Tekst bestand inladen lukt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »
SXForce

SXForce

14/04/2008 15:31:00
Quote Anchor link
Ik zit een beetje vast op dit probleem, ik wil heel simpel een tekstbestandje inladen en die zoals je kan zien dan geECHOed wordt op de pagina.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
// Voor search optie, dit staat niet bij deze code
$accountname = $_GET["accname"];

// Laad bestand in, hier is er een fout; want met username_acc doet hij het wel als er een bestand username_acc bestaat.
    $myFile = "$accountname_acc";

    $fh = fopen($myFile, 'r');
    $theData = fread($fh, filesize($myFile));
      {


fclose($fh);
echo $theData;
      }

?>


*.PHP staat in dezelfde map als de 'username_acc' files.

Met:
$myFile = "$accountname_acc";
doet hij het niet, maar als ik een bestandje aanmaak dat username_acc heet en dan:
$myFile = "username_acc";
doe dan doet hij het perfect!

Ik heb er maar een beetje informatie bijgeplaatst waarvoor de eerste paar regels dienen.

Hopelijk kan iemand mij helpen?

Alvast bedankt!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door SXForce
 
PHP hulp

PHP hulp

11/05/2024 23:58:47
 
Jacco Engel

Jacco Engel

14/04/2008 15:34:00
 
Marco Fijn

Marco Fijn

14/04/2008 15:35:00
Quote Anchor link
$myFile = $accountname_acc;
 
SXForce

SXForce

14/04/2008 15:41:00
Quote Anchor link
Wat Jacco mij gaf is geloof ik niet wat ik zoek of een heeeel erg uitgebeide versie ervan.

Daarentegen dat van Marco lijkt er al wat meer op
Marco Fijn schreef op 14.04.2008 15:35:
$myFile = $accountname_acc;


Ik heb dit net geprobeerd alleen het werkt nog steeds niet.

Nieuwe code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php

$accountname
= $_GET["accname"];
$myFile = $accountname_acc;
    $fh = fopen($myFile, 'r');
    $theData = fread($fh, filesize($myFile));
      {


fclose($fh);
echo $theData;
      }

?>


Error log:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
Warning: fread(): supplied argument is not a valid stream resource in /storage/mijndomein/users/057529/public/sites/www.x.nl/create/users/getpass.php on line 15

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /storage/mijndomein/users/057529/public/sites/www.x.nl/create/users/getpass.php on line 18
 
Marco Fijn

Marco Fijn

14/04/2008 15:43:00
Quote Anchor link
Die $accountname_acc; is een variabele neem ik aan?
Zo ja bestaat die variabele en wat is de inhoud daarvan?
 
SXForce

SXForce

14/04/2008 15:45:00
Quote Anchor link
Hahah, kijk eens aan

$myFile = $accountname._acc;

Werkt wel!
Wat een lullig puntje allemaal niet kan doen!

Marco Fijn, heel erg bedankt!


PS:
De gebruikersnaam is de naam van het bestand dus hierbij: gebruikersnaam_acc.
Dat acc is gewoon net ziets als .txt maar dan gewoon de naam veranderd.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door SXForce
 
Jacco Engel

Jacco Engel

14/04/2008 15:47:00
Quote Anchor link
Dan doe je het nog neit goed :

$myFile = $accountname."_acc" ;

En de standaard sleutelvraag:

WHYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
 
Marco Fijn

Marco Fijn

14/04/2008 15:47:00
Quote Anchor link
// Poste per ongeluk onzin :Y
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marco Fijn
 
SXForce

SXForce

14/04/2008 15:52:00
Quote Anchor link
Jacco schreef op 14.04.2008 15:47:
Dan doe je het nog neit goed :

$myFile = $accountname."_acc" ;

En de standaard sleutelvraag:

WHYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY


Ben nog maar een beginner he.
Ik ben nog een beetje aan het experimenteren met PHP.
Heb nu net een account create script gemaakt.
Dit maakt accounts aan met het wachtwoord in het username_acc bestand.

Ben al zover dat je niet 2x dezelfde username kan aanmaken, dat je een account maar 1x per uur kan aanmaken, geen vreemde tekens als !@ gebruiken, bestand kan niet geopend worden van 'buitenaf', er is een maximaal aantal tekens dat gebruikt mag worden en er kunnen geen scheldwoorden in de naam voorkomen.

Maar eh, jij ook bedankt, wat jij mij geeft werkt inderdaad ook perfect en is wat betere code dan zonder ".
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door SXForce
 
Jacco Engel

Jacco Engel

14/04/2008 15:57:00
Quote Anchor link
Je kunt beter expirimenteren met php en een database. Met name omdat je txtfiles nooit meer gaat gebruiken :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.