Tekst blijft niet gecentreerd

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Bassment Rossen

bassment Rossen

12/04/2007 19:16:00
Quote Anchor link
Hallo ik heb een webpagina gemaakt en als ik deze upload ziet hij er goed uit..
bekijk ik hem echter op mijn 15.4 inch breedbeeld scherm schiet alle tekst te ver naar links..
hoe kan dit en wat is daar aan te doen??

Bassment
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 04:25:58
 
- SanThe -

- SanThe -

12/04/2007 19:22:00
Quote Anchor link
Linkje?
 
Bassment Rossen

bassment Rossen

12/04/2007 19:23:00
Quote Anchor link
http://vandewaps.nl
als het goed is staat het op een normaal scherm nu recht..
 
- SanThe -

- SanThe -

12/04/2007 19:26:00
Quote Anchor link
bassment schreef op 12.04.2007 19:23:
als het goed is staat het op een normaal scherm nu recht..

Klopt. Dus nu even wachten totdat er phphulpers met een groot scherm langskomen. Heb ik niet helaas.
 
Danny K

Danny K

12/04/2007 19:29:00
Quote Anchor link
Ik heb een groot scherm en bij mij staat het te ver naar links!
Ik zal even kijken..
PS: Ik gebruik Firefox!
 
Bassment Rossen

bassment Rossen

12/04/2007 19:31:00
Quote Anchor link
ja ik heb gewoon ie7 en dan staat het ook te ver naar links maar op mij 17 inch klopt het gewoon..
 
Danny K

Danny K

12/04/2007 19:38:00
Quote Anchor link
Waarom gebruikt iedereen "position: absolute" terwijl het helemaal niet nodig is..
Het makkelijkste is om een container te gebruiken..
Deze in het midden te zetten.. en dan alles hierin te plaatsen!
Let op: je naamgeving is nou niet echt duidelijk.. Dus misschien heb je dit al wel? Maar is het gewoon onduidelijk..

Nu heb je dus waarschijnlijk alles "perfect" gemaakt voor jou beeldscherm..

Opzetje voor je container:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
body {
   text-align: center;
   margin: 0;
   padding: 0;
}

#container {
    margin: 0 auto;
    width: 800px;
    text-align: left;
    
}


Je moet dan gewoon een divje met id="container" gebruiken!
Ik denk dat je probleem dan al verholpen is.. Als je tenminste die rotzooi met "position : absolute" weg gedaan hebt
 
Bassment Rossen

bassment Rossen

12/04/2007 19:57:00
Quote Anchor link
Ja je hebt gelijk dat had ik niet ik had id; layer..
nu heb ik het over gezet maar.. nu vallen alle div-tjes onder elkaar terwijl het juist de bedoeling was er 1 over de header te laten lopen..
is hier ook een oplossing voor?
en tevens is de tekst nu net te ver naar links en ziet er ook raar uit omdat de eerste letter door de border loopt..
 
Bart van der veen

bart van der veen

12/04/2007 20:08:00
Quote Anchor link
bassment schreef op 12.04.2007 19:31:
ja ik heb gewoon ie7 en dan staat het ook te ver naar links maar op mij 17 inch klopt het gewoon..


nee wat we bedoelden is scherm resolutie,

ik heb 1400X1050 en alles is gecentreerd
 
Robert -

Robert -

12/04/2007 20:27:00
Quote Anchor link
Ik heb op deze computer even elke resolutie geprobeerd maar bij allemaal staat de tekst te ver naar links.
 
Bassment Rossen

bassment Rossen

12/04/2007 20:30:00
Quote Anchor link
Ja op het moment staat alles een tikkeltje naar links..
en krijg ik de div layer met het menu niet over de logo div layer heen..
is er een mogelijkheid deze over elkaar te krijgen.
wat de tekst betreft heb ik alle tekst ook gecentreerd dan valt het niet op ;)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/04/2007 21:04:00
Quote Anchor link
Danny Koppel schreef op 12.04.2007 19:38:
Waarom gebruikt iedereen "position: absolute" terwijl het helemaal niet nodig is..

Alsof ik mezelf hoor praten ;-)
 
Bassment Rossen

bassment Rossen

12/04/2007 21:05:00
Quote Anchor link
haha ja iedereen moet het leren :P
ik heb nu beide layers een z-index nummer gegeven maar krijg ze niet over elkaar iemand een tip??
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

12/04/2007 21:06:00
Quote Anchor link
Opera ziet er niet echt gecentreerd uit... De tekst dan hè:p de layout is wel goed gecentreerd dan weet je dat:)
 
Bassment Rossen

bassment Rossen

12/04/2007 21:08:00
Quote Anchor link
hmm vreemd terwijl ik alles als container heb ingegeven nu.. dus moet zich vanzelf aanpassen op de css van de layout :S
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/04/2007 21:11:00
Quote Anchor link
Als ik de CSS zo bestudeer, lijkt het erop dat je in de designmodus van DreamWeaver hebt gewerkt. Daardoor zit je nu met een overkill aan CSS opgescheept.

Wat je wilt is echt niet zo vreselijk ingewikkeld, maar ik zou de raad van Danny opvolgen en met zijn eenvoudige opzetje beginnen en dat uitbouwen.
 
Bassment Rossen

bassment Rossen

12/04/2007 21:13:00
Quote Anchor link
hmm ok ik ben dus gewoon lekker aan het modderen :P
daar komt het op neer..
daar was ik al bang voor..
ik ga eens opnieuw beginnen misschien dat dat wil helpen..
bedankt en tot snel vermoed ik haha
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/04/2007 21:18:00
Quote Anchor link
Hahaha, ja tot snel!

Een goede opzet is deze:

#container {
margin: 0px auto;
width: 800px;
}

div.wrapper {
padding: 10px;
}

en dan in je HTML:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<div id="container">
<div class="wrapper">
// hier je pagina, dus #header, #menu, #content, #footer enz
</div>
</div>
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

12/04/2007 23:35:00
Quote Anchor link
nou... hier is het toch echt wel gecentreerd, gebruik anders <center></center>
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

13/04/2007 00:04:00
Quote Anchor link
Die is uit de prehistorie hoor. Centreren is opmaak, en dat doe je met CSS, niet met tags.
 
Bassment Rossen

bassment Rossen

13/04/2007 09:32:00
Quote Anchor link
Goed ik heb een nieuwe template gepakt..
netjes alle css aangepast zodat het mijn styl word.
alles lijkt er goed uit te zien en is dus gelukt.
maar... als ik een rolover image maak en deze als link gebruik komt er een achtergrond vulling achter in het blauw terwijl ik deze groen wil hebben of helemaal niet
ik kom er niet achter wat ik nu aan moet passen.. laat ik de link weg blijft het blauw dus daar zit het hem niet in..dus bij deze vraag ik weer jullie hulp..



Edit: OPGELOST!!



dit is de code van mijn rolover link..
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="#" onmouseout="MM_swapImgRestore()" onmouseover="MM_swapImage('contactrolover','','../design107/style/contact2.png',1)"><img src="../design107/style/contact1.png" alt="contact" width="81" height="24" border="0" id="contactrolover" /></a>


en hier mijn color css
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
body
{ background: #FFFFFF url(back.png) repeat;
  color: #57696F;
}

blockquote
{ background: #FFFFFF;
  color: #57696F;
  border-color: ccff00;
}

#main
{ background: #FFFFFF url(main.png) repeat-y;
  color: #57696F;
}

#links, #footer
{ background: #1798E9 url(linkfoot.png);
  color: #FFFFFF;
  border-color: #57696F;
}

#links a, #footer a, #links a:hover, #footer a:hover
{ background: transparent;
  color: #FFFFFF;
}

#logo
{ background: #FFFFFF url(logo.jpg) no-repeat;
  color: #57696F;
  border-top-color: #57696F;
  border-bottom-color: ccff00;
}

#logo h2
{ background: transparent;
  color: #CCC;
}

h1
{ background: transparent;
  color: ccff00;
  border-color: #E1E1E1;
}

#menu
{ background: transparent;
  color: #57696F;
}

#menu li a
{ background: #76C9F8;
  color: #57696F;
  border-color: ccff00;
}

#menu li a:hover, #menu li a#selected, #menu li a#selected:hover
{ background: #ccff00;
  color: #FFFFFF;
}

#content, #column2, #column2 a
{ background: #FFFFFF;
  color: #57696F;
  border-color: #57696F;
}

#column2 a:hover
{ background: #FFFFFF;
  color: ccff00;
  border-color: ccff00;
}

.sidebaritem
{ background: #F9F9F9;
  color: #57696F;
  border-color: #E1E1E1;
}

.sbilinks li a, .sidebaritem a
{ background: transparent url(link_arrow.png) no-repeat left center;
  color: #57696F;
}

.sbilinks li a:hover, .sidebaritem a:hover
{ background: transparent url(link_arrow_sel.png) no-repeat left center;
  color: ccff00;
}

input, textarea
{ background: #FFFFFF;
  color: #57696F;
  border-color: #E1E1E1;
}
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door bassment Rossen
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.