Tekst blijft niet gecentreerd

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gorinchem zijn wij op zoek naar versterking. Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back end werken! Bedrijfsprofiel Onze

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Bassment Rossen

bassment Rossen

12/04/2007 19:16:00
Quote Anchor link
Hallo ik heb een webpagina gemaakt en als ik deze upload ziet hij er goed uit..
bekijk ik hem echter op mijn 15.4 inch breedbeeld scherm schiet alle tekst te ver naar links..
hoe kan dit en wat is daar aan te doen??

Bassment
 
PHP hulp

PHP hulp

27/07/2024 13:24:14
 
- SanThe -

- SanThe -

12/04/2007 19:22:00
Quote Anchor link
Linkje?
 
Bassment Rossen

bassment Rossen

12/04/2007 19:23:00
Quote Anchor link
http://vandewaps.nl
als het goed is staat het op een normaal scherm nu recht..
 
- SanThe -

- SanThe -

12/04/2007 19:26:00
Quote Anchor link
bassment schreef op 12.04.2007 19:23:
als het goed is staat het op een normaal scherm nu recht..

Klopt. Dus nu even wachten totdat er phphulpers met een groot scherm langskomen. Heb ik niet helaas.
 
Danny K

Danny K

12/04/2007 19:29:00
Quote Anchor link
Ik heb een groot scherm en bij mij staat het te ver naar links!
Ik zal even kijken..
PS: Ik gebruik Firefox!
 
Bassment Rossen

bassment Rossen

12/04/2007 19:31:00
Quote Anchor link
ja ik heb gewoon ie7 en dan staat het ook te ver naar links maar op mij 17 inch klopt het gewoon..
 
Danny K

Danny K

12/04/2007 19:38:00
Quote Anchor link
Waarom gebruikt iedereen "position: absolute" terwijl het helemaal niet nodig is..
Het makkelijkste is om een container te gebruiken..
Deze in het midden te zetten.. en dan alles hierin te plaatsen!
Let op: je naamgeving is nou niet echt duidelijk.. Dus misschien heb je dit al wel? Maar is het gewoon onduidelijk..

Nu heb je dus waarschijnlijk alles "perfect" gemaakt voor jou beeldscherm..

Opzetje voor je container:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
body {
   text-align: center;
   margin: 0;
   padding: 0;
}

#container {
    margin: 0 auto;
    width: 800px;
    text-align: left;
    
}


Je moet dan gewoon een divje met id="container" gebruiken!
Ik denk dat je probleem dan al verholpen is.. Als je tenminste die rotzooi met "position : absolute" weg gedaan hebt
 
Bassment Rossen

bassment Rossen

12/04/2007 19:57:00
Quote Anchor link
Ja je hebt gelijk dat had ik niet ik had id; layer..
nu heb ik het over gezet maar.. nu vallen alle div-tjes onder elkaar terwijl het juist de bedoeling was er 1 over de header te laten lopen..
is hier ook een oplossing voor?
en tevens is de tekst nu net te ver naar links en ziet er ook raar uit omdat de eerste letter door de border loopt..
 
Bart van der veen

bart van der veen

12/04/2007 20:08:00
Quote Anchor link
bassment schreef op 12.04.2007 19:31:
ja ik heb gewoon ie7 en dan staat het ook te ver naar links maar op mij 17 inch klopt het gewoon..


nee wat we bedoelden is scherm resolutie,

ik heb 1400X1050 en alles is gecentreerd
 
Robert -

Robert -

12/04/2007 20:27:00
Quote Anchor link
Ik heb op deze computer even elke resolutie geprobeerd maar bij allemaal staat de tekst te ver naar links.
 
Bassment Rossen

bassment Rossen

12/04/2007 20:30:00
Quote Anchor link
Ja op het moment staat alles een tikkeltje naar links..
en krijg ik de div layer met het menu niet over de logo div layer heen..
is er een mogelijkheid deze over elkaar te krijgen.
wat de tekst betreft heb ik alle tekst ook gecentreerd dan valt het niet op ;)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/04/2007 21:04:00
Quote Anchor link
Danny Koppel schreef op 12.04.2007 19:38:
Waarom gebruikt iedereen "position: absolute" terwijl het helemaal niet nodig is..

Alsof ik mezelf hoor praten ;-)
 
Bassment Rossen

bassment Rossen

12/04/2007 21:05:00
Quote Anchor link
haha ja iedereen moet het leren :P
ik heb nu beide layers een z-index nummer gegeven maar krijg ze niet over elkaar iemand een tip??
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

12/04/2007 21:06:00
Quote Anchor link
Opera ziet er niet echt gecentreerd uit... De tekst dan hè:p de layout is wel goed gecentreerd dan weet je dat:)
 
Bassment Rossen

bassment Rossen

12/04/2007 21:08:00
Quote Anchor link
hmm vreemd terwijl ik alles als container heb ingegeven nu.. dus moet zich vanzelf aanpassen op de css van de layout :S
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/04/2007 21:11:00
Quote Anchor link
Als ik de CSS zo bestudeer, lijkt het erop dat je in de designmodus van DreamWeaver hebt gewerkt. Daardoor zit je nu met een overkill aan CSS opgescheept.

Wat je wilt is echt niet zo vreselijk ingewikkeld, maar ik zou de raad van Danny opvolgen en met zijn eenvoudige opzetje beginnen en dat uitbouwen.
 
Bassment Rossen

bassment Rossen

12/04/2007 21:13:00
Quote Anchor link
hmm ok ik ben dus gewoon lekker aan het modderen :P
daar komt het op neer..
daar was ik al bang voor..
ik ga eens opnieuw beginnen misschien dat dat wil helpen..
bedankt en tot snel vermoed ik haha
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/04/2007 21:18:00
Quote Anchor link
Hahaha, ja tot snel!

Een goede opzet is deze:

#container {
margin: 0px auto;
width: 800px;
}

div.wrapper {
padding: 10px;
}

en dan in je HTML:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<div id="container">
<div class="wrapper">
// hier je pagina, dus #header, #menu, #content, #footer enz
</div>
</div>
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

12/04/2007 23:35:00
Quote Anchor link
nou... hier is het toch echt wel gecentreerd, gebruik anders <center></center>
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

13/04/2007 00:04:00
Quote Anchor link
Die is uit de prehistorie hoor. Centreren is opmaak, en dat doe je met CSS, niet met tags.
 
Bassment Rossen

bassment Rossen

13/04/2007 09:32:00
Quote Anchor link
Goed ik heb een nieuwe template gepakt..
netjes alle css aangepast zodat het mijn styl word.
alles lijkt er goed uit te zien en is dus gelukt.
maar... als ik een rolover image maak en deze als link gebruik komt er een achtergrond vulling achter in het blauw terwijl ik deze groen wil hebben of helemaal niet
ik kom er niet achter wat ik nu aan moet passen.. laat ik de link weg blijft het blauw dus daar zit het hem niet in..dus bij deze vraag ik weer jullie hulp..



Edit: OPGELOST!!



dit is de code van mijn rolover link..
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="#" onmouseout="MM_swapImgRestore()" onmouseover="MM_swapImage('contactrolover','','../design107/style/contact2.png',1)"><img src="../design107/style/contact1.png" alt="contact" width="81" height="24" border="0" id="contactrolover" /></a>


en hier mijn color css
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
body
{ background: #FFFFFF url(back.png) repeat;
  color: #57696F;
}

blockquote
{ background: #FFFFFF;
  color: #57696F;
  border-color: ccff00;
}

#main
{ background: #FFFFFF url(main.png) repeat-y;
  color: #57696F;
}

#links, #footer
{ background: #1798E9 url(linkfoot.png);
  color: #FFFFFF;
  border-color: #57696F;
}

#links a, #footer a, #links a:hover, #footer a:hover
{ background: transparent;
  color: #FFFFFF;
}

#logo
{ background: #FFFFFF url(logo.jpg) no-repeat;
  color: #57696F;
  border-top-color: #57696F;
  border-bottom-color: ccff00;
}

#logo h2
{ background: transparent;
  color: #CCC;
}

h1
{ background: transparent;
  color: ccff00;
  border-color: #E1E1E1;
}

#menu
{ background: transparent;
  color: #57696F;
}

#menu li a
{ background: #76C9F8;
  color: #57696F;
  border-color: ccff00;
}

#menu li a:hover, #menu li a#selected, #menu li a#selected:hover
{ background: #ccff00;
  color: #FFFFFF;
}

#content, #column2, #column2 a
{ background: #FFFFFF;
  color: #57696F;
  border-color: #57696F;
}

#column2 a:hover
{ background: #FFFFFF;
  color: ccff00;
  border-color: ccff00;
}

.sidebaritem
{ background: #F9F9F9;
  color: #57696F;
  border-color: #E1E1E1;
}

.sbilinks li a, .sidebaritem a
{ background: transparent url(link_arrow.png) no-repeat left center;
  color: #57696F;
}

.sbilinks li a:hover, .sidebaritem a:hover
{ background: transparent url(link_arrow_sel.png) no-repeat left center;
  color: ccff00;
}

input, textarea
{ background: #FFFFFF;
  color: #57696F;
  border-color: #E1E1E1;
}
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door bassment Rossen
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.