt op de pagina.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
// Voor search optie, dit staat niet bij deze code
$accountname = $_GET["accname"];

// Laad bestand in, hier is er een fout; want met username_acc doet hij het wel als er een bestand username_acc bestaat.
    $myFile = "$accountname_acc";

    $fh = fopen($myFile, 'r');
    $theData = fread($fh, filesize($myFile));
      {


fclose($fh);
echo $theData;
      }

?>


*.PHP staat in dezelfde map als de 'username_acc' files.

Met:
$myFile = "$accountname_acc";
doet hij het niet, maar als ik een bestandje aanmaak dat username_acc heet en dan:
$myFile = "username_acc";
doe dan doet hij het perfect!

Ik heb er maar een beetje informatie bijgeplaatst waarvoor de eerste paar regels dienen.

Hopelijk kan iemand mij helpen?

Alvast bedankt!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door SXForce
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 08:12:16
 
Jacco Engel

Jacco Engel

14/04/2008 15:34:00
 
Marco Fijn

Marco Fijn

14/04/2008 15:35:00
Quote Anchor link
$myFile = $accountname_acc;
 
SXForce

SXForce

14/04/2008 15:41:00
Quote Anchor link
Wat Jacco mij gaf is geloof ik niet wat ik zoek of een heeeel erg uitgebeide versie ervan.

Daarentegen dat van Marco lijkt er al wat meer op
Marco Fijn schreef op 14.04.2008 15:35:
$myFile = $accountname_acc;


Ik heb dit net geprobeerd alleen het werkt nog steeds niet.

Nieuwe code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php

$accountname
= $_GET["accname"];
$myFile = $accountname_acc;
    $fh = fopen($myFile, 'r');
    $theData = fread($fh, filesize($myFile));
      {


fclose($fh);
echo $theData;
      }

?>


Error log:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
Warning: fread(): supplied argument is not a valid stream resource in /storage/mijndomein/users/057529/public/sites/www.x.nl/create/users/getpass.php on line 15

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /storage/mijndomein/users/057529/public/sites/www.x.nl/create/users/getpass.php on line 18
 
Marco Fijn

Marco Fijn

14/04/2008 15:43:00
Quote Anchor link
Die $accountname_acc; is een variabele neem ik aan?
Zo ja bestaat die variabele en wat is de inhoud daarvan?
 
SXForce

SXForce

14/04/2008 15:45:00
Quote Anchor link
Hahah, kijk eens aan

$myFile = $accountname._acc;

Werkt wel!
Wat een lullig puntje allemaal niet kan doen!

Marco Fijn, heel erg bedankt!


PS:
De gebruikersnaam is de naam van het bestand dus hierbij: gebruikersnaam_acc.
Dat acc is gewoon net ziets als .txt maar dan gewoon de naam veranderd.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door SXForce
 
Jacco Engel

Jacco Engel

14/04/2008 15:47:00
Quote Anchor link
Dan doe je het nog neit goed :

$myFile = $accountname."_acc" ;

En de standaard sleutelvraag:

WHYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
 
Marco Fijn

Marco Fijn

14/04/2008 15:47:00
Quote Anchor link
// Poste per ongeluk onzin :Y
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marco Fijn
 
SXForce

SXForce

14/04/2008 15:52:00
Quote Anchor link
Jacco schreef op 14.04.2008 15:47:
Dan doe je het nog neit goed :

$myFile = $accountname."_acc" ;

En de standaard sleutelvraag:

WHYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY


Ben nog maar een beginner he.
Ik ben nog een beetje aan het experimenteren met PHP.
Heb nu net een account create script gemaakt.
Dit maakt accounts aan met het wachtwoord in het username_acc bestand.

Ben al zover dat je niet 2x dezelfde username kan aanmaken, dat je een account maar 1x per uur kan aanmaken, geen vreemde tekens als !@ gebruiken, bestand kan niet geopend worden van 'buitenaf', er is een maximaal aantal tekens dat gebruikt mag worden en er kunnen geen scheldwoorden in de naam voorkomen.

Maar eh, jij ook bedankt, wat jij mij geeft werkt inderdaad ook perfect en is wat betere code dan zonder ".
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door SXForce
 
Jacco Engel

Jacco Engel

14/04/2008 15:57:00
Quote Anchor link
Je kunt beter expirimenteren met php en een database. Met name omdat je txtfiles nooit meer gaat gebruiken :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.