Tekst bestand inladen lukt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »

Back-End Developer in Laravel / PHP

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP Laravel Developer voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Voor een enthousiast team die zich graag bezig houdt met softwareontwikkeling zijn wij op zoek naar versterking. Je werkt in een klein ontwikkelteam en bent zeer betrokken bij alle aspecten van de softwareoplossingen. Van het ontwerpen tot de oplevering. Binnen deze functie ga je aan de slag met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je krijgt veel te maken met koppelingen naar systemen en de verzoeken van de klant. Je komt terecht in een team, waarbij

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »
SXForce

SXForce

14/04/2008 15:31:00
Quote Anchor link
Ik zit een beetje vast op dit probleem, ik wil heel simpel een tekstbestandje inladen en die zoals je kan zien dan geECHOed wordt op de pagina.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
// Voor search optie, dit staat niet bij deze code
$accountname = $_GET["accname"];

// Laad bestand in, hier is er een fout; want met username_acc doet hij het wel als er een bestand username_acc bestaat.
    $myFile = "$accountname_acc";

    $fh = fopen($myFile, 'r');
    $theData = fread($fh, filesize($myFile));
      {


fclose($fh);
echo $theData;
      }

?>


*.PHP staat in dezelfde map als de 'username_acc' files.

Met:
$myFile = "$accountname_acc";
doet hij het niet, maar als ik een bestandje aanmaak dat username_acc heet en dan:
$myFile = "username_acc";
doe dan doet hij het perfect!

Ik heb er maar een beetje informatie bijgeplaatst waarvoor de eerste paar regels dienen.

Hopelijk kan iemand mij helpen?

Alvast bedankt!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door SXForce
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 07:19:30
 
Jacco Engel

Jacco Engel

14/04/2008 15:34:00
 
Marco Fijn

Marco Fijn

14/04/2008 15:35:00
Quote Anchor link
$myFile = $accountname_acc;
 
SXForce

SXForce

14/04/2008 15:41:00
Quote Anchor link
Wat Jacco mij gaf is geloof ik niet wat ik zoek of een heeeel erg uitgebeide versie ervan.

Daarentegen dat van Marco lijkt er al wat meer op
Marco Fijn schreef op 14.04.2008 15:35:
$myFile = $accountname_acc;


Ik heb dit net geprobeerd alleen het werkt nog steeds niet.

Nieuwe code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php

$accountname
= $_GET["accname"];
$myFile = $accountname_acc;
    $fh = fopen($myFile, 'r');
    $theData = fread($fh, filesize($myFile));
      {


fclose($fh);
echo $theData;
      }

?>


Error log:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
Warning: fread(): supplied argument is not a valid stream resource in /storage/mijndomein/users/057529/public/sites/www.x.nl/create/users/getpass.php on line 15

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /storage/mijndomein/users/057529/public/sites/www.x.nl/create/users/getpass.php on line 18
 
Marco Fijn

Marco Fijn

14/04/2008 15:43:00
Quote Anchor link
Die $accountname_acc; is een variabele neem ik aan?
Zo ja bestaat die variabele en wat is de inhoud daarvan?
 
SXForce

SXForce

14/04/2008 15:45:00
Quote Anchor link
Hahah, kijk eens aan

$myFile = $accountname._acc;

Werkt wel!
Wat een lullig puntje allemaal niet kan doen!

Marco Fijn, heel erg bedankt!


PS:
De gebruikersnaam is de naam van het bestand dus hierbij: gebruikersnaam_acc.
Dat acc is gewoon net ziets als .txt maar dan gewoon de naam veranderd.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door SXForce
 
Jacco Engel

Jacco Engel

14/04/2008 15:47:00
Quote Anchor link
Dan doe je het nog neit goed :

$myFile = $accountname."_acc" ;

En de standaard sleutelvraag:

WHYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
 
Marco Fijn

Marco Fijn

14/04/2008 15:47:00
Quote Anchor link
// Poste per ongeluk onzin :Y
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marco Fijn
 
SXForce

SXForce

14/04/2008 15:52:00
Quote Anchor link
Jacco schreef op 14.04.2008 15:47:
Dan doe je het nog neit goed :

$myFile = $accountname."_acc" ;

En de standaard sleutelvraag:

WHYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY


Ben nog maar een beginner he.
Ik ben nog een beetje aan het experimenteren met PHP.
Heb nu net een account create script gemaakt.
Dit maakt accounts aan met het wachtwoord in het username_acc bestand.

Ben al zover dat je niet 2x dezelfde username kan aanmaken, dat je een account maar 1x per uur kan aanmaken, geen vreemde tekens als !@ gebruiken, bestand kan niet geopend worden van 'buitenaf', er is een maximaal aantal tekens dat gebruikt mag worden en er kunnen geen scheldwoorden in de naam voorkomen.

Maar eh, jij ook bedankt, wat jij mij geeft werkt inderdaad ook perfect en is wat betere code dan zonder ".
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door SXForce
 
Jacco Engel

Jacco Engel

14/04/2008 15:57:00
Quote Anchor link
Je kunt beter expirimenteren met php en een database. Met name omdat je txtfiles nooit meer gaat gebruiken :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.